Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rain man

Ben de yandan darbe yemiştim. Bana vurulduğunda kaputta oynama yoktu ancak tampon kırılmış çamurluk çatlamıştı. Hiç bir şeye zarar gelmemişti intercooler muhafazası eğildi diye servis değişimi yapmıştı sadece expertiz sonrası.

Bana vuran minibüs taş çatlasa 40 ile vurdu. Bu hasarı görünce tahminen 70 80 ile vurulmuş bir hasar gibi geliyor. Öyle çok tecrübeli değilim sadece karşılaştırma yapmak istedim.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

burakhamzacebi

merhaba bu arac hakkinda bilgisi olan varmi? paylasirsa cok sevinirim.
You are not allowed to view links. Register or Login

radar54

Araç çok güzel görünüyor tramer temiz gibi km düşük dizel ve otomatik. Birde üstüne siyah-bej kombinasyonu ve bu fiyata  :o valla iyiymiş tabi galeriden olması bi hinlik var mı dedirtiyor adama???
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

coyote

Araç çok güzel görünüyor tramer temiz gibi km düşük dizel ve otomatik. Birde üstüne siyah-bej kombinasyonu ve bu fiyata  :o valla iyiymiş tabi galeriden olması bi hinlik var mı dedirtiyor adama???

Birkaç mesaj yukarıdaki 147 örneğini görünce, insanın kimseye güvenesi gelmiyor. Kaldı ki galeriye hiç. :(

Kibitzer

Jantlar giulietta jantı. Fotoğraf BatıŞehir'in arka yolunda çekilmiş. O yolun biraz ilerisinde Bağcılar galericiler sitelerinden biri var. O bölge komple galericiler siteleri ile dolu zaten. Hepsini aynı kefeye koymak yanlış ama daha önce Bağcılar'daki bir galeride ilk sahibinden denilen bir 156'nın beşinci sahibinden olduğunu öğrenmiştim polis arkadaştan.

Fiyat çok düşük. Mutlaka bir şeyler var. Alınır ve temiz çıkarsa dörtlü düşeş olur. Fakat bence ya kmsi düşürülmüş, ya kazası birşeyleri var. Sırf jantların giulietta jantı olması dahi beni soğuttu bu araçtan.

Ekleme: Distinctive Plus donanımda üçüncü bölge klima standart idi hatırladığım kadarıyla. Bunda yok. Donanımı yanlış yazılmış.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

burak_unsal

Diğer herşeye eyvallah yalnız kaput katlanmasını illa ciddi bir kaza ya da vurmaya bağlamamak gerekiyor bence. ÖZellikle 147 ve 159 kaputlarının öne doğru çıkıntılı yapıda olması sebebiyle en küçük darbede katlanma yaşamak mümkün hale geliyor malesef. Bunun ikinci bir sorumlusu ise araçlarımızın diğer markalara göre nispeten daha alçak olması ve fren anında süspansiyonların esneyerek zaten çıkıntılı olan kaputu öndeki aracın tampon seviyesine getirmesi.

Misal benim 147 mk2 blackline aracım ile yaklaşık bir sene önce yaptığım "kaza" bile denemeyecek önümdeki aracın ani freni sonucu yaşadığım çok küçük bir dokunma (inanın 50 cm daha olsa dokunmayacaktım bile) kaputta katlanmaya ve sol farda çatlamaya sebep oldu ve değiştirmek zorunda kaldık. Şimdi aracı satmaya kalksam "ooo ön kaput değişmiş ciddi kazalı bu araç !" damgası yiyeceğine eminim ama neyse ki kaza anından hemen sonra çektiğim fotoğraflar kanıt olarak duruyor elimde.
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

rain man

Diğer herşeye eyvallah yalnız kaput katlanmasını illa ciddi bir kaza ya da vurmaya bağlamamak gerekiyor bence. ÖZellikle 147 ve 159 kaputlarının öne doğru çıkıntılı yapıda olması sebebiyle en küçük darbede katlanma yaşamak mümkün hale geliyor malesef. Bunun ikinci bir sorumlusu ise araçlarımızın diğer markalara göre nispeten daha alçak olması ve fren anında süspansiyonların esneyerek zaten çıkıntılı olan kaputu öndeki aracın tampon seviyesine getirmesi.

Misal benim 147 mk2 blackline aracım ile yaklaşık bir sene önce yaptığım "kaza" bile denemeyecek önümdeki aracın ani freni sonucu yaşadığım çok küçük bir dokunma (inanın 50 cm daha olsa dokunmayacaktım bile) kaputta katlanmaya ve sol farda çatlamaya sebep oldu ve değiştirmek zorunda kaldık. Şimdi aracı satmaya kalksam "ooo ön kaput değişmiş ciddi kazalı bu araç !" damgası yiyeceğine eminim ama neyse ki kaza anından hemen sonra çektiğim fotoğraflar kanıt olarak duruyor elimde.

Dediğiniz doğru. Zaten o yüzden ufacık bir çarpmada bir çok bölge etkilenmiş oluyor çünkü ortalama bir aracın tamponu kaza anında hele de frene basmışsak bizim çamurluk ve kaputa geliyor neredeyse.

Yapacak birşey yok tabi. İnsan başına gelmeden bu kadar kolay deformasyon olabileceğini bilmeyip takılıyor. Eminim alan satan en az bir kez benzer birşey yaşamış olsa eskiden takıldığı kadar takılmaz boya meselesine :)

Benim boyaya takılacağım tek nokta -abartmıyorum- dışardan bakarken normal bir gözün farkedeceği ton değişikliğinden ortaya çıkabilecek bir şey olursa olur. Diğer türlü alırken de biliyordum ki "muhtelif" boyaları var, ne yazık ki benimle de oldu.

Yapacak birşey yok :)

Ufak bir şey anlatayım. Geçen arabayı yıkatırken yıkamacının bir tipo'su vardı. Yıkarken falan ağzı açılıyordu niye bunlardan çok yok falan dedi. Başta fiyatını 50 60 bin civarı veya üstü sandı sonrasında söyleyince bayağı iyiymiş ya diye tepki verdi. Sonrasında işte boya konusu açıldı. Dedim şaka yapmıyorum araçta boya olduğunu biliyorum hatta öğrenmek istesem bin defa öğrenme fırsatım vardı ama bir kaç yerde boya var dedim. Sol çamurlukta bende değişti diye. Adamın tiposunda boya yoktu. Ama renk o kadar yorgundu ki. Dedi istediği kadar boya olsun çiziği birşey yok tertemiz duruyor ne olacak diye.

Yani tabiki iki biri 6 diğeri 16 yaşında araba. Boya durumlarını karşılaştırmak mantıksız. Ama insanın aklına yattıktan sonra temiz binmek boyasıza binmekten daha keyifli.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

burakhamzacebi

Jantlar giulietta jantı. Fotoğraf BatıŞehir'in arka yolunda çekilmiş. O yolun biraz ilerisinde Bağcılar galericiler sitelerinden biri var. O bölge komple galericiler siteleri ile dolu zaten. Hepsini aynı kefeye koymak yanlış ama daha önce Bağcılar'daki bir galeride ilk sahibinden denilen bir 156'nın beşinci sahibinden olduğunu öğrenmiştim polis arkadaştan.

Fiyat çok düşük. Mutlaka bir şeyler var. Alınır ve temiz çıkarsa dörtlü düşeş olur. Fakat bence ya kmsi düşürülmüş, ya kazası birşeyleri var. Sırf jantların giulietta jantı olması dahi beni soğuttu bu araçtan.

Ekleme: Distinctive Plus donanımda üçüncü bölge klima standart idi hatırladığım kadarıyla. Bunda yok. Donanımı yanlış yazılmış.

Birkaç mesaj yukarıdaki 147 örneğini görünce, insanın kimseye güvenesi gelmiyor. Kaldı ki galeriye hiç. :(

valla acikcasi benim icime de kurt dustu guvenesim gelmedi. belki plakadan bir bilen olurmu diye sormak istedim. fiyat cok makul km cok iyi. ama bagcilar gorunce elim ayagim gitmiyor oraya. :S

afsahbaz

Merhabalar,  aracı bilen var midir km biraz yüksek geldi ama fiyat biraz kirilirsa düşünebilirim

ES53

Merhabalar,  aracı bilen var midir km biraz yüksek geldi ama fiyat biraz kirilirsa düşünebilirim

7 yasinda 138 bin km de.gayet normal

Sent from my iPhone using Tapatalk

alfacos

merhabalar,
bu ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı? galeriden olduğu için emin olamadım foruma sorayım dedim. 2009 beyaz ve kmsi düşük olduğu için şu an cazip geliyor, değerlendirmek istiyorum
2004 147 distinctive 1.6 ts
2009 159 distinctive plus 1.9jtdm
2009 147 collezione 1.6 ts
2008 159 distinctive plus 1.9jtdm Rosso

afsahbaz

Ben de bakmistim o araca temiz km dusuk. Lpg olsa dusunurdum ben de. Trameri temizse baktirilip alınır gayet.

Mavi blackline i da  29 a bıraktı ama 8-9 bin hasar kaydı varmış o yüzden vazgeçtim.

vieri

merhabalar,
bu ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı? galeriden olduğu için emin olamadım foruma sorayım dedim. 2009 beyaz ve kmsi düşük olduğu için şu an cazip geliyor, değerlendirmek istiyorum

Merhaba araç collezione paket sırf jantları içi bile alınır.Temiz gözüküyor.Yalnız bir 10 gün kadar önce sahibinden ilandaydı.4 parça boya var diye yazıldığını hatırlıyorum.Ama şimdi 2 parça demişler.Alıcaksanız iyi baktırın derim ben.Tabi önce bir hasar kaydına bakın.

alfacos

ben de tam tersi lpgsiz bakıyorum :)

evetkmsi düşük. collezione paket 105 bg olan modeli. 120 ile 105 bg arasında fark çok mudur? daha önce 120 bglik distinctive vardı bende. Tramerinde sağ ve sol kapıdaki boyaların değeri var gibi 1125 ve 786 liralık iki kayıt var ama detaylı bakınca anlayacağız sanırım daha fazlası var mı diye. araç istanbul ve muğlada plaka almış. Yani muğladan önce istanbuldaymış. kmsi muayene tarihlerine göre normal görünüyor ama oynanma durumuna bakmak lazım tabi. onun haricinde kasko süresi 3 yıl kaskolu 3 yıl kaskosuz olarak bilgisi var. genel olarak dikkatimi çekti ama sanırım tam bir ekspertiz yapmadan da netleşmeyecek durum. jantları çok güzel evet ve kmsi de galeriye satan sahibi gemi kaptanıymış. o nedenle düşük sanırım.

vieri

Teknik verilere bakacak olursak,
120 bg: 0-100 sn hızlanması 10.6 sn
105 bg: 0-100 sn hızlanması 11.3 sn
Sırf bu verilere ve daha önce ikisini kullanmış bir ustamın yorumuna dayanarak 105 bg alınır diyorum.
En azından varyatör ses yaptı mı yapmayacak mı derdiniz olmaz.
Hız sabitleyici var mı tam göremedim.O da varsa araç sizin için biçilmiş kaftan.

EDİT: Varyatör 43000'de değişmiş yazıyor.Varyatör olan modeller benim bildiğim 120 bg oluyor.

alfacos

şase numarasından sorgulayınca 105 yazıyor ama varyatör 105 liklerde yoksa bu araç 120 o zaman :) kafa karıştıran bir durum.
Hız sabitleyici konusunda ben sordum ama galerici hız sabitleyicinin ne olduğunu bilmiyor sanırım. fikrim yok dedi adam :)

Şase numarası ile de sorgulattım kayıt plakadaki ile aynı. Geriye tam bir ekspertiz ve gidip bakmak kalıyor sanırım. Teşekkürler

afsahbaz

Yüksek km li 8-9 bin hasar kayıtlı 147lere 30-32 bin istiyorlar nolmuş bu alfalara :)

Sitsabaiesan

bu araç bizim komşunun işiyle evi yan yana araç düzgün bir araç tabii son karar tüm kontrollerden sonra sizin  :yukari-ok:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

afsahbaz

bu araç bizim komşunun işiyle evi yan yana araç düzgün bir araç tabii son karar tüm kontrollerden sonra sizin  :yukari-ok:

Ben beğendim araci km azıcık fazla geldi bana bi de 8-9 bin hasar kaydı varmis vazgeçtim yoksa güzel duruyor maş. Bir de cam tavan olsaymis tadından yenmezmiş.

ali kaynak

Arkadaslar arac hakkinda bilgisi olan varmidir

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lancia delta III

Sitsabaiesan

Ben beğendim araci km azıcık fazla geldi bana bi de 8-9 bin hasar kaydı varmis vazgeçtim yoksa güzel duruyor maş. Bir de cam tavan olsaymis tadından yenmezmiş.

km çok değil de hasar kaydından bilgim yok sağlık olsun umarım istediğiniz alfaya kavuşursunuz  :alfisti:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Sitsabaiesan

hayatımda ilk defa 39 plaka bir gördüm :) türk plakamı bu  :D
pek derli toplu duruyor yeni gibi
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

ali kaynak

hayatımda ilk defa 39 plaka bir gördüm :) türk plakamı bu  :D
pek derli toplu duruyor yeni gibi
Yeniymiş zaten plakada 6kaza 12000 tutar var ama değişen yokmuş :)'nasıl oluyo hayret   :o
Lancia delta III

Sitsabaiesan

adam haklı arabada bişi yok  :D
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

OnurCangir

Benım aracımda da 10000 küsür liralık kaza gözüküyor, değişeni yok.