Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

En sonunda spor yayları taktırdım :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login

Bi Tampon ekine bakar herşey :) maşallah

ali kaynak

Hayırlı olsun cok yerinde olmuş maşallah..
Lancia delta III

120ali

Artık miladı dolmuş ve çürümüş olan orijinal hoparlörler massive marka yenileriyle değiştirildi. Temiz ses gibisi yok.  :yukari-ok:

DcD-Semih

Hayırlı olsun, küçük bir önerim olucak panjur arkasında kalan kısmı siyaha boyarsanız daha iyi olacaktır orjinalide bu şekildedir. Tampon boyanırken malesef çoğu boyacı bilmeden o kısmıda boyuyor ve panjurun arkasında kötü bir görüntüye sebep veriyor. Sökmek basit bir sprey boyayla kendiniz dahi boyayabilirsiniz.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

120ali

Hayırlı olsun, küçük bir önerim olucak panjur arkasında kalan kısmı siyaha boyarsanız daha iyi olacaktır orjinalide bu şekildedir. Tampon boyanırken malesef çoğu boyacı bilmeden o kısmıda boyuyor ve panjurun arkasında kötü bir görüntüye sebep veriyor. Sökmek basit bir sprey boyayla kendiniz dahi boyayabilirsiniz.

Aynen, ne zamandır aklımda olan şeyler var. Ufak dokunuşlar için yıllık izni bekliyorum. :)

The Schuey

Acıdım ona.. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Fotoğrafı bile bunaltmaya yetti.

Sent from my Discovery using Tapatalk

ozroztrk

Yag değişimi yaptık. Daha önce konulmuş olan 10w40 yerine 10w60 a gectik.
Camurluk sinyallerinden biri kırıktı, diğerinde de su alma şüphesi bulunuyordu,  cift olarak orjinalleri ile değiştirdim.

IColdWar

Gazımızı alip ilk gunku gezmemize ciktik :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wolfshade1989

Ramazan sonrasi park halinde gayet duzgun sekilde alkol alirken 41 plaka serserilerin gazabina ugrayip guzel bir sekilde canimi koruyup darp ettigim,arabamin ustune cikmasin diye 5 metre arabayi geri cekip bu yuzden 6 ay ehliyetimi kaptirdim.guvenlik kameralarinin Allah tan sahit oldugu olay denyolarin kavga sonrasi connect araclariyla park halinde ki aracimin ustune cikmalariyla son buldu.Sonuc olarak islem gorecek olan tampon kaput ve sag camurluk.Emniyetten yeni ciktim,allah herkesin aracini kazadan beladan korusun.Hayatimda hic yasamadigim seyleri yasadim,araci bayramdan sonra servise birakiyoruz mecbur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülkenin her yerinden b ok akıyor.. GEÇMİŞ OLSUN
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

ES53

Ramazan sonrasi park halinde gayet duzgun sekilde alkol alirken 41 plaka serserilerin gazabina ugrayip guzel bir sekilde canimi koruyup darp ettigim,arabamin ustune cikmasin diye 5 metre arabayi geri cekip bu yuzden 6 ay ehliyetimi kaptirdim.guvenlik kameralarinin Allah tan sahit oldugu olay denyolarin kavga sonrasi connect araclariyla park halinde ki aracimin ustune cikmalariyla son buldu.Sonuc olarak islem gorecek olan tampon kaput ve sag camurluk.Emniyetten yeni ciktim,allah herkesin aracini kazadan beladan korusun.Hayatimda hic yasamadigim seyleri yasadim,araci bayramdan sonra servise birakiyoruz mecbur

Ülkenin her yerinden b ok akıyor.. GEÇMİŞ OLSUN

Tesekkur ederim.Ctesi gunu cikicak arac servisten.Camurluk boyasiz halledildi neyse ki.Tampon boyanacak komple.Sis fari ve cercevesi degisecek.Ucuz atlattik.

rain man

Bu kez de alt salıncaklar değişti ancak yeni bir sorunumuz baş gösterdi. Değişen direksiyon kütüğünden olduğu düşünülen rot milinin yukarı aşağı esnemesi sorunumuz baş gösterdi.bunun için en yakın zamanda bi antep yapmak gerekiyor.kütük yeni değiştiği için dokundurmadim burada.

İşçilikleri pek fena durmadığı için fiat serviste pasta cila yaptım. Ama güzel resim çekemedim. Şimdilik idare edelim bunlarla.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihmehmet

Bu kez de alt salıncaklar değişti ancak yeni bir sorunumuz baş gösterdi. Değişen direksiyon kütüğünden olduğu düşünülen rot milinin yukarı aşağı esnemesi sorunumuz baş gösterdi.bunun için en yakın zamanda bi antep yapmak gerekiyor.kütük yeni değiştiği için dokundurmadim burada.

İşçilikleri pek fena durmadığı için fiat serviste pasta cila yaptım. Ama güzel resim çekemedim. Şimdilik idare edelim bunlarla.

Abi sen komple sıfırlamamış mıydın zaten alt takımı? Sonradan ekstra mı oldu alt salıncaklar?

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

rain man

Abi sen komple sıfırlamamış mıydın zaten alt takımı? Sonradan ekstra mı oldu alt salıncaklar?

Alt salıncak hariç sıfırlanmisti o zaman ihtiyaç duyulmamıştı ona kardeşim.

Adalı35

Yenilenmeyen bişey kalmadı maşallah.  Harcayacak enerjin hiç eksik olmasın kardeşim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

rain man

Yenilenmeyen bişey kalmadı maşallah.  Harcayacak enerjin hiç eksik olmasın kardeşim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah abi   fırsat buldukça zaman geçirdiğimde bana en fazla tadını vereceği hale getirmek için uğraşıyorum. O koltuğa oturunca ben ne kadar rahatsam o da o kadar rahat olsun istiyorum.

Bir de ne kadar iyi bakarsam o kadar iyi. Benim için antika değerinde bi araç çünkü. Hem az sayıda hem üretimi yok. 147nin yüzü diğer herşeyden daha tatlı geliyor bana.

ES53

Aracim 2 haftadir mengerlerde.Boyasiz sekilde camurluktaki gocuk yapildi tampon onarildi boyandi.Bilgi almak icin aradigimda telefonda konusmaya usenen ve bilgi isteyince azarlayan hasar danismani,ilgisiz servis.haftasonu aracinizi veriyoruz dediler,bugun mudurlerini aradim fransadan far bekliyoruz You are not allowed to view links. Register or Login haber verme hicbisey yok gun olmus cuma.Far degisceginden haberim bile yok far neden degisiyor onu zaten anlamis degilim.ARACİNİZİ MENGERLERE BİRAKMAYİN

TRSemih

Aracim 2 haftadir mengerlerde.Boyasiz sekilde camurluktaki gocuk yapildi tampon onarildi boyandi.Bilgi almak icin aradigimda telefonda konusmaya usenen ve bilgi isteyince azarlayan hasar danismani,ilgisiz servis.haftasonu aracinizi veriyoruz dediler,bugun mudurlerini aradim fransadan far bekliyoruz You are not allowed to view links. Register or Login haber verme hicbisey yok gun olmus cuma.Far degisceginden haberim bile yok far neden degisiyor onu zaten anlamis degilim.ARACİNİZİ MENGERLERE BİRAKMAYİN

Geçmiş olsun. Bir gidip bakın bence üşenmeyin. Farın ayaklarından biri kırılmıştır muhtemelen. Basit bir şey olabilir. Tamirini talep edin. Far değişecek olursa diğer fara da temizlik yaptırmanız gerekecek bu sefer. Hep zaman ve emek.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ES53

Geçmiş olsun. Bir gidip bakın bence üşenmeyin. Farın ayaklarından biri kırılmıştır muhtemelen. Basit bir şey olabilir. Tamirini talep edin. Far değişecek olursa diğer fara da temizlik yaptırmanız gerekecek bu sefer. Hep zaman ve emek.

Tesekkur ederim dediginiz gibi ayagi kirilmis onarima gitmis onarim olmuyomus 1 hafta once yenisini siparis etmisler.bide bu hafta sonu cokacak dediler ikame aracta istemedim magdur etmektrn baska yaptiklari birsey yok

kuti147

Bugün 10 bin bakımı 2bin km önceden yapıldı :)
Gece yola çıkıyorum kısmetse. Istanbul - ayvalık - kuşadası - istanbul turuna hazırız inşallah :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

alperuzi

EGR temizliği

Yarın da krank havalandırmasına bir el atacağım inşallah

francobaresi

EGR temizliği

Yarın da krank havalandırmasına bir el atacağım inşallah

Cuore sportivo

schumi

Bugün Giu'm için adak kurbanımızı kestik. Rabbim kaza bela vermesin. (Amin)

ali kaynak

Katalitik konvektörümüz ne durumda bi bakalım dedik içi boş çıktı :) yerine ufak tip susturucu taktık.. tiz sesin yerinide çok tatlı tok bi ses verdi..Çekiş ve alt devirde canlama farkını anlayamadım,ama Lpg de 100 km de 18 litre lpg yakıt 15 litreye düştü...

DcD_Semih' kardeşime destegi için teşekkür ediyorum..

Lancia delta III

ozoozo

Çok komik bir durum :) ben arabamı bam başka bir şey için servise bırakacağım , onlar far değişecek :D Gelen farı servis müdürünün müsait yerine sokar arkalı önlü aydınlatmalı hayatına devam ettirirdim. Buraya mesaj yazıp vakit kaybedeceğinize mengerlere gidip olay çıkartmakta fayda var.

OZO..!!!