Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Arabayı tanımıyorum ama yaylar kesin pres veya kesik, topuzu uyduramamışlar mandal ile arasında boşluk var, Mito'daki adı spor paket miydi neydi hatırlamıyorum ama bu o değil çünkü difüzörü ve spoiler'i yok. Ayrıca ön sis farlarıını sonradan takmışlar.

gneral

Sevgili Alfistiler,

Araştırmalara devam. Sadece takas seçeneği ile ilerleyebildiğimden seçeneklerim kısıtlı. Takas olmasa çoktan Alfisti 159'u almıştım ama...

Şu araç nasıl, gözünüze takılan herşeyi, ufacık şeyi paylaşırsanız bile sevinirim gerçekten.

You are not allowed to view links. Register or Login

Muhsin | Samsun

iskoc

Sevgili Alfistiler,

Araştırmalara devam. Sadece takas seçeneği ile ilerleyebildiğimden seçeneklerim kısıtlı. Takas olmasa çoktan Alfisti 159'u almıştım ama...

Şu araç nasıl, gözünüze takılan herşeyi, ufacık şeyi paylaşırsanız bile sevinirim gerçekten.

159 sahipleri daha iyi cevap verecektir ama benim gözüme çarpanlar,

Solmuş ön arma,ön panjurun içindeki kırmızı led,sislerdeki xenon,olmayan iç resimleri ve servis bakım bilgisi..

Ayrıca İzmirde kırmızı JTS 159 vardı önden hasarlı.Linkteki aracın bu olup olmadığına dikkat edin derim.Plakadan çıkmayabilir 54 olmuş.Sorgulamayı şase numarasından yapın.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

ES53

Sevgili Alfistiler,

Ben olsam tercih etmezdim.Fiyat cok uygunda degil,renk ve donanim guzel.Ama o panjurubn icine dosenen kirmizi ledler arabanin nasil kullanildigi hakkinda fikir veriyor bana :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koful

Herkese merhaba,

Eski kısa süreli üyelerdenim, İstanbul'da bir kaç buluşmaya ve 100. yıl konvoyuna katılmıştım :) 2008 Alfa 147 Blackline'ım ile.
Sonra kendisini bir arkadaşa sattım, sanırım o da buralardadır şu an.  Neyse çocuk oldu bu arada Ankara'ya taşındık. Şu sıralar bir Alfa 159 peşindeyim linki aşağıda:

bu aracı bileniniz ya da yorum yapmak isteyen var mı acaba?
hanım 2008 olmasına takıldı, daha yeni model giulietta alalım diyor :)

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Can

halil

fiyat biraz pahalı.o paralara gayet güzel julyet alabilirsiniz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ealprsln

Arabayı tanımıyorum ama yaylar kesin pres veya kesik, topuzu uyduramamışlar mandal ile arasında boşluk var, Mito'daki adı spor paket miydi neydi hatırlamıyorum ama bu o değil çünkü difüzörü ve spoiler'i yok. Ayrıca ön sis farlarıını sonradan takmışlar.

+1
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Brabus

Merhaba bu GTV'de ilanda hic bilgi yok, plaka yok eski rengi de farkli olabilir. Fakat bilen varsa araci bildiklerini paylasabilir mi?

Alfisti olmadigi kesin su andaki sahibinin :)
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

Murad

Merhaba bu GTV'de ilanda hic bilgi yok, plaka yok eski rengi de farkli olabilir. Fakat bilen varsa araci bildiklerini paylasabilir mi?

Arac "mahyer" imis. Ayrica on izgara 4-5 model birlestirilerek elde edilmis Alfa romeo transformers gibi.

iskoc

Arac "mahyer" imis. Ayrica on izgara 4-5 model birlestirilerek elde edilmis Alfa romeo transformers gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

emrebaser

Merhabalar ,

Bu araç neden bir değişik duruyor sizce? sadece yaylardan mı..
Sizce alınası bir araç mıdır?

gneral

Arkadaşlar selam,

Bu bu bu nasıl bu? Fiyatı uygun gibi geldi bana?

