Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi günlerde kullan Özdemir.  :nazar:
Artık bir ara topluca kuyruğunu...  :D  :D

Teşekkür ederim abi :)  :arkadasim:

Bir ara korkmadım değil Serkan abi,kadir abi,erkay abi ve ismet abiden yazılım yamuk mu olmuş ? demesini  :haydi:

Özdemir bunu sormamıza gerek mi var abicim? Sen hiç düz yazılım gördün mü?  >:D :serefe: :haydi: :alfisti:

Doğru diyorsun abi neyse onuda düzleriz :D  :arkadasim:

Şahsıma karalama var söz hakkı doğdu.Adım tayfanın içinde yer almış ama hiç bir şey nasip olmadı,

Özdemir ben sana o akşam söyledim senin egzoz uçların yamuk diye sende gittin ustaya levye ile duzelttirdin. Anlamazdan mi geldin ? Ben daha ne deyim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvah abi...Ben seni unuttum sana kısmet olmamıştı o zaman antep dönüşü ilk iş seni arıyorum abi  8)

sbk0655

Aman canım ne gerek var gönüller bir olsun yeter.Ama madem ısrar ediyorsun o zaman buluşma falan olmasına gerek yok sen telefon et ben karşılarım seni terminalden yada otoban girisinden.

Fatihob

Ooo iyimiş. Hayırlı olsun :clover:
..

ozoozo

Aman canım ne gerek var gönüller bir olsun yeter.Ama madem ısrar ediyorsun o zaman buluşma falan olmasına gerek yok sen telefon et ben karşılarım seni terminalden yada otoban girisinden.

Mesaj alındı abi , keşke bunu pm atsaydın yoksa seni beklerken bütün Ankara tayfasını görebiliriz  :haydi:

.... var dediler geldik  :haydi:  :rock:

Ooo iyimiş. Hayırlı olsun :clover:

Teşekkür ederim Fatih , sağolasın.  :arkadasim:

sbk0655

Sen bana cepten ulaş kimsenin olmadığı bir saat kararlastiralim.

FB10ur

hadi hayırlı olsun bakalım :)

Gouki

Tatlı matlı diyorlar ben kaçar...

ismet

Ozguncum soylememe gerek var mi bilmiyorum ama senin cc kolu yamuk monte edilmis, onu duzeltmek gerek >:D
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erkay KAHYA

Ozguncum soylememe gerek var mi bilmiyorum ama senin cc kolu yamuk monte edilmis, onu duzeltmek gerek >:D

İsmet abi,
Yalnız o kol orjinalde de yamuk duruyor. Oyüzden bişey olmaz.  :duvar:

evrenalpar

Ah ulan ah şu garanti işi olmasa ben de yapmayı çok isterdim. Esasen derdim garanti de değil, Stronic daha çok beni korkuyor. Güle güle kullan, çok keyifli olmuştur kesin.  :)
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ozoozo

Ah ulan ah şu garanti işi olmasa ben de yapmayı çok isterdim. Esasen derdim garanti de değil, Stronic daha çok beni korkuyor. Güle güle kullan, çok keyifli olmuştur kesin.  :)

Teşekkür ederim abi , bendede garanti var ancak bir sıkıntı yok abi beyin sökülmediği için anlayamıyorlar , sadece ben dersem beyinde bir problem vs var gibisinden pc ye bağlandığında last modified diye gösterir dedi abim , yazılımla uğraşıyor ona dikkat et dedi , ne zaman açıldığı işlem gördüğü görülür dedi fakat bende gidip beyinde bir sorun var diye gitmeyeceğim için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İnşallah yani :) zaten yeni a3,116 ve golf 7 lere daha çıkartamadılar yazılım diye biliyorum.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Lbe

1.6 tdilara hallettiler abi efsane güçler alıyorlar hatta

ozoozo

1.6 tdilara hallettiler abi efsane güçler alıyorlar hatta

Golf 7 de yok diye biliyorum kardeşim , arkadaş bekleyip duruyor :) ama leon 1.6 yı halletmişler sanırım , geçen gün gürsel abinin yanındayken birisi geldi sordu, hallederiz cevabını aldı.

ar.159

Özdemir tekrar hayırlı olsun şimdi tadından yenmez o gui..
ben yakıt konusunda asıl farkı yazılımla değil dpf iptalinden sonra gördüm nerdeyse bir aydır deniyorum şehir içinde çok ahım şahım değişmiyor ama normalde basınca araba 11 lt falan yakarken şimdi tam gaz 200 e çıkıyorum iniyorum  v.s ortalama 6,8 çok sevindirici
bu arada yazılımı ve egsozu düzeltmek için  ankaraya gelemeyeceğim maalesef ben sana özelden adresimi yollayayım sen düzeltmek için katkı payını (imam çağdaş olsun lütven) adrese yollarsın  :haydi:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

ben yakıt konusunda asıl farkı yazılımla değil dpf iptalinden sonra gördüm nerdeyse bir aydır deniyorum şehir içinde çok ahım şahım değişmiyor ama normalde basınca araba 11 lt falan yakarken şimdi tam gaz 200 e çıkıyorum iniyorum  v.s ortalama 6,8 çok sevindirici
bu arada yazılımı ve egsozu düzeltmek için  ankaraya gelemeyeceğim maalesef ben sana özelden adresimi yollayayım sen düzeltmek için katkı payını (imam çağdaş olsun lütven) adrese yollarsın  :haydi:

Tam istediğim gibi oldu diyebilirim abi :) Çok teşekkür ederim. Hahaha senide kattık yani abi :D taktik her yapılan şey yamuk mantığıyla ilerliyoruz  :haydi: Bunu daha çok ismet,erkay,serkan ve kadir abiler ayrıntılı anlatır :D Bekliyorum adresi  8)

Erkay KAHYA

Tam istediğim gibi oldu diyebilirim abi :) Çok teşekkür ederim. Hahaha senide kattık yani abi :D taktik her yapılan şey yamuk mantığıyla ilerliyoruz  :haydi: Bunu daha çok ismet,erkay,serkan ve kadir abiler ayrıntılı anlatır :D Bekliyorum adresi  8)

Biz hazırız. Her Daim.  ;)

Oğuz

Bu işe başlayınca sonu yok reis 200 beygir olur o araba :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Bu işe başlayınca sonu yok reis 200 beygir olur o araba :D

Şöyle bir kendime gelim 2.0 doblo turbosu gelirse şaşırmayın :D

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Baskan

Sat onu QV verelim, uğraşma hazır :)

ozoozo

Sat onu QV verelim, uğraşma hazır :)

Böyle daha keyifli abi el emeği :D Uzun yolda 4.1 yakan qv varmı :D

ozoozo

Bugün arabayla baya bir haşır neşir oldum. Öğlen 1 gibi indiğim garajdan yeni çıkabildim ancak araba tertemiz oldu , uzun bir süredir yıkayamıyorum malum Ankara da sadece oto yıkamaya verebiliyordum , üzerine de uzun yol geldik daha da pislikler vs yapışmıştı baya güzelce bir elden geçirdim. Bu işlerde ben forumdaki bazı abiler,arkadaşlar kadar yetenekli değilim ama elimden geldiğince uğraştım :) Ayrıntılı fotolar ;

Yıkamaya başlamadan önce ki berbat görüntü  :p ;

Yıkamaya başladım ve jantları sonax'ın jant temizleme ürünüyle yaptım ;

Daha sonrar arabayı yıkama işlemi bitti , jantları vs temizledim. Yine Sonax ın hızlı cilasıyla arabanın heryerine yapabildiğim kadar hızlı cila attım ;

Daha sonra Anne spec devreye girdi ve evde kullanılan aspirin çok amaçlı temizleme ürünü ile koltukları,döşemeyi vs sildim,hava kararmaya başladıktan sonra bittiği  için temizlik  pek net belli olmuyor ;

Buda Koltuklardan çıkan kir , aslında renk 1 ton daha koyu ancak o an çektiğim böyleydi :) ;

Arabanın içide bittikten sonra yine önceden almış olduğum kit halinde olan temizlik ürünlerinden , lastik ve plastik aksam parlatıcıyla marşpiyelleri , difüzörü, kapı çıtalarını ve lastikleri parlattım.

Genel anlamda da temizlik bitince ortaya çıkan fotolar bu şekilde  :serefe: ;

Elimden geldiğince yapmaya çalıştım , apt. görevlisi falan abi kafayı mı yedin bu soğukta dese de veya arkadaşlarımın manyak mısın yağmur yağacak demesine inat bu arabayı pis görmeye dayanamadım giriştik işe , umarım sizde beğenirsiniz.  :alfisti:

wolkanku

ilk kirli halini görünce içim daraldı, son fotoğrafta derin bi oh çektim  :)) maşallah :))
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

ilk kirli halini görünce içim daraldı, son fotoğrafta derin bi oh çektim  :)) maşallah :))

Teşekkür ederim , zaten senin açtığın topic'i garaja inmeden bir okudum güzelce göz gezdirdim , aspirini falan orada gördüm eğer yanlış hatırlamıyorsam , hemen anneye sordum bizim evde var mı diye :) tekrar teşekkür ederim hem topic için hemde güzel yorumlar için.  :serefe:

ihsany

Maşallah pırıl pırıl olmuş, darısı bana  :-[
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Gouki