Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

Deniz bey;öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah :nazar:

Ayrıca model aracın makro çekimlerini bekliyoruz

Dnztktk

Teşekkür ederim  :)

Ekteki resim bana ait olmamasına rağmen, benim istediğim araç da beyaz olduğu için bunun tıpatıp aynısı

ismet

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler..  :nazar: :alfisti:

beyler loto moto bir şey çıkarsa, 8c'yi de ben alıcam, böylece koleksiyonu tamamlıycaz, size söz  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Veloce

2 yıl sonra 45.000? gibi fiyatlara ikinci el bulmak mümkün olursa planlarım arasında yer alabilir... Kısmet...  :clover:

Anıl

Ben 1C veya 2C çıkarsa alabilirim :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Bu arada bana sorsanız deseniz ki şu sagdaki esmer rus ablamız mı? yoksa bu araba mı?

You are not allowed to view links. Register or Login

Önden görsem ablamız deerim. Yandan görsem her ikiside, arkadan görsem araba derim..

Şu arabanın acil tampon ve farlara ihtiyacı oldugunu hala savunuyorum..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Gouki

bado

SERCAN SENMİ ALDIN MAKETİ?
BİRDE KONSEPTTEKİ FARLAR DAHA İYİYDİ. KATILIYORUM SANA EMANET GİBİ DURUYOR BU FARLAR.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Sercan Keklik

BİRDE KONSEPTTEKİ FARLAR DAHA İYİYDİ. KATILIYORUM SANA EMANET GİBİ DURUYOR BU FARLAR.

Hayir badom :) ben 4c de almam acikcasi maketide almam. Benim guzellik kavramima ve butce kavramima pek uymuyo f430 varken o paralara
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

depeche101

bado

bado

Hayir badom :) ben 4c de almam acikcasi maketide almam. Benim guzellik kavramima ve butce kavramima pek uymuyo f430 varken o paralara

eyvallah :)

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

erol1903

"Pure Alfa Romeo"
Bir de abi fazla mı kafadan kaydırmış ne?
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Veloce

"Pure Alfa Romeo"
Bir de abi fazla mı kafadan kaydırmış ne?

Arkadan itiş ;)

asklepios

Arkadan itiş ama 55. saniyede hem önden hem arkadan hafifi bırakıyor...Sanırım erol1903'ün kastettiği o

Veloce

Arkadan itiş ama 55. saniyede hem önden hem arkadan hafifi bırakıyor...Sanırım erol1903'ün kastettiği o

Yok, arkadan itiş arabada understeer olmaz... Orada görülen aracın arkasını yolda tutmaya çalışırkenki normal tepki... ;)

asklepios

Arkadan itiş arabada understeer olur,hem de bal gibi olur...Ha oversteer kadar olmaz,her arkadan itiş arabada olmaz, o ayrı...ama olur ;)

Veloce

Arkadan itiş arabada understeer olur,hem de bal gibi olur...Ha oversteer kadar olmaz,her arkadan itiş arabada olmaz, o ayrı...ama olur ;)

Lastiklerin patinaja oturması mümkün olmadığı için understeer olması mümkün değildir. Arka tekerlekleri çizgisine sokmak ya da çizgisinde tutmak adına kayma olsa dahi bunun adı understeer değildir ;)

Veloce

Şimdi şöyle bir durumda var tabi, önden çekişli araç ile el freni kullanırken arabayı isteyerek oversteer tepkisine sokmuş gibi oluyoruz... Ya da geri geri giderken tek hamle ile 180 derece ön kaydırmak suretiyle çevirdiğimiz araca da isteyerek understeer yapmış oluyoruz... İstem dışı durumlarda da bir takım şeyler olabilir fakat bu durumları çekiş olmayan lastiklerde yine de aynı adla oversteer ya da understeer olarak adlandırıyor muyuz? o konuda pek emin değilim açıkçası... Çok iddialı konuşmayayım.

asklepios

Abi,arabanın virajda limitleri zorlanırken ön tekerinin tutunmayı kaybedip viraj çizgisinden çıkması,"understeer-önden kayma"dır...illa önden çekiş olması şart değildir...önden çekişli olursa çok kolay understeer'e düşer ama arkadan itişte de imkansız değildir...

ve evet; önden çekişli arabanın virajda arkadan kayması "oversteer"dir...her ne kadar bir BMW'de olduğu gibi zevkli  ve uzun süreli olmasa da... ;)

Veloce

Abi,arabanın virajda limitleri zorlanırken ön tekerinin tutunmayı kaybedip viraj çizgisinden çıkması,"understeer-önden kayma"dır...illa önden çekiş olması şart değildir...önden çekişli olursa çok kolay understeer'e düşer ama arkadan itişte de imkansız değildir...

ve evet; önden çekişli arabanın virajda arkadan kayması "oversteer"dir...her ne kadar bir BMW'de olduğu gibi zevkli  ve uzun süreli olmasa da... ;)

Mantıklı. Belki tabiri değişik olabilir diye düşündüm..  :kahve:

erol1903

Aynen benim de kastettigim virajin icine girerken direksiyonu cok sert kirarak understeera dusmesiydi. Virajlarda arabayi hep direksiyonu neredeyse tam cevirerek ve on tekerleri patinaja sokarak dondurmus halbuki daha yavas cevirse cok daha stabil cikardi.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Veloce

Aynen benim de kastettigim virajin icine girerken direksiyonu cok sert kirarak understeera dusmesiydi. Virajlarda arabayi hep direksiyonu neredeyse tam cevirerek ve on tekerleri patinaja sokarak dondurmus halbuki daha yavas cevirse cok daha stabil cikardi.

Patinaj değil işte bahsettiğim. Çekiş arkadan olduğu için, ön lastiklerde sadece kayma var. Şüpheye düşmem bu durumun adının da understeer olup olmamasındandı...