Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halitziyaşayan

You are not allowed to view links. Register or Login
Selam  :alfisti: bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?

Hey masallah çok güzel duruyor araba. Arkadaşlarında dediği gibi güvenilir birisiyse sahibi bence kaçmaz.

Kutay

sahibi iyi bir dosttur, arayın, benim yönlendirdiğimi söyleyin. Neyi var neyi yok söyler zaten
Volkan IŞIK ' ın aracı olan mıydı bu ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Ali Jea

Merhaba bu araç hakkında bilgi sahibi olan tanıyan var mı acaba?

Telefonumdan gönderildi.

akıllı

Selamlar arkadaşlar...

biliniyor mu acaba? geçenlerde kocaeliden bir arkadaşın almaya niyetlendiği ama sahtekar çıkan siyah 147

(You are not allowed to view links. Register or Login)

ile aynı adreste ve satan kişilerin soyisimler aynı. Günahlarını almak istemem ama işkillenmedim değil. Var mı tamıyanınız?

ogun

Bu araçla ilgili bilgisi olan var mı dostlar?

Aşmış

Selamlar arkadaşlar...

biliniyor mu acaba? geçenlerde kocaeliden bir arkadaşın almaya niyetlendiği ama sahtekar çıkan siyah 147

ile aynı adreste ve satan kişilerin soyisimler aynı. Günahlarını almak istemem ama işkillenmedim değil. Var mı tamıyanınız?

Üstteki GT siteden bir arkadaşın olması lazım. Geçen sene ilan açıp aynı şeyleri yazmıştı. Yurt dışına çıkıyorum o yüzden satıyorum diye. Dedikleri doğruysa gerçekten temiz bir GT olması gerekiyor. Hatta durumu düzeltsem almayı düşündüğüm bi araç kendisi fakat sahibiyle iletişime geçmedim. Bu yüzden dolandırıcı mıdır, dürüst müdür, 147'nin sahibinin bir diğer hesabı mıdır, kardeşi midir bilemiyorum, yorum yapamıyorum.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

mergin1905

Merhabalar,

AR Giulietta disinda Mitolara da bakmaya basladim bu aralar. Asagidaki araci takip ediyorum bir suredir. Tum agir bakimlari yapilmis bir QV icin rakam gayet uygun geldi. Fotograflardan ve ilan aciklamalarindan gorulecegi kadariyla sizin araca hakkindaki yorumlarinizi alabilir miyim? Tabii ki arcai gormeden icine binmeden her seyi anlamak imkansiz ancak Istanbul`dan Nevsehir`e gitmeden once sizlerin fikirlerini alsam guzel olur diye dusundum.

octinum

Arkadaşlar, 156 SS adayı bir arkadaşımız için bakıyoruz, geçmişte aradım da bulamadım. Aşağıdaki araç (İzmir'den) soruldu mu? Bilen var mı?

Açıkçası farlar ve jantlar pek içime sinmedi benim. :) Sahibi "keyfinden" pistonları "çelik" pistonla değiştirdiğini filan söylemiş.

balabancagri

Selamlar arkadaşlar...

Hocam 147yi almaya niyetlendiğimde bana "gt aldım onu kullanıyorum o yüzden satıyorum" demişti. Düpedüz sahtekarlar aman bulaşmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşmış

Hocam 147yi almaya niyetlendiğimde bana "gt aldım onu kullanıyorum o yüzden satıyorum" demişti. Düpedüz sahtekarlar aman bulaşmayın.

"Türkiye'de alfa almak" diye mini dizi çekilse 6 bölümlük hikaye çıkar.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

akıllı

Eyv kardeşim. Doğru tahmin demekki. Sen iyi sıyırdın. GT ilanı artık yok gerçi ama sağol.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yigitekimdemir

Arkadaşlar, 156 SS adayı bir arkadaşımız için bakıyoruz, geçmişte aradım da bulamadım. Aşağıdaki araç (İzmir'den) soruldu mu? Bilen var mı?

Açıkçası farlar ve jantlar pek içime sinmedi benim. :) Sahibi "keyfinden" pistonları "çelik" pistonla değiştirdiğini filan söylemiş.

bu araç geçmişte izmirde başka bir arkadaşımızdaydı, orta karar bir araçtır ne çok bakımlı ne çok bakımsız. potansiyel masrafları olacaktır.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

ogun

bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkasında alfa team türkiye logosu var tanıyan bilen var mıdır?

octinum

bu araç geçmişte izmirde başka bir arkadaşımızdaydı, orta karar bir araçtır ne çok bakımlı ne çok bakımsız. potansiyel masrafları olacaktır.

Çok teşekkürler. Dediğim gibi sanki İzmirdeki arkadaşımızdan, sanki konuya yabancı birine satılmış, hevesi alındıktan sonra da Jetta/Civic filan almak üzere satılıyor gibi geldi.

Neyse. Bu aracı bir arkadaş için sormuştum, arkadaş şu anda İstanbul'dan sürpriziyle dönüyor. ;)

ibrahim

satılık tbi 159 var mı bildiğiniz ? (kaşıntım tuttu yine :) )

balesanist

satılık tbi 159 var mı bildiğiniz ? (kaşıntım tuttu yine :) )

4-5 ay kovaladım, yok. Satılık olmayanı sattırmaya çalıştım, yok. Bu saatten sonra da ben almıyorum.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

cem meric

Başka bir araç alın kesin satılığa çıkar  😁

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

coyote

4-5 ay kovaladım, yok. Satılık olmayanı sattırmaya çalıştım, yok. Bu saatten sonra da ben almıyorum.

Ne zaman forumda tbi muhabbeti dönse, aklıma, birkaç yıl önce, aylarca Zincirlikuyu Birmot'ta satılmayı bekleyen, düşük km, ti paket tbi'ın sonunda 49k gibi bir rakama Modena'ya satıldığı geliyor.

Yok canım ne ağlaması, gözüme birşey kaçtı sadece  :)

OğuzCanAlantor

Ne zaman forumda tbi muhabbeti dönse, aklıma, birkaç yıl önce, aylarca Zincirlikuyu Birmot'ta satılmayı bekleyen, düşük km, ti paket tbi'ın sonunda 49k gibi bir rakama Modena'ya satıldığı geliyor.

Yok canım ne ağlaması, gözüme birşey kaçtı sadece  :)

49 a satılmadı kim söylediyse yanlış bilgi vermiş

coyote

49 a satılmadı kim söylediyse yanlış bilgi vermiş

Bu aracın muhabbeti geçerken, You are not allowed to view links. Register or Login, pazarlıkla fiyatı 49k'ya kadar düşürdüklerini, 48k için zorlarken aracın başkasına satıldığını yazmıştı. Oradan böyle bir çıkarımda bulundum ama, dediğiniz gibi, bir başkası, inilen son fiyattan habersiz, daha yükseğe almış olabilir. Demek istediğim, TBI gibi nadide bir aracın, ilanda yazdığı kadarıyla gayet düzgün ve düşük km'li bir örneğinin, istenseydi 49k'ya satın alınabilecek olması çok ilginç.

erdem1904

yaklaşık 3 hafta önce Antalya'dan iç kısmında 2000 tl masraflı olarak 37.500 tl fiyatla ilana çıkıp 2 saatte kaporayla bağlanan 159....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TheSarper

yaklaşık 3 hafta önce Antalya'dan iç kısmında 2000 tl masraflı olarak 37.500 tl fiyatla ilana çıkıp 2 saatte kaporayla bağlanan 159....

3 haftada 11 bin kâr. Parayı dolar yerine bu araca yatırmak lazımmış.
2006 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
2012 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTD City

düşportacı

37.500 TL'ye ucuz gitmiş ama.Neticede araç full donanımlı ve her kim olursa olsun 2 saat değil 1 saatte kaparo verir aracı bağlardı.Aracın hakkı galerici arkadaşın yazmış olduğu fiyattır.Hasar kaydı ve boya - değişen durumunu bilmeden yazıyorum

erdem1904

O km de boş manuelin ederi o..  Dediğiniz gibi bu araç en dolu versiyon.. Bana da çok ucuz gelmiş hatta KAPORA sırasına girmiştim..   :)  durumu ile ilgili bir şey diyemem tabi...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Vindiesel26

bayadır ilanda duruyor. neden satılamadığı hakkında bilgisi olan varmı aramızda? Talip olmayı düşündüğüm bi araç varmıdır bilen geçmişini vs
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya