Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

standart filttrede tr şartlarında en makulu,çok pahalı deil zaten deiştirin gitsin.ben ebeyden açıkhava kn aldım,üzerindeki kn yi söktüm sırf ne zaman takıldığını bilmediğim için.girizgahdan sonra benim sıkıntıya gelelim,yağa su karışmış,yağ çamur,conta deişeli (subap ayarından dolayı)3-4000 oldu,hiç hararet yapmadı,sıkışmadı ama bariz su eksiltme var o günden beri,2 kere a.firiz koydum,eseri yok.per formans o biçim,suda kaynama yok,yağı değiştirdim hemen elemanlar conta yakmış bu araba diyo yok ööle bişi,sıkıntı ne olaki,kapakmı sıkıntılı sizce.zeki usta açtı topladı,bööle bi detayı atlamış olamaz diyorum ama ....
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

alttaki kendi yaptığım lip,bugün macunladım,yarın zımpara boya

milano 75

Gouki

Yağmur çok güzel yağıyordu, dayanamadım yıkadım.

tfnsmsk

You are not allowed to view links. Register or Login
:yukari-ok: :nazar: :nazar: :nazar: fırsatçı seni :)

buda köpükten kalıbı..
emek.. elinize sağlık, takip  :yukari-ok:
sportif ruh.

Kibitzer

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bugün 156mızı Edirne'nin meşhur soğuğu ile tanıştırdık. Kardeşimi bırakacaktım ama bu durumda olunca vazgeçtik. Arabanın etrafı bütün gün yağan buzlu kar ile kaplanmış resmen. Bu durumda aracı çalıştırmak için dikkat edilecek aşamalar nelerdir?
Öncelikle soğutma suyunu, donma yoksa motoru çalıştırıp araç üzerindeki buzları çözüp devam mı edelim? Genleşme haznesindeki su normal bile olsa diğer yerlerde donma olmuş olabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

milano 75

araçtaki antfiriz bütün sisteme nufus eder,yani komple donuk ya komple normal,

jenson

Bugün alfa benim için bişey yaptı marş basmadı ;) marş dinamosunun kömürleri bitti sanırım

milano 75

Bugün alfa benim için bişey yaptı marş basmadı ;) marş dinamosunun kömürleri bitti sanırım
hiç tık demediyse marş rölesini kontrol et(75 de sağ teker sacı üzerinde) şaseden gevşediyse eksiyi alamadığı için çalışmaz,bende öyle olmuştu,marş motorundan kabloyu takip ederek bulabilirsin.

wolkanku

haaahahahah benden daha hastası da var  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

dr_domine

julyetim 20 bin olmuş, bakıma vermişken bi de familia yaptırdım bugün kavuştum,,mis olmuş mis,,

Oğuz

Little trees'in vanilya ve cilek kokularini aldim, carpex mi ne onun ocean kokusunu aldim. Kapilar icin wd-40 aldim, lastik parlatici aldim bir de camsil kristal aldim. Haftaya da guzel seyler yaptirmaya karar verdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

milano 75

kalıp umduğumuz gibi çıkmayınca,direk onun üzerine çalıştık acemiliği atalım ki daha düzgün yaparım diye büyük oldu,ama yenilenene kadar takcaz içime sinmesede çok emek verdim,görenler beğendi ama ben beğenmedim,ilk fırsatta dodiklerle beraber daha pro bi lip çalışmam olcak,şimdilik bu.resimler dünkü hali,bugün rengiyle, oynadım(orta ve tampon orta siyah oldu,resimlerini çekemedim.

Samet89

Bugün degil ama yarın vanish kosla ile bici bici yaptırıcam:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

blackpearl

Ön tamponun sol tarafında çamurlukla birleşen kısmında bir açıklık vardı, boyadan sonra takanlar montajı iyi yapamamış gözüme çok batıyordu onu düzelttim bugün :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

Onur ÖZTÜRK

kalıp umduğumuz gibi çıkmayınca,direk onun üzerine çalıştık acemiliği atalım ki daha düzgün yaparım diye büyük oldu,ama yenilenene kadar takcaz içime sinmesede çok emek verdim,görenler beğendi ama ben beğenmedim,ilk fırsatta dodiklerle beraber daha pro bi lip çalışmam olcak,şimdilik bu.resimler dünkü hali,bugün rengiyle, oynadım(orta ve tampon orta siyah oldu,resimlerini çekemedim.

Dün akşam pendik cepte gördümde, maşallah sesi ve fiziği mükemmel. :)  :nazar: :nazar:

Sonradan farkettim sitenin aracı olduğunu. Yoksa bir selam verirdim mutlaka.

Bu arada ben siz geldiğinizden gidene kadar aracın başında ciğer görmüş kedi gibi dolaşan şişme montlu arkadaş :p
                                                                                                                           Stile Italiano

sarpgrey

merhaba arkadaşlar bakın bakalım parlamış mı? motor kaputunu cilaladım :) biter bitmez yağmur çiselemeye başladı,bu cilayı kullandıktan sonra üzerinde ki su damlaları boncuk boncuk oluyor ve üzerinden su kayıp gidiyor.size de  düzenli olarak uygulamanızı tavsiye ederim kendiniz yapabilirsiniz zor değil.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Dün akşam pendik cepte gördümde, maşallah sesi ve fiziği mükemmel. :)  :nazar: :nazar:

Bu arada ben siz geldiğinizden gidene kadar aracın başında ciğer görmüş kedi gibi dolaşan şişme montlu arkadaş :p
araçtaki şu çakma zenon ampüller olmasa daha güzel durur kesinlikle bu ampüller aracı çok basit ve arabesk gösteriyor,piyasadaki bir çok şahinci bunlardan kullanıyor.
bu ampüllerin bana kalırsa yasaklanması lazım sebebi ise gece standart ampüllere göre çok fazla göz alıyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

14yedim beni sabah biraz üzdü. Marşa bastım ses yok, bir daha denedim yine yok. sonra zar zor çalışıverdi. servise götürdüm akü şarj olmuyor dediler. o şimdi serviste, sağlığına kavuşmasını bekliyorum :((
benim 147 de 8 aydır yalnızca bir kere zor çalıştı,ondan sonra maşallah bır sıkıntı yapmadı.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Biraz parlatalım dedik, abarttık galiba :D

Güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Yaz başı benimde tekrar 105+205 geçmem gerekecek.
evet güzel parlamış,elinize sağlık,hangi marka cila kullanıyorsunuz ve elle mi uyguladınız? birde bu 105+205 pasta numarası mı oluyorkılcal çizikler için mi?
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Birkaç ufak değişiklik yaptım bende aracıma...
pedallar güzel olmuş nereden ve kaça aldınız acaba.birde sormak istediği açık hava filtreniz var,standart filtreden farkı varmı performans ve yakıt tüketimi olarak?
Mustafa Kemal ATATÜRK

milano 75

araçtaki şu çakma zenon ampüller olmasa daha güzel durur kesinlikle bu ampüller aracı çok basit ve arabesk gösteriyor,piyasadaki bir çok şahinci bunlardan kullanıyor.
bu ampüllerin bana kalırsa yasaklanması lazım sebebi ise gece standart ampüllere göre çok fazla göz alıyor.
dostum bu ampuller zaten yasak,yanlız şöyle bi durum var,farlar 500k resimdeki gibi mavi deil,tampon altındakilerde fotoda sis gibi gözüküyo,en incesinden led.göz alma konusuna gelince bugüne kadar 1 kişi bile sellektör yapmadı çünkü bu h4 xenonda şapka var,çoğu fardada şapka olduğu için takarken  o şapkaları söküyo,en önemliside ayar.ben bu kıvama getirmek için defalarca far tasındaki ayar yerleri yeteri kadar düşürmediği için tastaki vidalardan yere düşürebildiğim kadar düşürdüm yetmedi  o maviliği kırsın diye fara film çektim.far camları eski tip çizgili olmasa ilk işim mercekti fakat maalesef olmadı beyaz ışıkta beyaz arabada kabul edelimki çok güzel duruyo.kimseye sıkıntımız yok yani.

sarpgrey

dostum bu ampuller zaten yasak,yanlız şöyle bi durum var,farlar 500k resimdeki gibi mavi deil,tampon altındakilerde fotoda sis gibi gözüküyo,en incesinden led.göz alma konusuna gelince bugüne kadar 1 kişi bile sellektör yapmadı çünkü bu h4 xenonda şapka var,çoğu fardada şapka olduğu için takarken  o şapkaları söküyo,en önemliside ayar.ben bu kıvama getirmek için defalarca far tasındaki ayar yerleri yeteri kadar düşürmediği için tastaki vidalardan yere düşürebildiğim kadar düşürdüm yetmedi  o maviliği kırsın diye fara film çektim.far camları eski tip çizgili olmasa ilk işim mercekti fakat maalesef olmadı beyaz ışıkta beyaz arabada kabul edelimki çok güzel duruyo.kimseye sıkıntımız yok yani.
güle güle kullan,motor kaputunda ki sticker ı türkiye den mi aldınız yakışmış.
Mustafa Kemal ATATÜRK

milano 75

sağolun,hepimiz güle güle kullanalım.sticker ebayden almıştım,diğer çıkartmalarda öyle,ledler aliexpressden.