Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 Nisan Cumartesi; Körfez Pist Organizasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

ya arkadaşlar allah aşkına biride şu konu hakkında cevap versin !
Ben piste çıkmak istemiyorum ama organizasyonun içerisinde yer almak istiyorum. Yakından takip etmek istiyorum . Piste çıkanları izlemek istiyorum. Kiminle irtibata geçeceğim kiminle konuşacağım. Foruma üye olalı daha 1-2 ay falan oldu ve hiçkimseyi tanımıyorum hoş hiç kimse antalyalı değil. Ya herşey hakkında bilgi veren arkadaşlar birde piste çıkmayıp organizasyonda yer almak isteyen arkaşlar için bilgi verselerde bizde ne yapacağımıza karar versek.!!!!!

admin

Arkadaşlar yukarıda birçok kere söyledi, piste girmeden gelip ortama katılmak, muhabbetin belini kırmak serbest.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

Hatice hanım, merakınızı az da olsa gidereyim şimdiden.

Anadolu Yakası buluşma mekanı %99,99 Kozyatağı Carrefour'un parkında Boyner'in önünde olacaktır. Burada buluştuktan sonra konvoy ile Körfez Pisti'ne gidilecektir.

Ancak 26/04 sabahı doğrudan Antalya'dan gelecekseniz, Adapazarı'nda TEM'e girdikten sonra, yaklaşık 70 km veya 30-40 dk sonra karşınıza çıkan Körfez çıkışından çıkacaksınız. Gişelerden çıktıktan sonra İzmit istikametine doğru sola döneceksiniz, D-100 Karayolu'na bağlandıktan sonra 2. trafik lambasından (2. trafik lambası BP Benzin İstasyonu hizasında) sonra sağ sapacaksınız. Dikkat edin, aşağı yukarı 100 metre sonra 3. trafik lambası var, onu geçmeden sağa sapacaksınız. Ufak bir levha var zaten. Sağa saptıktan sonra bu yol sizi doğrudan sahile götürecektir. Bir süre gittikten sonra demiryolu köprüsünün altından geçecesiniz, geçtikten sonra ilk sağ ve ilk sol. Karşınızda Körfez Pisti.

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - agucba on 16/04/2008  09:23:48

///////////////

n/a

Hatice hanım, bu iş için Antalya'dan hele ki sadece muhabbet için katılacaksanız bravo diyorum doğrusu..
Sabah 5'te çıksanız öğle saatlerinde İzmit'te olursunuz.İstanbulda olacaksanız konvoya takılırsınız, gelmek isteyince gerisi kolay..

daimos_ro

Ya arkadaslar o kadar sanslisinizki size imreniyorum.Yurt disinda yasamak boyle anlarda cok daha zor geliyor,bir ihtimal Paskalya bayrami (28 Nisan) dolayisiyla izin alabilirsem bende sizlere katilmayi cok iserim.Bakalim zaman gosterecek ama gonuller bir olsun.Hicbiriniz tanimasamda sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz.(son cumle biraz duygusal oldu ama icimden geleni yazmak istedim.)

Herkese selamlar ve saygilar

gok_han08

)))))) kemal bukreşten gelırsende sanada helal olsun .   yakında olup gelmeyenler ımrensın
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

carmaniac

Ben kıbrıstan geliyorum sırf pist için:)uzun zamandır bu organizasyonu bekliyodum inşallah çok keyifli olucak...

gok_han08

Register or Login" border=0>
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

quote:

Ben kıbrıstan geliyorum sırf pist için:)uzun zamandır bu organizasyonu bekliyodum inşallah çok keyifli olucak...

İşte bize böyle "intihar komandoları" lazım

Herkesin tadı damağında kalacak kadar güzel -umarım- 1 pist günü için az kaldı.

Artık "brifingde görüşmek üzere" diyorum...

Not: Daha önce söyledimmi bilmiyorum ama, bu aralar benim hararet 39'lara çıktı. Bikaç gün buralarda olamayabilirim. Pist günü ile ilgili sorusu yine buraya yazarsa, toparlayınca cvp vericem...

carmaniac

Bütün bir pist günü için sizce ne kadar benzin almalıyız?1depo benzin harcanırmı?1.6 ts i baz alırsak?

kaptan_swng61

Ağırlık yapar arkadaşım,tur zamanın 5 saniye azalır

carmaniac

tur zamanı tabiki artar ama bikere aliim benzin snra git gel olmasın die solemıstım.Orda yakında benzinci varmı yokmu bilmiyorum,tahminimce çuğu kişi dolu depoyla gelir,nsl olsa biticek ozmn tur zamanlarıda azalır:))

n/a

Piste yakın benzinci var, ama tavsiyem sabah 3/4 depo ile gelmeniz. Yaklaşık çeyrek depo ile piste gidilir. Pistte katedilecek mesafe ortalama 75-80 km olacak. Bu da pist temposunda 1.6 için en fazla 15 lt olur. Kalan yakıtla İstanbul'a rahat dönülür. 2 lt ve üstü motorlar için -sanmıyorum ama gerekirse- dönüşte Otoban'da OPET de var, dert olmaz yakıt...

-DÜZELTME!!- Mesafede düzeltme yapıldı...

Edited by - Futuro Della Alfa on 15/04/2008  11:52:39

n/a

arkadaşlar gelemeyenler için video kaydı yapın herşeyi konvoy pist falan hiç değilse canlı canlı yaşayamadık izleyelim bari.
herkese kucak dolusu sevgiler.
HERŞEY ALFA AŞKINA :)

gok_han08

hatice sanırım gelemıyosun böyle söledıgıne göre.  gelmek ıstedıgını soylemıstın yanılmıyosam (
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

daimos_ro

Hatice hanimin fikrine katiliyorum.maalesef bende gelemiyorum tatil pazartesiye denk geldi :(

estephan

ınsallah katılımlar ıyı olurr benımde bellı degıl ama mumkun oldugu kadar gelmeye calısıcam arkadaslar

Alfa 156

Inşallah bende oğlumla geleceğim kızım daha 4 haftalık olacağından ailecek gelemiyor olacağım

tughan

Bizde inşallah, bir sorun çıkmazsa babam ile izlemeye geleceğiz...
Tuğhan.
156 Selespeed

n/a

Evet beyler şu gün itiabarıyla bir hafta kaldı hayırlısıyla ilk pist organizasyonunun gerçekleşmesine :)izlemeye gelicek arkadaşlardan güzel cam ve foto çekimleri bekliyoruz

Edited by - alfaburak on 19/04/2008  11:24:16

n/a

Herkesin işini gücünü ayarlayabilmesi açısından, brifing işini 25 Nisan Cuma akşamı saat 20.30'a sabitlemeyi öneriyorum. Gün ve saatle ilgili problemi olabilecekler varsa, kaydırabiliriz de...

Bir de, listeyi son kez asıp, yanlarına alfisti Turkey araçlarının plakalarını yazabilirmiyiz Bektaş?

carmaniac

bende büyük bir heyecanla pist gününü bekliyorum

admin

Cumartesi Pist Günü gerçekleşecektir. İsimlerinizin yanına plakalarınızıda ekleyin lütfen.

01- Mehmet Tasanyurek - Testarossa
02- Can Uluer, (MT) 1750 veloce
03- Mahir TOROS, (MT) F-430
04- Mursit Ul, (MT) Spider
05- Özhan Gezici, (MT) 360
06- Timuçin Şirin, (MT) Gallardo
07- Erol Alemdar, (MT) 360
08- Mustafa Batiç, (MT) 360
09- Rıfat Erol, (MT) 355
10- Tuluğ Sürenkök, (MT) 145
11- Kaan Demirağ, (MT) Testarossa
12- Murat Fatıh, (MT) 2000 GT veloce
13- Suha ACAR, (MT) 164 TB
14- Timucin Odabasi, (MT) Ghibli
15- Suat Bayrakal, (MT) Ghibli
16- Murat Duvenci, (MT) Ghibli
17- Levent Ertuğ, (MT) GTA
18- Tolga İksir -156 1.6 TS
19- Selim Özerol - 166 Super
20- Aras Dinçer - GTV 2.0

21- Tuncay Çelik, (Bursa) - 75 2.0 TS
22- Murat Bozkır, (Bursa) - 145 1.7
23- Aytuğ Acar, (Bursa) - Alfetta GTV 2.0
24- Gökhan Özkazanç - (Ankara) 156 1.6 TS
25- Can Ekin - 147 1.6 TS
26- Erhan Meço - 156 1.6 TS
27- Orçun Polat - 147 1.6 TS
28- Kamutay Kaynak - 156 1.6 TS
29- Murat Umar - 147 1.6 TS
30- Burak Karaca - 145 1.4 TS
31- Cuneyt Colakbayraktar - 156 2.0 TS
32- Kıvanç Yılmazer - 156 SS
33- Orhan İsvan - 156 1.6 TS
34- Sinan Koç - 156 1.6 TS
35- Alper Korkmaz- 156 2.0 TS
36- Serkan Çıkış- 145 QV
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

quote:

Herkesin işini gücünü ayarlayabilmesi açısından, brifing işini 25 Nisan Cuma akşamı saat 20.30'a sabitlemeyi öneriyorum. Gün ve saatle ilgili problemi olabilecekler varsa, kaydırabiliriz de...

Bir de, listeyi son kez asıp, yanlarına alfisti Turkey araçlarının plakalarını yazabilirmiyiz Bektaş?

Brifingin gün ve saati herkes için uygun herhalde, kimseden ses çıkmamış? Cuma akşamı için klüp lokalini hazırlatıyorum bu durumda. Yol tarifi için resimli detayları vereceğim, bulması zor değil. Herkes otomobiliyle gelirse park sorunu yaşanabilir, o yüzden mümkün olduğu kadar buluşarak az sayıda otomobil ile gelinirse daha rahat ederiz.

Organizasyon ile ilgili son detayları bu akşamki toplantı ile şekillendiriyoruz. Brifingde kroki üstünde herşeyi çok daha net görebileceksiniz. Günün programını da burada ilan edip, brifingde üstünden geçeceğiz hep beraber.

Dentist

Arkadaşlar;bu arada bir şey sormak istiyorum:bu etkinliğe piste çıkarak,veya çıkmadan gelip katılacaklar arasında eşini,çocuğunu getirecek kimse var mı?
Benim 4.sınıfa giden 9,5 yaşındaki kızım Ece'de çok gelmek istiyor,ben de yalnız kalır,sıkılırsın diyorum.Eğer başka gelecekler de varsa onu da getirmeyi düşünüyorum.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic