Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Evet tüm 156larda abd ile birlikte ebd standart donanimdi. Hatta acemi gazciyken viraj içi frenlerimde beni çok kurtarmişliği var. Malum viraj içinde fren yapilmaz, yapilirsa limitörlü araçlar arkadan atar. Ebd bunu önlüyordu.

Benim gtvde kesin yok biliyorum, 98 sonrasinda var yaziyor ama bu motor versiyonuna bağli olarak değişiyormu acaba? Ts'lerde ebd var onu Volkan'in aracindan anladik :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

Şu an piyasada, 166'dan (ts hariç) çıkma fren yok.. Ancak sıfırı tek tarafı dahi yüksek meblağlara gelecek şekilde alınabilir.. O da saçma olur. Bir takım var onu da ihtiyacı olan bir başka hepinizin tanıdığı arkadaşa yönlendirdiğim için birşey diyemiyorum...

Ebd ise deneyerek anlayamıyorsanız da, epere şasi numarası ile girerek var mı yok mu anlaşılabilir diye düşünüyorum.. Bu arada bahsettiğim şekilde araçlarınızı kontrol edin zaten. Paspaslarına kadar fabrikadan çıkmış olduğu kombinasyonu bu şekilde görebilir, üretildiği günü bile bilebilirsiniz...

ATA

Ben eperde o kadar detayli bilgilere ulaşamadim hiç. Donanim seviyesi döşeme ve gövde rengi, üretim tarihi disinda pek bilgi alamiyorum. Daha fazlasina bakabilen varsa şaseyi göndereyim hemen hayirna bakiversin benim için :)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben eperde o kadar detayli bilgilere ulaşamadim hiç. Donanim seviyesi döşeme ve gövde rengi, üretim tarihi disinda pek bilgi alamiyorum. Daha fazlasina bakabilen varsa şaseyi göndereyim hemen hayirna bakiversin benim için :)

Ata zaten giriş yaptıktan sonra aracın detaylarını kurcalamak lazım. Şu var bu var diye çıkmıyorda, olan parçalar, olmayan parçalar bir şekilde anlaşılıyor, deneme yanılma yoluyla araştırılacak kısaca ;)

Anıl

Benim bildigim 99 model ve ustunde,yani yeni tip ic dizaynla bir abs'ye ek ebd konuldu.gtv vs gercekten karisik parca duzenine sahip,mesela benim abs beyni,ata ve buraktakinden farkli,seneden seneye farkli parca kullanmislar.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

Facebook'ta şöyle bir şey gördüm, belki ilham verir veya ilhamdan vazgeçirir.  :)

///////////////

Spider_Volkan

Facebook'ta şöyle bir şey gördüm, belki ilham verir veya ilhamdan vazgeçirir.  :)

bu ilham değil de ilhami olmuş :)

benim ilhamım daha çok bunun gibi bir şeydi :)

Fiction

Bence tampon altı hiç yakışmamış ama gta jantlar şahane. Bu yüzden gta jantlara oldukça özeniyorum. Bu resimdeki 17 mi, sanki 18 gibi duruyor.
GTV 2.0 TS Phase 2

agucba

Bulgaristan'dan bir ucube... :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Fiction

GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

Tam istediğim jant kapaklari, bulsam hemen takarim ama ebayde bile yok!

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Gouki

Veloce

Rezilius Kepazulla... Hülologlar açıklayabilir bu durumu ancak.

Fatihob

Sabah sabah gunesim oldu :) Boranin farlari yakismis :))

Sent from my Patates using Tapatalk 2
..

Anıl

Küçük dokunuşlar bir aracı ne kadar değiştiriyor, bu dokunuş değil resmen tecavüz olmuş,bu aracın sahibini ve psikolojik durumunu merak ettim :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

işin ilginç yanı adam iyi emek harcamış   :o
1997 Gtv V6 TB

KAKIRMAN

...odumun alfistası. Ama kurtarılır ki bu. Ön takım revize edildi mi mis  ;)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Spider_Volkan

1000 liraya gtv alabilirsen böyle olur işte

Volkan

Fiction

Meraktan soruyorum acaba bu jant gtv ye uyarmı?
Açıklamada yazan bijon aralığı ve lastik ebadı epey yanlış yazılmış gibi duruyor.
GTV 2.0 TS Phase 2

Emre Sezen

Açıklamada yazan bijon aralığı ve lastik ebadı epey yanlış yazılmış gibi duruyor.

dediğiniz gibi bijon aralıkları belli değil, ama mutlaka jantı tanıyan bilen birileri cevap verecektir.

bilmiyorum daha önce gördünüz mü ama, gtv için düşünürseniz şu ilan için sıkı bir pazarlık yapılabilir

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Fiction

dediğiniz gibi bijon aralıkları belli değil, ama mutlaka jantı tanıyan bilen birileri cevap verecektir.

bilmiyorum daha önce gördünüz mü ama, gtv için düşünürseniz şu ilan için sıkı bir pazarlık yapılabilir

Evet gördüm bu jantları fakat bana lastikle birlikte bu fiyatında altına olur ancak:)
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Jantlar 5x100 ölçülerinde Alfa 159 için satılan jantlardır. Gtv ile uyumsuzdur.

Fiction

Jantlar 5x100 ölçülerinde Alfa 159 için satılan jantlardır. Gtv ile uyumsuzdur.
Tahmin ettim, bunları 159 üstünde gördüğümü hatırladım.
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

İtalyan replikası harika jantlar var 17 inç. Düşünen olursa alsın. Yarın öbür gün o da kalmayın herkes tüh diyecek. Zaten topu topu iki takım var. 7hole horseshoe modeli. Brera/Spider modeli, benim GT'dekilerin 17" inç ve gri renkte olanı. 5x98 bulunmaz nimet...