Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 Nisan Cumartesi; Körfez Pist Organizasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

Abi biz Orçun, Can ve Ben aynı grupta iyiydik ya, hani bilgi paylaşımı ve grup uyumu açısından.. :)

Sizin araçlarınız ve Murat'ın aracı aynı. Siz grubunuzu bozmak istemiyorsanız, Murat seni 8.Grup'a alacağım, Burak'ın yerine. Burak'la konuştum, O'nun pist tecrübesi var önceden. Daha güçlü araçlarla çıkabileceğini söyledi. Değiştiriyoruz. Son durum böyle:

1.Grup:
01- Vedat BARUTCU - 1965 GT 34 S 0317
02- Cengiz ARTAM - 1969 GT 34 H 1980
03- Levent ERTUG - 1969 GTA 34 LT 290
04- Can ULUER - 1969 GT 34 K 1455

2.Grup:
05- Murat FATIH - 1972 GT 34 SS 801
06- Faik SOMER - 1972 Spider 34 DR 900
07- Tolga ISKIR - 1973 GT 34 AR 701
23- Aytuğ Acar, (Bursa) - Alfetta GTV 2.0 16 H 8450

3.Grup:
08- Tulug SURENKOK - 2000 GT 34 BRM 85
10- Aras DINCER - 2002 GTV 34 VV 5788
11- Mehmet KONURALP - QUATROPORTE 34 K 9340
12- Cihangir Y.OGLU - EVOLOZIONE QUATROPORTE 34 NCY 96

4.Grup:
13- Murat PEKIN - 3200 GT MASERATI 34 PKN 24
14- Timucin ODABASI- GHIBLI 34 MSR 96
15- Suat BAYRAKAL - GHIBLI 34 CGF 17
16- Erdal SALMAN - GHIBLI 16 CHH 53

5.Grup:
18- Mahir TOROS - F-430 34 SST 80
19- Ozhan GEZICI - 360 MODENA 34 GZC 34
20- Timucin SİRİN - GALLARDO 34 DP 9545
17- Mehmet TASANYRK - TESTAROSSA 34 TM 002

6.Grup:
21- Tuncay Çelik, (Bursa) - 75 2.0 TS 16 H 0454
22- Murat Bozkır, (Bursa) - 145 1.7 16 H 8564
30- Burak Karaca - 145 1.4 TS 34 T 3964
24- Gökhan Özkazanç - (Ankara) 156 1.6 TS 06 D 7585

7.Grup:
25- Can Ekin - 147 1.6 TS 34 RED 13
26- Erhan Meço - 156 1.6 TS 34 FSK 64
27- Orçun Polat - 147 1.6 TS 34 MOP 09
09- Kadir BAYRAK - 2000 GT 34 YT 864

8.Grup:
28- Kamutay Kaynak - 156 1.6 TS 34 FFH 56
29- Murat Umar - 147 1.6 TS 34 GS 0347
33- Orhan İsvan - 156 1.6 TS 34 DR 6395
34- Sinan Koç - 156 1.6 TS 34 UD 1197

9.Grup:
31- Cuneyt Colakbayraktar - 156 2.0 TS 34 KS 477
32- Kıvanç Yılmazer - 156 SS 34 VE 9096
35- Alper Korkmaz - 156 2.0 TS 34 AD 6409
36- Serkan Çıkış - 145 QV 34 V 6075

Edited by - Futuro Della Alfa on 24/04/2008  14:24:35

n/a

quote:

Katılımcıların imzalayacağı Taahhütname aşağıdadır. Her 6 kişi bir tanesini imzalayacaktır. Okumakta fayda var.

You are not allowed to view links. Register or Login

Saatleri dikkate almayın, bizim saatlerimiz 09.00-18.00 tüm günü kapsıyor.

Taahhütname'ye 6 kişi ismini yazıyor ve içlerinden 1 kişi imzalıyor tümü adına.

agucba

İyi de, burada yarış olmayacak ki. Zaten 20-25 sn ara ile kalkacağız, yani tek başımıza olacağız. Grup değiştirmeye ne gerek var? 2.0 bir araç 1.6 olana 3-5 turda ne kadar fark atabilir veya arayı kapatabilir ki?

///////////////

n/a

quote:

İyi de, burada yarış olmayacak ki. Zaten 20-25 sn ara ile kalkacağız, yani tek başımıza olacağız. Grup değiştirmeye ne gerek var? 2.0 bir araç 1.6 olana 3-5 turda ne kadar fark atabilir veya arayı kapatabilir ki?

Ben de Murat'a bunu anlatmaya çalıştım işte ama...

