Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
alttaki 156 yı tanıyan bilen varmı,23 e alınıyormuş,telde bu fiyatı vermiş.bunun dışında tavsiye varsa alayım 156 yada mk1 147.

Abi yazın birinci sahibinden ilandaydı.E devletten de sorgulamıştım.Hatta o zamanlar tüp yoktu üstünde.Yazın bir ara düşündük alsak mı diye.Ama araba kozmetik olarak hiç çekici gelmedi.Resimlere bakmak karar vermeme yetti.Zaten alan arkadaş da kılıf taktırmış.Kazası var mı bilmiyorum.Ama iç dış bir bakım You are not allowed to view links. Register or Login büyük ihtimal orijinaldir.Avantajı bu olur.Tabi baktırmak şart.

milano 75

156 lar sarmadı çocuğu,kafaya 147 takmış.alttaki aracın sahibini aradım,takasdan almış,bakım geçmişini ,nerde yapıldığını bilmiyorum dedi.iyide bi rakama indi.bilenimiz varmı aracı,nasıl görünüyor.arkadaşı yollasam kime baktırır bu aracı orada
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

s.emre

Böyle bir araç alınır mı sizce arkadaşlar? Kozmetik olarak iyi görünüyor, kilometresi çok yüksek.. Elektronik aksam olarak kliması çalışımiyormuş bir tek.. Motor rektefe istiyor sanırım bu fiyata verdiklerine göre.. Adam ℅70 diyor ama bilmiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Fikir alamam gerek :)
Eskişehirspor..

Rotweiler

159 arayan var ise kaçırmasın. Benim eski aracım ;)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

shadycome

159 arayan var ise kaçırmasın. Benim eski aracım ;)

Kacirmasindan kastınız ne ?
Araç sizce fiyat bakim doluluk olarak cazip mi ?
Sattıktan sonra takip ettiniz mi Nasıl kullanıldı nerde Nasıl bakim yapıldı bilginiz var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ArtemiS

Kacirmasindan kastınız ne ?
Araç sizce fiyat bakim doluluk olarak cazip mi ?
Sattıktan sonra takip ettiniz mi Nasıl kullanıldı nerde Nasıl bakim yapıldı bilginiz var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Başka birşey söylemeye, sormaya gerek kalmamış,  araç önerilirken benim eski aracım, yok arkadaşımın aracı, akrabamın vasıtası demek yerine, insanlara bilgi verir tarzda, faydalı olacağına inanılan üslup ile konuşmak gerekiyor. Yoksa tavsiye etmek kolay, bende mesela,ilgisi olan arkadaşlara bundan bilmem kaç sene evvel kullandığım, bende iken, azami özen gösterdiğim, fakat benden sonra Nerede kimde olduğunu,hangi şartlarda kullanıldığını bilmediğim, nice araç tavsiyelerinde bulunabilirim...You are not allowed to view links. Register or Login

Rotweiler

=)
Komik olmuşsunuz. Üslüp derken biraz aynaya bakmakta da fayda var ;)
Araçla ilginizin olduğunu sanmıyorum ancak, forumdaki bol bol boş vaktinizin hatrına okumanız için yazayım. İyi niyetli arkadaşlara da referans olur değerlendirirken:

Aracı yakınen takip ettiğim ve kovaladığım için eğer niyetlenen olursa diye tavsiyede bulundum.
Benden sonra benden alan arkadaşım Yunus çok titiz bir adam. Ne bakımını eksiltti ne de güvensiz ellerde yaptırdı. Alfinde bakımı yapılmaya devam edildi. Ben de bunları zaten gözlerimle gördüm.
Buradaki önermemin en büyük nedeni ise, aracın benden önceki tüm geçmişinin BİRMOT kayıtlı olması ve 10-12 sayfa dökümünün halen elimde bulunması. Ben aldıktan sonra da 1 yıl boyunca araca yine BİRMOT tarafından GOLD paket dahilinde ne gerekirse yapıldı.
Sonra 125bin KM civarında tekrar satılmak zorunda kaldı(tayini çıktı).
Araç şuan 10bin KM yapmış. En son gördüğümden bu yana. İç kondisyonu halen benim sattığım gibi. Kumaşlar kusursuz, trimler temiz.
Tek kusura yedek anahtarın bizden önceki sahibi tarafından biraz hoyrat kullanılmış olması. Ha bir de, overhead ışık ünitesinin tuşlarının gevşekliği.

Araçta gram boya yoktu satarken, benden sonra olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi yakın takipteydim. Bir tek tamponları temizlik amaçlı boyatıldı.
Orijinal TI marşpiye de cabası.

Fiyat konusunda, ben aldığımda 43 civarına aldım satarken bunun çok çok altına sattım. Şuan 46 isteniyor, 45e iş biter gibi.
Yukarıda saydığım ve belki de saymayı unuttuğum bir çok kondisyonu için almaya değer diyorum. Zira bu yıl bazında bu KM'de kalan birkaç araçtan biri. Zaten bakım geçmişini de yukarıda yazdım.

Galerici hasar kaydı yok demiş ancak, aracın 700 TL kadar bir kaydı var. O da kendi çağında satış taktiği galiba.

Yani demem o ki, forumda çok boş vaktim yok. Girip yazdığım zaman da "lak lak" olsun diye, yazmıyorum. Dayanağım mevcut.
Umarım tatmin olmuşsunuzdur :D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ArtemiS

=)
Komik olmuşsunuz. Üslüp derken biraz aynaya bakmakta da fayda var ;)
Araçla ilginizin olduğunu sanmıyorum ancak, forumdaki bol bol boş vaktinizin hatrına okumanız için yazayım. İyi niyetli arkadaşlara da referans olur değerlendirirken:

Aracı yakınen takip ettiğim ve kovaladığım için eğer niyetlenen olursa diye tavsiyede bulundum.
Benden sonra benden alan arkadaşım Yunus çok titiz bir adam. Ne bakımını eksiltti ne de güvensiz ellerde yaptırdı. Alfinde bakımı yapılmaya devam edildi. Ben de bunları zaten gözlerimle gördüm.
Buradaki önermemin en büyük nedeni ise, aracın benden önceki tüm geçmişinin BİRMOT kayıtlı olması ve 10-12 sayfa dökümünün halen elimde bulunması. Ben aldıktan sonra da 1 yıl boyunca araca yine BİRMOT tarafından GOLD paket dahilinde ne gerekirse yapıldı.
Sonra 125bin KM civarında tekrar satılmak zorunda kaldı(tayini çıktı).
Araç şuan 10bin KM yapmış. En son gördüğümden bu yana. İç kondisyonu halen benim sattığım gibi. Kumaşlar kusursuz, trimler temiz.
Tek kusura yedek anahtarın bizden önceki sahibi tarafından biraz hoyrat kullanılmış olması. Ha bir de, overhead ışık ünitesinin tuşlarının gevşekliği.

Araçta gram boya yoktu satarken, benden sonra olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi yakın takipteydim. Bir tek tamponları temizlik amaçlı boyatıldı.
Orijinal TI marşpiye de cabası.

Fiyat konusunda, ben aldığımda 43 civarına aldım satarken bunun çok çok altına sattım. Şuan 46 isteniyor, 45e iş biter gibi.
Yukarıda saydığım ve belki de saymayı unuttuğum bir çok kondisyonu için almaya değer diyorum. Zira bu yıl bazında bu KM'de kalan birkaç araçtan biri. Zaten bakım geçmişini de yukarıda yazdım.

Galerici hasar kaydı yok demiş ancak, aracın 700 TL kadar bir kaydı var. O da kendi çağında satış taktiği galiba.

Yani demem o ki, forumda çok boş vaktim yok. Girip yazdığım zaman da "lak lak" olsun diye, yazmıyorum. Dayanağım mevcut.
Umarım tatmin olmuşsunuzdur :D
Güzel ve detaylı açıklamalarınız için teşekkür ediyorum, Sizinle gayet tabi, bir münakaşa içinde olmayacağım, inanın o kadar(sandığinız kadar) da 'boş vaktim' yok. :yukari-ok:

milano 75

Böyle bir araç alınır mı sizce arkadaşlar? Kozmetik olarak iyi görünüyor, kilometresi çok yüksek.. Elektronik aksam olarak kliması çalışımiyormuş bir tek.. Motor rektefe istiyor sanırım bu fiyata verdiklerine göre.. Adam ℅70 diyor ama bilmiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Fikir alamam gerek :)
km psikolojik sınırın üstünde,o fiyat normal yani.araba dışardan düzgün duruyor.sıkıntısı yoksa ederi o paralar civarıdır zaten.156 alıcaksanız önerebileceğimiz 2-3 araç var hem forumdan,hem çevremizden  ;)

milano 75

abicim ne yiyosunuz,ne içiyosunuz Allah aşkına.inanın foruma birşey yazarken durup düşünür olduk,nedir bu gerginlik.ben şimdi üstteki arkadaşa kayınçımın 156 dan bide forumdan bi kardeşimin 156 sından bahsedecektim,tırstım bi an,relaks ya hu

driftking11

abicim ne yiyosunuz,ne içiyosunuz Allah aşkına.inanın foruma birşey yazarken durup düşünür olduk,nedir bu gerginlik.ben şimdi üstteki arkadaşa kayınçımın 156 dan bide forumdan bi kardeşimin 156 sından bahsedecektim,tırstım bi an,relaks ya hu
% 1000000000 katılıorum.
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

muğlalı

ah ah o gram boyasız damla boyasız nokta hatasız 159 lar kimlerin başına ne dertler açtı bir bilseniz keşke bu mantıkla olacakta o tabii turşu olmuş arabayı göndermenin en iyi yollarında biri, sanki boyasız değişensiz olunca  3 bin lik turbo,5 milyarlık şanzıman bedavaya yapılıyor 1000 liralık salıncak sipariş edilirken bu araba boyasız fiyatını indirelim diyorlar hatta. :))

ArinFırat

Üslup olarak belki hakaret, kötü söz, ağır laf olmamasına rağmen, sizlerden naçizane ricam bu tarz diyaloglarla kendinizi de, ortamı da,biz üyeleri de üzmeyin..
1- Burada kimsenin art niyetli bir şekilde araç tavsiyesinde bulunacağını zannetmiyorum 2- Tavsiyeye güvenen de (Usulen de olsa), güvenmeyen de o aracı ustasına baktırıp gerekli sorgulamalarını yapıp almalı ki kimse kimseye mahcup olmasın.

E.Ç.M. (MiTongin)

Üslup olarak belki hakaret, kötü söz, ağır laf olmamasına rağmen, sizlerden naçizane ricam bu tarz diyaloglarla kendinizi de, ortamı da,biz üyeleri de üzmeyin..
1- Burada kimsenin art niyetli bir şekilde araç tavsiyesinde bulunacağını zannetmiyorum 2- Tavsiyeye güvenen de (Usulen de olsa), güvenmeyen de o aracı ustasına baktırıp gerekli sorgulamalarını yapıp almalı ki kimse kimseye mahcup olmasın.
:yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Mack

bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

E.Ç.M. (MiTongin)

bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

formdan bir arkadaşımızın arabası sanırım
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

milano 75

beyler alttaki giu nasıl,fiyat v.s olarak sizce,bi arkadaşım niyetlenmiş,bana attı az önce,ne dersiniz alınır bi giu mu?

Ugur55

beyler alttaki giu nasıl,fiyat v.s olarak sizce,bi arkadaşım niyetlenmiş,bana attı az önce,ne dersiniz alınır bi giu mu?
Cam tavan demiş ama benmi goremiyorum 8)
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Darkboys10

bende göremedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

muğlalı

Uygun abi maalesef her 0 araçta olduğu giulietta da kaybettiriyor 2.el de, araçta spor paket var 3 bin tl zaten pazarlık vs 66-67 gibi alınsa makul olur aynı aracın 2015 modelini 83-84 gibi bırakıyorlardı aralıkta dizel otomatiğin gelmesiyle daha düşebilir fiyatlar.

ArtemiS

Arkadaşlar bu araç nasıl, fiyatı donanımına göre ne durumda, aracı bilen var mıdır ?

erensey

You are not allowed to view links. Register or Login bu araç hakkında bilgisi olan ?

milano 75

tavanı ayrı verecekmiş  :))

Sitsabaiesan

Selamlar sevgili dostlar linkini verdiğim araç forum içindenmiş araç hakkında bilgisi olan var mı teşekkürler  :alfisti:

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

OğuzCanAlantor

Selamlar sevgili dostlar linkini verdiğim araç forum içindenmiş araç hakkında bilgisi olan var mı teşekkürler  :alfisti: