Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaşlar bu aracı bilen tanıyan var mı ? 22.500 tl ağır hasar kaydı var. Sonuçta riskli bir araç. Acaba bu riske girmeye değer mi ?

Şahsen bu fiyata girmezdim  8)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

dragut

Murat Bey bütçem 40 bin tl olduğu için bu fiyata ancak eski veya hasarlı Mito bulabilirim. O yüzden benim için risk her zaman vardır bu durumda :)

Bana farklı önerileriniz olursa memnuniyetle dinlerim.
"Alfa sevgisi"

murat

Murat Bey bütçem 40 bin tl olduğu için bu fiyata ancak eski veya hasarlı Mito bulabilirim. O yüzden benim için risk her zaman vardır bu durumda :)

Bana farklı önerileriniz olursa memnuniyetle dinlerim.

Geçen gözüme bu çarpmıştı, bi teklif yapmak konuşmak lazım, belli olmaz orta nokta bulunabilir  ;)

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

dragut

Mitoda her zaman 8C kırmızısını tercih ederim ama bu renk de bir başka güzel :)
"Alfa sevgisi"

h.t

Şu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Yakın arkadaşıma almayı düşünüyoruz

miracozdag

arkadaşlar merhaba,

şu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?

Alfawhite

Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar alfa sahibi olmaya karar verdim. Ancak bu sefer marjinal bir karar alarak GTV TB bakıyorum. 34 HMH 40 plakalı Gümüş gri GTV 2.0 V6 TB geçmişi hakkında bir biliginiz varm mı ?
Bana söylenen arka çamurluklarda boya olduğu ve istanbul Alfa Garaj Müttalip ustaya götürdüğü.

Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Saygılarımla;
Alfawhite

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

tugrul

Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar alfa sahibi olmaya karar verdim. Ancak bu sefer marjinal bir karar alarak GTV TB bakıyorum. 34 HMH 40 plakalı Gümüş gri GTV 2.0 V6 TB geçmişi hakkında bir biliginiz varm mı ?
Bana söylenen arka çamurluklarda boya olduğu ve istanbul Alfa Garaj Müttalip ustaya götürdüğü.

Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Saygılarımla;
Alfawhite

Aracın konusu burada You are not allowed to view links. Register or Login  :)

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

erkan

Keremin aracı, ben alıcı olarak inceledim iç dış kondisyonu çok güzel satılık olarak bulabildiğim en temiz araçtı, alma arifesinde başımdan tatsız bir olay geçti (işle ilgili)  planları ertelemek zorunda kaldım.... Araç keyfi amaçlı kullanılıyor , kendisinin birde 166 TS si var, arayıp görüşün olanı şeffaf bir şekilde söyler size

Alfawhite

Aracın konusu burada You are not allowed to view links. Register or Login  :)

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, çok özür dilerim, arka çanurluklarda işlem varmış, nasıl aklımda sadece arka çamurlukta boya var diye kalmışsa, çok özür diliyorum.  Link için de teşekkür ederim inceleme fırsatı buldum, doğru bir yolda olduğuma inanıyorum. Tekrar teşekkür ederim.

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

kurtcepe

Merhaba arkadaşlar şu aralar araç alma aşamasındayım uzun süredir 159 takip etmekteyim ancak 25-30 bin arası limitim olunca sadece takipte kalıyordu ilandaki aracıda sadece takip etmek amacıyla favorilerime eklemiştim (km ve resimleri dikkatimi çekti ) uzun süredir ilanda ilk başlarda 54-55 bin arası bir rakamdaydı ilan şu anda 49,500 kadar düşmüş bulunmakta  limitlerimi zorlamama değermi sizce aracı tanıyanınız varmı

E.Ç.M. (MiTongin)

