Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Araba ile işler şu an için çok şükür yolunda ve planlandığı gibi ilerliyor... Araçta sadece üç parça boya çıkması biraz şaşırtıcı ve sevindirici haber oldu bu arada. Ön tampon bile hala orjinal boyasına sahipmiş... Spider geleceğe sağlam adımlar ile yol alacak gibi görünüyor :yukari-ok:    :nazar:   :clover:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Anıl

Ön kapıların çizgi kesimi üstünü niye boyamıyor?
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Ön kapıların çizgi kesimi üstünü niye boyamıyor?

Araba komple boyanacak... Bu görülen sadece ilk kat astar. Oralarda hiç bir hata olmadığı için oralara astar dahi atılmadı. Astardan sonraki zımparada eşitlenecek o bölüm ;)

Anıl

1998 GTV V6 TB

Veloce

Ayrıca bagaj bölümü ile açılır tavan arasında kalan parça da yerinden sökük vaziyette boyanacak. Üzerinde takılı değil yani resimlerde...

Veloce

Jantlarda yakıyor bu arada :)

Puhahah... Yeni 18"leri biliyorsun zaten... Onlarda jantçıda boyanmaya gitti. Konusunda uzman sadece jant boyama işi yapan bir yere yollandı. Orjinal alüminyum renge boyanacak...  8)

Kibitzer

Satamazsın bunu, komple boyalı. Tavanda boya var mı?  :p
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Veloce

Önler 15 arkalar 16 :) Arkalara 15 takılamıyor yaylıyken, salıncak jantın dönmesini engelliyor. 16 da ancak milimetre ile kurtardı...

Veloce

Tavanda boya yok, hatta tavan hiç yok  :))

Kibitzer

Önler 15 arkalar 16 :) Arkalara 15 takılamıyor yaylıyken, salıncak jantın dönmesini engelliyor. 16 da ancak milimetre ile kurtardı...

15'liklere boya gelmesin lütfen  >:D :))
2013 BMW 1.16i

Kibitzer

Peheyyy... :p Taklalıdır bu. Güneş görmüştür heryeri(Ne demekse). Son sahibi olursun  :))
2013 BMW 1.16i

Veloce

Bu arada arabanın maşallahı var. Önceki normal iç ve dış genel görünüm, boya solmaları ve ufak tefek yanık dışında zaten çok çok iyidi. Sonuçta araba 14 yaşında. Toplam biri 639 TL, biri 1020 TL olmak üzere iki adet hasar kaydı var... Boya için arabaya tamamen girişilince kesin olarak anlaşıldıki sadece 3 parça boyanmış bugüne kadar... Arabanın geçmişi ile hiçbir şüphem kalmamış oldu böylece...

Boyadan sonra zaman içinde, büyük ihtimal bu yazdan sonraki yaza girerken, aslında sorunu falan olmamasına rağmen komple tente ve bunu yaparken tüm kapı, cam vs. fitillerini de yenilemeyi gelecek planlarım içerisine yazdım şimdiden... İşte o zaman araç kusursuz olacaktır.   8)

Veloce

Peheyyy... :p Taklalıdır bu. Güneş görmüştür heryeri(Ne demekse). Son sahibi olursun  :))

Haha yok yok öyle diyorlar, güneş görmüş diyorlar taklalı arabalara :) Sonuçta takla atmadıktan sonra arabanın altı asla güneş görmez ;)

Veloce

15'liklere boya gelmesin lütfen  >:D :))

Emin ellerde onlar ;)

Burak

spacerla 15" jant ta takılabilir aklınızda bulunsun  ;)

1997 Gtv V6 TB

Veloce

spacerla 15" jant ta takılabilir aklınızda bulunsun  ;)

Aynen onu farkettim ben de fakat, 18" jantlar boyada olduğu için mecburiyetten dolayı taktık bunları ;) Jantlarım yeni olmasına rağmen Spider'da siyah renk asla tercihim olmayacağı için orjinal hyperblack renkten alüminyuma döndüm...  :yukari-ok:

myavuz

Arkadaşlar

Benim gtv rolantide arada kendini 2000  devire çekiyor,kontağı aç kapa yaptığımda düzeliyor,desteğinizi rica ediyorum.
Gran Turismo Veloce

Anıl

Murat seni burada görmek ne güzel,Ankara'dan bir GTV hastası daha ;) Bence rölanti kontrol valfine bir bakmak lazım,bozulması muhtemel parçaların başında geliyor.
Bu arada dün elektrikli cam düğmelerinin ledlerini değiştirdim,orjinal SMD ledlerin tanesi 7.5TL,toplamda bundan 3 tane gerekiyordu! Ama daha ucuza mal ettim,beyaz şerit led'den 3 tane kare led söktüm bunların yerine taktım,süper parlak beyaz düğmelerim oldu ;) Bu arada düğme takımlarını komple İngiltere'den getirmiştim,bahsettiğim gibi yönleri tersti,aşağı basıyorsun yukarıya gidiyor vs. sokette 2 klips var bunları açınca kablolar boşa çıkıyor,sokette yanyana duran 2 kablo ucunun yerlerini karşılıklı değiştiriyorsun(fotoğrafta görünen yanyana duran 2 uç),işler düzeliyor,en fazla 2 dk. kesme biçme yok!Almanlar işi iyi düşünmüş(Bosch),İtalyan olsa kesin kablo kes biç olurdu. Bu arada ters duran AUTO yazısını da parfümle sildim,kurtuldum.

1998 GTV V6 TB

Burak

1997 Gtv V6 TB

Veloce

Bekleyiş yarın sona eriyor  8) Salı Çarşamba ayrıntılar ile bitecek... Orjinal birkaç sticker amblem sipariş gelecek yurt dışından ve noktalanacak işlemler...

Anıl

Foto isteriz  :D
Bir akşam çekip atarım buraya,araba otoparkta şimdi zor :) daha öncede ayna kumandaları,far yükseklik ayarını beyaza çevirmiştim ama onlara 1.5TL olan mantar Led almıştım,bu araçların üretildiği zamanda SMD led pek yoktu,mantar vardı! Şerit led üzerinden söküp, bütün düğmeleri değiştirsen 5TL'yi ancak buluyor.

1998 GTV V6 TB

Alper

Arkadaşlar

Benim gtv rolantide arada kendini 2000  devire çekiyor,kontağı aç kapa yaptığımda düzeliyor,desteğinizi rica ediyorum.
Icindeki yayi degistirtirseniz duzelecektir.
Karter havalandirma valfinin icindeki yay.

Anıl

Benim ustam bizim versiyonun tamir edilmediğiniz söylemişti,elinde olan çıkmasını takmıştı para almadan sonra o da bozuldu,bende gittim sıfırını buldum aldım. Sıfırı buralarda 350TL civarı,ben denk getirdim 140Tl civarına almıştım,takıcıoto diye bir yerden.

1998 GTV V6 TB

Anıl

Sirkülasyon devam ediyor :D

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Sirkülasyon devam ediyor :D

Spider_Volkan ın eski arabası :)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997