Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

:o

Alıntı YapAbi sen yoktun yarışmada başımızda, ondan oldu bunlar hep :p :))  :rock:

ayıp oluyor ama  :(
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

İşte o zaman şampiyon olurdunuz... Arabanızın artı hp leri sayesinde açık ara fark atar tur bindirirdiniz.. DİYEMEDİM YA LA  :D  :haydi:

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
:o

Alıntı YapAbi sen yoktun yarışmada başımızda, ondan oldu bunlar hep :p :))  :rock:

ayıp oluyor ama  :(

:)) Alınganlığa gerek yok İsmetim, herkes konumunu bilecek :p :)) Sen direktör olarak takımın başındaydın ve mükemmeldin. Erdem abi de, Serkan abi ile birlikte, klüp başkanlarımız:))

blackgear

Bu arada Ayak takımı yeni görselleri paylaşmaya devam ediyor. İçerik için kendilerine teşekkür ederiz. Dileriz bir fırça da bizden habersiz fotoğraflarımızı yayınlıyorsunuz diye yemeyiz  :haydi:

1.26 lara inen Özgün ile başlıyoruz fotoğraflara. Uzun süre güzel bir savunma yaptı Odtu Most ekibine karşı. Tebrik ederim :),

Kardeş takımımızdan Bekir Abi, araç bir hayli zorlamış anladığım kadarı ile :))

Pistteki en hızlı araç. Aracı ben test etmedim, ama performans farkı vardı. Üzerine bir de Odtu Most kalitesi eklenince fark uzadı gitti, yakalayamadık :)) Tebrikler...

Kutay ve 156 sı sahnede...

Organizasyon en çok Kutaya yaradı zaten :))  :haydi:

İlker Bey ve Kutay, formasyon turu için hazırlar...

Taraftar topluluğu

Örümcek kamera, merakla bekliyorum çekimlerini :)

Güvenlik aracı pite girer ve yarış başlar...

Bişi diyince de alınıyon direktör... Oltan nerede :p :))  :haydi: (Stratejisi harikaydı, ahh o arıza olmayaydıııı...)

Ve Erkay pistte...

Sanıyorum en arkadaki yine Erkay :)) Yanlış anlamayın, tura gidiyor. Sanırım bu turdu, birkaç aracı birden tek virajda geçti, sonrasında arkadan bir atak yedi, savunmaya çalışırken ceza aldık :) Seviyorum seni Pilot... :rock:

Ve en genç ve hızlı ve en agresif ve en ve en ve en... pilotumuz Doğa :) Heyecandan aracın periyodik bakımını atlamışız, benzini bitti :p (Periyodik bakıma bak :)))) Ahahaha)

Önümüzdeki araç (14 Numara) Kupakapaana... İstanbul' dan gelmişler. Yarıştan sonra, tanıştık, muhabbetimiz oldu. İstanbul' da kendi aralarında çok keyifli organizasyonlar düzenliyorlarmış. Adamlar pisti görmeden ve yol yorgunluğu ile girdiler yarışa. Bu virajdaki ataktan sonra Doğa 5. liğe yükseltti takımımızı. Ama 1 turla halen üzerimizdelerdi aslında. Fakat iki pit stopları daha vardı. Profesyoneldirler, Doğa cezasız geçerek harika olduğunu bir kez daha gösterdi. Yarışı 5. olarak bitirdiler ;)

Bir yandan atak yap, diğer yandan savunma... Senin işin de zor be Doğa :))  :rock:

Boyun bükülmüş, anlamış, içine doğmuş araçta bir sıkıntı olacağı :p :)) (15. dakikadan sonra direksyonu çevirmek gittikçe zorlaşıyor :)) )

Ve damalı bayrak...

Sonuçlar açıklanıyor... Ve bizi üzen olaylar silsilesi burada start alıyor :(

Tufan abimin fotoğraflarını yakalayamadım :( Hiç denk gelmemiş sanırım. Belki ve umarım başka çekimler de vardır.) Keşke makinam bende olsaydı da, kendi turumdan sonra bol bol fotoğraf çekebilseydim.

sbk0655

:)) Alınganlığa gerek yok İsmetim, herkes konumunu bilecek :p :)) Sen direktör olarak takımın başındaydın ve mükemmeldin. Erdem abi de, Serkan abi ile birlikte, klüp başkanlarımız:))
[/quote]

Bosverin siz bu beceriksiz organizatörleri. Ben size bir daha ki sefere 9hp araçlar alacam. :haydi:

Kutay

Bu arada Ayak takımı yeni görselleri paylaşmaya devam ediyor. İçerik için kendilerine teşekkür ederiz. Dileriz bir fırça da bizden habersiz fotoğraflarımızı yayınlıyorsunuz diye yemeyiz  :haydi:

Yaradı yaramasına da Lastikler için aynı şeyi söyleyemiycem:) öne 2 adet Lastik alıcam :)
Ne olursa olsun herşey güzeldi .  Önemli olan Gönüllerin sampiyonu olmak :)))) :alfisti: :nazar:
Lastik Feda olsun. Bİdahaki Organizasyonda  Lastik yakacam hatta.
( Öle patinajla falan deil . Çıkma 2 tane lastik alıp benzin dokup yakıcam )   :haydi: :alfisti:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Bosverin siz bu beceriksiz organizatörleri. Ben size bir daha ki sefere 9hp araçlar alacam. :haydi:
[/quote]

