Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir fotoğraf sevdalısından: 2005 147 Mk1 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login

Gayet yararlı bilgiler eline sağlık.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi o zamanlar şöyle detaylı, güzel yazılmış yazılar aradım bulamadım hiç. Ben de oturdum yaptıklarımı adım adım yazayım birilerine illa lazım olur dedim. İşine yarayan olursa ne mutlu bana :)

Beğenmene sevindim, sağolasın  :arkadasim:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

Çok güzel.Birde şöyle komple bir foto alsak.  :)
:nazar:
Bu ara bakmam gereken yüzlerce fotoğraf olduğu için benim aslana vakit ayıramadım. Aklımda çeşitli çalışmalar var, kısmetse oldukça paylaşırım Tolga :)

Darısını başına inşallah  :arkadasim:

universeee

Güzel bir çalışma olmuş bende aynı malzeme ile simitin potunu almıştım ;) bu arada küçük anten de yakışmış, radyo çekimine artısı var mı sadece görsel amaçlı mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi zaten diğer konuda da seninle mi konuşmuştuk bunu? Hani demiştim ben aklımdaki çalışmanın aynısının uygulanmışını görmek güzel oldu falan diye bir seri muhabbet olmuştu :)

Antenin çekme gücünü henüz karşılaştıramadım bagaj işini yetiştirebilmek için. Diğer anteni de alıp bir deneme yapmak niyetindeyim yarın. Sonucu buradan yazarım. Ha bu arada kısa bir süre denedim eksi bir yönünü görmedim. Bizim antenler zaten bir mocha yaramadığı için  :duvar:

Tolga033

Çok güzel.Birde şöyle komple bir foto alsak.  :)
:nazar:
Bu ara bakmam gereken yüzlerce fotoğraf olduğu için benim aslana vakit ayıramadım. Aklımda çeşitli çalışmalar var, kısmetse oldukça paylaşırım Tolga :)

Darısını başına inşallah  :arkadasim:
:arkadasim:

ByAKINCI

Güzel bir çalışma olmuş bende aynı malzeme ile simitin potunu almıştım ;) bu arada küçük anten de yakışmış, radyo çekimine artısı var mı sadece görsel amaçlı mı?

Abi zaten diğer konuda da seninle mi konuşmuştuk bunu? Hani demiştim ben aklımdaki çalışmanın aynısının uygulanmışını görmek güzel oldu falan diye bir seri muhabbet olmuştu :)

Antenin çekme gücünü henüz karşılaştıramadım bagaj işini yetiştirebilmek için. Diğer anteni de alıp bir deneme yapmak niyetindeyim yarın. Sonucu buradan yazarım. Ha bu arada kısa bir süre denedim eksi bir yönünü görmedim. Bizim antenler zaten bir mocha yaramadığı için  :duvar:

Evet Evren sen demiştin aklımdaki çalışma olmuş diye :)
Haklısın bizim antenler bir şeye yaramıyor bende bir tane de metal görünümlü kısa var onun da orijinalle bir farkı yok. Anten ile ilgili izlenimlerini merakla bekliyorum ;)

147 Blackline Red

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login dün anteni biraz denedim. Bir radyo kanalında hiç farketmezken diğer radyo kanalının ses seviyesinde ciddi azalma yaşadım kısa antenle. Anladığım kadarıyla bizim standart antenden daha iyi değil, ama kötü de değil. Ama şekil olarak kesinlikle diğerinden iyi duruyor.

ByAKINCI

You are not allowed to view links. Register or Login dün anteni biraz denedim. Bir radyo kanalında hiç farketmezken diğer radyo kanalının ses seviyesinde ciddi azalma yaşadım kısa antenle. Anladığım kadarıyla bizim standart antenden daha iyi değil, ama kötü de değil. Ama şekil olarak kesinlikle diğerinden iyi duruyor.
Bilgilendirme için teşekkürler. Kısa anten çekimi daha zor hale getiriyor anlaşılan :) teyp'in de etkisi var galiba. Radyo çekim problemi çok enteresan :) Antalya merkezde birkaç tane kanal anca bulabiliyorum.

147 Blackline Red

universeee

Benim de ayarlayabildiklerim hep cızırtılı evin oralarda. Merkeze doğru gittikçe düzeliyor. Hep cızırtılı olunca da hiç dinleyesim gelmiyor, paso cd yazıyorum. Bir ara niyetim aux usb ve kart okuyucu almak ama bakalım ne zaman kısmet olur.

ByAKINCI

Benim de ayarlayabildiklerim hep cızırtılı evin oralarda. Merkeze doğru gittikçe düzeliyor. Hep cızırtılı olunca da hiç dinleyesim gelmiyor, paso cd yazıyorum. Bir ara niyetim aux usb ve kart okuyucu almak ama bakalım ne zaman kısmet olur.

Bazen diyorum yeter bu kadar cd yazdığım.Aux usb ve kart okuyucu takayım kurtulayım bu derten ama niyetim direksiyon tuşları ile uyumlu olan orjinal görünümlü double din'i takmak ve ses sistemini elden geçirmek o yüzden sabrediyorum  :)
147 Blackline Red

universeee

Dün son susturucuyu söktürdüm :) Çıkan ses çok hoşuma gitti. Belli devir aralıklarında çok güzel bir homurtu duyuyorum artık arabadan. Bir süredir yaptırsam mı falan diye düşünüyordum ama You are not allowed to view links. Register or Login 'ın da gazıyla bir heves gidip yaptırdım. İyi ki yaptırmışım, çok güzel oldu. 147 sahiplerine ben de tavsiye ederim  :haydi: Hiç rahatsızlık vermeyen ama tok bir sese sahip olmuş oluyorsunuz susturucu gidince. Ve tabi bir de o iğrenç görüntü gidiyor.

Murad

Keyifli surusler dostum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB10ur

Keyifli sürüşler tüm 147lerde yakın zamanda standart uygulama haline gelicek :)

universeee

Sagolasin. Aslinda fabrika cikisindan boyle olmasi lazimmis. İtalyan ruhunu daha iyi hissediyorum artik :D

Tepetalklan göndertildi...

FB10ur

Sagolasin. Aslinda fabrika cikisindan boyle olmasi lazimmis. İtalyan ruhunu daha iyi hissediyorum artik :D

Tam tadında bir ses veriyor rahatsızlık verici bir durumda yok:) Ama bazen beni kesmiyor supersprint, remus alasım geliyor :)

universeee

Onlara gelmeden jant falan lazim abi bana. Goruntu sesten once olsun istiyorum

erim

abi birde şunu aldınmı...    :yukari-ok:

universeee

Sirasi gelecek insallah :)

universeee

Tatilden bir iki kare... Üçüncü fotoğraftan görültüğü gibi araba da çok mutluydu  :))

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fatihmehmet

Maşallah. Fotograflar usta ellerle çekilince ne güzel oluyor :)

Yalnız App şart abi :)
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Tolga033

Son fotoğraf çok güzel kapak fotoğrafı olur.  :) :nazar:

Gouki

ozoozo

Maşallah abi :nazar: şu güzelim kırmızıya bir an önce bütçe ayarlayıp jant lazım inşallah olur :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  :serefe:  :arkadasim:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :) Arabanın ihtiyaçları var dediğiniz gibi jant, app, ufak göçük düzeltme, parlatma falan ama daha öncesinde görsellik dışında yapılması gerekenler var maalesef :( O nedenle görsellere pek para ayıramıyorum şimdilik. En basitinden ön kapı menteşelerinin değişmesi lazım. Kapıyı açıp kapatırken resmen utanıyorum çıkan seslerden, sanırsın Toros'a biniyorum :D

Hayırlısı bakalım Allah büyük bir yol gösterir herhalde. Giderek daha iyi görüntüde fotoğraflar olacaktır herhalde zamanla :)

universeee