Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

abi oraya mitoyla geliriz inşallah, doğru diyorsun ben şekline biraz tav olmuştum ducatiyi andırıyor diye. motora hondayla başlıyoruz tamamdır.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

wolrath

ehlıyet sınavımız hayırlı olsun emın :)

dedıgın gıbı cok sallapati bır sınav oldu.mıllet kukayı bıraktı rahat donmek ıcın asagı mahalleye gıttı felan :D

1-2 hafta ıcınde cıkar dedıler ehlıyet ama bılmıyorum valla tam zamanı :)

ben yarın kredı ıcın basvuruyorum.onaylanır onaylanmaz buyuk ıhtımal ızmırdekını(7800dedı son.) olmadı aydın ya da manısa'dakını alacagım :)

cok az kaldı panpa :D:D

emin

ben staja başlıyorum kafamı kaşıyacak vaktim olmayacak stajdan sonra gider ehliyetimi çıkarttırırım. bizde kuka bile yoktu gidip direğin ordan dönüyordun. zemin dümdüz kaygan beton bir zemindi, yağmurda olunca heralde hiç kastırmadılar, hoca bire taktı sadece direğin oraya kadar git gel dedi, hocam dedim 2ye atmayayım mı yok dedi atma =)

hayırlısıyla ben de motoruma kavuşsam dört gözle bekliyorum.

hayırlı uğurlu olsun.

o cbr 250'lerden birini mi alacaksın abi?

fevkalbeser12

Hadi artık alın motorları ya ben heyecanlandım sizin yerinize. Burda her aktif konulara bakınca motor muhabbetlerini görünce heyecanlanıyorum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolrath

ınsallah emın'ım. bugun kredı basvurusunda bulundum. yarın hazır olur param.

elemanlar da 3un5ın hesabını yapmazlarsa :D alacagım 1ini :)

wolrath

oydu buydu derken, kaporamı verdım.
yarın allah'ın ıznıyle alıyorum :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Anıl

Hayırlı olsun,güzel motor,iyi tercih,pişman olmazsınız.Fiyatı da iyiymiş bu arada!
Bende motoru satmaktan vazgeçtim,arayan yok,birde düşündüğüm motorların sürekli fiyatı yükseliyor,benimkinin üstüne 6bin koymak lazım bana artık değişim gereksiz gelmeye başladı, xmax'le mutlu mesut devam ederim bu senede Bende bugün başka merakımı yeniledim,o da motor ama deniz motoru,balıkçılık hastalığından büyük olmasada bir teknem var,motoru buna küçük geliyordu,birza güçlü birşey aldım,artık denizde uçmayı düşünüyorum,bunda da İtalyan'dan japona kaçtık,Tohatsu (Nissan Marine) aldım

Edited by - Anıl on 09/01/2012  23:39:05
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Hayırlı olsun. O kadar çirkin muhabbetinden sonra ben çirkin birşey beliyordum ama baya baya yakışıklı motor bu yahu. Motordan anlamadığım için yapılan geyiği mi anlamadım nedir ama şekli şemali gayet başarılı yani bence.

wolrath

anıl : tesekkurler. mantıgım bıraz daha ondeydı karar verırken. maddı - manevı benı uzmeyecek ınsallah :)
gercekten pıyasa komık.adamlar 0'dan fazla para ıstıyor bazen.
denız motoru? valla foca'da bıkac sene daha kalırsam ben de jet-skI hayalımı gerceklestırcem :D kac hp aldın motoru?

alfadanadam: tesekkurler. cırkın derken tabı kı cırkın degıl ama muadıllerden daha ınsancıl durusa sahıp. ne bır hyo kadar heybetlı ne bır nınja kadar hırcın :) ama en ekonomık ve teknolojıklerı. performans olarak da kafamda pek soru ısaretı yok zıra daha 4-5000 tın tın gıtcez uzun sure :D

yarın 9gıbı konya'dan yola cıkıyor.allah kaza bela vermesın de hayırlısıyla alalım :)

emin

Barış abi hayırlı olsun, bugün gördüm ben de cbr250'yi gayet hacimli duruyor, fiyatta gayet uygun. vereceğin para da yabancı bir kuruma gitmeyecek senin açından =)

Korlas'a uğradım Monster 620 vardı, KTM 125DUKE vardı, 696lar 796lar monster evo 1100'ler 848 falan motorlar muhteşemdi.

wolrath

abı buyuklere bakmıyorum hele kı seslerını duyunca kulaklarımı kapatıyorum.uzzuunn bı sure 4sılındırden uzagım. aman yanı :D

duke cok tarz gercekten ;)

*kurum? he bedellı mı :D tsk'ya kalmaz o para :):)

emin

bedelliyi kastetmiştim =)
Valla güzel motor alıyorsun, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, keyifle binersin inşallah. Hondaya dönüş =)

bakalım biz neyle başlayacağız, Martı bekliyorum ben de.

Anıl

quote:

anıl : tesekkurler. mantıgım bıraz daha ondeydı karar verırken. maddı - manevı benı uzmeyecek ınsallah :)
denız motoru? valla foca'da bıkac sene daha kalırsam ben de jet-skI hayalımı gerceklestırcem :D kac hp aldın motoru?

alfadanadam: tesekkurler. cırkın derken tabı kı cırkın degıl ama muadıllerden daha ınsancıl durusa sahıp. ne bır hyo kadar heybetlı ne bır nınja kadar hırcın :) ama en ekonomık ve teknolojıklerı. performans olarak da kafamda pek soru ısaretı yok zıra daha 4-5000 tın tın gıtcez uzun sure :D

yarın 9gıbı konya'dan yola cıkıyor.allah kaza bela vermesın de hayırlısıyla alalım :)

Evet piyasa komik,0'dan fazla isteyen manyak o kadar çok ki,ne düşünerek bu ilanları veriyorlar anlamıyorum....Bende deniz,balıkçılık hastalık,bundan 3 sene önce bir yere bağlamamak,işim bitince kıyıya çekip bırakabilmek için 3.5m tekne aldım,yanına da 4 hp 4zamanlı Selva(İtalyan markası) ama komple yamaha olan bir motor,son zamanlarda hız konusunda bana pek yetmemeye başlamıştı,birde bende kaşıntı oldu.9.8HP 2zamanlı Tohatsu aldım(yani nissan marine,japon),şimdi yaklaşık 20-25 deniz miline çıkmayı düşünüyorum ki güzel bir hız bu...jet-ski pahalı bir heves onu belirteyim....

1998 GTV V6 TB

Anıl

quote:

Evet piyasa komik,0'dan fazla isteyen manyak o kadar çok ki,ne düşünerek bu ilanları veriyorlar anlamıyorum....Bende deniz,balıkçılık hastalık,bundan 3 sene önce bir yere bağlamamak,işim bitince kıyıya çekip bırakabilmek için 3.5m tekne aldım,yanına da 4 hp 4zamanlı Selva(İtalyan markası) ama komple yamaha olan bir motor,son zamanlarda hız konusunda bana pek yetmemeye başlamıştı,birde bende kaşıntı oldu.9.8HP 2zamanlı Tohatsu aldım(yani nissan marine,japon),şimdi yaklaşık 20-25 deniz miline çıkmayı düşünüyorum ki güzel bir hız bu...jet-ski pahalı bir heves onu belirteyim....

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Anıl nerde çıkyorsun balığa?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Konuyu nerelere getirdim,sonuçta denizde de gitse bu da motor değil mi Çeşme-Ildırı'da. Kıyıdan'da olsa zamanında sizin o taraflardan Kuşadasında da çok balık yakaladım,Davutlar civarında,Pamucak'da iyidir,dere ağzı...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Vay iyiymiş. Bende arasıra çıkıyorum balığa ama amatör olarak:) hani birşey yakalamak amaçlı değil sadece vakit geçirmek rahatlamak için. Zaten yanımızda sucuk ekmek götürüyoruz aç kalmayalım diye hani mağlubiyeti baştan kabul ediyorum:). Pamucağa gelirsen haberim olsun:)
                         jeremy clarkson

emin

ehliyeti gidip alması kaldı, almam muhtemel olan cbf150'nin sahibiyle yarın görüşeceğim 1-2 hafta içerisinde alabilirim. Motor adına heyecan artıyor. Perşembe-Pazar günleri arası motor show var. Ayrıca ilgililere duyurulur.

Alfadanadam

Motor alınacaksa bu mevsimi kaçırmamak lazım Emin. Aman ağır kalma da piyasa yükselmesin sen alana kadar.

emin

quote:

Motor alınacaksa bu mevsimi kaçırmamak lazım Emin. Aman ağır kalma da piyasa yükselmesin sen alana kadar.

Alacağım motorun sahibiyle tanıştım, bugün Bülent abi Mart ayı içerisinde muhtemelen motoru alırım. Sahibiyle fiyatta anlaştım, kondüsyonu hakkında bilgileri aldım. Sağ olsun Yılmaz abimizin de yakından tanıdığı. Geriye kalan işler, ehliyeti çıkartmak, başlangıç derslerini almak.

Motorshow'a da katılacağım bakalım. Oradada motorları inceler fotoğrafları çeker daha geniş çerçevede burada sunarım.

fevkalbeser12

Bu arada benim yakın bi arkadaş aldı cbf 2011 model 3000 km de 3800 liraya 2-3 gündür biniyorum cidden keyifli bi motor çinlilere falan benzemiyor hiç.
                         jeremy clarkson

emin

abi sanırım üretimi çin de yapılıyor diye biliyorum cbf. benim alacağım 2007 model 33bin km civarında o seninle de daha önce konuştuğumuz motor. fiyat olarak da 2800'e anlaştık. Havalar bir anda soğudu, dün hava muhteşemdi, bakalım son soğuklarını yapıp meydanı bize bırakacak sanırım.

fevkalbeser12

Tamam zaten herşey çinde yapılıyor ama sonuç olarak japon mühendisliği. Bak cbf i kullan söyle 1 ay falan sonra birde muadil bi çin motoru kullan ne dediğimi anlıycaksın bu arada motorshowa katıl kesin geçen gün ducatininde reklamı vardı galiba gazetede bu motorshowla alakalı.
                         jeremy clarkson

emin

Doğrudur abi sadece dün bir video izlerken orada rastladım da cbf 150 çin de yapılıyor diye bugün eniştemle görüştüm piaggio fly'lar falan da montaj olarak başlarında italyan mühendislerle birlikte çinde birleştiriliyormuş.

Register or Login" border=0>

Abi vespa'nın S serisine hastayım yaa. Bir tasarım ancak bu kadar sade ve kusursuz olabilir.

emin

Bugün motosiklet fuarına uğradım. Honda standını çok başarılı buldum, sonra vespa, ducati ve ktm standları da başarılıydı. Dönüşte supermotostore'a uğrayıp, eksikleri tamamladım. Motor pantalonu, eldiven ve sırt-bel koruma aldım. Ekipman tamamlandı diyebilirim. Dükkan sahibi arkadaşımız da alfista, siteden haberi yoktu ama eski bir 156 kullanıcısı ve şuanda da bordo 159jtd manuel kullanıyor. Dükkana Yılmaz usta'nın arkadaşı motor hocam Enis abi'nin tavsiyesiyle gittim, uygun fiyatı çeşitli ekipman bulabilirsiniz. Hafta içerisinde de güvenli sürüş 1 dersini alacağım kısmetse. Motora kavuşmaya az kaldı.

Fuarda KTM duke 125'lere bir kez daha aşık oldum. Modifiye edip bir tanesinin içine etmişler ama tek artısı, taktıkları sebring egzoz olmuş.

Yılmaz ustayı da honda standında yakaladım fuarda =) Japonlara yan gözle bakıyordu vallahi.