Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

wolkanku

vites topuzu çok güzelmiş maşallah özdemir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

Özdemir topuz şahane..

Elimde centro stile etiketi var, kendime giulietta alıcam diye getirtmiştim.
Takarım dersen, böyle güzel ve özenli bir araç için hediye etmiş olayim.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

fevkalbeser12

Çok güzelmiş vites topuzu, keşke TCT içinde olsa bu tarz vites topuzu.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Vites topuzu bomba :)

Abi çok teşekkür ederim biliyorsun CLV den beri istediğim bir şeydi ama TR de olmadığı için bir türlü uğraşamadım yurtdışından getirmeye Sercan abi de karbona geçince kaptım hemen :)

vites topuzu çok güzelmiş maşallah özdemir.

Teşekkür ederim abi sağolasın.  :serefe:

Özdemir topuz şahane..

Elimde centro stile etiketi var, kendime giulietta alıcam diye getirtmiştim.
Takarım dersen, böyle güzel ve özenli bir araç için hediye etmiş olayim.

Abi teşekkür ederim , güzel düşüncelerin beni gerçekten mutlu etti hediye konusunda ise seve seve kabul edebilirim düşünmen yeter gerçekten teşekkürler  :serefe:

Çok güzelmiş vites topuzu, keşke TCT içinde olsa bu tarz vites topuzu.

Teşekkür ederim abi , belki komple değişecek şekilde vardır ama pahalıdır gerçi var mı onuda bilmiyorum :)

Kurzuk

AEK'e yapılan herşeyi tadında, kıvamında, yaratıcı, faydalı ve çekici şeklinde tanımlamak mümkün. Bugüne kadar bu başlık altında yazılanları parça parça okumuştum. Bugün hepsini baştan sona okuma fırsatı buldum. Kısa sayılabilecek dört aylık yakından forum takibi sürecimde Alfa ile ilgili genel hislerimin buluştuğu bir hikaye. İçinde, gençlik var, kalite var, agresiflik var, roll var :)) orjinallik var, bir de plaka 27 olunca benim için daha çok şey söylenmesini hak eden ama seyretmenin ve takip etmenin de son derece keyifli olduğu bir Alfa ortaya çıkıyor. Ellerinize sağlık, iyi günlerde kullanın.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ozoozo

AEK'e yapılan herşeyi tadında, kıvamında, yaratıcı, faydalı ve çekici şeklinde tanımlamak mümkün. Bugüne kadar bu başlık altında yazılanları parça parça okumuştum. Bugün hepsini baştan sona okuma fırsatı buldum. Kısa sayılabilecek dört aylık yakından forum takibi sürecimde Alfa ile ilgili genel hislerimin buluştuğu bir hikaye. İçinde, gençlik var, kalite var, agresiflik var, roll var :)) orjinallik var, bir de plaka 27 olunca benim için daha çok şey söylenmesini hak eden ama seyretmenin ve takip etmenin de son derece keyifli olduğu bir Alfa ortaya çıkıyor. Ellerinize sağlık, iyi günlerde kullanın.

Güzel ve içten düşünceleriniz beni gerçekten mutlu etti , çok teşekkür ederim. Allah herkese daha iyisini nasip etsin.  Şimdilik gizliden bazı araştırmalar var takipte kalın diyelim o zaman   >:D  :serefe:

Kurzuk

Güzel ve içten düşünceleriniz beni gerçekten mutlu etti , çok teşekkür ederim. Allah herkese daha iyisini nasip etsin.  Şimdilik gizliden bazı araştırmalar var takipte kalın diyelim o zaman   >:D  :serefe:
Hiç şaşırmam hem Alfa virüsü hem de Modifiye virüsüne bağışıklığı olan bünyeden herşey beklenir. Kolay gelsin, biz takipteyiz.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Murad

90 bine Mito QV varken Giu da neymiş.
Ben olsam takasa girer üstüne de 40 bin verirdim  >:D

ozoozo

Üstüne 40 bin mi  :'(  :'( Bir an You are not allowed to view links. Register or Login yorum attı sandım abi gerçi o hosta döner falanda ısmarlıyor Allah razı olsun  :alkis:

mini coooper ve a1 ile kıyasladığımda 40 bin üzerine değecek bir araç , alfom romo lar hisli araçlar sonuç olarak  :clover:

Murad

Üstüne 40 bin mi  :'(  :'( Bir an You are not allowed to view links. Register or Login yorum attı sandım abi gerçi o hosta döner falanda ısmarlıyor Allah razı olsun  :alkis:

mini coooper ve a1 ile kıyasladığımda 40 bin üzerine değecek bir araç , alfom romo lar hisli araçlar sonuç olarak  :clover:
:D

OğuzCanAlantor

45 vereyim Git kendiNe qv al soquq kardeşim

Doğa Tosun

45 vereyim Git kendiNe qv al soquq kardeşim

Hahahahaha :D ahshsuehehahaah

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

h.t

Helal olsun ç@ç@ kardeşim , progression plus ı distinctive yaptın sonunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Benim araç bravo dynamic plus kanka karıştırma.

OZO..!!!

Lbe

Biz enayi gibi 55-60 verip alıyoruz, adam 30 a pert aldı 20 üstüne harcadı ne güzel araba yaptı

OğuzCanAlantor

Biz enayi gibi 55-60 verip alıyoruz, adam 30 a pert aldı 20 üstüne harcadı ne güzel araba yaptı

Alfinde topladık şaseden biraz aldım  fabrikadan iyi :haydi:

Erenbal

hem özdemir hem diğer arkadaşlar size birşey sorcam,

yazılım + dp + egzoz sonrası dynamic mod'da aracı agrasif şekilde bir süre kullandıktan sonra gaz pedalında sertleşme söz konusu oluyor, nedir bunun sebebi bilen biri var mı ?

araç giu 1.6jtdm

ozoozo

hem özdemir hem diğer arkadaşlar size birşey sorcam,

yazılım + dp + egzoz sonrası dynamic mod'da aracı agrasif şekilde bir süre kullandıktan sonra gaz pedalında sertleşme söz konusu oluyor, nedir bunun sebebi bilen biri var mı ?

araç giu 1.6jtdm

Eren maalesef bir bilgim yok , hiç başıma gelmedi :(

Fatihob

O dizel BMW seni geçemiyo mu? Yoksa gaz falanmı kesiyor acaba.

You are not allowed to view links. Register or Login Sizdeki durum çok enteresanmış, ilk defa duydum gaz pedalı sertleşmesini.
..

ozoozo

O dizel BMW seni geçemiyo mu? Yoksa gaz falanmı kesiyor acaba.

Normal de onunla roll denemedik Fatih , ben erenin aracı geçince oda yanıma geldi , arkamda bir süre dip gazdaydı belli bir süre yan yana yürüdük , yalan olmasın ama sanki 160-170-180 civarları gibi geçti. Ama tabi roll falan yapmadık sadece arkadaydı ben erenle gazlayınca , ereni geçtikten sonra oda yanıma geldi sanki görmek istermiş gibi bende zaten orda bilerek basıyordum 320 ile nasıl gidecek diye yoksa erenle aramızda baya fark açılmıştı , baktım o gazlıyor arkadan bende kesmedim :)

İlanı verdim gt1749 arıyorum :) nozzle ları büyüteceğim ve methanol-water'a girişiyorum o zaman rakip sensin  >:D

ilkerbenli

You are not allowed to view links. Register or Login tek tek bütün postları okudum üşenmeden :) Ellerine sağlık çok güzel olmuş araban, turbo değişiminden sonraki performansta gerçekten muhteşem, çok yerinde olmuş işlem :alkis:. Maaşallah nazar değmesin, kazasız belasız güzel günlerde ağız tadıyla kullanmaya devam..  :nazar: :nazar:
2012 Mito QV

Baskan

Ozi türk dizileri gibi bölüm bölüm uğraşma al baştan en büyüğünü yellesin motoru :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login tek tek bütün postları okudum üşenmeden :) Ellerine sağlık çok güzel olmuş araban, turbo değişiminden sonraki performansta gerçekten muhteşem, çok yerinde olmuş işlem :alkis:. Maaşallah nazar değmesin, kazasız belasız güzel günlerde ağız tadıyla kullanmaya devam..  :nazar: :nazar:

Çok teşekkür ederim , hep beraber kazasız belasız inşallah.  :nazar:  :serefe:+

Ozi türk dizileri gibi bölüm bölüm uğraşma al baştan en büyüğünü yellesin motoru :)

Böyle daha heyecanlı oluyor abi :D Turbo işinde acele ettim ona pişmanım bir tek hemen aldık,taktık halbuki aynı paraya veya biraz yukarısına daha uzun çaplı araştırsam tam istediğim olan daha büyüğünü takabilirdim. 700 lirayı çöpe atmış oldum neyse sağlık olsun  :p

Baskan

Modifikeyşında pişmanlık yoktur anın tadını çıkartmak vardır :) Tecrübe ediyorsun daha ne :)