Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Oğuz

Tavaci recep usta haci

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Gouki

delimai

Bu ariza giderici biraz buyuk gibi fazla gibi geldi resimlerden...yani sigiyor mu nasil oluyor...ampul soketine bagladiktan sonra iceri salliyoruz sanirim butun kabloyu :)....

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Oğuz

20-30cmlik bir kablo,cok buyuk degil aslinda, iceride bol bol yer var merak etmeyin :) Dediginiz gibi iceri sallandiriyoruz ustune kapagi kapatiyoruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

delimai

You are not allowed to view links. Register or Login
20-30cmlik bir kablo,cok buyuk degil aslinda, iceride bol bol yer var merak etmeyin :) Dediginiz gibi iceri sallandiriyoruz ustune kapagi kapatiyoruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
Tesekkurler... siparis gecelim o vakit...

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Fatihob

Splinter usta mı kankaa

Ulan ciddi ciddi muhabbeti okuyordum şurda darma dağın oldum. Allah iyiliğini versin Özgün :D
..

Lbe

Yalnız bu konuyu baştan sonra kadar daha yeni okudum ve gaza geldim, difüzör siparişimi verdim ve eibach 3.5 yay aramaya başladım :) Plaka ampulu sıkıntı çıkarmıyorsa onlarında siparişini geçeceğim bugün :D

Oğuz

Yalnız bu konuyu baştan sonra kadar daha yeni okudum ve gaza geldim, difüzör siparişimi verdim ve eibach 3.5 yay aramaya başladım :) Plaka ampulu sıkıntı çıkarmıyorsa onlarında siparişini geçeceğim bugün :D

Hata gidericiyle kullanınca bir sorun çıkarmıyor plaka ledleri. Şimdilik gayet memnunum, gece aracın görüntüsünü ciddi değiştiriyor.

Eibach güzel ama çok fazla düşürmüyor ne yazık ki, ya da benim gözüm alıştığı için daha da düşük olsun istiyorum :)

KAKIRMAN

Sen o Eibachları bana revize et 5 liklere geç  :p
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Oğuz

Abi suan arabaya benzini zor aliyorum, marspiyellerden sonra uzunca bir sure masraf yok :D Belki bi chip sikistirabilirim araya :p

KAKIRMAN

Zam da gelmiş zaten dünya güzel...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Oğuz

Masraf yapmayacagiz dedik,hava filtresi aldik :)

Montajini kendim yaptim :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatihob

Anaa Mitoya bak bide hep ydisinda gordugum tarzda siyah yapmis on tamponu, aynalarda mavi. Kimmis bu cilgin Oguz.

Hava filtresi ne aldim İTG mi taktin?

Sent from my Patates using Tapatalk 2
..

Oğuz

Valla iki gundur gidip geliyor tanimiyorum. Lpg falan var arabada, dun chip taktirdi hata veriyo simdi onla ugrasiyolar.

Aynen itg kutu ici taktim :)

egeozal1

Tamponun sol altında gamze var Oğuz abi?:(

Fatihob

Hee biara lpgli Mito gormustum bakimda belki odur. Neyse elbet tanisiriz nede olsa bana diffizor lazim dicek ve beni bulucak :))

Hayirli olsun sana Oguz :clover:

..

Oğuz

Aynen haci benim difuzoru falan sordular, kendi kendilerine novitec bu falan dediler. Yollarim sana :D

Oğuz

Evet ege ne yazik ki var. Nazar deyip geciyoruz, bu hafta boyanacak hep. Scudetto'da da var bir cizik. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatihob

Yollamana gerek yok ya buluyorlar bi sekilde :) Gencken aldigim ve suan alisveris sitelerine uye olurken kullandigim You are not allowed to view links. Register or Login die mailim vardi adamin biri onu bulmustu nasil bulduysa. Saygi duydum herife kendi diffizorumu yollicaktim :)
..

Oğuz

Yollamana gerek yok ya buluyorlar bi sekilde :) Gencken aldigim ve suan alisveris sitelerine uye olurken kullandigim You are not allowed to view links. Register or Login die mailim vardi adamin biri onu bulmustu nasil bulduysa. Saygi duydum herife kendi diffizorumu yollicaktim :)

Hahah iyiymis :D

ozoozo

Hahah iyiymis :D

naberulan  :haydi:  :haydi: Oğuz güle güle kullan, silindir şeklinde dimi yani benim aldığım o şekilde ondan sordum montajda çok bişey gerektirmiyor dur inşallah bende kendim takmayı düşünüyorum

Oğuz

Aynen silindir seklinde. Krikoyla biraz ugrastirir, lift varsa ne ala. Once alt muhafazayi sokmen lazim,bendeki iki parca ondekini sokmen yetiyor. Arabanin sag alt kosesinde hava filtresi kutusu var,onun da vidalari sokunce icinden filtre dusuyor yenisini takiyorsun :)

Alfadanadam

Oğuz'un kendi alfa romeo servisi olduğu için sıkıntı yok :)

ozoozo

Aynen silindir seklinde. Krikoyla biraz ugrastirir, lift varsa ne ala. Once alt muhafazayi sokmen lazim,bendeki iki parca ondekini sokmen yetiyor. Arabanin sag alt kosesinde hava filtresi kutusu var,onun da vidalari sokunce icinden filtre dusuyor yenisini takiyorsun :)

hayda liftemi kaldırmamız gerekiyor arabayı , ben kaputu açıp halledebiliriz diye düşünmüştüm , sanırım sendeki iki parçaysa bendekide öyledir,lift işi sıkıntı oldu :)