Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkan

İcradan alındığını biliyorum, uzun zaman kullanılmamış geçen hafta boya işleri için sanayiyle bırakılmıştı orda gördüm, detaylı incelemedim zate sifir sayılır  bakımları detaylı olarak yapılmışsa alınır mis gibi de binilir yerinde görmekte fayda var

Aşmış

Arkadaşlar selam. Bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
Bakımsız dursa da değerlendirilebilir gibi görünüyor.

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

mustafakaracan_

Merhabalar,

Asagidaki ilandaki Mito forumdan birisine mi ait? Biligisi olan var mi? Arac hakkinda yorumlarinizi paylasabilir misiniz?

Alfistiden Kusursuz İtalyan Efsanesi
İlan No: 224226316

01hakan

Abi o araba antepte yatiyomuş araba fitil falan olmuş olabilir eski rengide ayni tlf ver sana watsaptan atim fotoben araca baktim ama adanadaki on numara
COURE SPORTİVO

emre_deniz

Herkese Mrb. Arkadaşım için İlandaki 156 ya bakacağız. Araç hakkında bilgisi olan varmı?

alfaadana

Bu araç hakkında düşüncesi olan var mıdır? sizce nasıl duruyor?
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

alfizml

Sizlere bir sorum olacak ama ilgili konuyu bulamadım buraya yazıyorum mecbur.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. dün 2003 model 147 baktım, araç yıkanırken cam düğmelerine su kaçmış sanırım.öğlen vakti camlar açılmıyormuş elektrik gitsede. aksam olunca düğmeler çalışıyor dedi sahibi. ben bakarken de çalışır durumdalardı.sizce sorun nedir yaptırmaya kalksam nekadara halledilir? Ona göre pazarlık edeceğim.

Birde ön arka logolar silik durumda.onları nerden nekadara edinebilirim acaba?

Adalı35

Sizlere bir sorum olacak ama ilgili konuyu bulamadım buraya yazıyorum mecbur.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. dün 2003 model 147 baktım, araç yıkanırken cam düğmelerine su kaçmış sanırım.öğlen vakti camlar açılmıyormuş elektrik gitsede. aksam olunca düğmeler çalışıyor dedi sahibi. ben bakarken de çalışır durumdalardı.sizce sorun nedir yaptırmaya kalksam nekadara halledilir? Ona göre pazarlık edeceğim.

Düğmelerin de mesaisi varmış demekki. Bence sökülüp bakılmalı belki dediği gibi basit bir oksitlenme nedeni ile olabilir. Bütün düğmeler mi yoksa sadece sürücü tarafı mi? oğlen çalışmayıp aksam çalışması da enteresan. Yenisi ya da çıkması en az 500 tl. Ben ararken 800 diyen de olmuştu.  Ama çok basit bir temizleme ile hallettim masrafsiz şekilde.  Logoya gelince tek derdin o olsun arabanın geri kalanı iyiyse buna takılma.  Dönem Dönem birmot ücretsiz Logo değişimi yapıyor.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

alfizml

Düğmelerin de mesaisi varmış demekki. Bence sökülüp bakılmalı belki dediği gibi basit bir oksitlenme nedeni ile olabilir. Bütün düğmeler mi yoksa sadece sürücü tarafı mi? oğlen çalışmayıp aksam çalışması da enteresan. Yenisi ya da çıkması en az 500 tl. Ben ararken 800 diyen de olmuştu.  Ama çok basit bir temizleme ile hallettim masrafsiz şekilde.  Logoya gelince tek derdin o olsun arabanın geri kalanı iyiyse buna takılma.  Dönem Dönem birmot ücretsiz Logo değişimi yapıyor.

Ogle-akşam konusuna bende şaşırdım Hasan abi :) sorun sol ön kapıdaki panelde.parçası pahalı fazlasıyla. bende temizleyerek düzeldiğini okumuştum forumda.temizleyerek halledilir diye umuyorum ama kendim yapabilirmiyim You are not allowed to view links. Register or Login kac kozmetik problemi var onun dışında mantıklı araç.sendekinin aynısı abi :)

Adalı35

İlandan hatırlıyorum sanki kırmızı ve Bayraklı'da satılık olan sanırım. 

alfizml

Abi ilana daha koymadı sahibi.meslektaşımın araç.

Adalı35

Abi ilana daha koymadı sahibi.meslektaşımın araç.
19 bine vardı bitane o sandım.  Arkadaş ise daha güvenli bir ticaret olabilir ama yine de gerekli önlemleri kontrolleri yapmakta fayda var.

sbk0655

Bu araç daha öncede ilana çıkmıştı , 13000 liralık bir hasar kaydı vardı , o zaman 43000 liraya kadar ilan fiyatını düşürücü,  41000 liraya da verecektir ama sonrasını bilmiyorum.O zaman ki satıcı ismi Yener P. idi.Birisi alıp tekrar mi satıyor yoksa hala ayni kişi mi bilmiyorum.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alfaadana

Bu araç daha öncede ilana çıkmıştı , 13000 liralık bir hasar kaydı vardı , o zaman 43000 liraya kadar ilan fiyatını düşürücü,  41000 liraya da verecektir ama sonrasını bilmiyorum.O zaman ki satıcı ismi Yener P. idi.Birisi alıp tekrar mi satıyor yoksa hala ayni kişi mi bilmiyorum.

teşekkürler...hasarı aracın gidişine etki edecek türdenmi şase direklerde oynaması varmıydı acaba

sbk0655

teşekkürler...hasarı aracın gidişine etki edecek türdenmi şase direklerde oynaması varmıydı acaba
O konuda detayli bilgi sahibi degilim sadece bir fotografi vardi kazadan sonra o da on camurluklar ve arka camurluklar boyanmak icin hazirlanmis haliydi.

Ataş

Merhaba herkese, hayallerimin peşinden gitmeye karar verdiğim için önce aracımı satılığa çıkardım ve alfistiye üye oldum :) sattıktan sonrada inşallah bir 147 sahibi olacağım, sahbinden de gezerken gördüğüm ilanı sizlere sormak istedim You are not allowed to view links. Register or Login bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba? Bu arada seat ibiza 2013 aracım hala satılıktır düşünen olursa:)

alfaadana

Bu araç için düşünceleriniz nelerdir?

OğuzCanAlantor

araç Prog , Distinctive değil

Koful

Merhaba herkese, hayallerimin peşinden gitmeye karar verdiğim için önce aracımı satılığa çıkardım ve alfistiye üye oldum :) sattıktan sonrada inşallah bir 147 sahibi olacağım, sahbinden de gezerken gördüğüm ilanı sizlere sormak istedim You are not allowed to view links. Register or Login bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba? Bu arada seat ibiza 2013 aracım hala satılıktır düşünen olursa:)

Hoşgeldiniz, araç ilanda değil aldınız mı acaba?
Almadıysanız da umarım gönlünüze göre bir 147 bulursunuz, benim de ilk göz ağrımdır kendisi :)
Bol şanslar

alfaadana

araç Prog , Distinctive değil

teşekkürler oguzcan bey

g0dsp3LL

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir 147 sahibi olma şerefine nail olmak istiyorum aynı zamanda da kısmetse ilk aracım olacak fakat kimseye güvenemiyorum kimse yoğurdum ekşi demiyor malesef bi tane de araç buldum antep plakalı linkini aşağıya yazıyorum göreniniz, tanıyanınız var mı acaba yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden..

Aşmış

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir 147 sahibi olma şerefine nail olmak istiyorum aynı zamanda da kısmetse ilk aracım olacak fakat kimseye güvenemiyorum kimse yoğurdum ekşi demiyor malesef bi tane de araç buldum antep plakalı linkini aşağıya yazıyorum göreniniz, tanıyanınız var mı acaba yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden..

Merhaba. Büyük şehirlerde olmayan Alfa'lar genellikle Alfa konusunda bilinçsiz ustalarım elinden geçiyor diye çok tercih edilmiyor ki bunda da haklılık payı var. Bu aracın KM'si düşük olduğundan çok da ustlarca kurcalanmamış olması mümkün ama mutlaka triger'i değişmiş mi ona baktırmalısınız, değişmesi gerekiyor bu km'lerde veya bu yıllarda. Eğer başka şehirden gidecekseniz yolda sorun yaşama ihtimaliniz var. Bunların dışında detaylı bir ekspertiz'e sokmanızı öneririm. Çok büyük bir sorun görünmüyorsa ben almayı düşünürdüm şahsen.
Vites nasıl kullanılmış, motor bakımları nasıl yapılmış ve sizi bekleyen acil bakımları neler bunları öğrenip sıkı pazarlıkla keyifli günlere yelken açmanız mümkün görünüyor.
Tabi pert kayıtlı araçları kazasız satmaya çalışan insanların da olduğunu biliyorsunuzdur.
Kolay gelsin.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

g0dsp3LL

Antep'de guvenilir bir alfa ustasi bilen var mi peki? Sağ olsun bi arkadaş cemrem otoyu tavsiye etti başka tavsiyelere de açığım :) topçuoğlu otoyu önermedi pek kararsiz kaldim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Aracı ben aldım

g0dsp3LL

Kaporaci sendin demek ki hayirli olsn :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi