Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

myavuz

Ayrıca boy uzunluğu biraz fazla olan bu arabalara biraz zor biner.

lotus elize 2

192 bg 850 kg 4.9 sn 0-100

alfa romeo 4c

240 bg   4,5 sn ağırlığını bulamadım.
Gran Turismo Veloce

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login

lotus elize 2

alfa romeo 4c

Bu video'da 4C ve uzun boylu sürücülerden bahsedildiği bir yer var.

Saffetin Garajı - 4C tanıtımı.

admin

4c'nin neden Türkiye'de 110.000 € olduğunu 4c'ye değil, Alfa Romeo Türkiye'ye sormak gerek. Aynı motora sahip Giulietta'nın iki katı fiyatına satmak, normal olmasa gerek.
Ancak şu unutulmamalı ki bahsedilen model 4c LE modeli. Bu modelin Almanya'da 75.000 €'ya kadar fiyatlara sahip olduğu unutulmamalı. Türkiye'ye gelen modellerin dolu olduğunu (veya olacağını) da düşünürsek, fiyat çok mantıksız değil gibi.
Yalnız Alfa Romeo iyi modeller üretmiyor diye hayıflanırken 4c gibi muhteşem bir modelin eleştirilmesi, ilginç oluyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Murad

lotus elize 2

alfa romeo 4c

4C'nin de 850 kg olacağı söyleniyordu ancak forumda da bazı arkadaşların da bilgi vermesiyle öğrendim ki sanırım bir miktar daha ağır olacakmış. Sanırım en net bilgiyi araç geldiğinde edinebileceğiz.
4C bence fiyat performans değerlemesinde ülkemiz şartlarında kesinlikle harika. Fabrika tüketim değerinin 6.5 litre olacağı söyleniyor hadi biz ona 9 litre diyelim. Bence bu bile harika birşey. Benim 147'nin 10-11 litre yaktığını düşününce :D

admin

Sıvılar hariç 4C'nin ağırlığı 895 kg. ABD versiyonu ise bazı farklı güvenlik unsurları nedeni ile bir miktar daha fazla olacak.

Tolga033

Murad

O halde kıyaslandığı Lotus elise'den performans olarak daha iyi olacağı kesin. Zaten 0-100 den den sanırım anlaşılıyor.

ozoozo

Ben sadece kafamdakini söyledim ancak 4c fiyatının yüksek olması beni mutlu ediyor desem doğru demiş olurum , satılsın abi bırakın pahalıdan gitsin herkes alamasın mantığındayım , alfa nın yüksek fiyattan satılması bana göre onu elit klasmana taşıyor , şimdi içimizden birisi değilde dışarıdan birisi baksa off 120 bin euro 110 bin euro alla alla baya sağlammış diyecek ve az çok bizim milletimizde bir şey pahalıysa vardır bişeyi yada sağlamdır vs diyor. Baktığımızda vw golflere neler verildiğini hepimiz biliyoruz hadi o arabaya 40 bin desin herkes dermi acaba vw vwdir arkadaş , on numara araba diye bence denmez. Bu fiyat politikası herşeyde aynı aslında giyimde vs bizim halkımızda bir şeyin fiyatı onun kalitesini belieliyor mantığı var , ne kadar doğru yanlış tartışılır tabi.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Sercan Keklik

yahu 110 bin euro vermişim neden ama nedenn stoplar ve arka sis farı geri lambası MİTO ile aynı? neden yani..

Hatta aynalarda brera ile aynı ya benziyo baya..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

cario

Bu olabiliyor, hatta eski fiatlarda ferrari ile ayni olan camurluk sinyalleri silecek kollari falan vardi ama motor ayni motor. Bu bence bedeli yuksek gosteriyor.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

admin

Aynalar ABD'de satılan Fiat 500 ile aynı.

easlan

daha önce paylaşılmadı sanırım. 2013 yılı en iyi otomobili için 4c'ye oy verebilirsiniz.

ar.159

Alfa Romeo 4C vs Porsche Cayman vs Toyota GT86
Alfa nın virajlardaki durumu herşeyi anlatıyor bence
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Dnztktk

Darısı başımıza :)

www.youtube.com/embed/AYsXkTKBe0Q

depeche101

Darısı başımıza :)

Deniz bey kısmetse ne zaman oluyor teslimat ?  :o

Dnztktk

İtalya mart ayında arabamın yapımına başlanacağını söyleyen bir mektup yolladı. Yapılacağı haftaya göre Mart ortası - Nisan başı gibi düşünüyorum.

