Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mktlmz

You are not allowed to view links. Register or Login
Eğer içinize sindi ise, bence düşünmeyin. Alın geçin. Boyatsanız da, kaplatsanız da, o şekilde de binseniz, zaten size Alfa keyfini verdikten sonra, gereğini yaparsınız. Yürüyeni, motoru sıkıntısız ise, hiç düşünmeyin derim :)

+1  :yukari-ok:

Mehmetinki

Merhabalar,

İlk alfam için arayışlara girdim ve aşağıdaki ilan ile karşılaştım. Yorumlarınızı alabilir miyim

a-y-k-u-t

Merhabalar,

İlk alfam için arayışlara girdim ve aşağıdaki ilan ile karşılaştım. Yorumlarınızı alabilir miyim

bu fiyata kaçırma kesinlikle km düşük..umarım saçma sapan boya takıntısı olanlardan değilsindir bu arada
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

eckgs05

arkadaşlar uzun zamandır arayıştayım .. size zahmet şu ilanı bı ınceler ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..

teşekkürler  :alfisti: :nazar:

Utku

arkadaşlar uzun zamandır arayıştayım .. size zahmet şu ilanı bı ınceler ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..

Bu araçta sizi çeken şey ne oldu acaba merak ettim.
Ne fiyatı güzel nede yapılan işlemler
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

eckgs05

Bu araçta sizi çeken şey ne oldu acaba merak ettim.
Ne fiyatı güzel nede yapılan işlemler

İŞTE BURDA SİZİN ALFA DAKİ KULLANICI TECRÜBENİZ ÖN PLANA ÇIKIYOR. BENİM İLK ARABAM OLCAK BUNUNDA ALFA OLMASINI İSTİYORUM. O YÜZDEN SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İÇİN BURDAYIM. ARAMA BEKLEME SÜREMİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞUMUZDA ,ŞUAN İÇİNİZDEN BİRİ BUNU AL KEFİLİM DESE ATLAYACAK POZİSYONDAYIM :) :alfisti:

eckgs05

:S You are not allowed to view links. Register or Login  :o

arkadaşlar,  utku iyicene kafamı karıştırdı :D sapıtmış durumdayım :) şimdi bu ilanı gördüm fikirlerinizi alayım  :'( :S :S :S

BİRDE BU İLAN VAR, HANGİSİ FİYAT VE DURUMA GÖRE DAHA MANTIKLI SİZCE FİKİRLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

UTKU KARDEŞ SAĞOLSUN ANINDA SOĞUDUM İLK PAYLAŞTIĞIM ALFA DAN :)

blackgear

Siteden bilinen bir araç dahi olsa, kolay kolay kimse size "bu arabayı al, ben kefilim" demez. Bence dememelidir de.

Öncelikle mümkün mertebe forumu küçük harfler ile kullanınız. Forum tabiatında büyük harf bağırma anlamı taşır. Alfa arıyorum diye bağırmanıza gerek yok, sizi duyabiliyoruz  :alfisti:

Alfa konusunda, aracı görürsünüz, beğenirsiniz. Tabi ki, fikir almak için bu forumu da kullanabilirsiniz ama araç forumun değil, sizin olacak, tabi ki foruma temiz bir Alfa ve güzel bir kullanıcı gelmiş olması bizi de mutlu kılacaktır. Dolayısıyla, bulduğunuz araçların bir listesini yapın öncelikle. Konumunuza göre bir plan yapın ve hepsini öncelikle kendiniz gözlemleyin, test edin. Eğer varsa ustanız, ustanızı da yanınıza alın. Ustanız yoksa, aracın bulunduğu yerdeki Alfa ustalarından randevu alın, aracı gösterin. Aracın geçmişini, bakımlarını, varsa kazalarını sorgulayın, ki bu konuda forumda bazen bilgi olabiliryo. Aklınıza gelmeyecek araçların geçmişi bilinebiliniyor. Forumun bu bölümünü en çok bu durum için kullanın. Tanıyan vardır belki bulduğunuz araçları ;)

Haricinde de alımda nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırabilirsiniz forumda. Çok fazla bilgi mevcut. Bugüne kadar aldığım tüm Alfaları, ustama onaylatmak için sorgulattım. Hiçbirisinde de sorun yaşamadım. Güzel araç ve güzel kullanıcı, kendisini çok bariz belli ediyor zaten. Belirttiğim gibi, bol bol araç test edin. Satmak için ilana koyan kişi, size bu hakkı sunmakla da mükellef :) 3-5 Alfadan sonra siz de muhtemelen az çok diri - ölü araba arasındaki farkı hissedeceksinizdir. Geriye detay sorgulama kalır ki, bunu da eksperde yapabilirsiniz.

Tez zamanda gönlünüzdeki Alfa' ya kavuşmanız dileği ile, tekrar foruma hoşgeldiniz :)

Alfadanadam

Sorulanlar arasında ben Denizli'deki ilanı daha cazip gördüm ama bu kefilim demek değildir aman ha :)

eckgs05

Kefillik konusu yanlış anlaşıldı sanırım gönlünüz rahat olsun maksat sadece orda o vurguyu yapabilmekti :) İşede yaradı sanırım . sonuç olarak siz tecrubeli abi -kardeşlerim den alacağım çok fikir var . Her türlü açığım bunlarada :)

eckgs05

You are not allowed to view links. Register or Login dün denizlideki araçla görüştüm.
sol far serviste değişmiş akabinde tampon da hafif eğilme varmış o düzeltilmiş. onun dışında bir şey yok dedi 1500 tl hasar kaydı var bir de...

Sence nasıl?

blackgear

Bence de Denizli deki araç içlerinde en mantıklısı. Değerlendirme için gidip bakın derim  :)

Haydi rastgele :alfisti:

Mehmetinki

Merhabalar,

Konudan biraz uzak olacak ama bir alfa(147) alırken yetkili servisten başka yere göstersem sorun olur mu acaba?  Her ilde servisi yok sanırım. İnternette Isparta da yetkili servis bulamadım. Bilgisi olan var mı?

ferrari

Giu 1.4 TCT 170HP alırken 2. ellerde nelere dikkat etmek gerekli? TCT şanzıman, dsg'nin eski versiyonları gibi problemli mi? Malum sitede kırmızı renginin 5-6 ilanı var hangisini önerirsiniz, araçların ederleri nelerdir? Bir de eski ön farlı (içi beyaz) olan giulara yeni karartmalı farlar uyuyor mu?  Aradığım 147'yi bulamamam ve 147'lerin fiyatlarının coşması nedeniyle tercihlerim değişmeye başladı...

ihsany

Ben yaklaşık 2 senedir TCT kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmadım henüz. Çevremde ciddi bir sorun yaşayan da duymadım. Arkadaşlar da fikirlerini belirteceklerdir. İçi karartmalı fardan kastınız spor paketlerde olan karartılmış farlar mı?

Alfa olsun kırmızı olsun  :yukari-ok:  ben de Alfamı satmayı düşünüyorum, beyaz düşünürseniz detaylı konuşabiliriz.

Giu 1.4 TCT 170HP alırken 2. ellerde nelere dikkat etmek gerekli? TCT şanzıman, dsg'nin eski versiyonları gibi problemli mi? Malum sitede kırmızı renginin 5-6 ilanı var hangisini önerirsiniz, araçların ederleri nelerdir? Bir de eski ön farlı (içi beyaz) olan giulara yeni karartmalı farlar uyuyor mu?  Aradığım 147'yi bulamamam ve 147'lerin fiyatlarının coşması nedeniyle tercihlerim değişmeye başladı...

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ali kaynak

Arkadaşlar arac hakkında bilgisi olan var mı  ? izmir den ankara ya satılmış
Ön plaka altlıgı yok, farların biri yeni biri solmuş, sag arka park lambalarıda aynı sekilde biri solmuş biri yeni bide ön kaputun Çamurluk ile arasındaki boşlugun acısı sol taraftan daha acık ve sag camurluk rengi farklı arkadaş ile konuştum hiç bilmedigini VE sıkıntı olmadıgını söyledi trimerdede hasar görünmüyor ama bunlar hasar belirtileri olabilir mi ?

Lancia delta III

delıfısek

hatasız 156 varmı ki ?

ali kaynak

hatasız 156 varmı ki ?
hata sorun degil tabi olacak ama ilk aracımı aldığımda hava fitresi kutusu yoktu ve önemsemedim daha sonra bı baktık arac pert olmuş ve filtre kutusu Pahalı diye yerine spor filtre takılmış, ustelik trimerde de hassas sız dı.. Arac Bakıyorum arka camurluk içindeki paspas ı yeri bim boş ya arkadaş o paspas ın nasıl cıkar oradan hemde ikisine yok..bunun gibi bazı seyler büyük kazaların belirtileri olabiliyor ..
Lancia delta III

erdem1904

Ön plaka altlıgı yok, farların biri yeni biri solmuş, sag arka park lambalarıda aynı sekilde biri solmuş biri yeni bide ön kaputun Çamurluk ile arasındaki boşlugun acısı sol taraftan daha acık ve sag camurluk rengi farklı arkadaş ile konuştum hiç bilmedigini VE sıkıntı olmadıgını söyledi trimerdede hasar görünmüyor ama bunlar hasar belirtileri olabilir mi ?

Olabilirde olmayabilir de :) Ama aracın kombinasyonu çok güzel... Dün fiyatı 22.000 e çekmişti ;) yalnız bakım kayıtları önemli. Triger km si gelmiş...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

octinum

Bu işlerin başlığı burası anlaşılan. :) Vakti ve fikri olan arkadaşlar, bir de şuna gözatabilir mi?

Teşekkürler şimdiden. :)

ali kaynak

Olabilirde olmayabilir de :) Ama aracın kombinasyonu çok güzel... Dün fiyatı 22.000 e çekmişti ;) yalnız bakım kayıtları önemli. Triger km si gelmiş...
Bugün araca baktım tam tahmin ettiğim gibi sonuç hüsran  :( hariçinde de süprizler çıktı ufak tefek olarak gördüğümüz bazı Önemsiz görünen kusurlar geçmişte olan büyük sıkıntılarının izleriymiş bi kere daha anladım ?
Lancia delta III

Kurzuk

Bu işlerin başlığı burası anlaşılan. :) Vakti ve fikri olan arkadaşlar, bir de şuna gözatabilir mi?

Teşekkürler şimdiden. :)
Dostum bence dikkatli kullanılmış gibi görünüyor ama 156'ları iyi bilen arkadaşlar orjinal dışı uygulamalar varsa yazacaklardır. İş ciddiye binerse belki İzmir'deki arkadaşlar bakarlar bile senin için.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

octinum

Dostum bence dikkatli kullanılmış gibi görünüyor ama 156'ları iyi bilen arkadaşlar orjinal dışı uygulamalar varsa yazacaklardır. İş ciddiye binerse belki İzmir'deki arkadaşlar bakarlar bile senin için.

Aynen sevgili hocam, düzgün göründü bana ve siyah iç döşeme dışında bakabilirim ama deneyimli 156 kullanıcısı arkadaşlar bizim kaçırdığımızı yakalar. Benimki teorik bilgi sonuçta. :)

Bir de, forumda olup bu arabayı bir şekilde görmüş arkadaş var mıdır diye merak ettim. :)

ali kaynak

Aynen sevgili hocam, düzgün göründü bana ve siyah iç döşeme dışında bakabilirim ama deneyimli 156 kullanıcısı arkadaşlar bizim kaçırdığımızı yakalar. Benimki teorik bilgi sonuçta. :)

Bir de, forumda olup bu arabayı bir şekilde görmüş arkadaş var mıdır diye merak ettim. :)
Araç çok güzel maşallah mercekler otomatik ayarlı ve orjinal çıkışlı modelinin en dolusu ama fiyat biraz fazla ..
Lancia delta III

alfaadana

bu ilandaki araç toplanabilir mi nekadar masrafı olur?
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.