Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigittt

You are not allowed to view links. Register or Login
Koltuklar elektrikli+hafızalı mı?

Elektrikli hafızalı değil hocam. Sadece ısıtmalı.

Bu arada sitedeki ilan süresi sona erdi ben de yenilemedim. Kırklareli'de bekleyen birkaç kişi var bakacaklarmış dönünce. Şimdilik izmirdeyim, Forumdan biri çıkarsa yardımcı olurum. Gerçekten kötü arabalar, özellikle 50-52.000tl bandının altındaki 159'lar saatli bomba gibi. (Ben de yakın dönemde satılık tüm araçlara baktım ve galericilerin arabama nakitte 52.000, takasta 54.000 civarı teklifler vermesinden yola çıkarak söylüyorum)

erim

araç hakkında bilgisi olan var mı ?

agucba

Kardeşim için ilk arabası olacak küçük, otomatik bir araba arıyorum. Tabii ki ilk baktığım mito oldu ama bütçe 40 bin civarı.ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu akşam MiTo'nun yanından geçerken fotoğraf çektim önden.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

ArinFırat

arkadaşlar malumunuz 2 aydır kırmızı 1.4 giulietta arıyorum.. linkteki giu hakkında bilgisi, fikri olan var mı? 2011 1.4 dist. spor paket 100bin de. pazarlık konusunda aşırı ketum..yorumlarınızı alabilir miyim. sizce alınır mı?

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

partridgepatient

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir 159 almak istiyordum ama bir türlü fırsat olmadı.Şimdi artık ciddi ciddi ilanlara bakmaya başladım. Bütçeme uygun temiz görünen bir iki araç baktım. Bunlardan en çok içime sinen;

sizden de fikir almak isterim bu araç hakkında. Bu başlık altında incelediğimde hiç bahsedilmemiş konusuda geçmemiş. Tanıyanınız var mı forumdan bir arkadaş mı acaba bilgisi olup yardımcı olursanız görüşmeye başlayacam araç sahibiyle. şimdiden teşekkür ederim.

emnalp

Herkese merhabalar,

Aşağıdaki ilanlarda bulunan arabalar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

ArinFırat

sizce bu giu nasıl? aracı tanıyan bilen var mı? You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

sizce bu giu nasıl? aracı tanıyan bilen var mı? You are not allowed to view links. Register or Login

Belirtildiği gibi 120'likse bence acele ediyorsun derim dostum :)

ArinFırat

Belirtildiği gibi 120'likse bence acele ediyorsun derim dostum :)
evin 2. arabası olacağı için 120 veya 170 olsun kriterim yok..ilanlar içerisinde en uygunu ve istediğim fiyat aralığında o var.. 2 aydır tetikteyim ama bir türlü bulamadım, temmuzdan beri okullar açılana kadar bulurum dedim ama bir türlü denk gelmedi...buradan da satan yok, üstelik limitimi 52 bin yaptım..

Storm13

evin 2. arabası olacağı için 120 veya 170 olsun kriterim yok..ilanlar içerisinde en uygunu ve istediğim fiyat aralığında o var.. 2 aydır tetikteyim ama bir türlü bulamadım, temmuzdan beri okullar açılana kadar bulurum dedim ama bir türlü denk gelmedi...buradan da satan yok, üstelik limitimi 52 bin yaptım..

Yakıt olarak 120lik ve 170lik arasında çok fark yok sanırım, bütçeyi biraz daha çıkıp 170lik performans olarak daha tatmin eder bence

ArinFırat

Yakıt olarak 120lik ve 170lik arasında çok fark yok sanırım, bütçeyi biraz daha çıkıp 170lik performans olarak daha tatmin eder bence
yakıt tasarrufu olayını geçtim..eşimin ayda yapacağı max 200-300 km, o da 120 lik ile 170 lik arasında ayda en fazla 20 tl farkedecek,performans beklentim yok çünkü 159 um o konuda gazımı alıyor... 2 ayı aşkın süredir Kırmızı- Benzinli-km 120 bini geçmemiş olan kriterlerde giu bulamadım..bana kalsa sabırla bekleyecem ancak süre uzadıkça eşim vazgeç giuliettadan, Juke, auris veya 308 alalım diye baskı yapıyor.. 159 ve giu sahibi olmaya bu kadar yaklaşmışken bu fırsatı kaçırmak istemiyorum çünkü maddi açıdan bir daha da bu seviyeye çıkamayacam..yarın sabah İstanbul'a geliyorum ve bakacağım 2-3 giu var,,muhtemelen fiyat ve donanım olarak en uygun olan bu giu'yu alacam

ArinFırat

yarın sabah İstanbul'dayım.. Diyarbakır'dan özel siparişi veya isteği olan varsa yazabilir.

akıllı

Sağ git salim dön inşallah. Haberleri verirsin artık...

ArinFırat

Sağ git salim dön inşallah. Haberleri verirsin artık...
teşekkürler..inşallah hayırlı olur da fotoğrafları paylaşırım

Alfadanadam

Şimdiden hayırlısı olsun dostum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ArinFırat

Şimdiden hayırlısı olsun dostum.

teşekkürler..aldım gitti :) Zeki abiye ilgi ve alakası için teşekkürler.. bu arada okan bey'in giulia'sını ve Sercan arkadaşın spider'ini canlı gördüm..hacı oldum :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

akıllı

@ArinFirat hadi Allah mübarek etsin. Hem arabayı hem hacılığı

Storm13

h.t

Hayırlı olsun :)

Alfadanadam

Oo şirin babayı gördük bahaneyle. Tekrardan hayırlı olsun

Kurzuk

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

murat

Güzel 159 arayan varsa PM atsın, 2008 160bin km, Qtronic, Dist-Plus, Sunroof, Lacivert içi siyah deri. Kılıç gibi araba, arkadaşımız aldığından beri klima vs. ıvır zıvıra 10 bine yakın para harcamıştır. Carium Zeki abiye arabayı sorabilirsiniz. Yamaç Beyin 159 derseniz anlatır zaten. Kaza falanı filanı yok.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Semih izgi

teşekkürler..aldım gitti :) Zeki abiye ilgi ve alakası için teşekkürler.. bu arada okan bey'in giulia'sını ve Sercan arkadaşın spider'ini canlı gördüm..hacı oldum :)

Hayırlı olsun. Konusunu bekliyoruz  :yukari-ok: 

ArinFırat

Hayırlı olsun. Konusunu bekliyoruz  :yukari-ok:
dönüş yolundayım.varır varmaz açacam. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kibitzer

dönüş yolundayım.varır varmaz açacam. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hayırlı olsun :) Güle güle kullan. Bir an önce varacağım diye acele etme. Varınca bir kelime de olsa mesaj at :))