Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir fotoğraf sevdalısından: 2005 147 Mk1 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Ankara yolculuğundan  8)

Gelipte haber etmemek vicdana sığmaz papapapa  :asagi-ok:  :arkadasim:

universeee

Ankara yolculuğu dediğime bakma kardeşim, Kazan civarlarında Uğurlu Köyü'ne geldik fotoğraf çekimi için. Zaten 24 saat dolmadan geri dönüş yoluna çıktım. Boş vakit olsa aramam mı yaw müsait olanları, seni ve kamyonunu göreyim :D
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Ankara yolculuğu dediğime bakma kardeşim, Kazan civarlarında Uğurlu Köyü'ne geldik fotoğraf çekimi için. Zaten 24 saat dolmadan geri dönüş yoluna çıktım. Boş vakit olsa aramam mı yaw müsait olanları, seni ve kamyonunu göreyim :D

O zaman bir daha ki sefere bekleriz abi , kalabalık müşteriler için kamyonun arkası boş :D Hayırlı işler  :serefe:

universeee

O zaman bir daha ki sefere bekleriz abi , kalabalık müşteriler için kamyonun arkası boş :D Hayırlı işler  :serefe:
İnşallah birader. Olur da gelin damat peşine 10-15 kişi takarsa senin kamyonla yığarız çekim mekanına :D

ozoozo

İnşallah birader. Olur da gelin damat peşine 10-15 kişi takarsa senin kamyonla yığarız çekim mekanına :D

Hahaha olur abi :D :D

universeee

Kartimda harcanmasi gereken bir bonus vardi, baktim You are not allowed to view links. Register or Login bu urunu kullanmis ve begenmis, biraz da yorum okudum ben de yapistirdim bir tane :) Bu pazara yapacak vakti bulursam sonucu kendi gozlerinizle gorebilirsiniz yoksa artik benim yorumlarimla idare edeceksiniz. You are not allowed to view links. Register or Login de almis ama kullandi mi bilmiyorum konunun devami gelmemis :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

universeee

Eveeeet, bugün, arabayı aldığım günden beri aklımda olan farları merceklendirme projesi dahilindeki ilk adımı atarak daha önce belirlemiş olduğum merceğe uygun çerçeve siparişini vermiş bulunuyorum You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden. You are not allowed to view links. Register or Login seçim yapmam konusunda çok yardımcı oldu, buradan da teşekkür ederim tekrardan.  :arkadasim: Tamamlanması biraz vakit alacak sanıyorum ama sonunda sağlam bir aydınlatmaya kavuşacağımı umuyorum bir de xenon kit bağlanmasıyla  :D

tayfun

Kartimda harcanmasi gereken bir bonus vardi, baktim You are not allowed to view links. Register or Login bu urunu kullanmis ve begenmis, biraz da yorum okudum ben de yapistirdim bir tane :) Bu pazara yapacak vakti bulursam sonucu kendi gozlerinizle gorebilirsiniz yoksa artik benim yorumlarimla idare edeceksiniz. You are not allowed to view links. Register or Login de almis ama kullandi mi bilmiyorum konunun devami gelmemis :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
dostum bende bu hafta bu ciladan aldım. c.tesi saatlece uğraştım benzinlikte. hatta birsürü insan yanıma geldi,sorular sordu felan. görsellik olarak beyenmedim fakat iki gün sonra yağmur yağdı ve araba ona ragmen tertemiz kaldı. gerçi ben aylık megi, ürünleri ile pasta,cila yapıyorum ama yinede bunun etkisi oldu galiba.bu 10'tl carpex hızlı cila 30'tl. birdahakine carpex deniycem

erdem1904

Kullanıp memnun kalmıştım Evren ;) Hatta bu fotoyu uygulama sonrası çekmiştim...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

universeee

İşin gerçeği ben çok farklılık göremedim uyguladıktan sonra. Hızlıca uygulanması güzel tabi ama fiyatına göre iş yaptı benim arabanın boya kondisyonu üzerinde açıkçası. Tavsiye eder miyim? Açıkçası hayır.

Erdem fotoğraf için teşekkür ettim bu arada  :arkadasim:

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

milano 75

Eveeeet, bugün, arabayı aldığım günden beri aklımda olan farları merceklendirme projesi dahilindeki ilk adımı atarak daha önce belirlemiş olduğum merceğe uygun çerçeve siparişini vermiş bulunuyorum You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden. You are not allowed to view links. Register or Login seçim yapmam konusunda çok yardımcı oldu, buradan da teşekkür ederim tekrardan.  :arkadasim: Tamamlanması biraz vakit alacak sanıyorum ama sonunda sağlam bir aydınlatmaya kavuşacağımı umuyorum bir de xenon kit bağlanmasıyla  :D

kaça aldın çerçeveleri.hella kullancaksın heralde ?
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

16$ You are not allowed to view links. Register or Login Kargo ücretsiz bu arada.

Montaj tarihine kadar fikrimde bir değişiklik olmazsa şayet Valeo H11'de karar kıldım.

milano 75

16$ You are not allowed to view links. Register or Login Kargo ücretsiz bu arada.

Montaj tarihine kadar fikrimde bir değişiklik olmazsa şayet Valeo H11'de karar kıldım.
h1 mi,bixenon yapcan dimi.yapmışken gen5 balast kullan ,selektör tepkileri çok daha iyi deniyor.

universeee

h1 mi,bixenon yapcan dimi.yapmışken gen5 balast kullan ,selektör tepkileri çok daha iyi deniyor.

H1 değil abi H11 olacak.

Bi-xenon çok istiyordum ama konuştuğum yerler montajın zor olduğunu bir de muayene zamanı daha meşakkatli olduğunu söyledi. H11'de muayene öncesi kolaylıkla kendin sök tak yapar gidersin sonra yine xenon'a dönersin dediler.

Bir diğer sebepte montajı kendimiz yapacağız. O yüzden çok zorlamayacak bir şeyler yapmaya karar verdim.

milano 75

kime yaptırıyosun montajı,d1s lerde h7 ampul takılıp muayeneden You are not allowed to view links. Register or Login var bak oraya biraz arştır,bixenon olmalı bi şekilde.haa birde japon koito kitler var bi ara ilker kemalin ilanlarında vardı,onlar ufak ,olabilir senin araca.

universeee

kime yaptırıyosun montajı,d1s lerde h7 ampul takılıp muayeneden You are not allowed to view links. Register or Login var bak oraya biraz arştır,bixenon olmalı bi şekilde.haa birde japon koito kitler var bi ara ilker kemalin ilanlarında vardı,onlar ufak ,olabilir senin araca.

Abi montajı You are not allowed to view links. Register or Login Ercan yapacak ben de asiste edeceğim kısmetse kendisini :D

Abi baya okudum bir şeyler. En son İlker Kemal ile görüştüm, You are not allowed to view links. Register or Login sitesi ile yazıştım. Bi-xenon yapılır ama zahmetli olur diyorlar. Bizim 147 far tasları malum biraz küçük. Bi-xenon merceklerin boyutları nispeten daha büyük. Tabi bir de muayene kısmı var. Bi-xenon yerine h7 ampul sallandırıp gidersin, H11 takarsan tek harekette xenon'u çıkartıp tek harekette halojeni takarsın yerine diyorlar. H7 sallandırma işi biraz daha zahmetli dediler. Ben de açıkçası öyle uğraşmak istemiyorum. Kısmetse ileride denerim bir şeyler, şimdilik önümü düzgün görmeye başlayımda, sonra farları daha büyük bir araba alırsam bi-xenon'a girişirim :)

fatihmehmet

Hayırlı olsun abi şimdiden. Maliyeti ne oluyor? Dışarıda yaptırırsanız ne kadar farkediyor? Ben de düşünmüyor değilim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

milano 75

Abi montajı You are not allowed to view links. Register or Login Ercan yapacak ben de asiste edeceğim kısmetse kendisini :D

Abi baya okudum bir şeyler. En son İlker Kemal ile görüştüm, You are not allowed to view links. Register or Login sitesi ile yazıştım. Bi-xenon yapılır ama zahmetli olur diyorlar. Bizim 147 far tasları malum biraz küçük. Bi-xenon merceklerin boyutları nispeten daha büyük. Tabi bir de muayene kısmı var. Bi-xenon yerine h7 ampul sallandırıp gidersin, H11 takarsan tek harekette xenon'u çıkartıp tek harekette halojeni takarsın yerine diyorlar. H7 sallandırma işi biraz daha zahmetli dediler. Ben de açıkçası öyle uğraşmak istemiyorum. Kısmetse ileride denerim bir şeyler, şimdilik önümü düzgün görmeye başlayımda, sonra farları daha büyük bir araba alırsam bi-xenon'a girişirim :)
muhakkak sıkıntısal durumlar vardır ama kendimden biliyorum,sonra açmışken keşke ......deme.ilker kemalin ilanlarında 147 için bi ilan var ama onuda anlamış değilim,500 tl diyor .o fiyata sadece senin farına  montajmı,yoksa hazır montajlı çoıkma farmı

universeee

Hayırlı olsun abi şimdiden. Maliyeti ne oluyor? Dışarıda yaptırırsanız ne kadar farkediyor? Ben de düşünmüyor değilim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağolasın Fatih :)

Valla dışarıda yaptırmayla aşağı yukarı bir xenon kit belki biraz daha fazlası fiyat farkı oluyor açıkçası. Çıkardığım kaba bir fiyat listesi var ama ofiste, yarın unutmazsam gidince buraya yazarım.

universeee

muhakkak sıkıntısal durumlar vardır ama kendimden biliyorum,sonra açmışken keşke ......deme.ilker kemalin ilanlarında 147 için bi ilan var ama onuda anlamış değilim,500 tl diyor .o fiyata sadece senin farına  montajmı,yoksa hazır montajlı çoıkma farmı
Abi pişmanlık konusunda haklısın ama bayadır düşündüm taşındım kararımı verdim. Büyük ihtimal pişmanlık duymam çünkü dediğim gibi araştırdım soruşturdum öyle karar verdim (inşallah pişman olmam :D ).

İlker Kemal'in ilan mercekler ve mercek kapağı dahil ona götürdüğün fara mercek montajını içeriyor sadece. Xenon kit, far temizleme falan dahil değil. Niyetim ona yaptırmaktı aslında ama elinden bu iş gelen adamı bulunca kaçırmak istemedim :D Farın sökmesini takmasını falan o yapmıyor, onun sökmesini falan istersen üstüne ücret alıyor vs.

alfacan

Pişman olma sonra You are not allowed to view links. Register or Login  :)

universeee

Pişman olma sonra You are not allowed to view links. Register or Login  :)
Yok yok olmam. İnşallah!  :-X

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login kabaca 450 TL gibi bir bütçe işimi görecek diye düşünüyorum. Bu 450 TL içinde:
- Mercek
- Mercek kapağı
- Karartma
- Temizlik
- Xenon kit
olacak. Dışarıda sadece merceklendirme ve temizlik 450-500 arasında tutuyor.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login kabaca 450 TL gibi bir bütçe işimi görecek diye düşünüyorum. Bu 450 TL içinde:
- Mercek
- Mercek kapağı
- Karartma
- Temizlik
- Xenon kit
olacak. Dışarıda sadece merceklendirme ve temizlik 450-500 arasında tutuyor.
ohooo,çok iyi.çin işi kitler o fiyatlara çıkıyor.ilker in fiyat dediğin gibi kalınmış,aşşa yukarı 350 si işçilik :-X