Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Kardeşim için ilk arabası olacak küçük, otomatik bir araba arıyorum. Tabii ki ilk baktığım mito oldu ama bütçe 40 bin civarı.ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu MiTo bizim işyerine çok yakın. Kazalı otomobiller alıp tamir ederek veya parça parça satan bir yer. Bu MiTo geldiğinde ön tamponu falan değiştirdiler. Yanlış hatırlamıyorsam sağ tarafı boyalı. Motor kaputunun sol far ile birleştiği yerde hafif bir dengesizlik var. Hava yastıklarının açıp açmadığını hatırlamıyorum. Ama genel olarak bakınca derli toplu bir MiTo. Iyi bir boya bakımı ile güzel olur. Içinin nasıl olduğunu bilmiyorum, camlar renkli olduğu için tam göremiyorum. Bence daha ucuza alınabilir.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

etimat

Valla dün eşime aynı model aynı paketi aldım.. Gerçekten efsane bi araç :) Hanıma aldık ben insem kullanacak garibim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
06 UJ 192
    147

umitkilic

Bu MiTo bizim işyerine çok yakın. Kazalı otomobiller alıp tamir ederek veya parça parça satan bir yer. Bu MiTo geldiğinde ön tamponu falan değiştirdiler. Yanlış hatırlamıyorsam sağ tarafı boyalı. Motor kaputunun sol far ile birleştiği yerde hafif bir dengesizlik var. Hava yastıklarının açıp açmadığını hatırlamıyorum. Ama genel olarak bakınca derli toplu bir MiTo. Iyi bir boya bakımı ile güzel olur. Içinin nasıl olduğunu bilmiyorum, camlar renkli olduğu için tam göremiyorum. Bence daha ucuza alınabilir.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk
Bayram sonu sorgulamasına falan başlayım o zaman.teşekkür ederim

umitkilic

Valla dün eşime aynı model aynı paketi aldım.. Gerçekten efsane bi araç :) Hanıma aldık ben insem kullanacak garibim :)

Bu muhtemelen ağır hasar kayıtlı ve idare edecek şekilde onarım yapılmıştır diye tahmin ediyorum.Bu şartlar altında sizinkiyle kıyaslarsanız,yaklaşık kaç lira vermeliyim bu arabaya?

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun  :yukari-ok:

etimat

Bu muhtemelen ağır hasar kayıtlı ve idare edecek şekilde onarım yapılmıştır diye tahmin ediyorum.Bu şartlar altında sizinkiyle kıyaslarsanız,yaklaşık kaç lira vermeliyim bu arabaya?

Hocam biz 54.500 e 54.000 km de aldık. Bu aracın bence ederi hasar kaydı varsayımınızı da doğru sayarsak 40.000 tl yi geçmemeli.. Yinede @oguzcanalantor fiyat konularında daha yardımcı olabilir?

06 UJ 192
    147

etimat

Hayırlı olsun  :yukari-ok:

Teşekkür ederiz :) Biz ayrılamayız ;)

06 UJ 192
    147

alfarif

Arkadaşlar İzmir'den yazıyorum,  bu satılık 2004 alfa 166 bilgisi olan varmı, çok minnettar kalacağım, lütfen yardım edin
156 2.0 ts  amazon yeşili 26 fl 418 2008-2010
156 2.0 ts  proteo kırmızı 26 pe 171 2010-2013
GT  s/s  siyah  06 gt 265  2014-2015
145  1.4 ts  gümüş gri  35 mfg 08  2015---
166  2.0 ts  gümüş gri  09 kk 692   2016-2018

Kibitzer

Arkadaşlar İzmir'den yazıyorum,  bu satılık 2004 alfa 166 bilgisi olan varmı, çok minnettar kalacağım, lütfen yardım edin

You are not allowed to view links. Register or Login Arkadaşımızın aracı.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login Arkadaşımızın aracı.
Merhabalar araç benim.birbuçuk yıldır bende. Diyer araçlarımın konusunu açmıştım fakat, evlilik çocuk vs derken forum'a girmeye artık pek fırsatım olmuyor. İlanda nen yazdıysam doğrudur itimat edebilirsizin. Onun dışında kafanıza takılan her soruya benden gerekli cevabı alabilirsiniz.
Cümletten hayırlı bayramlar diliyorum.

Storm13

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Renk olarak çok orjinal duruyor da.

yigittt

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Renk olarak çok orjinal duruyor da.

ilandaki 159 benim. rengi "vezüv gri"dir. özellikle temiz tutunca çok dikkat çekiyor bence en güzel renklerden biri.

aracı yaz başında 5 yıllık sahibinden aldım. birkaç galerici de gördü gerçekten piyasada bulunmayan 159'lardan olduğunu söylediler ve almak için baya darladılar. ayağım kırıldıktan sonra buraya yazmıştım satacağımı ama moderasyon sildi sanırım belki mesaj sayım düşük olduğu içindir o nedenle tekrar yazmadım. şimdi biri sorduğuna göre cevap verme hakkım vardır sanırım :)

bayramdan önce 57000'e satmıştım ama ayağımla ilgili başka hastane ihtiyaçlarım oldu son anda vazgeçtim. şimdi hem sağlık olarak hem medeni hal olarak daha özgürüm (ailevi bir şeyler oldu) hızlıca satıp giulietta almak istiyorum.

Kibitzer

ilandaki 159 benim. rengi "vezüv gri"dir. özellikle temiz tutunca çok dikkat çekiyor bence en güzel renklerden biri.

aracı yaz başında 5 yıllık sahibinden aldım. birkaç galerici de gördü gerçekten piyasada bulunmayan 159'lardan olduğunu söylediler ve almak için baya darladılar. ayağım kırıldıktan sonra buraya yazmıştım satacağımı ama moderasyon sildi sanırım belki mesaj sayım düşük olduğu içindir o nedenle tekrar yazmadım. şimdi biri sorduğuna göre cevap verme hakkım vardır sanırım :)

bayramdan önce 57000'e satmıştım ama ayağımla ilgili başka hastane ihtiyaçlarım oldu son anda vazgeçtim. şimdi hem sağlık olarak hem medeni hal olarak daha özgürüm (ailevi bir şeyler oldu) hızlıca satıp giulietta almak istiyorum.

Koltuklar elektrikli+hafızalı mı?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

bcakir

Arkadaşlar herkese merhaba. İlanlarda olmayan bir 159'u alma niyetim var. Tek endişem araç galeride ve kilometresi 195 binde. Düşük kilometreli araçlardan hile yüzünden çekiniyoruz, yüksek km'ler korkutuyor. Bu aracın servis geçmişi var mı yok mu aracı almadan öğrenmemin şansı yok mu? Servisler telefonda bilgi vermiyor haklı olarak. Galerici de aracın geçmişi hakkında bilgisi yok. Kaporta boya olayında tamam ama motor, enjektör, şanzıman sağılığı konusunda expertizlere pek güvenmiyorum. Araç Antalya'nın Serik ilçesinde ben İstanbulda olduğum için yetkili servise de götürme şansım yok. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?

murat

Arkadaşlar herkese merhaba. İlanlarda olmayan bir 159'u alma niyetim var. Tek endişem araç galeride ve kilometresi 195 binde. Düşük kilometreli araçlardan hile yüzünden çekiniyoruz, yüksek km'ler korkutuyor. Bu aracın servis geçmişi var mı yok mu aracı almadan öğrenmemin şansı yok mu? Servisler telefonda bilgi vermiyor haklı olarak. Galerici de aracın geçmişi hakkında bilgisi yok. Kaporta boya olayında tamam ama motor, enjektör, şanzıman sağılığı konusunda expertizlere pek güvenmiyorum. Araç Antalya'nın Serik ilçesinde ben İstanbulda olduğum için yetkili servise de götürme şansım yok. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?

En temizi galerici ile şurada buluşmak olacaktır ;)

Eğer Antalya Birmot'a giderseniz, şube müdürü Taylan Bey'i bulup benim özel selamımı iletin size candan yardımcı olacaktır ;)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

bcakir

En temizi galerici ile şurada buluşmak olacaktır ;)

Eğer Antalya Birmot'a giderseniz, şube müdürü Taylan Bey'i bulup benim özel selamımı iletin size candan yardımcı olacaktır ;)

Çok teşekkür ederim. Aracın galeride olması ve geçmişi ile ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadığım için İstanbuldan kalkıp Antalya'ya kadar gitmek gözümü korkutuyor açıkçası. Aracın plaka/motor/şase bilgisi ile gitmeden önce yardım alabileceğim kimse var mı buralarda biraz da bunu öğrenmek istiyorum açıkçası.

murat

Vallahi o alacağınız bilgiler hiçbirşey ifade etmez bu km. deki bir araç için..Hele hele bu bir 159 ise...Çünkü yetkili servise ömür boyu gitmemiştir emin olun

Şunu arkadaşlar paylaştı diğer bir başlıkta ilgilenmeye değer bişeye benziyor ..(ancak yazıldığı gibi Distinctive değil)

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

bcakir

Vallahi o alacağınız bilgiler hiçbirşey ifade etmez bu km. deki bir araç için..Hele hele bu bir 159 ise...Çünkü yetkili servise ömür boyu gitmemiştir emin olun

Şunu arkadaşlar paylaştı diğer bir başlıkta ilgilenmeye değer bişeye benziyor ..(ancak yazıldığı gibi Distinctive değil)

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim. ilandaki araç benim aradığım/olmayan ve istemediğim unsurlar bulunduruyor malesef. Sanırım atlayıp Antalya'ya gitmek farz oldu. Peki son olarak aracı birmot'a mı yoksa expertiz merkezine götürmemi mi tavsiye edersiniz. (daha önce çok araç aldım sattım ancak bunların hiçbiri alfa ve bu km'lerde değildi bu sebeple biraz titiz davranıyorum)

murat

Ben Otorapor'a gitmenizi öneririm şahsen..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

defrost

07 bhm plakalı araç mı?

bcakir

07 bhm plakalı araç mı?

evet hocam nerden bildiniz :)

nazamarya

selamlar. forumda biraz araştırdım ama konu bulamadım. bu araç tanıdık mı? teşekkürler.

2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

murat

selamlar. forumda biraz araştırdım ama konu bulamadım. bu araç tanıdık mı? teşekkürler.

Valla burdan mı bilmiyorum ama nefis görünüyor  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

nazamarya

Valla burdan mı bilmiyorum ama nefis görünüyor  :yukari-ok:

87'nin üstüne çıkamıyorum teklifimi reddetti :) forumdan 3bin tl yardım rica ediyorum  :alfisti:  :D
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

a-y-k-u-t

ALFAROMEO 159 DİSTİNCTİVE PLUS
İlan No: 478633675
Bir arkadaşım görüp beğenmiş,araç ile bilgisi olan bilgilendirebilir mi lütfen
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!