Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balesanist

You are not allowed to view links. Register or Login
Walla dayanıklılık konusunda fikrim yok ama haklılık payın olabilir sonuçta fabrikanın kini tutmaması normal ama
Boyatakantılıları ise Kasımpaşa'ya hiç umrumda değil günün birinde satarsam adamda boya var diye laf edecek düşüncesiyle böyle gezmek bana hiç mantıklı gelmiyor ama tek sıkıntı o dandik eksper merkezleri boyanın Parça sökülüp boyandıysa onu değişmiş olarak niteliyorlar o uyuz birşey o Yüzden güvendiğim Boyacılar OLMASINA rağmen yetkili serviste boyatıp resim ve yazı alacağım ondan sonrası alacak kişinin keyfine kalmış ben binerken Işıl Işıl olsunda :) üzerine birde sağlam boya koruma yaptırdı mı tamamdır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç sorun değil hocam istediğin yer boyansın ️ Şaka bir yana araç çok güzel. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. Ciddi manada araçla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli planlarınızı merak ediyorum.Müteyakkız pozisyondayım.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Tolga033

Fotoğraflar çok güzel ya.159'a zaten diyecek laf yok,maşallahı var. :)  :nazar:

ar.159

Walla dayanıklılık konusunda fikrim yok ama haklılık payın olabilir sonuçta fabrikanın kini tutmaması normal ama
Boyatakantılıları ise Kasımpaşa'ya hiç umrumda değil günün birinde satarsam adamda boya var diye laf edecek düşüncesiyle böyle gezmek bana hiç mantıklı gelmiyor ama tek sıkıntı o dandik eksper merkezleri boyanın Parça sökülüp boyandıysa onu değişmiş olarak niteliyorlar o uyuz birşey o Yüzden güvendiğim Boyacılar OLMASINA rağmen yetkili serviste boyatıp resim ve yazı alacağım ondan sonrası alacak kişinin keyfine kalmış ben binerken Işıl Işıl olsunda :) üzerine birde sağlam boya koruma yaptırdı mı tamamdır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç sorun değil hocam istediğin yer boyansın ️ Şaka bir yana araç çok güzel. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. Ciddi manada araçla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli planlarınızı merak ediyorum.Müteyakkız pozisyondayım.
teşekkürler ;)
kısa vade planımız arabada nokta kusur olmaması ve hayalindeki ekstreleri bitirmekti bu hafta sonu itibari ile inş. ön camdaki taş izli çatlktan dolayı cam değişecek cam değişirken kaputu boyatacağım hemen ardından arabayı iç dış detailinge sokacağım ve artık oh diyeceğim vakit geliyor inş
orta vade de artık herşeyini tamamlamış olduğumdan vakit tatil ve uzun yol vaktidir ramazan bayramını müteakip yollara çıkarız inş
uzan vade ise yok oraya ya nasip diyoruz
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

balesanist

Merhaba.
Adım Fatih.Uzun yıllardır Alfaları beğenirdim fakat kafaya takmam ve felsefeyi öğrenmem son bir haftada vuku buldu.2 günde forumun altını üstüne getirdim.Temiz bir 159 sahibi olup üzerine eklemeler yapmayı planlıyordum ki ar.159 nickli üye zaten benim için gerekli bütün hazırlıkları yapmış.Bana bir tek ti jant kalmış.Eh onu da ben hallederim. :)
Bu arada gümrük muayene memuruyum.İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.
AV0020 yi kovalıyorum.

Aramıza hoşgeldiniz.

Hangi limanda görev yapıyorsunuz, ben de yük surveyoruyum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

;)

ar.159

Merhaba.
Adım Fatih.Uzun yıllardır Alfaları beğenirdim fakat kafaya takmam ve felsefeyi öğrenmem son bir haftada vuku buldu.2 günde forumun altını üstüne getirdim.Temiz bir 159 sahibi olup üzerine eklemeler yapmayı planlıyordum ki ar.159 nickli üye zaten benim için gerekli bütün hazırlıkları yapmış.Bana bir tek ti jant kalmış.Eh onu da ben hallederim. :)
Bu arada gümrük muayene memuruyum.İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.
AV0020 yi kovalıyorum.

Aramıza hoşgeldiniz.

Hangi limanda görev yapıyorsunuz, ben de yük surveyoruyum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

;)

Yeni farkettim mesajınızı
Onu ne doktorlar ne Mühendisler istedilerde vermedim
Siz hele 1 kilo çikolatanızı pardon 1lt yakıtınızı(shell gtl den başkası olmaz) çiçeğinizi ay pardon oto kokusunu alın gelin bakarız
Kızım beğenırse size şekerli bir Türk kahvesi tadında e5 turu attırır :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

balesanist

Ben oğlan diye düşünmüştüm ya  :duvar:
Şaka maka 2 çocukla sizin daha geniş bir araca geçme vaktiniz gelmiş bence  :))

balesanist

ar.159

O Düşünceye gecen yıl kapılmıştım ve yanlış düşünüyor olmamı farketmem fazla sürmedi heleki çocuk arabasından kurtulduktan sonra 159 rahat rahat yetiyor :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

Hay Allah sert kayaya denk geldik. E tabi mesleğin getirdiği bir avantaj da var, ne desem bir cevap gelecek belli ki  :alkis:
Bu durumda Hulusi Kentmen'e bağlamaktan başka çarem kalmayacak gibi:
- Kızımın peşini bırakmak için ne kadarlık bir çek yazayım?  :lol:

ar.159

bu arada bir güncelleme yapalım uzun ara verdik yapılanları yazmaya,

ramazan başlarken çoluk çocuğu hanımı şehirdışına yolladım hem çocuklar tatil yapsın hem ben daha rahat ramazan geçireyim diye tabi kimseler yokken asıl hedefimiz olan aracı son dokunuşlar için servise çekmekti ve 3-4 günlüğüne Maslak'a bıraktım. yapılacak listesi uzundu
ilk iş çiziklerden dolayı yenilenmesi icap eden dashboard elemenalarının boya için sökümü oldu ve konsoldaki metal trimlerin tamamını sökerek (servisle hiç bir ilgisi olmayan benim bulduğum yere) boyamaya verdik ama maalesef sonuç beklediğim gibi olmadı gerçi beğenende çok sonuç itibari ile sıfırlanmış oldular ama benim hayalimdeki rengi ve bana vaat ettiklerini tutmadı bilahare çaresine bakacağız ama şimdilik böyle kalacak.
aynı kişiye farlarımızı temizliğe verdik ama maalesef buda beklediğim sonucu vermedi güzel bir dost kazığı yedik bu arada acil bir çift d1s ampul alsam iyi olacak istanbulda farkedilmiyor ama tatilde bu aydınlatma can sıkar..
tüm bu işlemler yapılırken arabanın serviste boş yatması olmazdı o yüzden yavruyuda detaylı bir bakıma soktuk
sıvılar değişti motor yağı olarak motulu seçtik
tüm filtrelerimiz yenilendi
balatalar yenilendiği gibi inceldiği farkedilen ön disklerde yenilendi çok da iyi oldu (giren çıkanı sormayın)
bu arada nazara gelen klimamıza gaz konulup bakımı ve ufak tamiratı yapıldı
far temizliği için tamponu sökmüş olduğumuzdan hazır sökülmüşken boyasını yenilettik güzel oldu
ve en son sprintbooster montajımız yapıldı walla kimse kusura bakmasın bu konuda mütevazilik yapmayacağım aklıma gelen güzel bir fikirle sprinbooster 159 da resmen dna ya dönüştü şöyleki sprintten diğer konularda zaten bahsedildi ve şimdiye kadar ne söylendiyse az söylenmiş diyebilirim 159 un karekterini yazılımdan dahi çok değiştiren ve tam bir zevk makinesine dönüştüren muhteşem alet  (öncelikle bu konuda yol açan You are not allowed to view links. Register or Login  ve almam konusunda gaz tepkime kadar hzlı gaz veren You are not allowed to view links. Register or Login  ya teşekkür ederim.) işte ben o muhteşem aletin komutasını vites çerçevesinde atılda duran bir boşluğa en az orjinali kadar yakışan bir düğme takarark oraya bağladım ve sonuçta fabrika çıkışı sport modu dediğim 7 kişiden 7 side yedi :)

artık maslakta işimiz bitmişti son dokunuşları yaparak maslaktan ayrıldık
yenilenmiş delikli vites topuzu

yenilenmiş gerçek deri dikişli kolçak

şimdi önümde sadece son 3 hamla kaldı
yarın beylikdüzü birmotta derin taş izinden dolayı ön camı değiştiriyorum ve yine o lanet taş izlerinden dolayı kaputu boyatıyorum hemen akabinde bi aksilik olmazsa iç dış bakım ve boya koruma için aracı bir arkadaşımıza teslim ediyorum ve sonrasında 8 aylık uğraş sonucu araç tam olarak bitmiş olacak ver elini ege ver elini tatil diyorum :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

Abi kesene bereket. Tuş olayına bittim aşırı mantıklı :nazar: :alkis:

OZO..!!!

ar.159

Abi kesene bereket. Tuş olayına bittim aşırı mantıklı :nazar: :alkis:

OZO..!!!
Eyvallah kardeşim sagolasın

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

Üstad ellerine sağlık.Sayende uzun yıllar sorunsuz kullanırım.
Araç kaç km de bu arada bir de Ege'nin hangi güzel şehrindensiniz?

Passione

Ellerine saglik gercekten o dugme olayi inanilmaz olmus. Bravo :)
"centocinguantanove"

Utku

Tus olayi hakikaten cok orjinal oldu.
Arabanin ici renk kombinasyonuyla tek olmanin disinda sonradan yapilanlarla da acayip bisey oldu.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

aydemirkan

Maaşallah, emeğinize sağlık, Allah kaza bela vermesin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihmehmet

Yapılanlar harika olmuş abi kesene bereket. :nazar:

Yalnız ben yerinde olsam tatil dönüşü kaputu boyatırdım.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

rain man

Forumu forum yapan 159'lardan :)  :clover:  :nazar:

Maşallah elinize sağlık, kesenize bereket.

Ben de tuş olayına bittim gerçekten. İnanılmaz farklı ve mantıklı olmuş. Çok güzel hareketler yapılıyor bu araçta, güle güle kazasız belasız keyfini sürün.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ES53

Tus olayi gercekten cok iyi olmus masallah

Sanirim yaptirip begenmedigin olay konsolu boyatma dimi abi ? sahsen benimde hosuma gitmedi,mat gri olmus ben yakistirmadim

ar.159

Üstad ellerine sağlık.Sayende uzun yıllar sorunsuz kullanırım.
Araç kaç km de bu arada bir de Ege'nin hangi güzel şehrindensiniz?
teşekkür ederim Denizliliyim ve araç 135 bin de

Ellerine saglik gercekten o dugme olayi inanilmaz olmus. Bravo :)
sprintte yolu sen açtın :yukari-ok: sağolasın gerçekten 159 q-tronic için ilaç mı adamın arabadan inesi gelmiyor

Tus olayi hakikaten cok orjinal oldu.
Arabanin ici renk kombinasyonuyla tek olmanin disinda sonradan yapilanlarla da acayip bisey oldu.
sağolasın kardeşim. gerçi 3 yapıyoruz 1 tutturuyoruz giren çıkanın hesabı yok ama artık finito.

Maaşallah, emeğinize sağlık, Allah kaza bela vermesin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkürler Allah hepimizi kazalardan belalalrdan korusun inş.

Yapılanlar harika olmuş abi kesene bereket. :nazar:

Yalnız ben yerinde olsam tatil dönüşü kaputu boyatırdım.
çok teşekkürler gerçi keseyi dağıttık ya :)) yinede çok şükür
boya korusunda tamamen haklısın en mantıklısı uzun yol dönüşü yaptırmktı ama işte memlkete düzgün gitme hevesi bizde bir başka
birde artık servis işi inş külliye kapansın diyorum güzel iç dış boya korumamı yaptırayıp tadını çıkaracağım o yüzden tatil öncesi yaptırıyorum bugünde teslim ettim inş birmotun boyacısı iyi çıkarda pişman olmam
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Forumu forum yapan 159'lardan :)  :clover:  :nazar:

Maşallah elinize sağlık, kesenize bereket.

Ben de tuş olayına bittim gerçekten. İnanılmaz farklı ve mantıklı olmuş. Çok güzel hareketler yapılıyor bu araçta, güle güle kazasız belasız keyfini sürün.
teşekkürler üstad naptın utandırdın beni :-[ biz foruma layık olmaya çalışıyoruz diyelim ama forumda da biraz gevşeklik yok değil :(

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Tus olayi gercekten cok iyi olmus masallah

Sanirim yaptirip begenmedigin olay konsolu boyatma dimi abi ? sahsen benimde hosuma gitmedi,mat gri olmus ben yakistirmadim

çok teşekkürler
evet yaptırıpta beğenmediğim maalesef konsol boyatma oldu aslında işçilik güzel baya sıcağı sıcağına fabrikadan gelmiş gibi pürüzsüz ama beklentim ve renk bu değildi kesinlikle gerçi sonrasında bir iki fırça efekti ve oyunla biraz düzelttim ama bakalım birşeyler daha yaparız sonra

34 AV 0020 COMING SOON!!

ES53

Firca efekti guzel aslinda ama cok belli olmuyor.biraz daha parlak gri ve firca efekti olsa mukemmel olur.vites topuzu sahane olmus bu arada

ar.159

Firca efekti guzel aslinda ama cok belli olmuyor.biraz daha parlak gri ve firca efekti olsa mukemmel olur.vites topuzu sahane olmus bu arada

niyet oydu akibet bu oldu tatil dönüşü bakacağım inşallah birşeyler
34 AV 0020 COMING SOON!!

yaman50

Kardeşim güle güle kullan herşey şahane olmuş :nazar: Şu düğmenin patent hakkını senden alsakda bizde uygulasak kaç para istiyorsun ?? :D :p
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)