Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

"Araç Alırken Dizel mi Benzinli mi Almalıyım?" Sorunsalı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

yukarıdaki yazıdan dizel sever olduğum anlaşılmasın lütfen.dizel motorlu araçları sevmem.benim için  tek avantajları ekonomik olmalarıdır.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

balesanist

You are not allowed to view links. Register or Login
yukarıdaki yazıdan dizel sever olduğum anlaşılmasın lütfen.dizel motorlu araçları sevmem.benim için  tek avantajları ekonomik olmalarıdır.

Yukarıdaki yazıdan ben dizel sever oldum ☺
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

coolistanbul

You are not allowed to view links. Register or Login
Alkışşş
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

agucba

Almanya'da şu anda bazı şehirler dizel motorlu araçların şehir merkezine girmeyi yasakladılar veya yasaklamayı tartışıyorlar. Dizelin yakıt fiyatı  olarak ve tüketim değeri olarak  ekonomik olması haricinde zehirli egzoz gazı ve doğayı kirletme anlamında dezavantajları yok sayılmıyor. Dikkat edilecek olursa dünyada  egzoz emisyonu tartışmaları dizel motorlar üzerinden dönüyor, benzinlide öyle bir şey yok.
Kısa zamanda çok kilometre yapan için sıfır km dizel motorlu bir otomobil almak mantıklı olabilir, ancak genel olarak alım esnasında dizele daha fazla ödeme yapılır ve bakım maliyeti daha yüksektir.
Neyse, telefondan bu kadar yazılıyor.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk

///////////////

octinum

Bence son birkaç sayfa verimli oldu ya. "Dizel mi alam benzinli mi alam?" diye soran adama çoğu kez verilen cevap ezberden dizel al az bastı mı sırtını yaslar filan seviyesinde oluyor. Özellikle bu filo araçlarını kullanan elemanlarla TDI'cılarda var böyle bir hava. :)

Bu tartışmayla daha çok bilgi ortaya çıktı. E doğru karar vermek isteyen de bizahmet okusun. Yoksa gidip bazı donanım haberi forumlarında da sorabilir. Cevaplayan "Alfa alma kardeşşş, çok yakar. Jetta tdi al preminyum araban olsun, otobanda solu kapatıp selektör atarsın hem yarısını yakar" ayarında olur o ayrı. :D