Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login
Motorda ne sorun varmış ki? Yapıldıktan sonra da devam ediyor muymus sorun?

Sent from my iPhone using Tapatalk
motorda ne sorun oldugunu bilmiyorum ama ben alırken bir yıl garanti ile aldım ve sorun yasamadım dedi .. sanırım sizde ilgileniyosunuz araçla sahibi bahsetmişti kayserili sizin forumdan diye:)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

rain man

Fatihim araç güzel ve temiz duruyor. Bence sağlam bir inceleyip elden kaçırma derim :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihmehmet

Fatihim araç güzel ve temiz duruyor. Bence sağlam bir inceleyip elden kaçırma derim :)

Şeytan dürtmesin kimseyi diye yazmamıştım ama kısmet bakalım :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Erdinc küflü

Selam, aşağıdaki GT hk. bilgisi olan veya araç hakkında yorum yapabilecekler paylaşabilir mi fikirlerini? Forumda arama yaptım daha önceden konuşulmamış veya bulamadım o yüzden buradan danışıyorum

Forumdan Erdinç beyin aracı You are not allowed to view links. Register or Login
Benim araç forumdan bilen arkadaşlar var . Konu açmamıştım .

yigitekimdemir

You are not allowed to view links. Register or Login  bu aracı uzun süredir ilanlarda görüyorum, alfa romeo 75, 15.000 fiyat düzeyinden 10.000'lere kadar indi aylar içinde.

hakkında fikri olan var mı? hobi aracı olarak almak istiyorum ama bilemedim aylardır satılmadığı için, sahibi bir sorun yok diyor.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

defrost

You are not allowed to view links. Register or Login  biliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir ara bahsetmişti

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login  bu aracı uzun süredir ilanlarda görüyorum, alfa romeo 75, 15.000 fiyat düzeyinden 10.000'lere kadar indi aylar içinde.

hakkında fikri olan var mı? hobi aracı olarak almak istiyorum ama bilemedim aylardır satılmadığı için, sahibi bir sorun yok diyor.
araba en son gördüğümde yürüyordu,durşu falan gayet düzgün.bence satmak isteyipde elden çıkaramadıkları için bu fiyata düştüler.sağından solundan yürürken acaip sesler gelmiyorsa,motor  ölü değilse bu paraya kaçmaz.kasa düzgün araçta,araç toplarken hele ki 75 bence en can sıkıcı ve masraflı kısmı o olur.şu an 75 bakıyo olsam yarın sabah gider alırım.bir defa yakından inceleme fırsatım oldu,yanılmoyorsam araçta spor yay amortisör var,eğilip baktım amortisörler sarı, koni olabilir.zannedersem onuda izmirdeki sahibi yapmıştır,o biraz uğraşmış,şu an q4 kullanıyo olması lazım.illa 75 alıcam diyorsan şu an en mantıklısı bu gözüküyor,maltepede ki kırmızıyı bu kondisyona getirmek için çok para ve zaman harcarsın.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

aylardır satılmaması normal,hastası dışında kimse o arabaya 7 lira bile vermez,gider şahin alır  ;) haa bu arada geçen işyerimin karşısında bi vatandaşla muhabbet ettik,gri bi şahini var ama bildiğin boncuk,bu 75 14 yazarken kafa kafaya takas teklif etmiş bu şahine,buda genel korku,arabaya bayılıyor ama alamamış.bana soruyordu,araba cillop gibi napayım değişeyimmi falan diye.dedim arabana satsan ne veriyorlar,14 veren var dedi  :). sanırım 75 in 10 liraya düştüğünü bilmiyor.sna tavsiyem,adamla görüş,de ki arabanı almaya niyetim var ama uzağım,bostancı zeki ustaya gösterebilirmisin,ben zeki ustanın vereceği rapora göre arabana müşteriyim.bence kabul eder satabilmek için  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

yigitekimdemir

aylardır satılmaması normal,hastası dışında kimse o arabaya 7 lira bile vermez,gider şahin alır  ;) haa bu arada geçen işyerimin karşısında bi vatandaşla muhabbet ettik,gri bi şahini var ama bildiğin boncuk,bu 75 14 yazarken kafa kafaya takas teklif etmiş bu şahine,buda genel korku,arabaya bayılıyor ama alamamış.bana soruyordu,araba cillop gibi napayım değişeyimmi falan diye.dedim arabana satsan ne veriyorlar,14 veren var dedi  :). sanırım 75 in 10 liraya düştüğünü bilmiyor.sna tavsiyem,adamla görüş,de ki arabanı almaya niyetim var ama uzağım,bostancı zeki ustaya gösterebilirmisin,ben zeki ustanın vereceği rapora göre arabana müşteriyim.bence kabul eder satabilmek için  ;)

sağolasın dostum baya bir bilgi vermişsin, ben biraz daha düşüneyim, senin dediğin yöntem gayet uygun aslında, bi cesaret edebilsem :)))
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

sacak

Mehmet Abi yanlış anlamadıysam Adana'da bu araç değilmi
Araç sahibine müşteriyim Adanadan kalk gel Bostancıya bir gösterelim ustaya dendiğinde nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum

156 2.0
INFINITI FX -35

yigitekimdemir

Mehmet Abi yanlış anlamadıysam Adana'da bu araç değilmi
Araç sahibine müşteriyim Adanadan kalk gel Bostancıya bir gösterelim ustaya dendiğinde nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum
Sahibine sordum, sadece sinyal kolu ve baskı balata değişecek başka masrafı yok dedi. Adanada araç o yüzden o tarafta bi yere göstermek gerekir. 9 liraya kadar düşüyor :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

radar54

Eskiden buralarda olan bir araç sanırım  :alfisti:

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

fatihmehmet

Eskiden buralarda olan bir araç sanırım  :alfisti:

@Onur Öztürk' ün eski aracı :)

sleepingawake

Merhaba. Şu araçla ilgileniyorum. Bu aracı bilen var mı?

DcD-Semih

Bu aracı bilmem ama kombinasyon için şahsi yorumum şahane olacak, ne zamandır böyle 3 kapı mk1 2.0lt 147 istiyorum çok düşündüm 156 yı satıp alıp deneyeyim bir diye. İlandakinin ön tamponuda ayrı bir ekstrası ayrıca, far karartma ve 17"jantla dünyası değişir
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Sercan Keklik

Bi 10 tane 156 alıp 35 bin fiyat yazmak istiyorum ilanları gördükce :)

Piyasa yükseltmek desen degil satmak desen degil..
45 Liraya Giulietta var iken 1998 model arabaya nasıl 30 ve üzeri yazıyorlar veya 27-28 yazıyorlar şaşırıyorum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

fatihmehmet

@driftking11
Bizim iş olmadı hocam. Arkadaşınız için bakıyordunuz sanırım. En azından tanıdığa gitsin.

driftking11

Bizim iş olmadı hocam. Arkadaşınız için bakıyordunuz sanırım. En azından tanıdığa gitsin.

Arkadas vw sever oldugu ıcın on yargılarını kırmakla mesgul:) sızın ıs neden olmadı ozel degılse?

fatihmehmet

Arkadas vw sever oldugu ıcın on yargılarını kırmakla mesgul:) sızın ıs neden olmadı ozel degılse?

Benim aracı forumdan Mehmet abi alacaktı. Bir iş sonucu gelecek para henüz yatmadı. Araç sahibi de yeni bir araç bulmuş onu kaçırmamak için satacağını belirtti. Olurda satılmaz ise ve benim aracı satarsam (ilana hic koymamıştım koyabilirim belki) alabilmeyi cok istiyorum.

Sizin arkadas alırsa en azından bildik birine gitmis olur tekrar beğenmese bile alıcısı hazır olur :)

driftking11

Benim aracı forumdan Mehmet abi alacaktı. Bir iş sonucu gelecek para henüz yatmadı. Araç sahibi de yeni bir araç bulmuş onu kaçırmamak için satacağını belirtti. Olurda satılmaz ise ve benim aracı satarsam (ilana hic koymamıştım koyabilirim belki) alabilmeyi cok istiyorum.

Sizin arkadas alırsa en azından bildik birine gitmis olur tekrar beğenmese bile alıcısı hazır olur :)

:)) bunu soleyım belki ikna olmasına yardımcı olur bak al 40a alıcısı var dıe:)))

ealprsln

Bu araç zannedersem bi arkadaşımın 2005-2009 arası kullandığı 2 litre 3K  SS. Zender tamponlu 147 çok yoktur diye tahmin ediyorum içi dışı özellikleri de tutuyor galiba o. O dönemde SS de sıkıntısı vardı, klasık bazen vitese geçmeme yapıyordu. Stop et, kapı aç kapa, biraz bekletip yeniden vites geçer hale geliyordu. Tabi bahsettiğim zamanların üstünden çok geçti. SS'inde sıkıntı yoksa güzel duruyor. Zamanın da görsel olarak çok çok güzel, diri bir araçtı. Kazası falan da yoktu arkadaşımda olduğu dönemde.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Wilcoxon

Öncelikle herkese merhaba Kars'ta bulunmaktayım. Özel bir şirkette müdürüm. Alfa Romeo 156 çok hoşuma gitmekte ve çevremden hiç destek alamıyorum sizden de destek ve teşvik istiyorum. Birde bu araç Hakkı'nda bilginiz var mı acaba You are not allowed to view links. Register or Login

Wilcoxon

Yada bu You are not allowed to view links. Register or Login

sleepingawake

156 SS
39 AJ 713
Bu araç nasıldır?

e.ateskaya

156 SS
39 AJ 713
Bu araç nasıldır?

Bu araçla bir dostumuz ilgilenmişti, araç alınacak gibi değil dediğini net hatırlıyorum..
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.