Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 Nisan Cumartesi; Körfez Pist Organizasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

estephan

avrupa yakasından gelenler kacta nerede bulusuyoruz......

n/a

quote:

quote:

Abi aradım Şahin'i yollicak Yılmaz bakalım halletmeye çalışıcaz bi şekilde..

Eğer çok zahmetli olcaksa yada yapamicak gibi olursak belki ön camı kırarım komple, zaten çatlak var değişmesi lazım aslında da ben değiştirmiyorum, kaskodan değiştiririm.. Gerçi  oda yarına yetişmez heralde..

Veya, arka yan camlardan birini kır. camın yerine kalın şeffaf naylon bantlarlar, arabayı kapalı garaja çekersin gece. Yarın öyle idare edersin, naylonlu =(

Şahin'i daha yollicak yılmaz..
Abi Yan camlardan birini kırmak işime gelmiyor çünkü camlarda film var ve markasını falan bilmiyorum aldığımda üzerindeydi, bu yüzden komple 5 camı birden yeniden film yaptırmam gerekicek, onun yerine piste çıkmayıp italya'dan anahtar beklerim 1 ay daha iyi..
Bilmiyorum bakalım gelişmelere göre piste gelip gelemeyeceğimi yazarım..

n/a

Erhan çok geçmiş olsun ya umarım kolayca halledersinizde piste çıkmana engel olmaz

n/a

Sağol Burak hallettik şimdi çok şükür..
Eski oto hırsızı yöntemiyle kapıyı 2dk'da açtık ve alarm çalmayı bırakın uyarı bile vermedi!! :)

n/a

quote:

Sağol Burak hallettik şimdi çok şükür..
Eski oto hırsızı yöntemiyle kapıyı 2dk'da açtık ve alarm çalmayı bırakın uyarı bile vermedi!! :)

Yerinde olsam hemen sökerdim o alarmı ..

Dentist

Çok geçmiş olsun Erhan.Bak ilahlar bile senin pistte olmanı istiyor demek.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

kaptan_swng61

quote:

Çok geçmiş olsun Erhan.Bak ilahlar bile senin pistte olmanı istiyor demek.

Tahtaya vurun beyfendi..

gok_han08

aras geldık ımk ye ama bulamadık ) toplantıya katılamadık ozur.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

Güzel bir brifing oldu, Aras arkadaşımız sağolsun herşeyi güzelce anlattı aklımızdaki soru işaretlerinin hepsini de sabırla yanıtladı..

Artık işin teorisini öğrendik, artık sıra geldi yarın pratiğe.. :)

alfa146

Tüm arkadaşlara pistte başarılar dilerim.

alfistihrn

Resimleri ve videoları bekliyoruz.

Cem

Bazı sorun yaşayan arkadaşlar olmuş,onlara geçmiş olsun. KAza bela olmadan atlatılmasına çok sevindim. Foto-video ne var ne yoksa bekliyoruz lütfen;)

carmaniac

Hayatımın en güzel günelerinden biriydi,alfamla piste çıkmak çok ıstıyodum,mukemmel bı gundu gelemeyen gelmeyen arkadaslar bidahakını kacırmasınlar derim..Emegı gecen herkese tesekkur ederız...

Sercan Keklik

sinan güzel rekorlar kırmışsın :) duyumları taa istanbula geldi be güzel kardeşim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Dentist

Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik kızımla beraber.Ortam,katılımcılar,kısacası herşey dört dörtlüktü.Çaba harcayan,emeği geçen herkese,Aras başta olmak üzere çok teşekkürler ederiz.
Sabah 07.00 kızımla birlikte heyecanla kalkıp,yola çıkıyoruz.
You are not allowed to view links. Register or Login
Bir iki foto ve film de var,onları da becerebilirsem ekleyeceğim.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

cuneyt

guzel bı gundu ( korfezden ıstanbula cekıcı de gelen alfam harıc :(  emegi gecen herkese tesekkurler.

n/a

bu güzel gün  için Aras 'a çok ama çok teşekkür ederim..
tabi İMK ekibide sağolsun..
bgn pistte bulunarak işlerini yaparak bize yardımcı oldular..
güzel bir gün oldu..

ilk seansta yerler ıslaktı ancak 2. çıkıştan itibaren neredeyse tamamen kurudu arada atıştıran - uçuşan yağmur da keyfimizi kaçırmadan zamanlar gittikçe aşağılara çekildii..

zamanlar düşer yakında buralara :)

Dentist

İlk kez,üstelikte yanında 9,5 yaşında kızıyla piste çıkan biri olarak gerçekten inanılmaz bir zevk aldım.Hüseyin Bektaş arkadaşımız yöneticimiz olarak günü çok güzel yönetti sağolsun.Ayrıca bizlere bu günün anısını yaşatacak hediyeler de dağıttı,onlara da çok teşekkür ediyorum.İMK ekibine de bize yaşattıkları bu güzel gün için yine teşekkür ediyorum.İnternetten tanıştığımız kişilerle yüz yüze geldik,yeni arkadaşlarla tanıştık,dostluklar kurduk,kısacası herşey çok güzeldi.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

alfss

böyle nezih bir ortamda pistte olmamızı sağlayan aras arkadasımıza ayrıca hüseyin bektas a cok tesekkür ederim. hersey mükemmeldi fakat galiba son turlarda fazla zorlayıp silindir kaynaklı bir arıza ile servise döndüm ama önemli olan maksimumları gördük rahatladık.bunuda atlatırız. ayrıca son turlarımdaki süreyi cok merak ediyorum cünkü sol ön lastikte artık goodyear f-1 yazmıyor.herkes süperdi
Current garage
2003 166 3.0 V6 s.tronic
2006 Brera 3.2 v6 q4

n/a

Bu güzel gün için öncelikle Arasa'a teşekkürler .Ciddi bir kaza bela olmadan  bu günün tamamlanması da sevindiriciydi. En azından kendi limitlerimizde araçlarımızı  kullanmış olduk bu yüzden de çok keyifli oldu.
  Ayrıca Serkan abinin annesinin yaptığı poğaçalar için de kendisine buradan teşekkürlerimizi sunarız .

SertackeS

yakın olsam gelmeyi çok isterdim :(
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

n/a

Şu an o kadar yorgunum ki biraz saçmalarsam kusurma bakmayın.. :)
Sabah 6'dan akşam 6ya deyim yerindeyse dip gaz gitmek gerçekten tüm enerjimizi tüketti..

Terk kelimeyle muhteşem bir gündü..

Ortam, organizasyon herşey mükemmeldi.. Kıvanç ve Sinan (ve adını sayamadıklarım) gibi daha önce tanışma fırsatı bulamadığım alfistilerle tanışmak da beni ayrıca mutlu etti..

Ben şahsen 40-50 civarı tur attım ve her tur bir öncekinden daha çok keyif aldım.. Piste çıkmanın gerçekten çok çok farklı bir duygu olduğunu öğrendim.. Aracın limitlerini mümkün olduğu kadar zorlamaya çalıştım ama pistin; en ince hatanın 0,5-1 saniyeye mal olduğu, bir saniyelik dalgınlığın veya aşırı zorlamanın sonunun çimlerde bitiği bir ortam olduğu keşfettim..

Ayrıca Alfa Romeo'lara ve kullanıcılarına da gerçekten saygı duydum çünkü tur zamanlarında Maserati'lerin ensesinden hiç ayrılmadık..

Ama herşeyden önemlisi dolu dolu, sindire sindire eğlendik ve belkide ömür boyu unutulmayacak bir deneyim yaşadık..

Bunun gerçekleşmesi için çalışan her türlü sorumuza sabırla cevap veren, bize yardımcı olmak için elinden gelen yapan Aras'a ve Bektaş abiye çok teşekkür ediyorum.. Organizasyona katılarak ortamı renklendiren, eğlenceli yapan diğer alfistilere teşekkür ediyorum..

Ayrıca her ne kadar yiyemesek de ben de Serkan abiye ve daha önce beni çok güzel şekilde ağırlayan ailesine sıcak poğaçalar için teşekkür ediyorum.. :)

Fotoğraflar ve videolar gün geçtikte gelecek, sadece bende yaklaşık 750 civarı fotoğraf var, onları güzelce düzenlemek ve derlemek durumundayım o yüzden fotoğraflar için acele etmemenizi rica ediyorum..

n/a

Tur zamanları:
Best Time (En iyi zaman) - Diff (Birinci ile aradaki fark) - Best Speed (En hızlı turdaki ortalama hız) - In Lap (En iyi zamanı yaptığı tur)

Bu arada en iyi zamanı yapan Aras arkadaşımız yağmur sebebiyle 166 Super ile piste çıktı, yani en iyi zaman GTV 2.0'ın değil 166 Super'in..

Register or Login" border=0>

Edited by - shame on 27/04/2008  10:07:10

ozyt1000

Gelmeyi cook istedigim halde malesef arabam yetismedi. :(

n/a

Öncelikle Mehmet Taşan Yürek, Aras Dinçer ve Bektaş arkadaşıma çok teşekkür ederim. oldukça güzel bir gündü ancak aracımdaki sıkıntılardan dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım.... Aynı organizasyonu tekrar bekliyoruz....

Edited by - mehmetmurat on 27/04/2008  14:13:09