Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Arkadaşlar var mı bilgisi olan
Ben biraz arastirdim tramerinde ufak seyler var. 4 el degistirmis bugüne You are not allowed to view links. Register or Login düzgün görünüyor sorgulamada.Ama satılmadı araçları ve fiyat düsüruyorlar devamlı. Klima gazı yok dediler bana telefonda ama klimanın ciddi bir sorunu mu var acaba. Ve ön camurlukların degistigi kaputun boyandıgı bir kazası varmıs. Acaba hafifletiyorlar mı söylerken??

You are not allowed to view links. Register or Login

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login     arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. var mı bilgisi olan. Satıcı galerici alfadan da pek anlamıyor gibi geldi.

Geçen gün sanayide gördüm aracı.
sağ ön jantı bulmuşlar ama dpf tıkalı. Arabanın arkası dumandan görünmüyor.
dpf sökülüp temizlenecekti en son.

tsmsk

Arkadaşlar var mı bilgisi olan
Ben biraz arastirdim tramerinde ufak seyler var. 4 el degistirmis bugüne You are not allowed to view links. Register or Login düzgün görünüyor sorgulamada.Ama satılmadı araçları ve fiyat düsüruyorlar devamlı. Klima gazı yok dediler bana telefonda ama klimanın ciddi bir sorunu mu var acaba. Ve ön camurlukların degistigi kaputun boyandıgı bir kazası varmıs. Acaba hafifletiyorlar mı söylerken??

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu donanımda bu fiyata bedava. Kesin başka şeyler var. kaza boyanan önemli olmamalı ama masraflı ise cebinizden çıkacak 5-6 bine hazır olun derim.
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Muratözdemir

Valla kusura bakmasınlar benimde aklıma o tarz soru isaretleri geliyo. Çünkü kendileri daha düz araçlara daha fazla fiyat yazıyorlardı

ali kaynak

Satıcı Uzak değil zaten Gidip görmekte fayda var
Lancia delta III

Muratözdemir

Evet birazdan gidicez Ali Bey :)

ali kaynak

Evet birazdan gidicez Ali Bey :)
Hadi Rasgelsin bakalım  :D
Lancia delta III

Josh

Su aracin sahibi buradan mi? You are not allowed to view links. Register or Login

Ilan No: 221954505

Uzun zamandir alfa 147 almayi dusunuyorum, baktim kafamdaki dusunceyi atamiyorum en iyisi alayim rahatlayayim dedim  :))

Ancak bu arabada sorun cikar mi? kronik bir arizasi var midir? alirken nelere dikkat etmeliyim hic bilmiyorum, ilk arabami alacagim.

OğuzCanAlantor

Su aracin sahibi buradan mi? You are not allowed to view links. Register or Login

Uzun zamandir alfa 147 almayi dusunuyorum, baktim kafamdaki dusunceyi atamiyorum en iyisi alayim rahatlayayim dedim  :))

Ancak bu arabada sorun cikar mi? kronik bir arizasi var midir? alirken nelere dikkat etmeliyim hic bilmiyorum, ilk arabami alacagim.

prog + 105 lik fiyat bence fazla

congman

Son zamanlarda sitenin otoparkında dikkatimi çekiyordu. Meğer satılıkmış.
Öylesine aradım, gel akşam konuşalım dedi. :)

Aslında 2009 model ve üzeri bakıyorum ve en önemlisi galerilerden özellikle de Emek'te olanlardan araba almak istemiyorum ama yine de aklım kaldı.

Sizce araç nasıl?

Forever blue

OğuzCanAlantor

Aslında 2009 model ve üzeri bakıyorum ve en önemlisi galerilerden özellikle de Emek'te olanlardan araba almak istemiyorum ama yine de aklım kaldı.

Sizce araç nasıl?

Fiyat fazla abi 16 Prog jant + geçen yılda bu araç onlardaydı diye Hatırlıyorum

congman

Sizce araç nasıl?

Fiyat fazla abi 16 Prog jant + geçen yılda bu araç onlardaydı diye Hatırlıyorum
E-devlet'ten kontrol ettiğimde araç Mayıs'ta el değiştirmiş gözüküyor.
Zaten içime de çok sinmedi. Bakalım akşam bir sohbet edeyim ama sanırım kalbimdeki aracı bulmak için beklemeye devam edeceğim. ar.159 8 ay beklediğini yazmıştı diye hatırlıyorum. :))
Forever blue

rain man

O kadar çok şoplu resim paylaşmış ki aracın orjinal rengini anlayamadım...bahsettiği diğer jantları da bu hale getirmişse ederine yazık ne diyeyim.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

tayfun

Araç laciver, içi sütlü kahve. Meşhur abc, Ahmet'in eski aracı. Mis gibi amg jant'larını sökmüş, saçma sapan bi jant takmış felan. Ama aracın evveliyatı çok düzgün. Elli küsür bin tl' lere satıldı geçen sene bu güzelim 159.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Araç laciver, içi sütlü kahve. Meşhur abc, Ahmet'in eski aracı. Mis gibi amg jant'larını sökmüş, saçma sapan bi jant takmış felan. Ama aracın evveliyatı çok düzgün. Elli küsür bin tl' lere satıldı geçen sene bu güzelim 159.

Yazık o zaman. Hem aracın getirildiği hale hem de satıldığı fiyata. İstediği kadar ekstrası olsun, uzay aracı yapıp uçurmadığın sürece yapılan ekstraları bu denli fiyata yansıtmak çok absürt.

Şu an aynı sitede satılık 3.2 var bir tane. Sahibi ile konuştum 50 küsür binlere aldığını söyledi hiç bir şey yapmamış ekstra şimdi sattığı fiyat ortada. Ne diyeyim ki gerçekten.

tayfun

Bu sahibi kırmızı saçma jant'tan başka birşey yapmadı zaten bu arabaya. Ama Ahmet'in rahat bi 20.000 harcadığını biliyorum.

Sitsabaiesan

>:( >:( Olmaz olsun ya görmez olaydım araca doğan şahin muamelesi yapmışlar.
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

yigitekimdemir

Yazık o zaman. Hem aracın getirildiği hale hem de satıldığı fiyata. İstediği kadar ekstrası olsun, uzay aracı yapıp uçurmadığın sürece yapılan ekstraları bu denli fiyata yansıtmak çok absürt.

Şu an aynı sitede satılık 3.2 var bir tane. Sahibi ile konuştum 50 küsür binlere aldığını söyledi hiç bir şey yapmamış ekstra şimdi sattığı fiyat ortada. Ne diyeyim ki gerçekten.

O 3.2 sahibi 50 binlere değil 40lı binlere aldı, o ilanı çok uzun süre takip ettim :) Lakin tamamen kara dökmüş olayı çivi çakmadan basmış on binden fazla
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

rain man

O 3.2 sahibi 50 binlere değil 40lı binlere aldı, o ilanı çok uzun süre takip ettim :) Lakin tamamen kara dökmüş olayı çivi çakmadan basmış on binden fazla

Zaten tiksindim konuşurken :) Çok satar o fiyata beklesin.

ibrahim

İlandaki aracı tanıyan var mı ? 350 bin km'deymiş. 06 plakaymış. Aracın masraf açacak veya kronik sorunları vs. nelerdir ?

OğuzCanAlantor

İlandaki aracı tanıyan var mı ? 350 bin km'deymiş. 06 plakaymış. Aracın masraf açacak veya kronik sorunları vs. nelerdir ?

Babamın kendi aracı 159 sw 450 binde biz sadece uzun yolda kullanıldığı için aldık . Içi şuan 100 Bindeki Araçlara taş çıkarır ama gel gelelim 159 masraf edilecek bir araç kendi servis sahibi OLMASINA rağmen biraz zevk Amaçlı motor modifikasyonu ile 10 bin liraya motoru bitirmişti.

Bence 40 bin civarına 100-150 bin Arasında 159 alabilirsiniz . Boş 2006

Josh

prog ne demek? fiyatin biraz fazla oldugunun farkindayim ancak temiz geldi gozume arac, temiz arac ariyorum ancak malum piyasada alfa yok. sitede helal sut emmis bi 147 satan yok mu   :haydi:

OğuzCanAlantor

prog ne demek? fiyatin biraz fazla oldugunun farkindayim ancak temiz geldi gozume arac, temiz arac ariyorum ancak malum piyasada alfa yok. sitede helal sut emmis bi 147 satan yok mu   :haydi:

Prog boş modeli ama 2008de genel olarak dijital klima filan kondu , Cruise control yok ve 105 beygir o araç varyatörsüz

erdem1904

@congman siyah 159 bizim karşı sitedeydi.. Aracı hiç pis görmeyip ciddi özeniyordum :) vatandaş hergün yıkatıyordu heralde.. Tabi kondisyonu hakkında fikrim yok.. Dışını sürekli tertemiz tutan bakımla alakası olmayan bir Sürü Kullanıcı da mevcut...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ugur_1903e

Arkadaşlar şu araçlar hakkında bilgisi olan var mı? Özelikle beyaz olanı düşünüyorum Avrupa yakasında expertiz nerelerde yaptırılır önerilerinizi bekliyorum.