Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

g0dsp3LL

You are not allowed to view links. Register or Login

bu araç bizim komşunun işiyle evi yan yana araç düzgün bir araç tabii son karar tüm kontrollerden sonra sizin  :yukari-ok:

Ben beğendim araci km azıcık fazla geldi bana bi de 8-9 bin hasar kaydı varmis vazgeçtim yoksa güzel duruyor maş. Bir de cam tavan olsaymis tadından yenmezmiş.

km çok değil de hasar kaydından bilgim yok sağlık olsun umarım istediğiniz alfaya kavuşursunuz  :alfisti:

hocam aracın hasar detayından bilginiz var mı ?

afsahbaz

hocam aracın hasar detayından bilginiz var mı ?

Mesajla cevaplandı

repla

Arkadaşlar merhaba,

Mito arayışımı bütçeyi biraz daha arttırmam neticesinde G'ye çevirdim :)

Aşağıdaki linkteki araç sahibi ile görüşmeyi düşünüyorum. Fiyat km ve model olarak görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Aracın evveliyatı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa da çok memnun olurum.

verba volant scripta manent

ku2

60-65 bin TL arası 1-2 yıl geriye giderek daha donanımlı araçlar bakabilirsiniz bence.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ArtemiS

Arkadaşlar, henüz alabileceğimden falan değilde, araç epeyce hoşuma gitti, forumda benden başka kimsenin ilgisini çekmedimi ki bu araç?

erkan

Arkadaşlar, henüz alabileceğimden falan değilde, araç epeyce hoşuma gitti, forumda benden başka kimsenin ilgisini çekmedimi ki bu araç?

Çok güzel duruyor, umarım bizden birine nasip olur.

ArtemiS

Malum siteye, yeni bir 147 Q2 düşmüş..İnsan seviniyor, bunların varlığından haberdar oldukça.. 247558240  İlan numarasıdır

ES53

Malum siteye, yeni bir 147 Q2 düşmüş..İnsan seviniyor, bunların varlığından haberdar oldukça.. 247558240  İlan numarasıdır

Km cok dusuk degil ilan aciklamasi da adam akilli yapilmamis boyali parcalarda var denmis ama 159 paralari neredeyse bana hic mantikli gelmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Görünce sevindim valla ben de.

Km'si de iyiymiş :) Triger vs bakım durumu sorgulanıp düşünülebilir bence.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Aşmış

Fotolara ve açıklamaya bakınca araba ölmeden önce birine çakayım da elimde kalmasın diyor gibi geldi bana. Tabi 35'e bile satamayacağını biliyordur umarım.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

rain man

Yalnız anlayamadığım birşey var şu 147 konusunda. Bende olduğu için yazmıyorum bunu emin olun, ama 1.6 ts mk2 147 28 30'lu rakamları hakederken q2'ye 35bini hak görmemek tuhafıma gidiyor. Sadece kilitli diferansiyeli sonradan taktırmak isteseniz 3000 lira gibi bir rakam var. Diğer performans ve süspansiyon sistemine girmiyorum :) Anlayamıyorum nedense.

Aynı şey gt q2 için de geçerli. Temiz bir gt q2 benim için bayağı yukarlarda değer olarak ama o da bırakın alfa romeo severlerin dışındakileri bizler bile hak görmüyoruz.

Sırf bu düşünce yüzünden olur da aracı satacak olursam sadece bundan dolayı vazgeçer garaja koyar başka bir yoluna bakmaya çalışırım.

Bunu tek bir mesaja cevaben yazmadığıma da emin olun. Ufak bir veryansın.

halil

Yalnız anlayamadığım birşey var şu 147 konusunda. Bende olduğu için yazmıyorum bunu emin olun, ama 1.6 ts mk2 147 28 30'lu rakamları hakederken q2'ye 35bini hak görmemek tuhafıma gidiyor. Sadece kilitli diferansiyeli sonradan taktırmak isteseniz 3000 lira gibi bir rakam var. Diğer performans ve süspansiyon sistemine girmiyorum :) Anlayamıyorum nedense.

Aynı şey gt q2 için de geçerli. Temiz bir gt q2 benim için bayağı yukarlarda değer olarak ama o da bırakın alfa romeo severlerin dışındakileri bizler bile hak görmüyoruz.

Sırf bu düşünce yüzünden olur da aracı satacak olursam sadece bundan dolayı vazgeçer garaja koyar başka bir yoluna bakmaya çalışırım.

piyasada şöyle bir tabir vardır. alacağına şahin,borcuna karga. bunu alfa camiası için uyarlarsak alırken karga,satarken şahin .

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ArtemiS

Fotolara ve açıklamaya bakınca araba ölmeden önce birine çakayım da elimde kalmasın diyor gibi geldi bana. Tabi 35'e bile satamayacağını biliyordur umarım.
Kusura bakmayın hocam, ben değer biçilmesine karşıyım herhangi bir araca forum aracılığı ile...Sahibi uygun gördüğü fiyata koymuş aracını, satılır ya da satılmaz. Ben sadece böylesine bir aracı görmüş olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirdim.

rain man

piyasada şöyle bir tabir vardır. alacağına şahin,borcuna karga. bunu alfa camiası için uyarlarsak alırken karga,satarken şahin .

Herkes kendi sattığını mı şişiriyor yani :) Ya da alfa'yı satanlar mı sadece arabalarını yere göğe sığdıramıyorlar? O kadar çok al sat işine girmedim ki öyle bir yorum yapayım, bilemiyorum. Da benim eleştirdiğim o değil zaten. Benim takıldığım nokta ar'nin yine ar binicileri tarafından dibe vurulması hepsi bu. Yoksa hangi malın ne kadar ederi olur ben bilmem bu işle uğraşan binlerce insan var benim işim değil.

Gerçi zaten hepimiz has alfistiyiz. Hepimiz zaten şu an kullandığımız araçları sevdiğimiz için bir üst modeli almıyoruz yoksa paramız olsa üst modele geçmeye çalışmayız (Gerçekten böyle yapanlar alınmasın zira bir yıllık sürede kendilerini görmeden tanımış oldum bile).

Zaten kimse ucuz diye 147 156 gt serisine binmiyor, aracının konusunu açarken de kısmetse giu'yu alana kadar da demiyor hepsi de hallerinden memnun.

Neyse ya.

sabrican

Merhabalar,

Bu aracı veya sahibini bilen var mı? Forumdan mıdır acaba...

Araca baya masraf yapılmış. Bakımların listesine göre şanzuman ile uğraşılmış bir süre sonra çıkma şanzuman ile değiştirilmiş. Çözüm olmuş mudur sizce. Araba aşırı masraf çıkarmış, alfisti'yi bıktırmış, hala bir düzen tutmayınca da satılığa çıkarılmış gibi duruyor.
Nasıldır sizce?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Adza

Merhabalar,

Araca baya masraf yapılmış. Bakımların listesine göre şanzuman ile uğraşılmış bir süre sonra çıkma şanzuman ile değiştirilmiş. Çözüm olmuş mudur sizce. Araba aşırı masraf çıkarmış, alfisti'yi bıktırmış, hala bir düzen tutmayınca da satılığa çıkarılmış gibi duruyor.
Nasıldır sizce?

Sadece Maslak' da gördüğümü hatırlıyorum. Ön tamponunun olmadığı zaman :)
Bu arada benim aracım da satılık, 2. Bölümünde inceleyebilirsiniz. You are not allowed to view links. Register or Login

ArtemiS

Bu aracın fiyatı, söylenenlere bakılınca uygun geldi bana, Bilenler Var mıdır? Bir süredir de ilanda duruyor, yanılmıyorsam

ku2

Bu aracın fiyatı, söylenenlere bakılınca uygun geldi bana, Bilenler Var mıdır? Bir süredir de ilanda duruyor, yanılmıyorsam

Bakım geçmişi nedir aracın..?
Arayıp sorun..ona göre adım atın bence.
--

h.t

O araba geçen senelere bi 6-8 ay yattı emekte.. Ne sıkıntısı vardı bilmiyorum ama benim bi esnaf abimin sokağında duruyordu.. Başka bi galerideydi eskiden sorduğumda onlardan araba alınmaz hiç bakma dediler.. Ama dilerseniz emekteki arkadaşlarıma bi sordururum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

kuti147

Merhabalar,

Nasıldır sizce?

Aracın sahibini tanıyorum. Çok ugrastı çok masraf etti. Araba binilecek hale geldi ama ben bittim abi diyordu en son.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

ArtemiS

Arkadaşlar,abilerim değerli fikirleriniz ve yardımlarınız için tesekkür ediyorum,aracı şu an için alma niyetinde değilim, lakin düşünen arkadaşlara, ilanı görmeyenlere, belki yardımcı olabilirim diye paylaşmıştım..Yanlış anlaşılıp, vaktinizi aldıysam affola, yalnızca, fiyatı falan uygun gelmişti, kıyaslayınca bana

FIRST

Merhaba

Yarın bu araci görmeye gitcez araç hakkında bi bilgisi olan varmı? iki kapısı degismis birmot kayıtlıymıs sürtmeden dolayiymis biraz fikir verirseniz sevinirim.

ArtemiS

Merhaba

Yarın bu araci görmeye gitcez araç hakkında bi bilgisi olan varmı? iki kapısı degismis birmot kayıtlıymıs sürtmeden dolayiymis biraz fikir verirseniz sevinirim.
Hocam, öncelikle merhabalar..'Sürtmeden dolayı değişti' cümlesi klasik söylemdir, dikkat edin derim...Boya takıntılı insanlar olmadığımıźı düşünüyorum, forum sakinleri olarak,(tabi istisnalar vardır) lakin 2 parca değişen ve aracın görünen diğer kriterlerine baktığımız zaman fiyatta çok uygun gelmedi bana nacizane...Size önerim bu fiyat aralığında, malum sitelerde ki ilanları daha dikkatli incelemeniz, eminim bakmaya gideceğiniz araçtan, daha alınası guilettalar çıkacaktır karşınıza...Lakin tabii son karar sizde. :yukari-ok:

ku2

Şasi no isteyip sorgulayın derim. Araç güzel duruyor, ancak bakım geçmişini sorgulayın.. Triger , devridaim, v kayış.. Bu yazdıkları bakım ile Değişmiş mi..? Aracın fiyatı fena değil bence. Hangi paket var ona bakın..? Spor paket duruyor araç. Sunroof ve jantlar güzel. Bluetooth ? Bixenon ?
--

FIRST

Bakımlari yeni yapılmıs. Birde expert birmotdami yaptırmak mantıklı yoksa maslak alfa bahattin ustayamı götürmek mantıklı?