Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vindiesel26

Alfa Teknik Maslak ile ilgili forumda servisle görüşebilecek bana yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda ?
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

halil

alacağınız araç bu herhalde.başka bir topicte bahsi geçmişti sanırım.

You are not allowed to view links. Register or Login
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Vindiesel26

alacağınız araç bu herhalde.başka bir topicte bahsi geçmişti sanırım.

evet sorgulama kısmında paylaşmıştım linkini
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

Bf5580

Bu araca 2 ay önce 50000 tl ile anlaşmıştım. Bankanın geciktirmesi sonucu alamadım maalesef ama alan arkadaş 2 ay sonra 57000 tl ye koymuş bilginiz olsun istedim.

emreyilik

Bu araca 2 ay önce 50000 tl ile anlaşmıştım. Bankanın geciktirmesi sonucu alamadım maalesef ama alan arkadaş 2 ay sonra 57000 tl ye koymuş bilginiz olsun istedim.
Evet franconun arabasiydi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

Bf5580

Evet franconun arabasiydi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet gerçekten çok beğendiğim bir araçtı nasip olmadi bana bi türlü o günden beri hala arıyorum 😄

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balesanist

Bu araç hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba? Evren Bey'den önce forumda mıydı? [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tutar yazmayan çarpmalar ne manaya geliyor?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

hkmtctnky

Bu araç hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba? Evren Bey'den önce forumda mıydı? [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tutar yazmayan çarpmalar ne manaya geliyor?
Tutanak tutulduğu ancak araca sigorta ya da kaskodan bişey yapılmadığı anlamına geliyor. Örneğin suçlu olduğunuz kazada karşı taraf aracını yaptırıyor siz yaptırmasanızda tutanak işleme girdiği için sizede tutarsız çarpma şeklinde kayıt geliyor böyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

balesanist

Tutanak tutulduğu ancak araca sigorta ya da kaskodan bişey yapılmadığı anlamına geliyor. Örneğin suçlu olduğunuz kazada karşı taraf aracını yaptırıyor siz yaptırmasanızda tutanak işleme girdiği için sizede tutarsız çarpma şeklinde kayıt geliyor böyle

Teşekkür ederim. Bu durumda sigorta ya da kaskodan karşılanmayan çok büyük bir işlem de olabilir yani yanılıyor muyum?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

erdem1904

Ustasına götürüp baktırın. Tramer yanıltıcı olabiliyor. Örneğin 159 önden ufak tıklasa 2 farı bir tamponu değişse yetkili servisin yazacağı rakam 10.000 tl...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

halil

Teşekkür ederim. Bu durumda sigorta ya da kaskodan karşılanmayan çok büyük bir işlem de olabilir yani yanılıyor muyum?

rakam belirtmeyen hasarlar karşı tarafın %100 kusurlu olduğu durumlardır.hasar miktarı kusurlu olan aracın tramerinde gözükür
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

SponTane

Öncelikle tekrar merhaba araç arayısım tam gaz devam ediyor size sorum Modena dan araç alınır mı ayrıca ağır hasar kaydı olması benım için pek ilgilendirmiyor motor ve yürüyen aksam konusunda problemi yoksa beni götürür sizce alınır mı .

ALFA MODENA'DAN 2004 156 SELESPEED DERİ,SUNROOF,BOSE,17 JANT
İlan No: 447100483

DcD-Semih

Öncelikle tekrar merhaba araç arayısım tam gaz devam ediyor size sorum Modena dan araç alınır mı ayrıca ağır hasar kaydı olması benım için pek ilgilendirmiyor motor ve yürüyen aksam konusunda problemi yoksa beni götürür sizce alınır mı .

ALFA MODENA'DAN 2004 156 SELESPEED DERİ,SUNROOF,BOSE,17 JANT
İlan No: 447100483

Carium'da Zeki usta toparladı aracı, motora komple girildiğini biliyorum, içi dışı genel olarak düzgündü. İsterseniz bir ondan bilgi alın kazasını da biliyordur muhtemelen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

nihat159

Evet gerçekten çok beğendiğim bir araçtı nasip olmadi bana bi türlü o günden beri hala arıyorum 😄

Bu kadar dolumuydu araç 2 ay önce bu halde 50.000 liraysa valla bedava sayılır

Ahmetumit

You are not allowed to view links. Register or Login bu aracla ilgili bilgisi olan var mı birkaç ay önce 50 istiyorlardı 45e düşmüşler şu an

Bf5580

Bu kadar dolumuydu araç 2 ay önce bu halde 50.000 liraysa valla bedava sayılır
Valla aynıydı hocam 49000 e anlaşmıştık hatta manüel olunca biraz düşüyor galiba fiyat hocam ama çok üzülmüştüm yine de kacirdigima

nihat159

Valla aynıydı hocam 49000 e anlaşmıştık hatta manüel olunca biraz düşüyor galiba fiyat hocam ama çok üzülmüştüm yine de kacirdigima

159mu almak istiyorsun

Bf5580

159mu almak istiyorsun
Evet nasip olursa düşünüyorum

SponTane

Carium'da Zeki usta toparladı aracı, motora komple girildiğini biliyorum, içi dışı genel olarak düzgündü. İsterseniz bir ondan bilgi alın kazasını da biliyordur muhtemelen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben Antalya dayım telefonla ulaşıp sorma imkanım olabiliyor mu şimdi boşu boşuna kalkıp İstanbul'a gitmiyim

erdem1904

Eder

2.0 olsaydı evladiyelikti... :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

gokhanterzi

kolay gelsin arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan yada bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olurum. tavsiyede olabilir
2005 MK2 147 1.6 Distinctive
2009 159 1.9 JTD Distinctive
2006 MK2 147 1.6 Distinctive

gezgin27

Merhaba arkadaşlar ilk alfam'ı almayı planlıyorum. Uzun süredir arıyorum ararken de forumu okuyarak bilgi ediniyordum. Bu başlığı yeni gördüm çok mutlu oldum. Almayı düşündüğüm bir araç var acaba burada aracı tanıyan çıkar mı sormak istedim.

Alfa Romeo 147 1.6 PLAKA: ** KAP 57.  Plakayı buradan direkt olarak yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum o yüzden bu şekilde yazdım.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

WhiteNight

Arkadaslar bende bir aradan sonra tekrar alfa (156) almaya niyetlendim. Malum genclik doneminde epeyce spor otomobillerle hasir nesir olurken bir 156 2.0 sahibi olmustum. Simdilerde evlilik ve akabinde henuz 23 gunluk bir evlat sahibi olarak 1.6 versiyonunu almak istiyorum. Haliyle hem yasin ilerleyisi, hemde ailevi amaclara da hizmet ederken nisbeten biraz daha ekonomik olmasini arzu ediyor insan. Gecmiste 156 kullanmis oldugumdan aracin sportif cizgileri de genc yaslarimi hatirlatiyor haliyle :-) Boyle konusunca pek yasliymisim gibi gorundu sanirim ama 38 yasindayim. Arac surua ve beklentiler her ne kadar degismis olsada gerektiginde spor ruhuda beni cezbediyor haliyle :-) Kazasiz, darbesi - degisensiz, boyasiz ve dusuk kilometreli bir arac aramak makul olan secenek ama malum sebeplerden o durumda olanlarin pek yanina yaklasamiyorum. En azindan bir sure daha duru bu. Bir suredir arastirirken cesitli araclara denk geldim ve gerek sehir disinda olanlarla telefonda, gerekse yuz yuze gorustuklerim oldu. Son olarak Ankara'dan bir 156 buldum. Muhtemelen cogunuz sahibinden uzerinden araci gormussunuzdur. Linkini mesajin sonuna kopyalamaya calisacagim. Kendim Antalya Kemer ilcesindeyim. Merkeze gidis gelisin zorlugu ve cocugumuzun da dogusu arac ihtiyacini acil konuma getirdi. Sehir disina cikacaksam haliyle bos donmek istemiyorum. Burda boyle bir baslik gorunce de sizlere bir danismak istedim. Arac hakkinda bilgisi, fikri olanlarin yorumlari ne olur bilmek isterim. Yaklasik 15.000 tl nakidim var. Bir 10.000 tl civari da kredi cekebilirim. Daha fazlasi beni zorlar bu sira. Yorumlarinizi ve varsa baska tavsiye ve yonlendirmelerinizi buna gore yaparsaniz sevinirim. Iyi geceler.

DcD-Semih

Yapılan uygulamalardan tutun aracın duruşuna kadar kaçarak uzaklaşılması gereken bir 156. Şahsi görüşüm o bütçelere mk1 bakmanız yönünde olacaktır.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

WhiteNight

Yapılan uygulamalardan tutun aracın duruşuna kadar kaçarak uzaklaşılması gereken bir 156. Şahsi görüşüm o bütçelere mk1 bakmanız yönünde olacaktır.

Aslinda neden boyle yorumladigini gayet iyi anladim. Gorusun icin ayrica tesekkur ederim. Benim bu araci dusunme sebeplerimse; km nisbeten dusuk, mk2 olusu, 1.6 distinctive olmasi. Foruma yeni uyeyim ama gerek burasi, gerekse baska cevrimici ortamlarda ki baska paylasimlarda karsilastigim bu durumda alinmis baska araclarin zaman icinde derlenip toplanip gayet ideal konuma getirildigi. Benim de dusundugum boyle bir durumdu aslinda. Bir nevi proje diyelim. Burda sormaktaki amacim da aslinda bu tip bir projeye deger mi, degmez mi sorgusu. Mk2 gozume de ziyadesiyle hitap ediyor haliyle. Ne kadar ekmek o kadar kofte mantigi gutme devrini yasiyorum bu sira :-)