Muhsin | Samsun

emre_deniz

Arkadaşlar herkese merhaba. Adım Emre izmir' de yaşıyorum. Foruma yeni üye oldum. Son 1 yıldır 159 almak istiyorum ve sonunda gerekli olan parayı biriktirebildim:) şuan sahibinden de ne kadar ilan varsa biliyorum. bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak. yardımcı olursanız sevinirim. ilgilendiğim birkaç araç var. fiyat max 50 000tl. çok fazla boya takıntım yok. ancak satıcı gerçek bir alfacı olmasını  tercih ederim. bakımlı ve temiz olmasını istiyorum. aşağıdaki ilanlara yorum yaparsanız sevinirim. en son olarakta bir Giulietta var. temiz 159 bulamazsam tercihim bu yönde. 4. ilan da Giulietta. aranıza katılmak güzel. iyi günler..

1. You are not allowed to view links. Register or Login

2. You are not allowed to view links. Register or Login

3.You are not allowed to view links. Register or Login

4. You are not allowed to view links. Register or Login

gneral

Hoşgeldin, İnşallah gönlüne göre bir Alfa nasip olur...

Şu araç ta çok güzel duruyor, sahibi forumdan; You are not allowed to view links. Register or Login ( You are not allowed to view links. Register or Login )
Muhsin | Samsun

emre_deniz

Teşekkür You are not allowed to view links. Register or Login sinin biraz daha düşük olması iyi olur sanki.

alfist_3548

Selamlar arkadaşlar bu alfa 145 alinirmi

alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

max-ime

Diego bir sen eksiktin.

emre_deniz

You are not allowed to view links. Register or Login     arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. var mı bilgisi olan. Satıcı galerici alfadan da pek anlamıyor gibi geldi.

alperuzi

En az 1 yıldır ilanda, görmüşsünüzdür muhtemelen ama sağ ön jant farklı, oradan kazası vardır muhtemelen.

gneral

95000 kilometrede, orijinal midir sizce? Bu aracı bilen var mı?

Muhsin | Samsun

erdem1904

sorunun cevabı açıklamada gizli :) Satıcı yetkili servislerden sorgulayabilirsiniz demiş...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

95000 kilometrede, orijinal midir sizce? Bu aracı bilen var mı?

Satıcı dürüst birisine benziyor. Mevcut 1 adet kazası var, tereddüt etmeden benimle paylaşmıştı.
  Araç zaten yetkili servis bakımlı, o kayıtları TuvTurk kayıtlarıyla kıyaslayabilirsiniz.

ykilinc

Süper olmuş.

Yargıtay 23.dairesi ,

İstanbullu sanık A., 2006 model ve 125 bin kilometredeki aracını, göstergesinde oynayarak 100 bin kilometrenin altına indirdi ve değerinin üzerinde bedelle sattı. Alıcı R. de aracı 3 ay sonra M.'ye sattı. M., aracı satın almadan önce tanıdığı oto tamircilerine kontrol ettirdi ve sorun olmadığını söyledikleri için satın aldı. Ancak bir süre sonra aracın arıza yapması üzerine özel bir servise götürdü. Burada aracın gerçek kilometresinin 130 bin civarında olduğunu öğrendi. M.'nin şikâyetçi olması üzerine aracın kilometresini düşüren A. hakkında dava açıldı. A. hakkında İstanbul Anadolu 24. Asliye Ceza Mahkemesi açılan davada aracın kilometresinin düşürüldüğü ispatlandı. Mahkeme de A.'yı dolandırıcılık suçundan mahkum etti. Sanık A. ve Cumhuriyet Savcısı bu kararı temyiz etti.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kararın bozulmasını talep etti, ancak Yargıtay 23. Ceza Dairesi sanığın temyiz talebini reddetti. Böylece kilometresini düşürerek araç satmak Türk Ceza Kanunu'nun 157. maddesine göre dolandırıcılık suçu sayılacak. Bu suçtan mahkum olanlara 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ile adli para cezası verilecek. Yargıtay, daha önce kilometre düşürerek araç satmayı dolandırıcılık değil, uyuşmazlık olarak görüyordu. Kilometresi düşürülmüş aracı satan elde ettiği haksız kazancı tazminat olarak ödeyerek kurtuluyordu. Ancak bu karardan sonra kilometre düşürerek araç satmak yüz kızartıcı suçlar arasında sayılan dolandırıcılıktan cezalandırılacak...

bfd

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu aracı tanıyan varmı arkadaşlar, ilandaydı bize opsiyonlandığı için şu anda yayında değil o yüzden link veremiyorum, şase no sorgulaması temiz..

e.ateskaya

Merhaba arkadaşlar, kısmetse Alfa 147 bakınıyorum. İki adet araç buldum hakkında sizlerden yorum beklemekteyim..

Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.