Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi son haliyle foto bekliyorum:) içine sindiğine sevindim
Yağacak diye yıkatmadım yıkar yıkamaz çekerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Çoktandır foto çekmiyorum vaktidir :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Son foto @wolkanku  ya gelsin
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

Cuore sportivo

Utku

Tobe bismillah arabayi siyaha boyatasim geldi
jantlar da yakmis 18 in hakkini vermis yaylarda cuk oturmus
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ar.159

Teşekkürler @francobaresi
Sağol ustad ama insan psikolojisi ne Sapık birseyde taktiğim gün dev gibi gelen jantlar gözümde her gecen gün küçülüyor belki acık renge değiştirince fikrim değişir :)
Senin aracin renk konusunda Hakk'ını yeme ama

34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

krm1983

Harika gözüküyor. Kazasız belasız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Sağolun dostlar
Ancak siyah her ne kadar fotolarda can Alıcı olsada bakımı gerçekten zor yıkatıyorsun Işıl ışıl ama o minik taş izleri yok mu acayip Gözüme batıyor birde kaputu kedi mi çıkmış be olmuş Tırnak izi gibi 3 tane Yanyana çizgi var haftaya servisle konuşacağım Kaşeli imzalı foto Alıp kaputu boyatacağım tamponu ilk aldığımda boyatmıştım zaten böylelikle yazın daha çok içime sinecek

34 AV 0020 COMING SOON!!

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Sağolun dostlar
Ancak siyah her ne kadar fotolarda can Alıcı olsada bakımı gerçekten zor yıkatıyorsun Işıl ışıl ama o minik taş izleri yok mu acayip Gözüme batıyor birde kaputu kedi mi çıkmış be olmuş Tırnak izi gibi 3 tane Yanyana çizgi var haftaya servisle konuşacağım Kaşeli imzalı foto Alıp kaputu boyatacağım tamponu ilk aldığımda boyatmıştım zaten böylelikle yazın daha çok içime sinecek

çok doğru, önceki aracım olan 156 da siyahtı, bu da siyah, yıkatırsın eve dönene kadar toz olur, en ufak çiziği, vuruğu, göçüğü gözünün içine sokar :) Gül diken hikayesi. Ben de boyatcam kaputu yakında, halit belatlı boyatıyo, sen boyatmayı düşünüyosun, boya takıntılıların korkulu rüyasıyız :D Bide sonradan boya yapılınca orjinal boyadan daha mı dayanıksız oluyo taş izlerine filan? Emre(emree)nin 159'da kaputun küçük bi bölümü boyalıydı, orda taş izleri vardı orjinal olan yerde pek aşınma yoktu.
Cuore sportivo

ar.159

Walla dayanıklılık konusunda fikrim yok ama haklılık payın olabilir sonuçta fabrikanın kini tutmaması normal ama
Boyatakantılıları ise Kasımpaşa'ya hiç umrumda değil günün birinde satarsam adamda boya var diye laf edecek düşüncesiyle böyle gezmek bana hiç mantıklı gelmiyor ama tek sıkıntı o dandik eksper merkezleri boyanın Parça sökülüp boyandıysa onu değişmiş olarak niteliyorlar o uyuz birşey o Yüzden güvendiğim Boyacılar OLMASINA rağmen yetkili serviste boyatıp resim ve yazı alacağım ondan sonrası alacak kişinin keyfine kalmış ben binerken Işıl Işıl olsunda :) üzerine birde sağlam boya koruma yaptırdı mı tamamdır

34 AV 0020 COMING SOON!!

emree

You are not allowed to view links. Register or Login nin de dediği gibi kaputta boyalı olan küçük bi alan var ve orası taş izlerinden dolayı nokta nokta olmuşken boyasız alanda öyle bir durum mevcut değil. Ama bu demek değil ki herkeste böyle olacak, belki bendeki işlem kötü bi işçilik+malzemeyle yapılmıştır, eski sahibindeyken yapıldığı için bilemiyorum. Bence bu işi gayet güzel yapabilecek yerler mevcuttur, bendeki sorunu çıkartmayacak. Ayrıca kesinlikle sana katılıyorum abi, ne zaman satacağını bilmediğin bi arabanın bir sonraki sahip adayı boyaya takar mı çekincesiyle her binişte o noktalara takılıp sinir olmaktansa boyatır temiz temiz binerim. Almayan da almaz arabamı, gider (becerebilirse) 8-10 yaşında boyasız bi istanbul arabası bulur onu alır :D

hi_cazz

Sonradan yapılan boyanın kalitesinin büyük bölümünü ustalık belirliyor. Boyanın üzerine atılan verniğin sertleştirici katkısı düzgün oranda yapılmazsa malesef olaya 2 farklı sonuç çıkıyor. Ya yumuşak ve dayanıksız vernik ya da gereğinden sert ve çatlamaya müsait vernik. İşte tam bunun ortası mükkemmel bir vernik karışımı demek. Ben boyacıma çok güveniyorum. daha önce yaptırdığımız işlerin hepsi kusursuzdu. 159uma şimdi nasip olacak. Benim zaten aracımı uzun vadede bile satma gibi bir düşüncem yok. O yüzden hiç takmıyorum şuan boya olayını. Her gün üzerindeki çizikleri hataları görerek binmeye sinir oluyorum. Boyadan çıktıktan sonraki detay fotoğraflarında boyacımın ustalığını göreceksiniz. Zaten öyle olmasa o kadar para bayılmam. Çok daha ucuza yapacak yerler sürüyle var.

Tolga033

ar.159

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!

ES53

Guzel guc almissiniz gercekten 70 beygire yakin hayirli olsun.Dikkat etmenizi oneririm benim aracimda 208 hp verdi ama sonrasinda cok sikinti cektim ins sorun cikarmaz sizde de.ozellikle otomatik sanzimanda daha bi dikkatli olmak gerekiyormus

canselmo

Maşallah alfa lara  böyle bakan seven kişileri görünce cok mutlu oluyorum..

Yazılım degerleri ne kadar dogru bilmiyorum ama değerler güzel fakat şanzuman0 fazla tork olarak ilerde ısınma kacırma vs gibi şeyler yaşanırmı yada şanzumanın tork sınırı nedir bunlar hakkında bilginiz var mı ?
2.memleket  = İtalya

ar.159

Değerleri Özdemir ilede dekonustuk dyno fazla gösteriyor ki zaten bunun dyno ya Çıkma amacım Aracın sağlığı 10-15 hp fazla gösterdiğini baz alarak yazılıma müdahale ettin suan reelde 180 hp civarı

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Giulia çıkmadan havamız yerindeyken son pozlarimizi atalım :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erhankocabas

Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

francobaresi