Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Volkey

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkürler,kablo olayı ile oluyorsa sorun değil,alet edevatım yok bir arkadaşım var ona yaptırırım,led'in yenisini alıp mecbur lehim yapıcam ;)

Birde dediğin gibi yapmaya kalktığında devre kartının ters tarafında (ledi taşıyacağın noktada) lehim yapmak için devre yolu var mı ki? Yoksa, kesinlikle kablo değişimi diyorum tekrar... Hem çok basit bir işlem olur hem de sorun olursa geri dönüşü kolayca olur ;)

Anıl

Tam simetriimde aynı şekilde +,-  devam ediyor,onu da sanırım bizim araçları düşünerek yapmışlar,ondan dedim zaten led'i oraya taşımak mantıklı mı diye,acaba hangi giriş yukarı-aşağıyı yönetiyor onların yerini değiştirsem sorun kalmaz gibi olmadı led yerini değiştirecem ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Volkey

Tam simetriimde aynı şekilde +,-  devam ediyor,onu da sanırım bizim araçları düşünerek yapmışlar,ondan dedim zaten led'i oraya taşımak mantıklı mı diye,acaba hangi giriş yukarı-aşağıyı yönetiyor onların yerini değiştirsem sorun kalmaz gibi olmadı led yerini değiştirecem ;)

O halde sorunsuz olabilir. Sonuçta en azından ters direksiyonlu ülkeler için ayrı devre kartları üretme maliyetlerini hesaba katıp hepsini iki taraflı yapmışlardır. Bu arada auto yazısından da kurtul bir şekilde :))

Volkey

8)  :clover:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Anıl

Parfümle silerim onu sorun değil! Bu İngilizler çok cins ya,birkeresinde servisim 147 dijital klima kontrol paneli istedi getirdim ama olmadı,ufacık bir yön değişikliği yapmışlar panelde bizimkilere olmuyor,oturtamıyorsun ama içi,düğmeleri herşeyi kullanılır :)

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

pininfarinaya attım fotoğrafı, adam kör oldu.  >:D >:D >:D

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Anıl

Yaptık oldu :) ya ne rezil birşey olmuş böyle...Bi-xenon takmışlar herhalde!
Bu arada Volkan bu spider'ı tanıyormusun,Denizlideymiş,ben ilk defa gördüm,siyah ama beyaz kaplanmış biraz da ezik duruyor.

1998 GTV V6 TB

Anıl

Benim spacer fotoğrafları da gayet netti ama kör oldum yazmışsın,bu spider da 4 farlı ama 2 görmüşsün,Emre promil kaç :D

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Benim spacer fotoğrafları da gayet netti ama kör oldum yazmışsın,bu spider da 4 farlı ama 2 görmüşsün,Emre promil kaç :D

komplo seziyorum,  :yukari-ok:

Volkey

Bu arada Volkan bu spider'ı tanıyormusun,Denizlideymiş,ben ilk defa gördüm,siyah ama beyaz kaplanmış biraz da ezik duruyor.

Valla ilk defa görüyorum... Beyaz bu arabaya yakıştıramadığım bir renk... Geçenlerde bir tane satılık vardı saçma sapan paralara :))

Diğeride kendi arabam sıkıldıkça kurcalıyorum PShop'ta  :))

Volkey

komplo seziyorum,  :yukari-ok:

:kahve:  >:D

Anıl

Valla ilk defa görüyorum... Beyaz bu arabaya yakıştıramadığım bir renk... Geçenlerde bir tane satılık vardı saçma sapan paralara :))

Diğeride kendi arabam sıkıldıkça kurcalıyorum PShop'ta  :))
O acayip paralara gördüğün beyaz buradan çıkma sahibi bizim sitedeydi uzun süreden beri ortalarda yok,Tolga diye başka bir arkadaş vardı onda da GTV vardı(satılıklarda yaylı füme olan),bu iki arkadaş birbirleriyle takas yaptılar ama GTV'nin önü yeni tipti,Tolga spider'ı alırken tampon ve kaputu söküp spider'a taktı GTV'ye de spider'dan çıkan ph1 önü taktılar değişik bir takas oldu! Sonra spider'ın orta konsolu bu arkadaş kesti biçti ph2 yapmaya çalıştı ama işçilik kötü oldu sonra da hem GTV hem de spider satılığa çıktı başkaları aldı,bu iki arkadaşta sır oldu :D Acayip bir takas hikayesi oldu.

1998 GTV V6 TB

Volkey

O acayip paralara gördüğün beyaz buradan çıkma sahibi bizim sitedeydi uzun süreden beri ortalarda yok,Tolga diye başka bir arkadaş vardı onda da GTV vardı(satılıklarda yaylı füme olan),bu iki arkadaş birbirleriyle takas yaptılar ama GTV'nin önü yeni tipti,Tolga spider'ı alırken tampon ve kaputu söküp spider'a taktı GTV'ye de spider'dan çıkan ph1 önü taktılar değişik bir takas oldu! Sonra spider'ın orta konsolu bu arkadaş kesti biçti ph2 yapmaya çalıştı ama işçilik kötü oldu sonra da hem GTV hem de spider satılığa çıktı başkaları aldı,bu iki arkadaşta sır oldu :D Acayip bir takas hikayesi oldu.

Arabalar mundar oldu neredeyse desene :)

Emre Sezen

efsane gtv satılığa çıkmış, fiyata bakıp ağlamamak elde değil

ATA

Ağlanılır cidden, güzelliğe bak!
Emre bizde taban halısı kırmızı, koltuklar siyah yapsak mı ne dersin? Harika bence...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

Yine de çok istemiş canım,çoğu 3-5bin euro'ya gidiyor :)

1998 GTV V6 TB

ATA

1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

Bu cam olayında aklıma birşey geldi,şimdi bizim yolcu tarafı otomatik açma-kapamaya sahip değil. Şöför tarafı otomatik,bunun switch'i siyah renk ve diğer otomatik olmayanlardan farklı. Şimdi benim elimde yedek düğmelerde var, acaba eski otomatik cam switch'ini şöför tarafındaki yolcu camı yerine taksam,diğer camda otomatik hale gelir mi? Sadece switch ile iş kurtarılır mı, yoksa ana kontrol ünitesinden mi bu komut kontrol ediliyor?

1998 GTV V6 TB

Veloce

Bu cam olayında aklıma birşey geldi,şimdi bizim yolcu tarafı otomatik açma-kapamaya sahip değil. Şöför tarafı otomatik,bunun switch'i siyah renk ve diğer otomatik olmayanlardan farklı. Şimdi benim elimde yedek düğmelerde var, acaba eski otomatik cam switch'ini şöför tarafındaki yolcu camı yerine taksam,diğer camda otomatik hale gelir mi? Sadece switch ile iş kurtarılır mı, yoksa ana kontrol ünitesinden mi bu komut kontrol ediliyor?

Bu arada güzel bir noktaya değinmişsin... Dün aklımıza gelmedi... Sen zaten bu şekilde monte ettiğinde büyük ihtimalle yine şöför tarafı otomatik yolcu tarafı normal olacak... İşin içinde beyin varsa, komutlar ilk önce beyin üzerinden geçip aktıraılıyorsa bu şekilde olacaktır. Öyle olduğunu sanıyorum çünkü Spider'da camların bir konfigürasyonu var, buna uyulmazsa şayet, tavanı bile açıp kapatamazsınız. Eğer bahsettiğin gibiyse de yedek switch ile şu anki şöför tarafını değiştirirsen ikisi de otomatik olacaktır mantık olarak :)

ATA

1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

AUTO yazısını nasıl silerim ???

Biraz tiner ve kulak çubuğu ile deneme yaparsın. Olmadı parçayı mat siyaha boyarsın güzelce hem yepyeni olur ;)

mahoretti

altından ışık veriyormu o bölüm ? Veriyorsa çıkmaz sanırım. Boya ile kapatırsın.

Anıl

Altında ışık vermiyor,sadece boya. Tiner vs. bilmiyorum ama ben parfümle cep tel. yazılarını rahatça siliyordum,bunu da silecem! Haftasonu bir deneyeyim bakalım,auto switch'ini yolcu tafaı bölümüne takayım bakalım o da otomatik olacak mı,yoksa cam beyniyle mi bu iş hallediliyor görücez. Sanırım geçikmeli sönen aydınlatma gibi bir durum var,esasında bu elektrik işini en iyi Ata bilir,ben kafa patlatıp-deneme yanılma yapıyorum ;)

1998 GTV V6 TB

Burak

altından ışık veriyormu o bölüm ? Veriyorsa çıkmaz sanırım. Boya ile kapatırsın.
ışık vermiyor orası.
zamanla aşınan bi yazı olduğuna göre rahat çıkar diye tahmin ediyorum.
1997 Gtv V6 TB