Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
.! Serkan nerde dedim ! Öğretmen arkadaşıma (bayan) giulietta aldım , yine bir daha önce gt' si olan ancak .. Alfa'dan vaz gecen arkadaşa giulietta sahibi yaptım Oguz , kemal , yardımcı oldular , 2 ay bulamadım , en son istanbul'a julyy almaya geldim .. Zeki usta ve volkan cok yardımcı oldular , Noterde vaz gecti O kızgınlıkla yaptım bişey , Ama sezon sonu .. Tekrar şansımı denicem , İnşallah !!! Ama kalbim Alfa diyor hala her gördüğümde juliyy bakmaktan boynum kırılacak oluyor ,

Hayırlı uğurlu olsun bence çok güzel bir seçim Bmw.

ozoozo

.! Serkan nerde dedim ! Öğretmen arkadaşıma (bayan) giulietta aldım , yine bir daha önce gt' si olan ancak .. Alfa'dan vaz gecen arkadaşa giulietta sahibi yaptım Oguz , kemal , yardımcı oldular , 2 ay bulamadım , en son istanbul'a julyy almaya geldim .. Zeki usta ve volkan cok yardımcı oldular , Noterde vaz gecti O kızgınlıkla yaptım bişey , Ama sezon sonu .. Tekrar şansımı denicem , İnşallah !!! Ama kalbim Alfa diyor hala her gördüğümde juliyy bakmaktan boynum kırılacak oluyor ,

Hayırlı uğurlu olsun bence çok güzel bir seçim Bmw.

Kesinlikle çok iyi bir tercih olmuş , kazasız belasız kullanın.

OZO..!!!

saskuran

taam taam ... takil foruma .. nede olsa milli sporcusun ... ilk firsatta gorusmek dileğiyle ..

SAS....

Erdinc küflü

Bandırmalı

14 BF156 tanıyan varmıdır.
İlan no 160963202
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

cem meric

Jts lpg ??  :D

Olabiliyor mu cidden ?

Bandırmalı

14 BF156 tanıyan varmıdır.
İlan no 160963202
Araç arkadaşımıza alınmıştır.
Bir alfaci daha katıldı aramıza.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

gneral

Arkadaşlar selam,

şu araç nasıl? You are not allowed to view links. Register or Login

Muhsin | Samsun

Utku

Arkadaşlar selam,

Görünürde bi falso olmasada (tuhaf jant göbekleri haricinde) bu fiyat epey ucuz.
Üstelik pazarlık payı olduğunu ve her araçla takas olabileceğini belirtmiş.Araçla ilgili ilanda bir açıklamada yok.

Galerinin piyasadan ucuza sattığı arabadan kıllanırım ben
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

iskoc

Arkadaşlar selam,

keşke copy paste ilan açıklaması yazacağına bakımlarıyla ilgili bir iki kelam yazsaydı.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

gneral

Bu nasıl peki arkadaşlar sizce, bir bilen gözüyle bakmanızı rica ediyorum, masraf çıkartmayacak türden bir alfa mı, nasıl görünüyor? bulayım artık.

Muhsin | Samsun

gneral

Alfisti aracıymış arkadaşlar, bu aracı bilen var mı? Nasıl?

Muhsin | Samsun

gneral

Peki bu aracı biliyor musunuz, bu da alfistiymiş ama plakadan arattım bulamadım?

Yorum alabilir miyim sizlerden;

Muhsin | Samsun

erdem1904

Tr de ki tüm alfistalar bu foruma üye değil. ;) Bordo 159 fiyatına göre hiç de fena değil bu arada...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

+ Samsun'da yaşıyorsunuz. Bir önceki aracı mk2 156 SS olan ve SS den yana hiç başı ağrımamış, 1,5 yıl boyunca 1 kere bile SS sebebiyle yolda kalmamış ama aracın bakımlarına aynı süre zarfında 6500 tl harcamış biri olarak tavsiyem manuel araçlara bakın. SS ilgi alaka ve iyi bir Alfa servisi ister. Alfa dilinden anlamayı ister...

Ankara-İstanbul-Antalya-İzmir illerinden herhangi birinde yaşıyor olsaydınız kesinlikle alın tadına bakın derdim...

Şu GT gözüme çok güzel görünüyor :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

OnurCangir

+ Samsun'da yaşıyorsunuz. Bir önceki aracı mk2 156 SS olan ve SS den yana hiç başı ağrımamış, 1,5 yıl boyunca 1 kere bile SS sebebiyle yolda kalmamış ama aracın bakımlarına aynı süre zarfında 6500 tl harcamış biri olarak tavsiyem manuel araçlara bakın. SS ilgi alaka ve iyi bir Alfa servisi ister. Alfa dilinden anlamayı ister...

Ankara-İstanbul-Antalya-İzmir illerinden herhangi birinde yaşıyor olsaydınız kesinlikle alın tadına bakın derdim...

Şu GT gözüme çok güzel görünüyor :)

Erdem Bey 6500 tl yi SS yuzunden mi harcadiniz?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Tabiki hayır... 1300 ü falan SS içindir... Mesajımdan ss çok masraflıdır mı anlaşılıyor yoksa :) SS in bir çok olası hatası Sıfır masraf hatta. Servise git resetle devam...o mesajın özü Aracın üzerine titredim, çıt ses gelse servise gittim, SS de beni hiç üzmedi ;) Samsun da bu imkan olmayacak. Ben kendi aracımı satarken emin olun taşra dan talip olan kaç Kişiyi geri çevirdim...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

DcD-Semih

O değilde arkadaş ilan açıklamasına neden 0-100 9.8sn yazmış olaki, manuel in fabrika verisi 8.2sn Ss den kaynaklı olsa olsa 9 saniye olsun. İnsan kendi aracının performansına olduğundan daha kötü der mi :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

gneral

Tekrardan selamlar arkadaşlar,

Baktım öyle bu iş olmuyor, boş boş güzelim Alfa Romeo fotoğraflarına sahibinden vs sitelerde bakmakla Alfa sahibi olunmuyor. Harekete geçtim ben de :)

Şimdi şu araçlar var arkadaşlar, takas teklifi götürdüm, ön görüşme olumlu çıktı... Hepsine birden sunduğum için öyle oldu...
Hangilerini eleyelim, öncelik hangilerine verelim?

1/ You are not allowed to view links. Register or Login
Progression - Dizel - Manual - 143.000 - 2006

2/ You are not allowed to view links. Register or Login
Distinctive - Dizel - Manual - 175.000 km - 2006

3/ You are not allowed to view links. Register or Login
Distinctive Plus - Dizel - Manual - 176.000 - 2006
Muhsin | Samsun

Erdinc küflü

Yargıtay 23.dairesi ,

İstanbullu sanık A., 2006 model ve 125 bin kilometredeki aracını, göstergesinde oynayarak 100 bin kilometrenin altına indirdi ve değerinin üzerinde bedelle sattı. Alıcı R. de aracı 3 ay sonra M.'ye sattı. M., aracı satın almadan önce tanıdığı oto tamircilerine kontrol ettirdi ve sorun olmadığını söyledikleri için satın aldı. Ancak bir süre sonra aracın arıza yapması üzerine özel bir servise götürdü. Burada aracın gerçek kilometresinin 130 bin civarında olduğunu öğrendi. M.'nin şikâyetçi olması üzerine aracın kilometresini düşüren A. hakkında dava açıldı. A. hakkında İstanbul Anadolu 24. Asliye Ceza Mahkemesi açılan davada aracın kilometresinin düşürüldüğü ispatlandı. Mahkeme de A.'yı dolandırıcılık suçundan mahkum etti. Sanık A. ve Cumhuriyet Savcısı bu kararı temyiz etti.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kararın bozulmasını talep etti, ancak Yargıtay 23. Ceza Dairesi sanığın temyiz talebini reddetti. Böylece kilometresini düşürerek araç satmak Türk Ceza Kanunu'nun 157. maddesine göre dolandırıcılık suçu sayılacak. Bu suçtan mahkum olanlara 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ile adli para cezası verilecek. Yargıtay, daha önce kilometre düşürerek araç satmayı dolandırıcılık değil, uyuşmazlık olarak görüyordu. Kilometresi düşürülmüş aracı satan elde ettiği haksız kazancı tazminat olarak ödeyerek kurtuluyordu. Ancak bu karardan sonra kilometre düşürerek araç satmak yüz kızartıcı suçlar arasında sayılan dolandırıcılıktan cezalandırılacak...

erk1n

Çok güzel haber. Adalet herkese lazım
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Kurzuk

Gerçekten güzel haber. Bu dava emsal teşkil edecek ve benzer davalar daha rahat işleyecek. Bence kişisel olarak da yayalım bu haberi arkadaşlar.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

tayfun

Ülkemizde adalet geç işliyor ama bunada şükür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

OnurCangir

Tabiki hayır... 1300 ü falan SS içindir... Mesajımdan ss çok masraflıdır mı anlaşılıyor yoksa :) SS in bir çok olası hatası Sıfır masraf hatta. Servise git resetle devam...o mesajın özü Aracın üzerine titredim, çıt ses gelse servise gittim, SS de beni hiç üzmedi ;) Samsun da bu imkan olmayacak. Ben kendi aracımı satarken emin olun taşra dan talip olan kaç Kişiyi geri çevirdim...

Tamam Erdem Bey ben yanlış anlamışım, sıkıntı yok :) Ss beni de üzmedi hiç sağolsun. Ama bakımını aksatmamak lazım.

emrebaser

Herkese merhaba.. Geçenlerde bir MiTo için fikir sormuştum ama , sanırım kimse MiTo'ya ilgi duymuyor  :-[

Bir araç daha sormak istiyorum , umarım bir tanıyan bilen çıkar.

yaylar , ve sanırım müzik sistemiyle de oynanmış? ne düşünüyorsunuz? Sizce fiyat olarak nasıldır.. Alınası bir araç mıdır?