Başkaaannnn... Sen çok yaşa başkanımmmm.... :)) :haydi: :rock:

blackgear

Yaradı yaramasına da Lastikler için aynı şeyi söyleyemiycem:) öne 2 adet Lastik alıcam :)
Ne olursa olsun herşey güzeldi .  Önemli olan Gönüllerin sampiyonu olmak :)))) :alfisti: :nazar:
( Öle patinajla falan deil . Çıkma 2 tane lastik alıp benzin dokup yakıcam )   :haydi: :alfisti:

İnsaf Kutay, etrafında heryerde vardı lastik, alaydın iki tane... Laannn bi dakkaaa, yoksa bizim benzini sen mi hortumladın? Lastik yakacam yarıştan sonra muhabbetine??? :)) Şşşş... İçimizdeki İrlandalı mısın sen Kutay? Açık konuşşş... Zaten arıza, kaza, ceza durumunda da piste girecektin hani, var sende bi ayak takımlığı :))

Kutay

İnsaf Kutay, etrafında heryerde vardı lastik, alaydın iki tane... Laannn bi dakkaaa, yoksa bizim benzini sen mi hortumladın? Lastik yakacam yarıştan sonra muhabbetine??? :)) Şşşş... İçimizdeki İrlandalı mısın sen Kutay? Açık konuşşş... Zaten arıza, kaza, ceza durumunda da piste girecektin hani, var sende bi ayak takımlığı :))
40 Ayak benımki :) Her yol var :))
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ayaktakimi

1 Mayıs yarışımızın helikopter görüntülerinden kısa bir örnek:
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

blackgear

Paylaşım için teşekkürler İlker Bey. Uzun versiyonunu da merakla bekliyoruz.

Yarış sırasında yaşanan aksaklıklar üzerine karşılıklı olarak yaşadığımız üzücü ve yorucu süreç haricinde, tekrar belirtiyorum ki, dört dörtlük bir organizasyondu.

Muhakkak ki, ileride çok daha başarılı organizasyonlar düzenleyeceksiniz.

Lütfen eleştirilerimizi göz ardı etmeyiniz, zira yaşadıklarımız başka bir takımın da başına gelebilirdi. Her ne kadar amatör bir organizasyon gibi gözükse de, oldukça profesyonel hazırlanmış bir organizasyondu. Biz de takım olarak gerçekten elimizden gelen profesyonellik ile hazırlandık bu yarışmaya. Pro kart seviyesindeki birçok takımın içinde ilk 5' i zorladık. Bu bizim için oldukça güzel bir başarı. Araç arızası da, hakem hataları da, beklentilerimiz içerisinde olan muhtemel problemlerdendi. Lakin bize, biz olduğumuz için değil, herhangi bir takım olduğumuz için, herhangi bir hassasiyet gösteremediniz. Bu da bizi üzmüştü.

Daha sonra yaptığınız açıklamalarda üzüntü dileklerinizi belirtmeniz aramızdaki buzları bir nebze eritti diyebilirim. Muhtemelen bir sonraki organizasyonunuza gözlemci olarak katılabiliriz. Bu organizasyondaki organizatörlük (ki bu konuda bir sıkıntınız yok) ve kriz yönetimi konularındaki iyileşmeleri görmeden de yarışlara takım olarak katılmayı düşünmüyoruz.

İlginiz için çok teşekkürler. :alfisti:

ayaktakimi

Lakin bize, biz olduğumuz için değil, herhangi bir takım olduğumuz için, herhangi bir hassasiyet gösteremediniz. Bu da bizi üzmüştü.

Bu organizasyondaki organizatörlük (ki bu konuda bir sıkıntınız yok) ve kriz yönetimi konularındaki iyileşmeleri görmeden de yarışlara takım olarak katılmayı düşünmüyoruz.

İlginiz için çok teşekkürler. :alfisti:

Takımınız adına öncelikle otomobil sporları camiasında, genel olarak da hayatta başarılar dileriz.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

blackgear

Gençler, anladığım kadarı ile Ayak Takımı Organizasyon ekibi, 2014 Mayıs ayı içerisinde yine benzeri bir organizasyon düzenleyecek.

Başvurular Mart ayı içerisinde geçekeleşecekmiş ön görülen plana göre.

Açıkçası ben çok istekli değilim, zira geçtiğimiz yıl yaşadığımız problemi, bu probleme neden bu kadar önem verdiğimizi, halen anlayabildiklerini düşünmüyorum. Gözlerinde, kaybedince ağlayan mızıkçılar gibi duruyoruz!... Halbuki mesele kaybetmek değil, yapılan haksızlıklardı. Her neyse, geçmiş kötü günleri tekrar konuşmaya gerek yok, zira bu organizasyonda birlikte çok da güzel anlar yaşadık. Bir yandan da bu durum beni tekrar heyecanlandırıyor :)

Ne dersiniz? Olası aksaklıklara rağmen, yeni bir deneyime var mısınız?

ismet

Bunu duymak super oldu. Biz yarislara beraber vakit gecirmek ve eglenmek icin katiliyoruz cunku biz cuore sportivo'yuz! Dolayisiyla direktor olarak takimi bu yeni yaris icin yeniden toparlamaya karar verdim! Konusunu birazdan acacagim :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Doğa Tosun

Kaptan, konuyu beklemekteyim.

Team Spirit Time is Revenge  >:D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)