Merhaba arkadaşlar şu aralar araç alma aşamasındayım uzun süredir 159 takip etmekteyim ancak 25-30 bin arası limitim olunca sadece takipte kalıyordu ilandaki aracıda sadece takip etmek amacıyla favorilerime eklemiştim (km ve resimleri dikkatimi çekti ) uzun süredir ilanda ilk başlarda 54-55 bin arası bir rakamdaydı ilan şu anda 49,500 kadar düşmüş bulunmakta  limitlerimi zorlamama değermi sizce aracı tanıyanınız varmı
umarım limitlerinizi zorlayan sizsinizdir! opsiyonlanmış :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

iceberg156

Km'sine göre koltuk derileri ve düğmeleri fazla deforme olmuş gibi geldi.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

kurtcepe

umarım limitlerinizi zorlayan sizsinizdir! opsiyonlanmış :)
olmak isterdim ama maalesef ben değilim :)

kurtcepe

Km'sine göre koltuk derileri ve düğmeleri fazla deforme olmuş gibi geldi.
koltuk derisi benimde dikkatimi çekti ama daha önce deri koltuklu bir aracım olmadığı için normal bir seviyemi değilmi bilemiyorum ancak tuşlarında herhangi bir yıpranma görmedim özellikle direksiyon tuşları düzgündü dikkat ettiğim ayrıca bu fiyata bu sürede satılmaması aklımı kurcaladı biraz önceki takip ettiğim ilanlar daha yüksek km ve fiyatlara satılmışken.

iceberg156

koltuk derisi benimde dikkatimi çekti ama daha önce deri koltuklu bir aracım olmadığı için normal bir seviyemi değilmi bilemiyorum ancak tuşlarında herhangi bir yıpranma görmedim özellikle direksiyon tuşları düzgündü dikkat ettiğim ayrıca bu fiyata bu sürede satılmaması aklımı kurcaladı biraz önceki takip ettiğim ilanlar daha yüksek km ve fiyatlara satılmışken.

Km'sine göre fiyat bana düşük geldi. Sürücü koltuğu fazla yıpranmış. Dediğim gibi koltuk kontrol düğmeleri de çabuk deforme olmuş. Direksiyon derisi kaplanmış. Km'sine nazaran göze batan yanları. Ama tabi bu dediklerim göreceli kavramlar. Almaya niyetiniz olursa km'sine dikkat edin diye yazmıştım.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

fluhayat

Biri malum sitedeki gulia yı hüpletmiş.İlanda yok. Ben You are not allowed to view links. Register or Login'dan şüpheleniyorum. :clover:
alfa romeo 2004 156 distinctive

fsencamlar

Arkadaşlar merhaba ;

bilgisi olan var mıdır ?

fsencamlar

Arkadaşlar merhaba şu 3 aracı bilen veya yorum yapabilecek var mıdır ? Sitede satılık 156 ss yok heralde hiç.
Eğer pazarlıkta anlaşabilirsek artık bir 156 sahibi olmak istiyorum.

octinum

Adana kadrosunu genişletme durumumuz nedeniyle şunu sormak istiyorum ben de. :) Aramızda bilen-eden var mı? İş arkadaşım, biraz da kredi çekip alacak o yüzden zor bir tercih.

TheSarper

Adana kadrosunu genişletme durumumuz nedeniyle şunu sormak istiyorum ben de. :) Aramızda bilen-eden var mı? İş arkadaşım, biraz da kredi çekip alacak o yüzden zor bir tercih.

Her gün önünden geçiyorum. Sormak istedikleriniz varsa aracı olayım.
2006 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
2012 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTD City

mbk

Bazılarımız Can arkadaşımızın aracını biliyordur muhtemelen, malum sitede ilandaymış bir süredir: You are not allowed to view links. Register or Login - 34 FY 344 Siyah 1.6 JTD Mito
Ben yeniyim biraz maruz görün o sebeple yabancıyım arabaya. Var mıdır tanıyan bilen? Sakin selim bir adamım, 177 bin KM üzer mi?

Safearea

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar sizce riske girmeye değermi yoksa değmez mi acaba görüşleriniz benim için cok önemli.

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar sizce riske girmeye değermi yoksa değmez mi acaba görüşleriniz benim için cok önemli.
Bu bence kabul edilebilir risk seviyesi üzerinde bir araç,

Fotolar da durduğu gibi canlı da durmayacaktır da.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vieri

Uzak Durun!!!.Bu arada arka bagaj kapağını eski kasadan takmışlar.Diğer 2006 modellerle bir kıyaslayın farkı görürsünüz.