Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

wolkanku

koltuklar ve kadran çok iyi.
gerçekten şu anki GTV'ler gibi, bundan 10-15 sene bir 4c sahibi olmak istiyorum :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Anıl

Aynen, ben şimdi sadece bakıyorum,üniversite zamanımda da GTV'lere böyle bakıyordum,yine bir 15 sene beklerim herhalde 4C'ye sahip olmak için :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Herşeyiyle çok güzel bence, e tarafsız bir yorum gelecek hali yok. :)
Bu arada kadran fotoları oransız. Bazı görsellerde 5. vites 5000 devirde 140-150 yapıyor, kimisinde de 200 üstü falan. Maksat şekli göstermek ama bari gerçekçi olsaydı değerler ya.

agucba

Göstergeler isterse eksiye doğru gitsin, ne önemi var.

Bu arada üye olduğum yurtdışındaki forumlarda bir çok kişi mest olmuş durumda. Bir çoğu da sipariş vermeyi bekliyor.  :)

Bakalım Tofaş ne yapacak!

///////////////

mahoretti

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynen, ben şimdi sadece bakıyorum,üniversite zamanımda da GTV'lere böyle bakıyordum,yine bir 15 sene beklerim herhalde 4C'ye sahip olmak için :D
:rock: :rock: :rock:

Fiction

Şu ön far kapağı karbon fiber olunca farlar çok kötü durmuyor ama normal versiyondaki açık gri plastik gibi duran madde bence kötü olmuş
GTV 2.0 TS Phase 2

bado

harika ya valla ben bayıldım gerçekten egzos sesi falan süper.. bu arada o videodaki kırmızı fuarda sergilenmıyor heralde.. kırmızıda ön tamponu hava girişli görmedim..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

bado

bado

şuan 370 adet sipariş aldığı söyleniyor. ve lansman sürümü inci beyazının fiyatı 60-68.000 ? civarı olacağı söyleniyor standartı ise 50.000 ? civarı. bu yıl sanırım 3.500 adet üretiecekmiş. bu sayının dünya üzerine nasıl dağıtılacağı pek belli değil.

bide bişeyi merak ettim.. motor arkada videoda bagajda var arkada.. ön kaputun altında ne var :)

Alper

şuan 370 adet sipariş aldığı söyleniyor. ve lansman sürümü inci beyazının fiyatı 60-68.000 ? civarı olacağı söyleniyor standartı ise 50.000 ? civarı. bu yıl sanırım 3.500 adet üretiecekmiş. bu sayının dünya üzerine nasıl dağıtılacağı pek belli değil.

bide bişeyi merak ettim.. motor arkada videoda bagajda var arkada.. ön kaputun altında ne var :)

Dağılımı belliydi yaa 400 Avrupa'ya 100 diğer ülkelere...
En fazla Amerikaya idi tam sayıyı şuan hatırlayamıyorum ama tam.
Motor ortada bu güzel bir şey ağırlığı dengeler arkada ve önde bagaj mevcuttur ama önde fazla birşey beklemememk gerek sağı solu doludur orta kısmında ufak bir 150-200 litrelik bir yer vardır gibi geliyor bana.
Zaten bu araçta en son düşüneceğim şey bagaj olurdu herhalde :)

bado

sadece meraktan sordum cnm :D

o zaman türkiye'ye bu pastadan çok az  düşer..

Alper

sadece meraktan sordum cnm :D

o zaman türkiye'ye bu pastadan çok az  düşer..
Zaten türkiye de 20 adet satsın şaşarım :)
Oda gelirse o kadar

bado

ben gelse satacağını düşünüyorum..

emin

harika ya valla ben bayıldım gerçekten egzos sesi falan süper.. bu arada o videodaki kırmızı fuarda sergilenmıyor heralde.. kırmızıda ön tamponu hava girişli görmedim..

abi bi fakir spec var, karbonsuz deliksiz spoilersız
bir de heralde karbon paket var.

ses baya bi benziyor Okan abinin QV'nin sesine, yol tutuş ve kullanım çok farklıdır diye tahmin ediyorum.
ama rölantide traktör sesi geliyor =) bunu kimse yutturmaya çalışmasın.

karbonların da ön farda güzel durmasının sebebi yansımalarla ledleri biraz gizlemesi. o ledler iptal olmalıydı.

Beyazı çok güzel kırmazı da arka farlar kaboluyor, bu aracı en çok gösterecek renk mat beyaz olur bence karbon paketiyle. içi bizim araçlara göre çok güzel geldi ama 150 bin TL civarı para veren adam tatmin olur mu bilinmez.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

bado

.

evrenalpar

Şimdi bunun önüne plaka takcak mıyız? Takmayacak mıyız?? Takarsak normal mi, nova mı, italyan mı?  :D

(Plaka yeri hiç yok yahu)
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Alper

Plaka yeri yoksa :) arkaya yeterli :)

Yasa da yazıyor valla :)

evrenalpar

Bu verilmedi sitede sanırım
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

LUCI0

Sanıyorum yıllık üretim adeti 2500.Bunun 1000 adeti Avrupa, 1000 i Amerika, kalan 500 ü ise diğer ülkeler olacak..

Sercan Keklik

Tek bayılmayan ben miyim?

Benim için mükemmel degil ama eh işte falan hatta önü çok kötü..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Volkey

Lansmanda yılda toplam 3500 adet üretileceği söylendi. 4C Launch Edition denilen özel versiyonlar sadece ilk üretilecek olan 1000 (400 Avrupa, 500 K.Amerika ve geri kalan için 100) adet ile sınırlı olacak. Bu edition da sürüş eğitimleri vs. var başka birşeylerden servislerde bahsetmişlerdi... Bu ilk 1000 adetlik üretimin fiyatı 60.000? net.(İnci beyazı falan diye bir laf yok) Civarı ya da 68.000 değil, net fiyat. Tüm Avrupada sabit fiyat. Türkiye'yi bu avrupadan sayacaklarını zannetmiyorum. AB içindir sanırım.  Yıllık üretimin dünya üzerindeki dağılımı ise videoda belirtildiği gibi, 1500 adedi Avrupa, 1200 Kuzey Amerika ve 800 dünyanın geri kalanı şeklinde.

Edit: Standart olan versiyonun fiyatından hiç bahsedilmedi. Eylül ortasında sahiplerine ulaşağı söylendi sadece araçların...

Anıl

İlk duyduğumda bu ilişki bana tuhaf gelmişti, nedir bu ilişki derseniz 4C'nin, KTM x-bow ve Lotus Elise ile aynı konstrüksiyon metoduna sahip olması,şimdi bu method denilirken aynı şaseye mi sahipler tam çözemedim,çünkü bazı yerlerde şase aynı diyor,Elise ve 4C yanyana gelince bana baya bir benzer araçlar geldiler genel duruş olarak! You are not allowed to view links. Register or Login
KTM'nin üretiminde Audi'nin büyük katkısı olduğuna göre bu ortak platform olayında Alfa Romeo, VW'e göz mü kırpıyor acaba!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

Geçen seneki İngiliz CAR dergisinde KTM X-Bow ile ilgilisi açıklanmıştı. KTM'nin üreticisi Dallara (You are not allowed to view links. Register or Login) 'nın Alfa Romeo ve Ferrari ile geçmişi olduğu gibi bu firma şasi üretimi konusunda uzman.
Alfa Romeo da bu uzmanlıktan faydalandı.

///////////////

depeche101

..

Standard 4C

? Manual Climate + Radio (FREE opt )
? Cloth Seats
? Leather steering wheel w/paddle
? 17/18?? Alloy Wheels
? Halogen headlamp

Launch Edition

?Carrara White (Tricoated Matt paint) or Rosso Alfa (Solid paint)
?Carbon fibre headlamps finishing
?Bi-Led headlamps
?Carbon fibre mirror covers
?Red brake callipers ? BREMBO front TRW rear
?18" front ? 19" rear alloy wheels with dark treatment
?Front Air intake
?Racing suspension Kit
?Carbon fibre rear spoiler
?Anodized diffuser
?Racing Exhaust system
?Carbon fibre instrument cluster cover
?Carbon fibre gear buttons bezel