Çoğu gitti azı kaldı

ozoozo

İtalya mart ayında arabamın yapımına başlanacağını söyleyen bir mektup yolladı. Yapılacağı haftaya göre Mart ortası - Nisan başı gibi düşünüyorum.

Çoğu gitti azı kaldı

Yapımına başlamak derken ? ben anlamadım :) , 0 dan başlayacaklar mı yani ? , Mart ortasında teslim yani 15 günde yapacaklar mı ? çok kısa süre değil mi :) felaket tellalligi yapmak istemem ama Mart ayının başında yapılmaya başlanan bir araç , 15 günde bitti diyelim gelmesi var vs bence yine Nisan sonu ancak gelir gibime geliyor. Temennim  tabi ki en erken şekilde gelir inşallah.

Dnztktk

Evet 0'dan başlayacak anladığım kadarıyla. Bana Alfa Romeo'dan söylenen, aracın yapımından Türkiye'ye gelişi total olarak 3-3.5 hafta süreceği yönünde. Türkiye'deki yetkililerle de konuştuğumda, Mart ayında yapılacak bir aracın Mart ayında Türkiye'de olacağı yönündeydi. Yapımından sonra 2 hafta maksimum sürer teslimat haberini almıştım son konuştuğumda.

Tolga033

Alfa Romeo 4C vs Porsche Cayman vs Toyota GT86
Alfa nın virajlardaki durumu herşeyi anlatıyor bence
Çok güzel video..  :-X

ku2

Deniz..taa ne zaman verdin sen bu siparişi..
Çok oldu hatırladığım kadarıyla..!!

Aracın hala üretime bile girmemiş olması beni üzdü açıkcası..
Nasıl iş bu ya..??
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

admin

Alfa 4c'nin seri olarak henüz yeni üretilmeye başlanmış olması sebebi ve yüksek talep nedeni ile siparişlerin sıraya konmuş olmasından, aslında bir gecikme olduğu düşünülmemeli.
Yılda 3.500 adet üretilecek bir modelin 50 haftalık üretim sürecinde aylık üretim miktarı 70 adet olmakta. Buna karbon şasiyi üreten tedarikçinin kısıtlı üretim kapasitesi de eklenince, gecikme yok gibi.
Tabi bütün bu yazılan sadece iyimser bir tahmin.

Dnztktk

Araba Mart ayı içerisinde gelecek olursa, siparişi verdikten tam 1 sene sonra gelmiş olacak  :)

ArinFırat

Çoğu gitti azı kaldı
mayısta yeni kasa 4c geliyor :-))

Lbe

Evet 0'dan başlayacak anladığım kadarıyla. Bana Alfa Romeo'dan söylenen, aracın yapımından Türkiye'ye gelişi total olarak 3-3.5 hafta süreceği yönünde. Türkiye'deki yetkililerle de konuştuğumda, Mart ayında yapılacak bir aracın Mart ayında Türkiye'de olacağı yönündeydi. Yapımından sonra 2 hafta maksimum sürer teslimat haberini almıştım son konuştuğumda.

1 ay önce sipariş ettiğim parçaların daha gelmediğini düşünürsek, 2 hafta çok iyimser bi zaman :)

Oğuz

Alfa Romeo 4C Fransa'da 2013 Yılının En Güzel Otomobili Seçildi

-1988 yılından beri otomotiv dizaynlarını ödüllendiren Chamonix Uluslararası Otomobil Festivali(Fransa)'nin yaptığı elemede nefes kesici 4C bu ünvanın kazananı oldu.

-Oyların %41'ini alan 4C rakiplerine fark attı. Oyların %25'ini BMW 4 Serisi, %22'sini Mercedes CLA,%12'sini Mazda 3 aldı.

-Ödül, Paris'teki Hotel National des Invalides'te yapılan galada, Alfa Romeo EMEA ( Avrupa,Orta Asya ve Afrika) bölge müdürü olan Louis Carl Vignon'a teslim edildi.

-Alfa Romeo 4C, 2 Şubata kadar halka açık olan "Konsept Arabalar" sergisinde gösterimde olacak.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive