Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir fotoğraf sevdalısından: 2005 147 Mk1 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

Daha yeni 4k km yaptigik lastikten cikana bakin! Ne kadar sanssizim arkadas. Tabi kac km'dir orada onu da bilemiyorum cunku kendi actigi deligi tikamis. Neyse bir yamayla hallettik artik.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Gouki

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun abi.
Sağol kardeşim. Allah'tan otobanda falan giderken büyük bir sıkıntı çıkarmadı.

universeee

Bugun ne oldu tahmin edin arkadaslar! Daha persembe gunu vida cikarttirdigim ve yama yaptirdigim lastige bugun eve geldigimde bir baktim inmis. Dogru lastikciye. Bir baktik ne gorelim. Aha buyrun asagida :S 5 gun icinde tek lastige iki yama. Piyango bileti mi alsam ne yapsam bilemiyorum. Ne deyim kendime.

Tapatalk

Murad

Bugun ne oldu tahmin edin arkadaslar! Daha persembe gunu vida cikarttirdigim ve yama yaptirdigim lastige bugun eve geldigimde bir baktim inmis. Dogru lastikciye. Bir baktik ne gorelim. Aha buyrun asagida :S 5 gun icinde tek lastige iki yama. Piyango bileti mi alsam ne yapsam bilemiyorum. Ne deyim kendime.

Tapatalk
Geçmiş olsun kötü şans. Aracımın arka camına alfistiturkey stickerının hemen yanına minicik bir nazar boncuğu yapıştırdım. Nazara inanmam ama Alfam söz konusu olunca yapıştırayım dedim. Sende bir nazar boncuğu tak. Alfalarımız göze geliyor.

universeee

Nazar boncugu takmaktan ziyade maddi zorluklarimizi bir turlu asamadigimiz icin hala kurban kesemedim ben bu araca. Bir an once onu halletmem lazim ama su dar durumdan bir cikamadik. Cikar cikmaz once onu halletmek istiyorum. Ama nasil bir kismettir anlamadim gitti ya. Ayni tekere 5 gun icinde :S
Bu arada benim arac o kadar goz alici guzellikte de degil abi standart 147. Hicbirsey yapacak firsati yakalayamadim henuz. Cilalama parlatma islerine bile girisemedim. O kadar goz benim arabada olmaz sanmiyorum :)

Tapatalk
Geçmiş olsun kötü şans. Aracımın arka camına alfistiturkey stickerının hemen yanına minicik bir nazar boncuğu yapıştırdım. Nazara inanmam ama Alfam söz konusu olunca yapıştırayım dedim. Sende bir nazar boncuğu tak. Alfalarımız göze geliyor.

Tapatalk

Murad

Nazar boncugu takmaktan ziyade maddi zorluklarimizi bir turlu asamadigimiz icin hala kurban kesemedim ben bu araca. Bir an once onu halletmem lazim ama su dar durumdan bir cikamadik. Cikar cikmaz once onu halletmek istiyorum. Ama nasil bir kismettir anlamadim gitti ya. Ayni tekere 5 gun icinde :S
Bu arada benim arac o kadar goz alici guzellikte de degil abi standart 147. Hicbirsey yapacak firsati yakalayamadim henuz. Cilalama parlatma islerine bile girisemedim. O kadar goz benim arabada olmaz sanmiyorum :)

Tapatalk

Tapatalk

Valla hiçbirşey olmasa da etrafta fazla olmaması dolayısıyla Alfalar zaten dikkat çekici özellikle kırmızılar. :)

universeee

Kirmiziliktan dolayi olabilir tabi ona birsey diyemiyorum :) ulke olarak pek renkli arac yelpazemiz yok. Almanyaya is icin gidip gelmis bir arkadas soylemisti pololarin o kadar guzel renkleri var ki sirf rengi icin alirsin o arabayi ama buraya gelmiyor diye. Burada genellikle koyu ve mat renkler arasinda sivriliyoruz o dogru :)

Tapatalk

Murad

Kirmiziliktan dolayi olabilir tabi ona birsey diyemiyorum :) ulke olarak pek renkli arac yelpazemiz yok. Almanyaya is icin gidip gelmis bir arkadas soylemisti pololarin o kadar guzel renkleri var ki sirf rengi icin alirsin o arabayi ama buraya gelmiyor diye. Burada genellikle koyu ve mat renkler arasinda sivriliyoruz o dogru :)

Tapatalk
Aynen öyle
Araçların zaten %40 ı gümüş gri, %25 i beyaz, %15 i siyahtır herhalde. kalanı da diğer onlarca renk :)

universeee

Sonunda yerini buldu :) Yalniz uzerinde yapisik olan kagit egri kesildiginden tam hizali ayarlayamadim bir turlu ona sinir oldum. Sonunda pes edip yapistirip gectim :)

Tapatalk

Gouki

universeee

Eline sağlık abi :)
Sağolasın kardeşim  :haydi: :arkadasim:

Murad

Kötü yada çok yamuk görünmüyor. Eline sağlık Evren.  :nazar:

universeee

Kötü yada çok yamuk görünmüyor. Eline sağlık Evren.  :nazar:
Tabi öyle acayip bir yamukluk yok ama istediğim kadar düz olduramadım :) Sağolasın Murad  :serefe:

universeee

Ve artık benim 147'de haftasonu arabası kıvamına geldi :) İş değiştirince ben arabayı garaja kapattık. Haftada 40-50 km ancak yaparım sanıyorum bundan sonra. Km artmayacak çok fazla kısmetse. 124k'da sabitleriz uzun bir süre diye düşünüyorum :)
11,5 ayda kabaca 25k yapmışım  :o

universeee

Bugün birlikteliğimizin 1. yıl dönümü  :haydi: Tarihe notumuzu düşelim  :kahve:
Kabaca 26bin km tamamlamışız.

