Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login

Cin gibi çocuk bizim Hürcan.

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login Çukurağa'da dondurmalı irmik tatlısı ısmarlarsın artık:)

You are not allowed to view links. Register or Login Yaz lastiklerini takalımda, bana sarıyı getir:)

530 iyidir abi iyi. Sarıyla başa çıkamıyorum seninle :D

Bu arada, Hürcan abi mutfakta biri mi var ??
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

ozoozo

Güle güle kullan abicim BEAST Kaçakcılık LTD ŞTİ.

OZO..!!!

max-ime

Teşekkür ederim kardeşim, yardım ve iyi dileklerin için.

BEATS kaçakçılık ve organize suçlar'ın Saab'a yapacağı çok şey var :)

hi_cazz

Aranızda bir iyi niyet sezdim hayırdır? :D :D :D You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Sabah erken kalktım arabayla uğraşayım biraz diye dün yıkatmaya vakit yoktu bugün halledeyim diye gittim bayadır boyayla ilgili bir bakım yapmıyordum hazır vakit varken yaptırayım dedim ve komple kil ile üzerinden geçildi daha sonra ustanın tavsiyesi üzerine meguiars yerine Turtle wax'ın cilası ile cila atıldı , lokal olarak bazı bölgelere pasta yaptık , koltuklar detaylı olarak temizlendi ve klasik yıkandı.

Dün elime ulaşan vites topunuzu da halettik , burdan da teşekkür edeyim başta kendi arabasıymış gibi taa "villasından" kalkıp gelen ve uğraşan Özgün abi You are not allowed to view links. Register or Login , kendi işleri olmasına rağmen yanımızda duran You are not allowed to view links. Register or Login  , You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login teşekkür ederim soquq team.

Mekanik direksiyonlu 159 testi  :p ;

Vites topuzum en yoncalısından  :clover: ( You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler abi );

ozoozo

Toplu fotoğrafta anasayfaya yönlendiriyor site haliyle parça,parça halinde atıyorum, abi sana zahmet tek postta birleştirebiliyorsan süper olur ben yapamıyorum daha önceden de söylediğim gibi anasayfaya atıyor 3 fotoğrafın üzerinde olunca You are not allowed to view links. Register or Login  ;

Bir kaç fotoğraf çekmeye çalıştım ancak telefonla olduğu için ancak bu kadar oluyor :)  :nazar: ;

OğuzCanAlantor

Maşallah on numara oldu kardeşim iyi günlerde kullan roll günleri dikkat et kırılmasın

ozoozo

Buda geçen gece forumdan arkadaşımız Eren'in ( You are not allowed to view links. Register or Login )  Giuliettası ile denedik

2 araçta 1.6 dizel Eren'in arabada komple krom düz boru egsoz sistemi,downpipe ve Ümit Doğan yazılım var , benim arabayı zaten biliyorsunuz aradaki farkı görmüş olduk. Arkadan gelen ise erenin arkadaşıydı sanırım 320 coupe araçtan ne var bilmiyorum ama komple egsoz var sanırım çünkü sesi çok güzeldi :) aynı şekilde Eren'in arabanın rölantideki ara gaz sesine bayıldım benimkinden farklı olarak komple krom yaptırmış , demekki krom boruda ses daha bir tok oluyor onuda yaptırmak şart oldu. Eren ile arabaları değiştirdik bir süre ben onun arabayı , o benim arabayı kullandı şunu anladım ki benim eski yazılımım gerçekten kötüymüş yada psikolojik mi bilmiyorum ama Eren'in araba bana daha agresif ve hızlı geldi gibi :) eski hali ile kıyaslayınca.

sbk0655

Vay gizli bulusmalar , bize haber vermeyin gardas bi sorun varsa cozek.

ozoozo

Maşallah on numara oldu kardeşim iyi günlerde kullan roll günleri dikkat et kırılmasın

Kırılırsa parasını You are not allowed to view links. Register or Login den alırız 150 öro  :'( Sağolasın kardeşim.  :serefe:

Yeminle bu defa spontane oldu  :lol: Aslında sadece Özgün abiyle buluşacaktım abi topuzu takacaktı sağolsun ama bir baktık sanayideyiz  :( yarın halısaha da görüşmek dileğiyle sevgili abim.  >:D

sbk0655

Kırılırsa parasını You are not allowed to view links. Register or Login den alırız 150 öro  :'( Sağolasın kardeşim.  :serefe:

Yeminle bu defa spontane oldu  Aslında sadece Özgün abiyle buluşacaktım abi topuzu takacaktı sağolsun ama bir baktık sanayideyiz  :( yarın halısaha da görüşmek dileğiyle sevgili abim.  >:D
Yav he heee , gelmiyorum hali sahaya da.

h.t

Yeminle bu defa spontane oldu  Aslında sadece Özgün abiyle buluşacaktım abi topuzu takacaktı sağolsun ama bir baktık sanayideyiz  :( yarın halısaha da görüşmek dileğiyle sevgili abim.  >:D
Yav he heee , gelmiyorum hali sahaya da.

Gel abi boşver sen bu çaça focusçuyu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erenbal

vayy hidden cam haa !! : )

Sağolsun özdemire bir kez daha teşekkür ediyorum, ona da dediğim gibi, açtığı yolda ilerlemeye devam edeceğim sırada turbo var ve muhtemelen özdemirin çok başını ağrıtacağım durmadan sorular sorarak  :serefe:

Diyebilirim ki AEK harika bir araç olmuş, yazılım + DP iptali + krom düz boru'lu giuyu boy boy ayırıyor maşallah Allah nazarlardan saklasın.

e92'de dolu bir araçtı, hard yazılım + dp iptali + krom düz boru var onda da. Ankara'daki en iyi yürüyen 3.20d'lerden biri diyebilirim.

Vites topuzu hayırlı olsun bu arada, çok güzel olmuş,

Bol dumanlı günler dilerim cümleten herkese  8)

koroglubrk

vites topuzu şahane olmuş. AEK bir giu efsanesi hakikaten :D
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Doğa Tosun

Böyle abi bu turbo cemiyeti. watsap gruplarına da almıyolar sonra spontane :D her seferinde spontane. Hepsi sanayide karşılaşıyor muhtemelen  :))

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

fatihmehmet

Oo ben geldim gittik buluştuk Doğa haber vermediler mi? :p

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

iskoc

TDİ ın nefesi yetmemiş  :(
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

ozoozo

vayy hidden cam haa !! : )

Sağolsun özdemire bir kez daha teşekkür ediyorum, ona da dediğim gibi, açtığı yolda ilerlemeye devam edeceğim sırada turbo var ve muhtemelen özdemirin çok başını ağrıtacağım durmadan sorular sorarak  :serefe:

Diyebilirim ki AEK harika bir araç olmuş, yazılım + DP iptali + krom düz boru'lu giuyu boy boy ayırıyor maşallah Allah nazarlardan saklasın.

e92'de dolu bir araçtı, hard yazılım + dp iptali + krom düz boru var onda da. Ankara'daki en iyi yürüyen 3.20d'lerden biri diyebilirim.

Vites topuzu hayırlı olsun bu arada, çok güzel olmuş,

Bol dumanlı günler dilerim cümleten herkese  8)

Kardeşim yok hidden değil :) biliyorsun tanımadığım insanlarla denemiyorum zaten başka yerde de bulamazsın video yu öyle bir niyetim yok yanlış anlama sadece buraya attım ki fikir vermesi açısından :)

Ne zaman istersen seve seve yardımcı olurum , yaz ayları geliyor sanayide eşlik ederim inşallah seninkine benden önce gt1749 takalım da daha iyi olsun benim gibi aceleye getirme :D teşekkür ederim güzel dileklerin için.  :serefe:

vites topuzu şahane olmuş. AEK bir giu efsanesi hakikaten :D

Çok teşekkür ederim , sağolun.  :arkadasim:

TDİ ın nefesi yetmemiş  :(

>:D o jetta römork ile 911 çekmek için alındı aslında :D hafta içi spec diyelim  :p

ar.159

vites topuzu gerçekten güzel olmuş güzel günlerde kullan
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kutay

topuzun üstünedeki   :clover:  ne demek ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Doğa Tosun

Yok abi vermezler genelde :D Halit Abi geldi , onda bile haber vermediler. Alfin'de karşılaştık da öyle yakalanınca söylemek durumunda kaldılar :D

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Yok abi vermezler genelde :D Halit Abi geldi , onda bile haber vermediler. Alfin'de karşılaştık da öyle yakalanınca söylemek durumunda kaldılar :D

soquq lar bunlar Doğa. :D Sen sat güzelim BMW'yi güzelim M POwerrr klup varken. Soquq alfistilerle takıl :D

Kutay

topuzun üstünedeki   :clover:  ne demek ?
?

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic