Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

OBD'den girmediği için diğer beyinle aralarında iletişim kopukluğu olmuş demi :D Hadi geçmiş olsun.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
OBD'den girmediği için diğer beyinle aralarında iletişim kopukluğu olmuş demi :D Hadi geçmiş olsun.

aynen abi :) ayarı verdik artık obd den girebiliyoruz.

Hala sanayideyiz. 180 hplere çektik arabayı , remap olayı harbiden baya uğraşlı ve yorucu bir tatlılığı varmış. İşi yapan kişi de keyifli olunca sabaha kadar dururum :)

Dışarıdan gelecek olan olmaz ama Ankara ekibinden yazılım vs düşünen varsa kesinlikle US diyorum. Hem esnaflık,hem arkadaşlık hemde iş bilgisiyle uzun zamandır aradığım tuner. Genelde bilenler bilir en çok yakındığım şey yazılımcıların g*t kalkıklığı ve insanları sallamaması idi ancak Utku abide bunların hiç biri yok. Yaklaşık 6-7 saattir benim araba üzerinde en iyi randımanı almak için çalışıyoruz.

OZO..!!!

alisto

benim guly 170'lik TCT, ve aklımda yazılım var ama bilmeyen birinin eline bırakıp başıma iş almaktan korkuyorum açıkçası.. eğer bu kadar memnunsan ben de düşünebilirim yazılım ; )

bu arada 0-100 videosu bekliyoruz  :) bende de var bi video..

Baskan

Seni dinliyor ve öneri ile destekliyorsa o insanı bırakmıcaksın :) Log alıyormusun ?

ozoozo

Seni dinliyor ve öneri ile destekliyorsa o insanı bırakmıcaksın :) Log alıyormusun ?

Abi torque log alıyor mu ? Birde egt okuyor mu torque ?

Valla abi bayıldım ya çok iyi birisi zaten önceden tanıyordum mallık yapıp Quattro ya gittim , dükkandan çıkalı 1 saat oldu oturduk baya sohbet ettik yarış anılarını falan anlattı. Zaten bana yaptığı güzellik bile yeter  fiyat ve ödeme konusunda gerçi Günay abimin etkisi büyük :D

Zaten kendisi bilkent mezunu computer technology. Özgün abiyi düşünerek multi air a yazılım doğru düzgün yapan olmadığını söyledim , ben uğraşırım eğer istediğimiz gücü alamazsak para almam dedi. 4 tane tork koruyucusu olduğundan vs bahsettim teknik dil de bir şeyler söyledi ama anlamadım :D

Bu arada utkunun önerisi ve kafamızdaki plan gt17 takmak yaza doğru. Biraz böyle tadını çıkar daha fazla açmayalım şuan en sağlıklısı bu dedi 180 de bıraktık. Birde methanol giricez yaza doğru. Elimde aem methanol kit var ama sanırım dizele uymuyor zaten kendi sattığım malı arabaya takma taraftarı da değilim :)

OZO..!!!

Lbe

Abi torque log alıyor mu ? Birde egt okuyor mu torque ?

Valla abi bayıldım ya çok iyi birisi zaten önceden tanıyordum mallık yapıp Quattro ya gittim , dükkandan çıkalı 1 saat oldu oturduk baya sohbet ettik yarış anılarını falan anlattı. Zaten bana yaptığı güzellik bile yeter  fiyat ve ödeme konusunda gerçi Günay abimin etkisi büyük :D

Zaten kendisi bilkent mezunu computer technology. Özgün abiyi düşünerek multi air a yazılım doğru düzgün yapan olmadığını söyledim , ben uğraşırım eğer istediğimiz gücü alamazsak para almam dedi. 4 tane tork koruyucusu olduğundan vs bahsettim teknik dil de bir şeyler söyledi ama anlamadım :D

Bu arada utkunun önerisi ve kafamızdaki plan gt17 takmak yaza doğru. Biraz böyle tadını çıkar daha fazla açmayalım şuan en sağlıklısı bu dedi 180 de bıraktık. Birde methanol giricez yaza doğru. Elimde aem methanol kit var ama sanırım dizele uymuyor zaten kendi sattığım malı arabaya takma taraftarı da değilim :)

OZO..!!!

Şuanki turbona iyi bak.Duruma göre yazın 500e alırım senden

LBE..!!!

ozoozo

Sana yağmurlu günde su yoq.

OZO..!!!

Gouki

:D sorunun kolayca çözülmesine sevindim kardeşim.

You are not allowed to view links. Register or Login Birşeyler yapmamız lazım kardo :'(

ufuksrl

You are not allowed to view links. Register or Login abi adam uğraşırım demiş multiair için. Napsak QV turbosu falan mı taksak bizde  >:D

Gouki

Elektro-hidrolik valflerin kaputa saplanmasından korkuyorum :)

hi_cazz

Hayırlı olsun kardeşim. Sorunsuz bir şekilde kullan inşallah. Bir daha geldiğimde benim yazılımada el attıralım. Güncellemek istiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ATA

You are not allowed to view links. Register or Login abi adam uğraşırım demiş multiair için. Napsak QV turbosu falan mı taksak bizde  >:D

Multiair icin yazilim yapan yerler mevcut. Hatta bir tanesi çok başarili oldugunu idda etti. Denemekten zarar gelmez diyorum ben :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Baskan

Şu 4 modülü kırsınlar bir tct çakarım en kırmızısından :)

ozoozo

Hayırlı olsun kardeşim. Sorunsuz bir şekilde kullan inşallah. Bir daha geldiğimde benim yazılımada el attıralım. Güncellemek istiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim abicim sağolasın hallederiz abi  :yukari-ok:

Multiair icin yazilim yapan yerler mevcut. Hatta bir tanesi çok başarili oldugunu idda etti. Denemekten zarar gelmez diyorum ben :)

Tapatalk

Abi yapıyorlar ama doğru düzgün güçler çıkmıyor sadece turbo basıncı ve yakıt ile oynamakla yetiniyorlar onuda doğru düzgün yapamıyorlar. Özgün abi geçen bahsediyordu yurt dışında bir adam karısının arabasına yapmış 230 muydu 240 hp mi ne almış , bu güçleri Türkiye de daha alan yok :) yani demek istediğim yapmaya yapıyorlar ama atmosferik arabaya yazılım atmış gibi güç alıyorsun , altlar canlanıyor vs ama değmiyor,tam randıman olmuyor yani. 1.4 tsi 160 lık roccolar sadece yazılım ile 220-230 oluyor bizim MA lar ile kıyaslayınca uçurum var :)

Şu 4 modülü kırsınlar bir tct çakarım en kırmızısından :)

Valla Özgün abiye söyledim abi adam eğer istediğimizi gücü alamazsak para da almam dedi zaten ben yılanı saldım artık quqi düşünsün :D You are not allowed to view links. Register or Login

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login öyle yaş dala basmaz :P Yedekte bir ecu, şanzıman ve motor hazırlayın Ankara ekibi olarak o da belki diye düşünür :P

Gouki

Başkanım 2 yıl uğraşmış adam karısının stock mito qv'sini 218 beygir yapmış. Önüne sterlinleri döktüm ama yollamadı zalım.

Baskan

Ankara'ya davet edin 1-2 pavyon gezisinden sonra kafayı bulur kendi anlatır zaten :D

Gouki

Eşimi çok seviyorum dedi :'(

hi_cazz

Eşimi çok seviyorum dedi :'(

hahahaaaa...

ku2

Özdemir..kaç zamandır girmiyorum foruma.. Yeni gördüm.
Hayırlı olsun. Elinize sağlık..
Güle güle kullan kazasız belasız.

Ben de nacizane racechip yaptım benim 1.9 GT ye..
Orta şeker bir ayar ile alt devirler inanılmaz güçlendi, doldu.
Geçen gün çevre yolunda 3.20 D GT denk geldi.. Adam geçemedi beni..
184 hp BMW biliyorsun.. Benimkini dyno yapmak istiyorum.. Bu hafta gidelim mi senin dyno yaptırdığın yere..?
Ben de bir görmek istiyorum..Araç ne oldu..? Çünkü manyak gidiyor..!!!

Seninle de deneriz istersen..

Öpüyorum..
Selamlar.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ozoozo

Özdemir..kaç zamandır girmiyorum foruma.. Yeni gördüm.
Hayırlı olsun. Elinize sağlık..
Güle güle kullan kazasız belasız.

Ben de nacizane racechip yaptım benim 1.9 GT ye..
Orta şeker bir ayar ile alt devirler inanılmaz güçlendi, doldu.
Geçen gün çevre yolunda 3.20 D GT denk geldi.. Adam geçemedi beni..
184 hp BMW biliyorsun.. Benimkini dyno yapmak istiyorum.. Bu hafta gidelim mi senin dyno yaptırdığın yere..?
Ben de bir görmek istiyorum..Araç ne oldu..? Çünkü manyak gidiyor..!!!

Seninle de deneriz istersen..

Öpüyorum..
Selamlar.

Abi güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Geçen gece denemeye çıktığımızda kendi aramızda konuştuk dyno günü yapalım diye , Utku abiyle de konuştum uygun fiyattan bir şeyler ayarlamaya çalışacağım normalde 100 tl alıyor , ama "abi onu bir pazar günü yapmamız lazım opelciler de söyledi" falan dedi , istersen hep beraber gidelim bir organizasyon ayarlayıp istersen tek yani beraber gidelim nasıl istersen :)

ku2

Gideriz beraber. Sorun yok. Pazar günü ayarlama yapmam lazım. Bilmeyenler vardır.. 2. çocuğumuz oldu. Artık 2 oğlum var :))
--

ozoozo

Gideriz beraber. Sorun yok. Pazar günü ayarlama yapmam lazım. Bilmeyenler vardır.. 2. çocuğumuz oldu. Artık 2 oğlum var :))

Ben haftasonu zaten uğrarım abi onun yanına bu sırada netleştirir konuşurum duruma göre ya ikimiz gideriz , yada bizimkilerle hep beraber gideriz. Tebrik ederim abi , Allah analı babalı büyütsün.  :nazar:

ku2

Tamam.. Teşekkürler.
Konuşalım haftasonuna doğru.
Zira..programım belli olmaz :))
--

Erenbal

videoyu heycanla bekleyen bir tek ben mi kaldım  :D