Yaptık grup değişikliğini neyse, teknik şartlar müsaade ettikçe grubunu benimsemeyen kalmasın istiyorum. Burak da zaten daha hızlı 1 gruba geçmek istiyordu. Önceden aldığı eğitim ve pist tecrübesine istinaden 6.Gruba terfi ettirdik kendisini.

n/a

Bence gurup okadar önemli değil. Sonuçta kişisel tatmindir, mevzu. Hatta eğlencedir. Nacizane görüşüm bu etkinliğin citti anlamda rekabet ve yarış ortamı olmadığı yönündedir.

n/a

Kesinlikle doğru. Boş 1 yolda hızlı otomobil kullanıyormuşsunuz gibi düşünün. Dikkatli ve konsantre olun ama gereğinden fazla ciddiye alıp endişeye de kapılmayın. Hızlı gidene kupa yok, yavaş gidenin de arabasını altından almıyoruz Kendinizi rahat hissettiğiniz, eğlendiğiniz tempoda gidin. Önünüz-arkanız sizi kaygılandırmasın, biz sürekli kontroldeyiz ve gereğinde size telsizle yardımcı olacağız.

Yarın brifingde olabilecek her senaryoyu konuşacağız ve ne olursa ne yapılacak hepsi anlatılacak. Bu standart 1 brifing, pisti kiralayan herkese aynı şeyleri anlatıyoruz. Bu pistte otomobil kullanmadan önce nasıl start alınacak, başka 1 otomobili nasıl geçeceksiniz, başka 1 otomobil sizi nasıl geçecek, nasıl finish göreceksiniz, acil durumlarda ne yapacaksınız, bunların hepsini herkesin bilmesini sağlayacağız. Çünkü bu işte hiçbir şeyi oluruna ve şansa bırakmamak esastır. Ve göreceksiniz ki, anlatacağımız tüm yöntem ve teknikler de bu esas üzerine kurulu.

Edited by - Futuro Della Alfa on 24/04/2008  20:29:42

n/a

ellerine, uğraşlarına sağlık Aras..

bütün uğraşların ve emeklerin için tekrar teşekkür ederim..

n/a

Can a katılmamak elde diğil Aras gerçekten bu işe ayrdığın zaman ve emek için tekrar teşekkürler. Bu arada bu organizasyonun yapılıyo olabilmesinde büyük katkısı olan Mehmet abiye (veloce) de çok çok teşekkür ederim

n/a

Durun, daha 1 şey olmadı, hele ctesi olsun...

Emekti, zamandı, bunlar zaten harcanmak için var. Önemli olan doğru şekilde, doğru şeylere harcamak. Kaldı ki, bu organizasyonlarda İMKnın idari kadrosu her zaman görev yapıyor, göreceksiniz. Herşeyi tek başıma yapmıyorum, zaten tek 1 kişi yetişemez bunca işi yapmaya. Biz görevleri dağıtıyoruz, insan faktörünü koordine ediyoruz. Onlar da en doğru şekilde yapmaya çalışıyorlar. Tabiiki Alfisti Turkey için bazı ekstra avantajlar oluşturulmasına çalıştım, fiyat, kullanım süresi, kullanım şartları vs. O kadar da ayrıcalık olacak tabii...

Alfisti Turkey'den de bundan sonraki pist organizasyonları için daha fazla sorumluluk alacak birileri çıkacak elbette. Bir BMW-Mini klübü var mesela. Bizden 1 gün sonra, sadece bu yılki 5. pist buluşmasını yapacaklar. İMKya ilk geldikleri günü hatırlıyorum, hem acemi hem de endişeliydiler. Şimdi biz karışmıyoruz bile organizasyonlarının hazırlığına. "Şu gün şu saatte toplanıcaz" diyorlar, biz pisti ve idari kadroyu ayarlıyoruz, gidip atıyorlar turlarını. O tecrübeye ulaştılar.

Alfa Romeo kullanan kitlenin, O'nlardan eksiği yok, fazlası olmalı diye düşünüyorum.

carmaniac

Bencede bu bir baslangıc olsun ve sık sık yapmaya çalısalım bu organızasyonları..Guzel bıgun gecırecıgımız kesın hele bırde yagmur yagmazsa, bal kaymak:)

alfistihrn

Yanlız bundan sonraki Pist organizasyonları Pazar günü yapılsın. Rica ediyorum.  Sırf Cumartesi çalışmak zorunda olduğum için katılamıyorum maalaseff.

n/a

selam arkadaşlar istemeden baya bi ara verdim foruma ve çok şey kaçırmışım :(( katılım bittimi geç kalanlar için bişey düşünüldümü acaba ???

admin

Avrupa yakasından gelecekler için iki alternatif önerebilirim.

Birincisi; 1. köprüye yakın olanlar direkt carrefoura gelebilirler.

İkincisi; 2. köprüden gelecekler ise, otobana girişte gişeleri birkaç km. geçtikten (Kartal çıkışına gelmeden) sonra, sağda bekleme alanı var, orada anadolu ekibiyle buluşabilirler.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Erhan avrupa ekibinin buluşmasını koordine edermisin?

Yarın yağmur yağarsa GTV yerine 166 ile geleceğim, yağmurda GTV'ye binmiyorum. Yanlız şöyle 1 durum var ki, 2 gün önce omuzumu sakatladım. Şu an trafikte otomobil kullanırken bile zorlanıyorum. Eğer yarına kadar daha iyi hissetmezsem, Erhan seninle Etiler civarında buluşup, arabamı bırakıp, seninle geleceğim piste. Alıştırma turlarını İMKnın arabası ile atarım, sonra da kuleye geçerim. Bu durum devam ederse, pistte otomobil kullanmam yanlış ve riskli olacak, umarım daha iyi olurum yarın.

Ama mutlaka pistte olacağım, kullanmasam da.

n/a

Abi tam bişey diyemiyorum akşam anadolu yakasında kalma ihtimalim var ama belli değil tam..

Biraz önce de bozuk sağ ön kapı kilit pompası yüzünden anahtar kontaktağa takılı vaziyette araba kendini kilitledi ve yedek anahtarım da yok...

Eğer cam kırmadan açamazsam yada yarına falan uzarsa maalesef piste çıkamicam..

Edited by - shame on 25/04/2008  10:55:01

n/a

quote:

Abi tam bişey diyemiyorum akşam anadolu yakasında kalma ihtimalim var ama belli değil tam..

Biraz önce de bozuk sağ ön kapı kilit pompası yüzünden anahtar kontaktağa takılı vaziyette araba kendini kilitledi ve yedek anahtarım da yok...

Berbat 1 durum Yedek anahtarın nerede ki? O durumda çektiremezsin de, araba vitestemi? El freni çekilimi?

n/a

Arabayı 1 şekilde Milano'ya ulaştırırsan, akşama kadar hallederler. Aynayı söküp, ordan kapıyı açıyorlar. Ama araba vitesteyse veya el freni çekiliyse, o zaman kötü

n/a

quote:

quote:

Berbat 1 durum Yedek anahtarın nerede ki? O durumda çektiremezsin de, araba vitestemi? El freni çekilimi?

Arabayı alırken vermemişlerdi, sonra da arada kaynamıştı..
El Freni çekik ama araba viteste değil sanırım..
Bu yüzden piste çıkamazsam çok üzülücem..

gok_han08

heyt.  ben ıkıde fılan ıstanbula dogru yola cıkacam . umarım imk yı bulabılırım )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

quote:

quote:

quote:

Arabayı alırken vermemişlerdi, sonra da arada kaynamıştı..
El Freni çekik ama araba viteste değil sanırım..
Bu yüzden piste çıkamazsam çok üzülücem..

Erhan, tek şansın, arabayı arkadan kaldırıp çektirmen, ama direksiyonu kitlemek gerekir. Veya çekiciyi çağıracaksın, arka lastikleri sürükleye sürükleye üstüne alacak, Milano'ya götüreceksin. Orada Alfa Code merkezi kilit makinesi var, biliyosun.

Bir diğer çözüm de, arabayı çekiciye yüklerken, arkasını tekerlekli kriko ile kaldırıp, öyle yüklemek. Biraz daha az mesafe sürülenir arka lastikler.

admin

Bunların kilit sisteminde ne fark varki? Benim bildiğim kapıdaki fitilin ucundan biraz kaldırılıp, ince bir tel çubuk yardımı ile mekanizma çözülüyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Abi aradım Şahin'i yollicak Yılmaz bakalım halletmeye çalışıcaz bi şekilde..

Eğer çok zahmetli olcaksa yada yapamicak gibi olursak belki ön camı kırarım komple, zaten çatlak var değişmesi lazım aslında da ben değiştirmiyorum, kaskodan değiştiririm.. Gerçi  oda yarına yetişmez heralde..

gok_han08

karabulutlar ustumuzde dolasıyo sanırım  )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

quote:

Abi aradım Şahin'i yollicak Yılmaz bakalım halletmeye çalışıcaz bi şekilde..

Eğer çok zahmetli olcaksa yada yapamicak gibi olursak belki ön camı kırarım komple, zaten çatlak var değişmesi lazım aslında da ben değiştirmiyorum, kaskodan değiştiririm.. Gerçi  oda yarına yetişmez heralde..

Veya, arka yan camlardan birini kır. camın yerine kalın şeffaf naylon bantlarlar, arabayı kapalı garaja çekersin gece. Yarın öyle idare edersin, naylonlu =(

Edited by - Futuro Della Alfa on 25/04/2008  11:33:09

kaptan_swng61

Ne oluyor yaw kapılar,kollar,omuzlar....
Geçmiş olsun Aras ve Erhan ...Nazar mı değdi ne :(