Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir fotoğraf sevdalısından: 2005 147 Mk1 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login
Neyse, bari biz de yeni fotoğraflarla avunalım...

:yukari-ok: çiçek çiçek maşallah

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

universeee

Sağolasın :serefe:

Ama bir türlü istediğim kadar çiçek yapma imkanı bulamadım maalesef   :'(
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Recep Küçük

aynı durumdan bende müzdaribim üstad. benimki iş yüzünden kendimi toparlayıp bir adam akıllı ilgilenemiyorum bir türlü. daha doğrusu bişeyler biriktiriyorum kozmetikte birşeyler yapayım diye. hop bir aksilik çıkıyor ona gidiyor.
bu aralar sadece evde kendim yıkayıp cila atabiliyorum. Listem var hep öncelik sırası değişiyor sürekli :D

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

universeee

özledik yahu
Hayat koşturmacası foto çekmeye bile zaman bulamıyorum. Bir kaç gündür hanıma direksiyon dersi verirken "saldım çayıra mevlam kayıra" diyerek fırsattan istifade arabadan inip çektim  :D Işık falan çok da güzel olmadı ama idare ediyor.

universeee

aynı durumdan bende müzdaribim üstad. benimki iş yüzünden kendimi toparlayıp bir adam akıllı ilgilenemiyorum bir türlü. daha doğrusu bişeyler biriktiriyorum kozmetikte birşeyler yapayım diye. hop bir aksilik çıkıyor ona gidiyor.
bu aralar sadece evde kendim yıkayıp cila atabiliyorum. Listem var hep öncelik sırası değişiyor sürekli :D
Sorma gitsin. İlk sırada kozmetik vardı yaza girerken sonra bir anda radyatör ve bujiler aldı önceliği :) Zamanları gelmişti mecbur kaldım, kozmetik kaldı bir başka bahara artık.

milano 75

maşallah evren,araba düzgün yürüsün,temiz olsun yeterli,masrafın sonu gelmiyor yoksa.şu an kaputum düzeltilecek memlekettte ot yığını yüklü traktör geldi benim açık kaputu otların arasına alıp eğdi köy yerinde.sigorta işlemleri bitti ama  yaptırasım gelmiyo You are not allowed to view links. Register or Login zaman arabayı ok gibi yapsam bi terslik geliyo buluyo,sırf o yüzden eğik kaputla geziyorum 1 aydan fazladır.nazar mıknatısı yahu  :(
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

maşallah evren,araba düzgün yürüsün,temiz olsun yeterli,masrafın sonu gelmiyor yoksa.şu an kaputum düzeltilecek memlekettte ot yığını yüklü traktör geldi benim açık kaputu otların arasına alıp eğdi köy yerinde.sigorta işlemleri bitti ama  yaptırasım gelmiyo You are not allowed to view links. Register or Login zaman arabayı ok gibi yapsam bi terslik geliyo buluyo,sırf o yüzden eğik kaputla geziyorum 1 aydan fazladır.nazar mıknatısı yahu  :(
Sen bir şeyler yapıyorsun da nazar değiyor abi :) Ben dışarıdan farkedilecek bir şeyler yapmadan başka bir şey geliyor.

En basiti ön kapı gergileri. Arabaya inip binerken utanır hale geldim yaw  :S Bir arabaya bakıyorum bir kapı açılınca çıkan sese. Yolcu tarafı ucuz ama sürücü tarafı feci pahalı bir türlü sıra gelmedi o yüzden.

Recep Küçük

Aynı ses benimkinde de çıkıyor :duvar: neredeyse bütün mahalle arabaya bindiğimizi anlıyor. Nazar olayından bende çok müzdaribim. Bu aralar pis bırakıyorum arabayı
Gerçekten de ardı arkası kesilmiyor. Ama olsun. Bir şekilde hallolur zamanı gelince

universeee

Aynı ses benimkinde de çıkıyor :duvar: neredeyse bütün mahalle arabaya bindiğimizi anlıyor. Nazar olayından bende çok müzdaribim. Bu aralar pis bırakıyorum arabayı
Gerçekten de ardı arkası kesilmiyor. Ama olsun. Bir şekilde hallolur zamanı gelince
Valla en kısa zamanda o işi halletmek niyetindeyim, son zamanda iyice arttı çünkü. En olmadı yolcu tarafını sıfır alıp sürücü tarafını tamir yoluna gitmek niyetindeyim. Bakalım.

Gouki

Adalı35

Kapı gergileri bu kadar pahalı mı ya?

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

universeee

Farlar nasıl abi, memnun musun?
Valla kardeşim oldukça memnunum, arabayı ilk aldığım gün yapsam olurmuş o derece. Bir de xenon kiti mercekle kullandığımdan güzel topluyor. Bugüne kadar karşı taraftan bir kere bile şikayet şeklinde selektör almadım. Bunun yanında karanlıkta kullanırken TEM'de falan insanlar önümden daha çabuk çekilir oldu :D

Sadece uzunlardan tatmin olmadım ama ona da zaten çok ihtiyaç olmuyor bu aydınlatma ile. Yani farları iyi aydınlatan bir halojen farın uzunları daha ileriyi aydınlatıyor gibi geliyor bana.

Ama sonuç 10 numara kısacası  :yukari-ok:

universeee

Kapı gergileri bu kadar pahalı mı ya?

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkisi aşağı yukarı 200 lira civarında. Tabi bütçeden bütçeye fark eder bunun pahalı olması ve olmaması ama uzun süredir benim için tek kalemde oraya yönlendirebilmem mümkün değil. Mesela ilk düşüncem gergileri değiştirmekti ama sonra bujilerle radyatörün durumunu beğenmedik para oraya gitti gergiler yine kaldı :) Sonuçta kapı sesine katlanıyor insan ama motoru kucağıma alırsam o fena, Allah korusun!

Adalı35

benim 147de de sol kapı gergisi çok ses yapıyordu. tek olarak bulmak bayaa sorun olacağı için sonra uğraşırız deyip ertelemiştim o zamanda 100 tl demişlerdi bir tanesine. hoş sonra yaptırmaya fırsat olmadan sattık aracı :(
eğer çok rahatsız ediyorsa geçiçi olarak gergi boşa çıkarılabilir, o şekilde de kapıyı açarken bırakmamak lazım sonuna kadar gidiyor :) ama o lanet ses çıkmıyor

universeee

benim 147de de sol kapı gergisi çok ses yapıyordu. tek olarak bulmak bayaa sorun olacağı için sonra uğraşırız deyip ertelemiştim o zamanda 100 tl demişlerdi bir tanesine. hoş sonra yaptırmaya fırsat olmadan sattık aracı :(
eğer çok rahatsız ediyorsa geçiçi olarak gergi boşa çıkarılabilir, o şekilde de kapıyı açarken bırakmamak lazım sonuna kadar gidiyor :) ama o lanet ses çıkmıyor
Oooo bak bu güzel yöntemmiş, gergiyi iptal etmek denenebilir :)

Ama en güzel yöntem tamamen arabayı satmak olmuş, masrafsız  :kahve:

Adalı35

gergi yüzünden satmadım elbette :) ama çözüm olarak düşünebilirsin yine de  :) :p :D
gergileri boşa çıkarıp bir süre denemeni öneririm.

universeee

gergi yüzünden satmadım elbette :) ama çözüm olarak düşünebilirsin yine de  :) :p :D
gergileri boşa çıkarıp bir süre denemeni öneririm.
Ben olmazsa 1 ay birini diğer ay diğerini değiştireyim :)

Gergisiz kulllanmak gerginlik yaratabilir zira hanımlar bizim kadar dikkat etmiyor böyle şeylere  :D

universeee

Bayadır bilgi vermemiştim. Kış hazırlıkları kapsamında haftasonu kışlık lastiklere geçtik. Bununla birlikte, artık kapalı otopark olmayan bir sitede oturduğum için kış aylarında yaşanan şu cam donma olayına çözüm ararken internette fotoğrafta görebileceğiniz ürüne rastladım. Yorumların oldukça fazlası da olumlu olduğu ve ürün indirime girdiği için iki şişe sipariş ettim. Denedikten sonra kullanımla ilgili de bilgi veririm. Almak isteyen olursa şu sıralar en uygun fiyat hepsiburada sitesinde çıkıyor.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

universeee

Hafta sonu muayene işini halletik çok şükür ağır kusur bir şey çıkmadı. Tabi ağır kusur çıkmadı çünkü muayene öncesi servise gittim genel bir kontrol için. Orada hoş olmayan haberi aldım: Ön alt ve üst salıncaklar bitmiş, muayeneden geçmez dediler. Mecburen, SS kanunları gereği ön alt ve üst salıncaklar ve viraj demiri değiştirdik. Oldukça masraflı bir muayene oldu bu sefer ki. Ama en azından gacırtı gucurtu kesildi diye kendimi avutuyorum.

ihsany

Hafta sonu muayene işini halletik çok şükür ağır kusur bir şey çıkmadı. Tabi ağır kusur çıkmadı çünkü muayene öncesi servise gittim genel bir kontrol için. Orada hoş olmayan haberi aldım: Ön alt ve üst salıncaklar bitmiş, muayeneden geçmez dediler. Mecburen, SS kanunları gereği ön alt ve üst salıncaklar ve viraj demiri değiştirdik. Oldukça masraflı bir muayene oldu bu sefer ki. Ama en azından gacırtı gucurtu kesildi diye kendimi avutuyorum.

Hayırlı olsun. Bu sayede sessiz bir hal almıştır :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

universeee

Hayırlı olsun. Bu sayede sessiz bir hal almıştır :)
Teşekkür ediyorum. Aynen dediğin gibi artık toros falan kullanıyor gibi değil de daha çok Alfa Romeo kullanıyor gibiyim. Sürüşte hissedilir değişiklik oldu diyebilirim. Hissedilir derken tabi öyle acayip bir farktan bahsetmiyorum ama yenilendiği anlaşılıyor.

E.Ç.M. (MiTongin)

Bayadır bilgi vermemiştim. Kış hazırlıkları kapsamında haftasonu kışlık lastiklere geçtik. Bununla birlikte, artık kapalı otopark olmayan bir sitede oturduğum için kış aylarında yaşanan şu cam donma olayına çözüm ararken internette fotoğrafta görebileceğiniz ürüne rastladım. Yorumların oldukça fazlası da olumlu olduğu ve ürün indirime girdiği için iki şişe sipariş ettim. Denedikten sonra kullanımla ilgili de bilgi veririm. Almak isteyen olursa şu sıralar en uygun fiyat hepsiburada sitesinde çıkıyor.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı dertten bende müzdaripim. kapalı otoparkı olmayan site mi? site olucaksa kapalı olucak arkadaş :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

universeee

aynı dertten bende müzdaripim. kapalı otoparkı olmayan site mi? site olucaksa kapalı olucak arkadaş :)
Bana kalsa kapalı otoparkı olmayan apartman bile olmaması lazım ama...

harunk

Bana kalsa kapalı otoparkı olmayan apartman bile olmaması lazım ama...

Kendine ozel yerin oldugu kapali otopark bir nimet
Kisin arabam temiz dolasamayinca uzun sure sinir ediyo
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151