Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sefalet

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

ahmet_hulusi

Debriyaj sertliği ve geri vites problemi için iki usta gezdim, debriyajın biraz havasını aldık, biraz da yağladık.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Rotweiler

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

av.alitaylan

Bu gün 156 nın bakım günüydü ve bayadır aklımda olan süspansiyonlara el attık. 4 amortisör bilstein ile değişti, kırık helezon yenilendi, salıncaklar yağlandı. Diskler tornaya girdi. Balatalar brembo oldu, fren hortumları yenilendi . Farlar, far motorları, sisler yenilendi, 10bin bakımı yapıldı, olmayan ısı sacı bulundu :)
Memlekete gidip gelirken beni hiç üzmeyen arabama benden hediye.
(İlgilerini özenlerini eksik etmeyen Alfin ailesine teşekkürler)
Bakışı değişti. →↓
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Maşallah çok iyi görünüyor, kazasız belasız.

tsmsk

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu gün 156 nın bakım günüydü ve bayadır aklımda olan süspansiyonlara el attık. 4 amortisör bilstein ile değişti, kırık helezon yenilendi, salıncaklar yağlandı. Diskler tornaya girdi. Balatalar brembo oldu, fren hortumları yenilendi . Farlar, far motorları, sisler yenilendi, 10bin bakımı yapıldı, olmayan ısı sacı bulundu :)
Bakışı değişti. →↓

Helezon nerden buldunuz ayrıca sakıncası yoksa amortisöt fiyatını öğrenebilir miyim  :alfisti:
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

takahara

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Ebay'den aldım eve geçince isterseniz özelden linkini atarım. Kargoyla beraber 65 euro'ya geldi. 150 liraya ayak dayamasız vardı piyasada başka örnek de göremedim biraz tuzlu oldu ama görüntüsü hoşuma gitti.

Kayma şüphem var sadece ama kauçuk tırnaklar kaymayı önler gibi düşünüyorum. Vitesi topuzunu da halledersem artık görsel bir eksiğim kalmayacak gibi birşey.
Merhaba. Pedal takımı ile ilgili linki gonderebilrseniz sevinirim. Bir de montajini yaptiktan sonra kayma durumuya ilgili goruslerinizi paylasirsaniz harika olur. Sağlıcakla  
2006 147 1.6 distinictive

av.alitaylan

Bakışı değişti. →↓

Helezon nerden buldunuz ayrıca sakıncası yoksa amortisöt fiyatını öğrenebilir miyim  :alfisti:
Gerekli olan her parçayı Alfin'den temin ettim. Eski yetkili servis olduğu için depodan aradığım her parça çıktı.
4 amortisör yaklaşık 1.000 Tl diye biliyorum.

tsmsk

Bakışı değişti. →↓

Gerekli olan her parçayı Alfin'den temin ettim. Eski yetkili servis olduğu için depodan aradığım her parça çıktı.
4 amortisör yaklaşık 1.000 Tl diye biliyorum.

1000 tl sadece amortisör mü yoksa yaylar da dahil mi acaba.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

av.alitaylan

Tek bir yay ama dahil değil sanırım. Listeyi almadığımdan yayın fiyatını hatırlamıyorum. Müsvette kağıttan gözüme çarpmıştı amortisör rakamları ön arka ayrı ayrı yazıyordu :)

av.alitaylan

Sunroof'umuz temizlendi bakımları yapıldı. Ses problemi ortadan kaldırıldı.

sp4rc0

Acıdım ona.. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fatihmehmet

Derece gercekten doğru mu? Benim araçta da yüksek dereceler gösteriyor. Sensörler nerede acaba temizlesek bi. Içerisi gercekten cok sıcak oluyor ama fazla mi gösteriyor diye şüpheleniyorum.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

sp4rc0

Manisa da güneşin altında bırakmak zorunda kalınca bu sıcaklıkları görüyorum malesef. Sensör 147 de sol aynanın altında.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

schumi

Meguiars iç dış yıkandı bir güzel...Karşısına geçip bir keyif sigarası yakıldı...  :yukari-ok:

agucba

Bu kez sol kapı, sol koltuk ve orta tünel ile el freni ve vites körüğü temizliği yapıldı.

///////////////

wolkanku

Bu kez sol kapı, sol koltuk ve orta tünel ile el freni ve vites körüğü temizliği yapıldı.
neyle temizliyorsun abi?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

neyle temizliyorsun abi?

Arap Sabunu, sünger ve mikrofiber benzeri bir bez. Ama taksit taksit olmasının nedeni evde yalnız olmam ve ev işlerine biraz fazla vakit ayırmam gerektiğinden, hanım yokken evi fazla dağıtmayayım.  :)) Yoksa özel bir sebebi veya özel bir temizlik maddesi değil.

///////////////

Adalı35

Acinmayacak gibi değil ki. Gölge bile 35 derece.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

blueoyester

bugün clay bar temizlik kili, turtle wax süper cila, stac italy oto şampuanı ve farecle pasta aldım. yarın detaylı bir temizlik ve turtle wax  uygulaması yapıcam. pasta yapma konusunda kararsızım beceremeyip berbat etme korksu var. :)
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

francobaresi

bugün clay bar temizlik kili, turtle wax süper cila, stac italy oto şampuanı ve farecle pasta aldım. yarın detaylı bir temizlik ve turtle wax  uygulaması yapıcam. pasta yapma konusunda kararsızım beceremeyip berbat etme korksu var. :)
ben 2 gun once sonaxin super cilasiyla yaptim, korkulcak bisi yok, sifir el becerisiyle bile fena olmayan bi is cikardim:) yalniz uygulama pedi ve silecegin bez kaliteli olsun, cizme araci, bide su bulundurmani oneririrm, hizli kuruyo waxlar, havalar cok sicak

Cuore sportivo

blueoyester

ben 2 gun once sonaxin super cilasiyla yaptim, korkulcak bisi yok, sifir el becerisiyle bile fena olmayan bi is cikardim:) yalniz uygulama pedi ve silecegin bez kaliteli olsun, cizme araci, bide su bulundurmani oneririrm, hizli kuruyo waxlar, havalar cok sicak

el becerim fena sayılmaz ama bakalım. pasta işini daha sonraya bırakmayı düşünüyorum. wax kılcal çizikleri alsa yeter bana.

you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

ozroztrk

K&N Kutu için Filtremizi taktık bugün:)

ali kaynak

Çok  kollu  16 jantlarimizi sahiplendirdik..
iyi günlerde  kullan  Selcuk...

Lancia delta III

av.alitaylan

Hayırlı olsun. İki alfayı yanyana görünce mutlu oluyorum niyeyse. :s