Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 Nisan Cumartesi; Körfez Pist Organizasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carmaniac

Ozmn bnm pirelli P7000 ler umduğumdan cok daha iyi bir lastikmiş.Sol lastiğin tipi kaysada son turlarda bile görevini yaptı.Fiyat performans açısından tavsiye ediyorum ozmn p7000 i:)

Burak senin eskı canavardada p7000 vardı sanırım dımı??

Edited by - carmaniac on 27/04/2008  18:15:21

n/a

quote:

Bi şey dikkatimi çekti şimdi :)en iyi turumu 33. turumda yapmışım ben pisstte 33 ümü anarken oda beni anıyomuş heralde :)valla ne yalan söliyim  sattığıma en pişman olduğum gün pist günü oldu

Burak senin 33 olsaydı,nasıl bir tur zamanı çıkacağını çok merak ederdim.. :))

n/a

ewet aras kesinlikle, hele brembo max - ate 2lisi bile olsa standart yapılı fren sistemiyle daha hızlı gitmek adına tam fren noktasına kadar gazlayıp fren yapmak yerine daha sakin fren ama daha stabil giriş-çıkış hızıyla yarım sanayiye kadar ilerledim gerçekten :)
yanıma oturup sürüşümü izleyip,yorumladığın,yardımcı olduğun içinde ayrıca teşekkürler..

umarım bu tarz organizasyonlar ivmesini kaybetmez..

buarada Burak gerçekten pistte iyi durumda bi 33 1.7 olmasını ve gidişini görmek isterdim açıkcası.. :)

hafiflik ve güç
ama pek başarılı olmayan fren ve süspansiyonunada bişiler gerekir herharlde 33 ün pist için :)

n/a

quote:

Ozmn bnm pirelli P7000 ler umduğumdan cok daha iyi bir lastikmiş.Sol lastiğin tipi kaysada son turlarda bile görevini yaptı.Fiyat performans açısından tavsiye ediyorum ozmn p7000 i:)

Burak senin eskı canavardada p7000 vardı sanırım dımı??

Edited by - carmaniac on 27/04/2008  18:15:21

İyi hafıza Sinan ben bile unutmuşum :) 17 jantları ilk taktığımda P7000 bin vardı   sonra 2 şer üçer değişmek zorunda kaldılar :)

gok_han08

bu masarattıyı kullanan gercekten arabanın hakkını verdı adeta otları yoldu =)  gercı bende  spin atıp otları yoldun ılk turda vırajı alamayıp ıyı bır tecrube oldu benım ıcınde )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

Register or Login" border=0>
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

quote:

quote:

Bi şey dikkatimi çekti şimdi :)en iyi turumu 33. turumda yapmışım ben pisstte 33 ümü anarken oda beni anıyomuş heralde :)valla ne yalan söliyim  sattığıma en pişman olduğum gün pist günü oldu

Burak senin 33 olsaydı,nasıl bir tur zamanı çıkacağını çok merak ederdim.. :))

Valla onu bende nasıl merak ediyorum bi bilsen:)

ama şöle bi detay verim sana start düzlüğünün sonuna doğru 1.4 le  120kmh gibi süratlere anca çıkabilirken benim 33 le o düzlüğün sonunda çok rahat 150 kmh nin üstüne çıkabirdim sanıyorum

Edited by - alfaburak on 27/04/2008  20:11:35

n/a

quote:

ewet aras kesinlikle, hele brembo max - ate 2lisi bile olsa standart yapılı fren sistemiyle daha hızlı gitmek adına tam fren noktasına kadar gazlayıp fren yapmak yerine daha sakin fren ama daha stabil giriş-çıkış hızıyla yarım sanayiye kadar ilerledim gerçekten :)
yanıma oturup sürüşümü izleyip,yorumladığın,yardımcı olduğun içinde ayrıca teşekkürler..

umarım bu tarz organizasyonlar ivmesini kaybetmez..

buarada Burak gerçekten pistte iyi durumda bi 33 1.7 olmasını ve gidişini görmek isterdim açıkcası.. :)

hafiflik ve güç
ama pek başarılı olmayan fren ve süspansiyonunada bişiler gerekir herharlde 33 ün pist için :)

Bende isterdim :)

Benim 145 in Omp yaylara rağmen ne kadar esnediğine arabayı tavandan sallamak suretiyle şahit oldun Can:) senin red le esneme olarak baya bi fark vardı  ama 33 şu an senin red deki amortisör ayarından daha sertti  frenler çok zayıf olmasına rağmen yol tutuş olarak şu an kullandığım Omp yaylara sahip 145 ten daha iyiydi hemde sadece sertleştirilmiş amortisörleri ve kesik yaylarıyla

Edited by - alfaburak on 27/04/2008  19:50:57

Edited by - alfaburak on 27/04/2008  20:08:48

n/a

ahh ahh elle sallayınca bnmki arada esnemiyorduda..
gün sonunda bi sallasaydım acaba en sertten çok daha az yumuşak olan araba acaba ortadan daha yumuşak gibbi sallanırmıydı merak ediorum walla :) onu atladık..
çnkü son turlarda arkası hiç önü takip etmez olmuştu :)

n/a

quote:

ahh ahh elle sallayınca bnmki arada esnemiyorduda..
gün sonunda bi sallasaydım acaba en sertten çok daha az yumuşak olan araba acaba ortadan daha yumuşak gibbi sallanırmıydı merak ediorum walla :) onu atladık..
çnkü son turlarda arkası hiç önü takip etmez olmuştu :)

Son turlarda artık bırakmış sanırım kendini koniler :)

yumuşayan koni istemiyoruz

n/a

Edited by - aytugacar on 27/04/2008  20:25:37

n/a

n/a

quote:

Can, "saniye" yerine sanayiye" yazmışsın, ayarların bozuldu herhalde pistte

n/a

Edited by - aytugacar on 27/04/2008  20:46:38

n/a

n/a

n/a

Edited by - aytugacar on 27/04/2008  21:17:45

n/a

75 i etkinliğe yetiştirmek için oldukça fazla emek ve zaman harcadığımız gerçeğiyle orada yüzleşmiş bulunuyoruz. Aras ve Mehmet abiyi hayal kırıklığına uğratmamak için herşeye rağmen üç aracıda oraya getirdik. Ancak GTV'nin eksiklerini gidermeye vakit kalmadı keza 145' inde. Hatta okadar az zaman vardı ki perşembe gecesi 75' in motoru bittirip rodaj yapmamıza zaman kalmadı. Bu sebepten dolayıda aracı pistte pek tur attırmadık. 145 inde oradaki süpriz arzası hepimizin keyfini kaçırdı ama herşeye rağmen mükemmel bir gündü. Gençler gerçekten çok iyi dereceler  çıkardı. Onlar adına çok sevindim. Hiç kimsenin kaza yapmaması ve mutlu ayrılması hepimiz için iyi oldu.
Aras'ın harcamış olduğu efora ve profesyonelliğine tekrar tekrar kendim ve ekibim adına teşekkür ederim. Bu etkinlğin gerçekleşmesinde görülmeyen ama çok büyük katkılar sağlayan Mehmet Abiye herkez adına TEŞEKKÜR...

En üzüldüğüm nokta ise Alfisti Arkadaşlarımızın Pist organizasyonuna katılmasada seyirci olarak bize destek vermeyip, gelmemesi. Ben orda daha çok ALFİSTİ bekliyordum.