Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Zira kuzen ciddi ciddi almayı planlamaktadır.  İzmir de Ege Alfa tarafından yapılıyormuş servis hizmetleri...
Saygılarımla

Sent from my HTC One max using Tapatalk

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Ogzhan

Araç Van'da olduğu için pek bilgi beklemiyorum da, Ankara plakalı olduğu için bilgisi olan var mı sormak istedim. Bu fiyata bu km bu model üzer mi sizce? Neden Van diyen varsa, Van'da göreve başladığım için.  :arkadasim:

murat

Geçen bahsettiğim 159 ilan verdi. Görmek için haberleşen arkadaşlarımız oldu ama yine de ilanını koyalım. Çok güzel bir 159

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

erdem1904

Araç Van'da olduğu için pek bilgi beklemiyorum da, Ankara plakalı olduğu için bilgisi olan var mı sormak istedim. Bu fiyata bu km bu model üzer mi sizce? Neden Van diyen varsa, Van'da göreve başladığım için.  :arkadasim:

Plaka çok tanıdık. Forumdan akademisyen bir arkadaşdaydı galiba ama üye adını hatırlayamıyorum.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

xdriver

Arkadaşlar linkteki aracı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ?
Aracın hasar kaydı yok, arka kapı ve çamurlukta boya var diğer taraflar orjinal.
Motor bakımları yeni yapılmış. Komple Triger, baskı balata falan değiştirmiş. Aracı gidip gördüm temizdi. Ufak tefek görsel sıkıntıları var.
İç tavan bezi yıkamacıda yıkama esnasında sarkmış. Onun dışında, depo kapağının tırnağı kırıktı, şoför cam açma düğmesi yıpranmış. Bu tarz eksiklikleri mevcut.

Sizce almalı mıyım ?
Yardımlarınızı bekliyorum.

sbk0655

Plaka çok tanıdık. Forumdan akademisyen bir arkadaşdaydı galiba ama üye adını hatırlayamıyorum.
Hatirladigim kadariyla foruma uye olmayan Sefa diye bir arkadasin araciydi.Onden hasarli diye biliyorum yaniliyorsam Oguzcan duzeltecektir.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agucba

Aracın hasar kaydı yok, arka kapı ve çamurlukta boya var diğer taraflar orjinal.
Motor bakımları yeni yapılmış. Komple Triger, baskı balata falan değiştirmiş. Aracı gidip gördüm temizdi. Ufak tefek görsel sıkıntıları var.
İç tavan bezi yıkamacıda yıkama esnasında sarkmış. Onun dışında, depo kapağının tırnağı kırıktı, şoför cam açma düğmesi yıpranmış. Bu tarz eksiklikleri mevcut.

Sizce almalı mıyım ?

Aklınızı bulandırmak gibi olmasın.
İlana göre kesinlikle kazası yoksa o zaman arka tamponda, sağda yer alan kapağın ve soldaki reflektörün neden olmadığını sorabilir misiniz?
Ayrıca arka cam sileceği de orijinal değil. Sol arka kapı ve çamurluğun boyanmış olmasının yukarıda saydığım eksikler ile bir ilgisi olabilir mi?
Sorabilirsiniz? Neticede bir mal alacaksınız ve sormak hakkınız.
Belki gerçekten kazası yoktur ve ben aşırı şüpheci davranıyorum.

///////////////

xdriver

Aklınızı bulandırmak gibi olmasın.
İlana göre kesinlikle kazası yoksa o zaman arka tamponda, sağda yer alan kapağın ve soldaki reflektörün neden olmadığını sorabilir misiniz?
Ayrıca arka cam sileceği de orijinal değil. Sol arka kapı ve çamurluğun boyanmış olmasının yukarıda saydığım eksikler ile bir ilgisi olabilir mi?
Sorabilirsiniz? Neticede bir mal alacaksınız ve sormak hakkınız.
Belki gerçekten kazası yoktur ve ben aşırı şüpheci davranıyorum.

Haklısınız hocam, sileceğin çocuklar tarafından kırıldığını söylemişti. Şuan satan kişi, almadan önce expertize yaptırmış ve rapora göre karterde yağ kaçağı, şanzuman kapağında da yağ kaçağı olduğu yazıyor. Kendisi tüm bu sıkıntıları yaptırmış ama belli ki motor bayağı işlem görmüş.

agucba

Haklısınız hocam, sileceğin çocuklar tarafından kırıldığını söylemişti. Şuan satan kişi, almadan önce expertize yaptırmış ve rapora göre karterde yağ kaçağı, şanzuman kapağında da yağ kaçağı olduğu yazıyor. Kendisi tüm bu sıkıntıları yaptırmış ama belli ki motor bayağı işlem görmüş.

Motorda ve vites kutusundaki yağ kaçakları, eğer gerçekten aşırı bir sızıntı yoksa, genelde terleme diye tabir edilen durum "da" olabilir.

///////////////

Ogzhan

159'a güvenemiyorum.

Bu aracı bilen var mı?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xdriver

Sizce almalı mıyım ?

Arkadaşlar araç hakkında biraz daha yorum bekliyorum. Fiyat olarak yaklaşık 4 bin lira gibi bir indirimi oldu şuan. Satan kişinin acelesi var.

erdem1904

36-37000 tl gibi bir rakamı vardı. 33.500 tl sı 4000 tl inmiş hali mi? Yoksa bu rakamdan 4000 tl daha mı iniyor?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

xdriver

36-37000 tl gibi bir rakamı vardı. 33.500 tl sı 4000 tl inmiş hali mi? Yoksa bu rakamdan 4000 tl daha mı iniyor?

Bu rakamdan 4 bin TL. Yani 29.500.

erdem1904

Yazdığı ve göründüğü gibiyse bence alınabilir. 2000 model golf lere bu paraları istiyorlar artık...  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alrem2510

ALFİNDEN + 2011 MAKYAJLI 159 DİST. PLUS +ISITMA+HAFIZALI KOLTUK
Türkiyedeki tek full paket beyaz renk makyajlı kasa boyasız 159
Arkadaslar bu araclari  taniyan bilen varmi?
1.4 ma 170bg 2011 giulietta aracimi sattim. Temiz bir 159 alma amacindayim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xdriver

Yazdığı ve göründüğü gibiyse bence alınabilir. 2000 model golf lere bu paraları istiyorlar artık...  ;)

Aynen hocam. Eğer alırsam ilk aracım olacak. Alfa arabaları da gerçekten güzel ve keyifli bir araç.
Bu aracın, tavan bezinden sarkma vardı. Yıkamacıda olduğunu söylemişti sahibi. Onun dışında arka tamponda yıpranmalar var. Ekspertize raporuna göre araç temiz. Biraz yağ eksiltme problemleri varmış şuan ki sahibi almadan önce onları da full yaptırdığını söylüyor. 1000 km yol yapmış herhangi bir eksiltme olmamış. Araç genel olarak iyi fakat beni tek düşündüren nokta km'si. 180 binde biraz fazla. Ben alacağım 3-4 sene bineceğim rahat 200 bini aşar. Satma konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?

ArinFırat

aksine bende giu kullanmaya başladığımdan beri 159 umu kızağa çektim, 2. giu almaya niyetlendim..makyajlı versiyon 1.9 manuel 135 bin km siyah. düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz

halil

ankara'da ki için You are not allowed to view links. Register or Login ile irtibata You are not allowed to view links. Register or Login üyesi ve aracın sahibidir
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

OğuzCanAlantor

ankara'da ki için You are not allowed to view links. Register or Login ile irtibata You are not allowed to view links. Register or Login üyesi ve aracın sahibidir

Bizim aracımız konsinye sağ arka kapı sağ arka çamurluk boyalıdır. Farklı zamanlarda ön arka tamponu değişmiştir.

Antep'teki araba forumdan Sercan abimizin eski arabası 1-2 ay önce Antep'teki arkadaş aldı. Almadan önce ekspertiz yaptırdılar sağ arka kapı saçı değişikti raporda ama kendisi nedense boyasız yazmış . Beyaz araçta km'sine göre kondisyonu çok iyi  :yukari-ok:

alrem2510

Bizim aracımız konsinye sağ arka kapı sağ arka çamurluk boyalıdır. Farklı zamanlarda ön arka tamponu değişmiştir.

Antep'teki araba forumdan Sercan abimizin eski arabası 1-2 ay önce Antep'teki arkadaş aldı. Almadan önce ekspertiz yaptırdılar sağ arka kapı saçı değişikti raporda ama kendisi nedense boyasız yazmış . Beyaz araçta km'sine göre kondisyonu çok iyi  :yukari-ok:

Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin..

osmangirisen

Mrb. Arkadaşlar benzinli 159 alma niyetine girdim öneriniz varmıdır.
159 jtdm q-tr 2008

Sercan Keklik

bence dizelden 5 gömlek üstün
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

osmangirisen

bence dizelden 5 gömlek üstün

benim 159 dan sonra kısa süre 147 kullandım, benzinli 159 arıyorum ama seçenek çok fazla değil gibi
bu aracı bilen varmıdır sizce nasıl
159 jtdm q-tr 2008

balesanist

1.8 tbi bulabilirseniz mantıklı. 1.9 jts nin yaktığı benzinin hakkını veremeyeceğini düşünüyorum.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

osmangirisen

1.8 tbi bulabilirseniz mantıklı. 1.9 jts nin yaktığı benzinin hakkını veremeyeceğini düşünüyorum.

evet bakıyorum ancak satışta fazla araç yok, lpg istemediğimden 1.9 jts de bana uyar, ortalama yakıt tüketimi 1 litre farkeder 1.8 - 1.9 arasında
159 jtdm q-tr 2008