Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koful

İnsanlık öldü mü yaw?  :) :)

Kendini tanıtmamış olan ama araç sorgulayan herkese ters mi yapıyoruz artık?
Ortada bir terbiyesizlik yok ukalalık ve benzeri yok, biraz sitem edilmiş cevap yok diye o kadar.

Tamam forumu seviyoruz sahipleniyoruz, bu güzel birşey. Lakin bilgi amaçlı burayı takip etmek de bir tercih değil mi? Her kural ihlali kırmızı kart mı? "dur şu densize  cevabını vereyim" mantığının yanlış olduğunu da kurallara ekleyelim o zaman.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayirli günler bir alfa askindan sonra tekrar bir alfa daha dusunuyorum ki arac sorgusundan sonra moralim bozuldu bir yardimci olursaniz sevinirim yada temiz bi alfa mk2 147 ariyorum 27 en son cikabilecegim fiyat
İLK SAHİBİNDEN BAKIMLI TERTEMİZ
İlan No: 375059935

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

You are not allowed to view links. Register or Login ilan pasif görünüyor aracı aldınız galiba...  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Akutt

You are not allowed to view links. Register or Login ilan pasif görünüyor aracı aldınız galiba...  :)

Yok ustam almadim arastirmaya devam

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login Bey,
Yanlış anlamazsanız, yazdıklarınızın büyük bir kısmını anlayamadım. Noktalama işareti kullanılmadığı zaman anlamlar bu tip mecralarda karışıp gidiyor. Bazı yazdıklarınızı birden fazla okuduğum oldu fakat yine anlamayı başaramadım  :))  Buna da dikkat ederseniz anlamamız ve anlaşılmamız daha kolay olur...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Akutt

You are not allowed to view links. Register or Login Bey,
Yanlış anlamazsanız, yazdıklarınızın büyük bir kısmını anlayamadım. Noktalama işareti kullanılmadığı zaman anlamlar bu tip mecralarda karışıp gidiyor. Bazı yazdıklarınızı birden fazla okuduğum oldu fakat yine anlamayı başaramadım  :))  Buna da dikkat ederseniz anlamamız ve anlaşılmamız daha kolay olur...

Valla herkes anladi ama senin icin dikkat edecem ama eyvallah

admin

Valla herkes anladi ama senin icin dikkat edecem ama eyvallah

Aykut Bey, ne yazık ki herkes anlamadı. Burada kimsenin kimseye dil bilgisi, ahlak bilgisi dersi vermek gibi niyeti yok, ancak daha anlaşılabilir olmak için yazım kurallarına dikkat edebilirseniz, başkalarına itici gelmemek için biraz daha uygun bir anlatım dili kullanabilirseniz, sanıyoruz ki daha iyi olacaktır.

Büyük ihtimalle cana yakın bir kişiliğiniz var, ancak yeni olduğunuz ve henüz tanınmadığınız bir sosyal ortamda, sorduğunuz soruya cevap verilmemesi (ki bunun türlü sebepleri olabilir) sonrasında serzenişte bulunmanız, ardından iki üye ile kısa süreli bir münakaşa yaşamanız, size olan bakış açısını olumsuz etkilemekte. Bu yazdıklarımızda bir art niyet aramayın, sadece buradaki ortamın başka forumlar ve sosyal ortamlardan biraz farklı olduğunu, ve üyelerin "anlaşılabilir" olmak için belli bir seviyede iletişim kurmaya çalıştıklarını belirtmek istiyoruz.

Konuya dönecek olursak, siz beğendiğiniz örnekleri burada paylaşmaya devam edin, eğer verdiğiniz örneği görüp, okuyan ve tanıyan olursa cevap verecektir. Tanımayan ve daha da ilerisi, yazdığınızı görmeyenlerin cevap vermeleri zaten mümkün değil.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Akutt

Eyvallah bundan sonra dikkat ederim

düşportacı

Kilometre efsaneymiş You are not allowed to view links. Register or Login
Bu da gırtlak dolusu maşallah You are not allowed to view links. Register or Login

wolkanku

Bu da gırtlak dolusu maşallah You are not allowed to view links. Register or Login

35.000km'deki için babam bugün arayacak.
arabasını değiştirmek istiyordu, seninki gibi bir 159 bulsam alırım diyordu.. daha iyisni buldu, alır inşallah :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

düşportacı

arabasını değiştirmek istiyordu, seninki gibi bir 159 bulsam alırım diyordu.. daha iyisni buldu, alır inşallah :)

Alınmayacak bir otomobil değil ki :) İnşallah hayırlısı olur TR'de tektir sanırım bu km

admin

Garajda yatan araçlar güzel, ancak dikkatli olmakta fayda var. Yatan araçlarda beklenmedik farklı sıkıntılar çıkabiliyor. Ancak gerekli bakımları yapılmış ise, o zaman tadından yenmez.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

iceberg156

Hakikaten efsaneymiş. Bakımları vs. herhangi bir sorunu yok ise tam nadide bir parça.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

OğuzCanAlantor

Sabah konuştum ama hem fiyat fazla hemde donanım olarak eksikleri var inatçı bir sahibi var alıcak olan 73-75 altı biraz zor alıcak gibi

Uniq_extra

Merhaba arkadaşlar. İlandaki araç pert olmuş belliki. Roparlarıda resimlerde mevcut. Bütçeme göre ancak hasar kayıtlı 159 bula biliyorum. Fakat anlayan arkadaşlardan rica edicem. Araç fiyat ve fayda olarak bakıldıgında alınırmı. Aracın şu anki sahibi 3 yıldır kullanıyormus. Tum şanzımanı yeni değiştirmiş. Motorla ilgili bir arıza olmadığını soyluyor.

düşportacı

Sabah konuştum ama hem fiyat fazla hemde donanım olarak eksikleri var inatçı bir sahibi var alıcak olan 73-75 altı biraz zor alıcak gibi

Gırtlak dolusu 159 satılmış sanırım ilandan kaldırılmış.Piyasası yok bunların ya :)

atknmtlu

Gırtlak dolusu 159 satılmış sanırım ilandan kaldırılmış.Piyasası yok bunların ya :)

Bende ilanı görüp bir tanıdığıma önerdim. Ancak bir kez daha ilanı görme şansı bile olmadan yayından kalktı  :) Beyaz ve temiz bir araç istiyor kendisi duyunca heveslenmişti kısmet olmadı benimkine sulanıyor şimdi  :D
2004 Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed Distinctive
2008 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Emotion
2013 Seat Leon 1.4 TSI FR
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive
* 2011 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Plus
* 2013 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive

alperuzi

İptal edilmediyse büyük ihtimalle al-satçılardan birinde çıkar yine 1-2 güne :)

OğuzCanAlantor

İptal edilmediyse büyük ihtimalle al-satçılardan birinde çıkar yine 1-2 güne :)

Konuştuğumda 63 e sattığını söyledi Galerisi olan almaz ederi maks 63-65

atknmtlu

İlan kalkmış size mi kısmet oldu acaba  :)

coyote

İlan kalkmış size mi kısmet oldu acaba  :)

Ilan yayinda degil ama onay surecinde gozukuyor. Emin degilim, belki ilanda bir seyler guncellendi ve degisiklikler onaylandiktan sonra tekrar yayinlanmaya baslayacak olabilir.

alperuzi

İçinin resimlerini eklemiş, önce biraz temizleseydi keşke :)

suqunet

bunu bilen var mı 2 gundur dikkatimi cekiyor, insanın alası geliyo ama yanlıslık var gibi

OğuzCanAlantor

bunu bilen var mı 2 gundur dikkatimi cekiyor, insanın alası geliyo ama yanlıslık var gibi

Tavan dahil boyalı

suqunet

Evet komple boyalı diyo benim icin cok takıntı degil kaplama yaptırılır

Sent from my iPhone using Tapatalk

atknmtlu

İçinin resimlerini eklemiş, önce biraz temizleseydi keşke :)

Katılıyorum resimlerde temiz görünmüyor maalesef  :)