Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Vay güzel makinalarmış:) Sağol Emin azda olsa gördük fuarı peki şu siyah hondanın modeli ney çok hoşuma gitti. Birde öbür ekipmanları kaça aldın?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

siyah honda CB600F HORNET ABS Siyah mat boya vardı hatta simli, acayip hoşuma gitti.

Register or Login" border=0>
crosstourer çok başarılı bir model olmuş 1237cc 126.67ps ve 126nm tork. dört zamanlı 16sübap v4 silindirli motor. yalnız sele yüksekliği 85cm
fiyatı 36,900tl

NC700 serisi de başlı başına harika olmuş.

NC700S 18,750TL

NC700X 20,500TL

NC700DC INTEGRA 22,000TL

Eldivenler, NIC hakiki manda derisi eldiven 60 TL. pantalon astarlı diz ve basen korumalı su geçirmez 140TL prohel marka pakistan malı
sırt ve bel destek de 60 TL. Pantalonu kayak için de yedek olarak düşündüm. Ürünler başlangıç için ideal. CBF 150'den sonraki motora bir kısmını yenilerim.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 03/03/2012  00:30:25
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alfadanadam

Bu da tam "World's Fastest Indian" olmuş be :)

ismail

Emin eline sağlık, gözlerimiz şenlendi...
Ya bu Ducatiler nasıl bişi allahım yarabbim :))

fevkalbeser12

quote:

Bu da tam "World's Fastest Indian" olmuş be :)

Bu galiba cidden öyle dünyanın en hızlı motoru bu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolrath

motoru aldıgımdan berı 350km yaptım ben de :)
bayag guvenım geldı kendıme.
h.sonu aksılık olmazsa servıse gıdıp rodajı bıtırecegım kısmetse ;)

emin

abi cbr 250'ye soyle bir oturdum baktım tam vücuduma boyuma göre. cbf150'den sonra kısmetse ya ktm duke 125 ya da cbr250 yapabilirim.

wolrath

duke da cok guzel evet . kadıkoyde bakmıstım oldukca hos alet. ;)

ismail

Emin, bugün nette gezinirken karşıma çıktı, nasıl :)

Edited by - ismail on 26/03/2012  20:55:19

emin

hastasıyım, on numara alet, tasarımla son nokta olmuş masaüstü bilgisayarımda ekran arkam.

motoruma kovuşmama az kaldı. ilk ciddi sürüş eğitimimi aldım inanılmaz keyifli geçti. çarşamba bir aksilik olmazsa motoru alıcam, cuma günü bir ders daha alıcam. Sonra kendi motorumla trafiğe çıkıcaz.

YBR125'ten okadar keyif aldım ki şuan cbf 150'yi deliler gibi merak ediyorum. Ducati'dir KTM'dir bunları şuan hayal dahi edemiyorum. Motor sezonu açıldı yollarda bolca motor görüyorum. Okulun karşısında da bir KTM duke125 bir de vespa parketmiş duruyor, içim gidiyor.

ben de videosunu paylaşayım bari bu ducati diesel projesinin

wolrath

emin cb125 diye bi alet cıktı yeni. ybr 125'in rakıbı. ınceledın mı? guzel ve sekıllı bıseye benzıyor ;)

bu arada :)

after wash & cosmetics :)

ismail

Videonun başındaki ve sonlarına doğru duyulan motor sesi harika...
Resmi Dieselin sitesinden almıştım..

You are not allowed to view links. Register or Login

Havalar ısınmaya başlayınca motor sezonu açıldı tabi. Bende hafta sonu alışveriş merkezlerinin önünde bir sürü gördüm.

Emin, keyfini çıkardıkça burdan paylaşırsan sevinirim, bizimde biraz ağzımızın suyu aksın :)

emin

abi inceledim, fuarda, dediğin gibi ama çin işi gibi geldi biraz bana, yine de honda ama cbf150'nin fiyatını arttırmaktan başka bir işe yarar mı bilmiyorum iki motoru yan yana koyunca cb125 ve cbf150'yi dağlar kadar fark var bence.

Yarın bir terslik olmazsa, cbf150'me kavuşuyorum çantalı koruma demirli falan =)

Pazartesi günkü eğitimimizden. Cuma ikinci fasıl. Ekipman desteğin için tekrar teşekkür ederim Kemal abi. Mont harika, kask on numara, botlarda cuk oturdu.

wolrath

cok guzel yatmıssın valla :)

ozendım ama tırsıyorum ben.kapalı pıst olsa ben de belkı denerdım ama trafıkte asla

fevkalbeser12

Emin çözmüşsün sen işi:)
                         jeremy clarkson

emin

valla hem kapalı alan olması hem hocanın başımda olması sebebiyle direktiflerine uygun hareket ettim. Koruma demirini sürtünce yanlış birşey yaptığımı zannettim, mola verince hoca demiri sürtünce ne kadar yattığını biliyor musun dedi ve gösterdi şok oldum =)

Motoruma kavuştum, 34bin km de 2007 model. 3 adet çantası var. Temiz kullanılmış, nefret ettiğim cbf stickerları üzerinde yok =) koruma demirli. En yakın zamanda cilasını yapıp fotoğraflarını çekeceğim. Sigortasını devrini de yaptık. Keyifler gıcır, yok böyle bir heyecan.

Plaka da 34 ZD 807 (kısaca Zır Deli)

wolrath

hayırlı olsun :)

emin

eyvallah Barış abi. sonunda muradıma erdim =)

ismail

Hayırlı olsun Emin, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...

fevkalbeser12

Vay hadi hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız uzun süre binmek nasip olsun tekerin düz bassın.
                         jeremy clarkson

antihero

hayırlı uğurlu olsun:)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

erdem1904

Emin hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

Amin, muhtemelen beni bugün dualarınız korudu.
Aldığım motora henüz hiç binememiştim ve bugün eğitim sonrası, marş basmayan aküyü takviyeyle çalıştırdık, sonra da kuru akü taktırmak için kartaldan küçükyalıya gitmek suretiyle yağmurlu bir havada hem de e5'te trafiğe ilk adımı attım bir nevi kabustu. Neyse ki kazasız belasız motoru yerine çektim. Ufak tefek masrafları var. Tanıdıktan aldığım için ustaya göstermemiştim. ileride debriyaj ile ilgili bir değişikliğe gidebilirim kavrama noktası antremanları yaptığım yamaha ybr 125'e göre çok ileride. İlk defa bindiğim için ve direk trafiğe çıktığım için zor bir başlangıç oldu ama bir anlamda zorunluydu. Giderken motorsiklet hocam önümde eşlik etti, Dönerken de sağ olsun alfisti yaptığım arkadaşlarımdan Emre beni yalnız bırakmadı, giulietta'nın peşine takılıp eve geri dönebildim. İlk benzinimi aldım 20 liralık =) o da hayırlı olsun diyelim.

İnanılmaz bir heyecan ama asla ve asla motor aceleye dikkatsizliğe konsantrasyon eksikliğine gelmez. Bu süreçte bana destek olan herkese de teşekkür ederim hafta içi motorun fotoğraflarını çekip paylaşacağım =)

Alfadanadam

Hadi gözün aydın Emin. Oydu buydu derken sonunda aldın. Merakla bekliyoruz. Kuzenim motorcu yapamadı beni ama bu motor muhabbetleri böyle devam ederse sonumuz kötü :)

emin

abi yok böyle bir heyecan böyle bir tutku, mitoyu ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz hepiniz. bu bambaşka bir dünya, biraz daha güvenli olabilse ortam keşke daha müsait olsa. Vallahi evlenmeden ya da yeni bir sevgili edinmeden motosiklet işine adım attığım için çok mutluyum, dilerim sakin sakin devamı gelir. İki günlük eğitim ile yaklaşık 120kmlik bir tecrübenin üzerine bugün 10-15kmlik de bir istanbul trafiği eklendi. Adım adım ilerliyoruz.

Sürekli naked motorlara bakıyorum bir yandan endurolar aklımı çeliyor. ybr125 ile cbf150 arasında dağlar kadar bir fark var gibime geldi bilemiyorum. Elim ayağım ybr 'ye alışmış iki günde, cbf daha oturaklı ama benim gibi bacakları fazla kuvvetli olmayan bir adama biraz ağır gibi.

Bu arada suzuki GSR modeli dikkatimi çekti.
Servisi ve elden çıkarma koşullarıyla en başarılı model sanırım. Ama sıfır alıyoruz bir kez alıyoruz diye düşünürsek ducatiden vazgeçilmez sanırım. iki silindir mi 4 silindir mi ona karar vermek lazım. =)