Üzdüğü zamanlar olsa da çok fazla işimizi de gördü. Allah daha başka sıkıntı ve masraf vermesin!  :nazar: :clover:

Tolga033

universeee

Kazasız,belasız,cezasız nice senelere..   :clover: :nazar::alkis:
Eyvallah :) Darısı başına  :serefe:

Tolga033

Kazasız,belasız,cezasız nice senelere..   :clover: :nazar::alkis:
Eyvallah :) Darısı başına  :serefe:
Sağ ol abi,inşallah.Amin.  :)  :arkadasim:

universeee

Uzun zamandir hic dokunma firsati olmamisti arabaya sonunda imkan oldu sukur. Dun oglen siparis verdigim kisa anten bugun geldi bence baya da guzel oldu :)

Sonrasinda da bir seneden uzun zamandir aklimda olup bir turlu yapamadigim isi de yaptim. LPG tanki bagaj halisinda potluk yapiyordu. Bugun kalan yerleri izocamin bu sert pembe renkli yalitim malzemesi ile doldurdum. İscilik guzel olmadi ama bagaj halisini ustune ortunce iscilikten eser kalmadi :) Cillop gibi dumduz bagaj halisini yine kapattik. Bagajin seklinde kesmesi biraz sikintili bir konuydu. Bir dr bunu o kadar zamandir yaomayip ramazanin ilk gunu yapinca daha da bir guzel oldu :)

Tepetalklan göndertildi...

sarpgrey

Geçen günlerde ruhsata LPG işletmek için gereken işleri hallettim. Çok ciddi masraflı olaylar  >:( Yok o belge, yok bu belge, vs vs... Zaten LPG montajını yaptırdığım sıra muayenenin bitmesine 6 ay olunca o kadar masraf arasında bir de ruhsat işletme ücretiyle uğraşmayım dedim zaten cezası düşük diye ama tabi malum gün geldi çattı bende paşa paşa gidip bütün işlemleri yaptırdım. Şanssızlık bu ya, muayene bandrolü yapıştırılan sayfa da dolduğu için bir de onu değiştirmek zorunda kaldım. Neyse kısmetse gidip bugün yeni ruhsatımı alıyorum ve 2 sene kafam rahat bineceğim umuyorum. Burada yaptığım masrafları da yazayım da belki ihtiyacı olan birileri olur ilerleyen günlerde.

LPG'yi ruhsata işletmek için yapılması gerekenler:
   1- LPG sızdırmazlık raporu alınacak - 25 TL
   2- Egzoz emisyon ölçümü yaptırılacak - 38 TL (yenilenen kart ile birlikte)
   3- 2 adet Ek-1 belgesi doldurtulacak - 20 TL
   4- Araç muayene ettirilecek - 159,30 TL
   5- Ruhsat değiştirilmeye gidilecek - 156 TL (bu miktar değiştirilmesi gereken değerli evrak sayısıyla değişiyor)
        -> Araç Tescil Belgesi: 66,50 TL
        -> Motorlu Araç Trafik Belgesi: 89,00 TL
        NOT: Emniyet Müdürlüğüne bir de dilekçe yazmanız gerekiyor. Dilekçe örneğini de aşağıda veriyorum işe yarar umarım!
   6- Ruhsata 30 gün geçtikten sonra LPG işlettiğim için ceza ödenecek - Tutarı bugün ruhsatı aldığımda göreceğim  :o

Kısacası LPG'yi ruhsata işletme mevzusu yılın son haftasında toplamda 398 TL + Trafik cezasına patladı  >:(

Ruhsata LPG işlettirmek için gereken dilekçe örneği:
31.12.2013

PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE
İSTANBUL

................ plakalı aracım üzerinde sonradan gerçekleştirilen LPG dönüşüm işleminden dolayı yapılan değişikliğin ruhsatıma işlenmesini saygılarımla arz ederim.

İmza
Ad Soyad

TC Kimlik NO: ................
Adres: ..........................
Telefon: ........................
Gayet yararlı bilgiler eline sağlık.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Murad

Tolga033

Çok güzel.Birde şöyle komple bir foto alsak.  :)
:nazar:

universeee

Ellerine sağlık dostum.
Sağolasın  :arkadasim: Keyifli oluyor uğraşmaya imkanlar müsade edince :)

ByAKINCI

Güzel bir çalışma olmuş bende aynı malzeme ile simitin potunu almıştım ;) bu arada küçük anten de yakışmış, radyo çekimine artısı var mı sadece görsel amaçlı mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
147 Blackline Red