Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Daha önce site içinde kullanılmış olabilir mi ?

Forum içinde kullanıldı mı bilemiyorum ama emin olduğum daha birkaç ay önce aynı düzgün kozmetik hali ile İzmir Milano'dan 28k gibi bir fiyata satıldı. Biraz fırsattan istifade durumu var sanki. Temiz bir araç görünümünde olsa bile 195k da ki bir 156 ya o fiyat absürd bence.
1 hayal
5 duyu
6.his

xdriver

Forum içinde kullanıldı mı bilemiyorum ama emin olduğum daha birkaç ay önce aynı düzgün kozmetik hali ile İzmir Milano'dan 28k gibi bir fiyata satıldı. Biraz fırsattan istifade durumu var sanki. Temiz bir araç görünümünde olsa bile 195k da ki bir 156 ya o fiyat absürd bence.

Hocam dediğiniz ilanda ki araç bu muydu ?

coyote

Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Daha önce site içinde kullanılmış olabilir mi ?

Bir 156 kullanıcısı olarak, fiyat için "el insaf" diyorum.  :asagi-ok:

xdriver

Bir 156 kullanıcısı olarak, fiyat için "el insaf" diyorum.  :asagi-ok:

Olması gereken fiyat nedir ? Kaça alınır bu araç sizce ? Ona göre satıcıya yazayım. Belli ki bu fiyata satamayacak   :)

OğuzCanAlantor

200 binde ki Arabaya 35 bin tl yazmak iyi cesaret

2 gün önce müşterim servise getirdi . Deri sunroof bose bi xenon 105 bin km'de 35 bin TL almış .

Bu arabanın ediceği maks 27-28

Ali Jea

Arkadaşlar merhaba benim 156 gidici gibi. Otomatiğe geçmek  istiyorum  bu araç hakkında bilgisi  olan var mı You are not allowed to view links. Register or Login

Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu araç hakkında bilgisi olan yok mu :(

admin

Araç tanınmıyor galiba ama bilinen bir gerçek var ki "Yay şart".
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Sercan Keklik

küçükyalıda birinindi fakat tanımıyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Jakomo

Aynı araç bundan 2 hata önce 30k tl ye bostancı da satılıktı başka bir galeride... İsmet karaman sanırım satıyordu, Alfa Genç' in sahibi...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Ali Jea

Aynı araç bundan 2 hata önce 30k tl ye bostancı da satılıktı başka bir galeride... İsmet karaman sanırım satıyordu, Alfa Genç' in sahibi...
Evet o ilanı da hatırlıyorum. O zaman aracımı satamamıştım yoksa niyetim o zamandan beri var bu araç için.

halil

Araç tanınmıyor galiba ama bilinen bir gerçek var ki "Yay şart".

yay ile beraber 18" olan jant lastiklerin 17" ' e dönmesi de şart.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

alrem2510

Arkadaslar merhaba..159 arayisim hala devam etmekte..giu mi sattiktan sonra yaklasik 2 aydir ariyorum. Bu araci forumdan taniyan var mi? Arac hakkinda fikirleriniz nelerdir?
ALFA MODENA'DAN 2009 159 MAKYAJLI KASA MÜKEMMEL TEMİZLİKTE

2 ay boyunca iki tane arac icime sindi. Ilki sw du alfa bayrakta. 15 dakika ile kacirdim baskasina satildi. Digeri alfindeki 2011 159 du. O da butcemi cok zorlayacakti. Iki ayda 2 arac ortalamasini dusunursek daha cok bekleyecegim gibi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Arkadaslar merhaba..159 arayisim hala devam etmekte..giu mi sattiktan sonra yaklasik 2 aydir ariyorum. Bu araci forumdan taniyan var mi? Arac hakkinda fikirleriniz nelerdir?
ALFA MODENA'DAN 2009 159 MAKYAJLI KASA MÜKEMMEL TEMİZLİKTE

2 ay boyunca iki tane arac icime sindi. Ilki sw du alfa bayrakta. 15 dakika ile kacirdim baskasina satildi. Digeri alfindeki 2011 159 du. O da butcemi cok zorlayacakti. Iki ayda 2 arac ortalamasini dusunursek daha cok bekleyecegim gibi

sağ ön çamurluk değişik , 4-5 parça boya olması lazım

alrem2510

Tesekkur ederim bilgi icin oguz bey. Aradim verilen bilgi"Tavanda ve kaputta boya yok. Bagajda macunsuz boya var. Cizik boyalari var. Camurluk degisik"
Beklemeye devam edecegiz anlasilan...

OğuzCanAlantor

Tesekkur ederim bilgi icin oguz bey. Aradim verilen bilgi"Tavanda ve kaputta boya yok. Bagajda macunsuz boya var. Cizik boyalari var."
Beklemeye devam edecegiz anlasilan...

Müşterim için aramıştım Sağ ön çamurluk değişik 3-4 parça boya var demişlerdi büyük ihtimal satıldı sonra expertizde fazla boya çıktı.

alrem2510

Müşterim için aramıştım Sağ ön çamurluk değişik 3-4 parça boya var demişlerdi büyük ihtimal satıldı sonra expertizde fazla boya çıktı.
Eywallah ben de  ayni fikirdeyim. Anladigim kadariyl;a cizik boyasini kasitli olarak birileri araci cizmis seklinde acikliyolar. Bende trigeri sormustum degismis mi diye." Herhalde degismistir 120000 de degisim araligi" cevabini aldim.

md

Selamlar ben de 159 jtdm dp bakıyorum. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

OğuzCanAlantor

Selamlar ben de 159 jtdm dp bakıyorum. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

Aracı zamanında Alfin olarak ben satmıştım . 2015 yılı olması lazım kmsi o zaman 50-60 bin km yada daha azdı. Km orjinal boyaları önemsiz ilanda yazılan gibiydi.

alrem2510

Fiyati dune kadar 54000 di o aracin.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

md

You are not allowed to view links. Register or Login, sahibinin bilmediği diğer boyalar önemsiz diyorsunuz yani? Sizin kullandığınız zaman mı olmuştu o boyalar
You are not allowed to view links. Register or Login,  ben de görmüştüm 54000 TL olduğunu ama sahibiyle konuşmadım tekrar. Başka bilgisi olan var mı araç hakkında
çok teşekkürler cevaplarınız için bu kadar çabuk cevap beklemiyordum :)

judge_85

You are not allowed to view links. Register or Login, sahibinin bilmediği diğer boyalar önemsiz diyorsunuz yani? Sizin kullandığınız zaman mı olmuştu o boyalar
You are not allowed to view links. Register or Login,  ben de görmüştüm 54000 TL olduğunu ama sahibiyle konuşmadım tekrar. Başka bilgisi olan var mı araç hakkında

Bizim Uğur un aracı :) binmişliğim vardır araca, Uğur da buralarda zaten :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

Uurmayuk

Merhaba :)

Buralardayım fiyatı bilerek yükselttim. İnsanların kafasında %10 gibi bir pazarlık payı var ve maalesef benim öyle bir satış stratejim yok. Gelen teklifler ve araç başı pazarlıkları fiyatı istemesem de buraya çekmeme sebep oldu. İstihbarat güzel ama :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

md

Merhaba :)

Buralardayım fiyatı bilerek yükselttim. İnsanların kafasında %10 gibi bir pazarlık payı var ve maalesef benim öyle bir satış stratejim yok. Gelen teklifler ve araç başı pazarlıkları fiyatı istemesem de buraya çekmeme sebep oldu. İstihbarat güzel ama :)

tahmin etmiştim o tür bi sebepten yükselttiğinizi. Valla şaşırdım ben de burası resmen alfa istihbarat teşkilatı olarak çalışıyormuş çok iyi :D

Uurmayuk

tahmin etmiştim o tür bi sebepten yükselttiğinizi. Valla şaşırdım ben de burası resmen alfa istihbarat teşkilatı olarak çalışıyormuş çok iyi :D

Öyle gerçekten

Bende arabamı bolu buluşmasında Oğuz Bey e sorarak almıştım. Çok iyi oldu şükür sorun yaşamadım. Forum içi araç tercihinin, mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum

md

Öyle gerçekten

Bende arabamı bolu buluşmasında Oğuz Bey e sorarak almıştım. Çok iyi oldu şükür sorun yaşamadım. Forum içi araç tercihinin, mantıklı seçim olduğunu düşünüyorum

tabi geçmişi bilinen araba almak önemli. Bakalım nasip olursa görüşmek üzere, hayırlı satışlar tekrar