Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

Kardeşim on numara olmuş ,  bir iki ayardan sonra S**b stoplarını görür Gül'e Gül'e kullan kardeşim .

Lbe olmasa looser olucaz

Gouki

Gidisi cok baska olmus agiz tadiyla binersin umarim kardesim.

ufuksrl

Beklediğimden çok daha iyi gidiyor alet .  :nazar: keyifle gazla kardeşim. Beni benden alan egzozdan çıkan alevdi. Yaklaşık bi 10 saniye kadar kızarık şekilde durdu egzoz kafası :alkis: :alfisti:

Doğa Tosun

Şaşırtıcı valla abi, Ufuk abinin söylediği egzoz alevini inkar etmiyor araba :D
Maşallah, keyifle gazla. Qv JTD  :clover:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ufuk93

Vallahi ayakta alkisliyorum insallah bulustururuz su canavarlari bir gun

Sent from my iPhone using Tapatalk

mythos

Bravoyu satmasaydim yapmaya niyetlendigim bir olaydi bu benim... Eline saglik :)
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

Baskan

Maşallah özdemir kazasız, belasız güzel günlerde kullan.

ssg

Hayirli olsun ozdemir abi. Gule gule bin :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

The Schuey

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALP

Hayırlısı olsun güle güle kullan.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

sbk0655

hi_cazz

Hayırlı olsun Özdemir. Çatara patara var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

FB10ur

Hayırlı olsun kardeşim allah tekerine taş değdirmesin :)

max-ime

Karsim kazasiz, belasiz surusler. Aracin gidisi birbaska olmus. Gucu de, devir bandi da cok iyi. Bir iki ufak ayarla daha da iyi olacak.

Ama deneme sonuclarin yine husraaaannn :)

tfnsmsk

Maşallah  :nazar:
Kazasız belasız kullan ve makineye dur demeyi unutma kardeşim,
Çünkü o, durmayacak gibi :)
sportif ruh.

ATA

Bi kadran videosu, bisey yokmu ya? Meraktan öldüm burda :) illa orayami gelmek lazim görmek için :)))

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Hepinize çok teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah  :nazar:
Kazasız belasız kullan ve makineye dur demeyi unutma kardeşim,
Çünkü o, durmayacak gibi :)

Abi tam randımanlı bir şekilde halledersem frenlere de el atacağım maddi açıdan biraz toparlarsam durumları aklımda var. güzel dileğin için çok teşekkür ederim.

Bi kadran videosu, bisey yokmu ya? Meraktan öldüm burda :) illa orayami gelmek lazim görmek için :)))

Tapatalk

Abi aslında dün gece tam takım çıktık racelogic, gopro falan ama o an gazla hepsini unuttuk şöyle söyleyebilirim

turbo büyütmeden önce yazılım,büyük cooler,dp,egsoz,filtre ile a3 tfsi 140hp otomatik ile denediğim de 5-6 boy beni geçiyordu açıp gidiyordu , dün akşam a3 ü rahat bir şekilde geçiyordum 2 defa denedik 1e1 olarak 1. de aldım, 2. de ise 200 km ye kadar öndeydim daha sonra kestik.

Şuan için daha arabayı tanımaya çalışıyorum kaçta vites atmam gerek vs vites geçişlerimde geriye düşüyorum.

Yine a3,ben ve ufuk (170 hp manuel) 220-230 lara kadar yan yana yürüdük hatta indiğimizde herkes kahkaha atıyordu çok keyifliydi , arkamızda da Doğa 159 ile takipteydi , hıza bir baktım 220 lerdeyim kafamı çeviriyorum ufuk yanımda :D hatta o sırada görmüş egsoz kafaları kıp kırmızı olmuş ateş atıyormuş , o sırada Ufuk gördüğünde aha bir şeyleri kırdı demiş :D

Düne dair tek medya unsuru :D

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ozoozo

Aracın gidişi olsun vs çok güzel oldu inşallah sorunsuz binerim , ancak 1-2 sorunum var ve haritanın güncellenmesi gerek.

Yazılım yapılması için beyin üzerinden yapıldı haliyle sanırım bir şeyler yanlış oldu. Sorunum şunları ki : arabayı çalıştırdığımda sorun yok ancak biraz yürüdükten sonra start&stop ve hill holder devre dışı diyip ESC yakıyor. 2. sorunum ise frene bastığımda arabayı arka vitese atmış gibi arka ışıklarım yanıyor ve yol bilgisayarında park sensörü çıkıyor , yani arabayı geriye attığım araç kendisini geri viteste sanmıyor park sensörü falan devreye girmiyor ama frene bastığımda yol bilgisayarında sensör aktif oluyor ve arka R ışıklarını yakıyor , haliyle trafikte falan frene bastığımda arabanın arkası pavyon gibi bir beyaz ışıklar yanıyor bir led ışıklar , bu sorunu çözmemiz gerek. Yazılımcım ile dün baya şey yaptık ama bir fikrimiz yok çünkü çok saçma ve mantığa aykırı bir hata frene basınca ne alaka diyor insan. Bende ona remapten önce yoktu dedim oda hak veriyor ancak bir fikrimiz yok , pazartesi tekrar bakacağız olmadı eski Dr.ecu mapi yükleyip bakacağız düzelecek mi diye , %100 olarak map te bir çakışma var.

Sağolsun sabah Mustafa abi ( You are not allowed to view links. Register or Login ) baya yardımcı oldu , aküyü söktük Ufuk ve Uğur abiyle ( You are not allowed to view links. Register or Login - You are not allowed to view links. Register or Login tekrardan 2 nizide çok teşekkürler) yine düzelmedi. Olmadı Ufuğun aküyü ile benim aküyü komple değiştirdik yine olmadı. Araç çalışırken benim arabam 11.4 volt gösteriyor , ufuğun ki 14 küsürlerdeydi , Mustafa abi bu volt'un anormal olduğunu hatta bir arkadaşına danıştığında araç kendini şarj etmiyor kesinlikle remapten motor beyni ve araç beyni farklı olduğundan uyuşmuyor büyük ihtimalle demiş. Dün gece denemeye çıkmadan öncede Özgün abi kesinlikle remapten dedi.

Bizim araçlarda 2 beyin varmış birisi motor beyni birisi body computer sanırım bunlar birbirine uyuşmuyor , yazılımcıma turboyu taktıktan sonra remap i attık bu hatayı aldığımda söyledim , abi zaten sizde 3 tane mi ne beyin var diğerine dokunmadık vs dedi ama sanırım bir şeylerin tekrar düzeltilmesi gerekiyor. Obd den girseydik bu sorun olmazdı ama ondaki cihazda obd den girmiyordu. Az çok bilen varsa yazılım yapanların farklı yazılım programları var kimisi kesh falan kullanıyor benim tuner'ımda kesh yoktu haliyle beyinden yaptık yazılımı. Bakalım yarın öğleden sonra uğrayacağım yanına inşallah sorunu çözersek ağız tadıyla binerim.

Bu işlere girince bu tip sorunlar mutlaka oluyor yapacak bir şey yok zaten yaptırmadan öncede gider gelirsin ayar yaparız diye konuşmuştuk ben biraz takıntılıyım hafiften canımı sıkıyor halledersek mis olacak.

You are not allowed to view links. Register or Login senin düşüncen nedir abi , elektrik aksamlarla falan uğraştın en sonda uğraşıyordun , yani sorun %100 remapte uyum sorunu var ama neyin değişmesi gerekir yada nelerle oynamak gerekir , yarın gittiğimde direk söylerim.

a-y-k-u-t

plaka ya takıldım tam benlik Aykut Ekşioğlu  :D
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

tunerviper

Bazı Remap programları çektiği dosyayı tekrar yüklerken bazı kısımlarını bozabiliyor. Aklıma gelen ilk şey bu oldu. Onun dışında Dediğiniz gibi önceki dosyayı atıp denediğinizde düzgün Çalışıyormu ilk önce bu denenmeli. Anladığım kadarı ile k tag cihazı ile okuma yazma yapılmış direk eprom bacaklarından.
Turbo Twin Spark

ATA

Voltajda çok düşük, programdan sonra ilk iş ona bir çözüm şart.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Yazılımcı aradı abi naptın arıza tespite soktun mu diye , birde ona sok demişti remapten sonra , bende soktum aynı dedim. Mapte çakışmalar varmış araştırdım vs dedim , dert etme kardeşim sabahtan gel halledelim biraz bakalım dedi. Artık yarın sabah yine sanayideyiz :D inşallah halledersek keyifle sürerim birde mutlaka boost ve egt saati almam gerek onuda halledicem bu hafta dün roll de heralde içerisi 800-900 derece vardı ki Ufuk egsoz kafaların kıp kırmızıydı diyor. Gerçi baya zorladık kolay kolay yapmam öyle bir şey.

Voltaj konusunda ise abi Mustafa abinin arkadaşı oda remapten yani beyin ile alakalı dedi , 2 beyin olduğu için birbiriyle uyumlu hareket halinde olmadığından akü şarj edemiyormuş kendisini haliyle diğer sıkıntılarda yine remapten.

Bugün Ufuktaki aküyü bana, bendekini ona taktık. Yine değişen olmadı zaten bildiğiniz gibi araba daha 1.5 senelik. 33 bin küsürlerde akü de sorun olacağını sanmıyorum ki değişince de sorunlar aynıydı.

Bakalım inşallah yarın düzeltiriz , mapte olduğu kesin biraz uğraş gerekecek sadece diye düşünüyorum.

OZO..!!!

hi_cazz

Özdemir durum vahim heralde. Angara ÖLÜCÜ TİM bile fiyat verip noter demediklerine göre  :haydi: :haydi: :haydi:

ozoozo

Özdemir durum vahim heralde. Angara ÖLÜCÜ TİM bile fiyat verip noter demediklerine göre  :haydi: :haydi: :haydi:

Hahahahahahaha güzel tespit abi , komple beyni yaktık çaktırma  :yukari-ok: yarına çözeriz inşallah biraz uğraşırsak o zaman sıraya girerler abi  >:D

tughan

Maşallah çok güzel olmuş Özdemir, kazasız belasız sorunsuz kullanırsın inşallah  :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed