Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazamarya

You are not allowed to view links. Register or Login

Model ve Km ye ek olarak spor paket, cam tavan, difizör, f1 vites, aux blu-me özellikleri ile birlikte fiyat oldukça iyi. Sağ ön-arka kapılar değişmiş. Takas ile değerlendirsem mi diye düşünüyorum.

Henüz aramadım ne kadar kaza kaydı var ama değebilir diye düşündüm. Çünkü şu anda 2012 model 30-40bin km civarında TCT Cam tavan Giuliettalar 61-63.000TL aralığında satılıyor. Önce hasar kaydını öğreneceğim ama sizler ne dersiniz? Takas mantıklı olur mu?

Aracı aldığımda konusunu açmıştım. Şuanda 41.000km yi buldum :)

2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

nazamarya

Model ve Km ye ek olarak spor paket, cam tavan, difizör, f1 vites, aux blu-me özellikleri ile birlikte fiyat oldukça iyi. Sağ ön-arka kapılar değişmiş. Takas ile değerlendirsem mi diye düşünüyorum.

Henüz aramadım ne kadar kaza kaydı var ama değebilir diye düşündüm. Çünkü şu anda 2012 model 30-40bin km civarında TCT Cam tavan Giuliettalar 61-63.000TL aralığında satılıyor. Önce hasar kaydını öğreneceğim ama sizler ne dersiniz? Takas mantıklı olur mu?

Aracı aldığımda konusunu açmıştım. Şuanda 41.000km yi buldum :)

10.000TL gibi hasar kaydı varmış araçta.

admin

Değişimlerin yetkili serviste yapıldığı ve iki kapının değiştiği varsayılırsa, boya badana vs işler de hesaba katılırsa, aslında çok yüksek bir rakam değil. Neticede işin nasıl yapıldığı önemli. Ve eğer kısa sürede satmak gibi bir niyet yok ve uzun yıllar kullanılacak ise, değerlendirmeye alınabilir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

nazamarya

Değişimlerin yetkili serviste yapıldığı ve iki kapının değiştiği varsayılırsa, boya badana vs işler de hesaba katılırsa, aslında çok yüksek bir rakam değil. Neticede işin nasıl yapıldığı önemli. Ve eğer kısa sürede satmak gibi bir niyet yok ve uzun yıllar kullanılacak ise, değerlendirmeye alınabilir.

Şuanda yorumları merakla takip ediyorum :) Sonuçta 2012 cam tavan 30-40bin km hasar kayıtsız araçlar şuanda 61-62bin TL civarına satılıyor. İlandaki araç da model, km ve ek donanımlardan dolayı bana takasta mantıklı geliyor. Fakat bayi kendi kazancını ve rahat satış için düşük fiyat düşüneceği için benim aracım arada 2-3bin zarar edecektir.

furkan_topay

VELOCE ALFA ROMEO'DAN HATASIZ BOYASIZ MÜKEMMEL 1.4MA 170HP SPOR1
İlan No: 298875914
Linkdeki Giu hakkında bilgisi olan varmı ? Plaka vs. yok ama Veloce den tanıdığı olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

nazamarya

VELOCE ALFA ROMEO'DAN HATASIZ BOYASIZ MÜKEMMEL 1.4MA 170HP SPOR1
İlan No: 298875914
Linkdeki Giu hakkında bilgisi olan varmı ? Plaka vs. yok ama Veloce den tanıdığı olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler.

Plakası galerinin kendi sitesinde var. 64.500km de görünüyor araç.

furkan_topay

Teşekkürler.

nazamarya

Şuanda yorumları merakla takip ediyorum :) Sonuçta 2012 cam tavan 30-40bin km hasar kayıtsız araçlar şuanda 61-62bin TL civarına satılıyor. İlandaki araç da model, km ve ek donanımlardan dolayı bana takasta mantıklı geliyor. Fakat bayi kendi kazancını ve rahat satış için düşük fiyat düşüneceği için benim aracım arada 2-3bin zarar edecektir.

Ben yine iyimser davranmışım, 59-60.000TL sayabilirler diyordum. 55.000TL'ye sayalım dediler  :) 65.000TL verseler satmıyorum vazgeçtim  :D

ALP

156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

ALP

Araç şuanda 57.000 deymiş güncel gökhan göcek ve volkan kuyumcu ile görüşebilirsiniz numaraları vardır ilanda daha detaylı bilgi verebilir size.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

ahmetali

bilgisi olan var mıdır? 3 kaza toplam 408 TL tramer kaydı çıkıyor.

Muayene bilgisi bulunmuyormuş. Neden olabilir?
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

nazamarya

bilgisi olan var mıdır? 3 kaza toplam 408 TL tramer kaydı çıkıyor.

Muayene bilgisi bulunmuyormuş. Neden olabilir?

Muayene bilgisi ile ilgili başımıza gelen bir olayı anlatayım. Şase değişimi yapılmış olabilir dikkatli olun. İş arkadaşım için Maltepe Merdivenköy'de Clio 2007 model sözde 60.000kmde bir aracın pazarlığını yaptık.
Aracı plakadan sorgulayınca sadece 2014 yılının 45.000km muayene bilgisi çıkmış o an uyanamadık. Aslında 2010 ve 2012 yılında da muayene bilgilerinin olması gerekiyor. Neyse aracın başına gidince ben şasenin fotosunu çektim. Pazarlıklar yapıldı kapora verildi satış için gün aldık ve galeriden ayrıldık.
Şaseden de sorgulama yapalım dedik ve o görünmeyen 2010 100.000km - 2012 150.000km muayene bilgileri görüldü :) Bu kez 2014 görülmedi.
Meğer araç 2014 yılında farklı bir şase numarası ile ruhsata işlenmiş. Motordaki şase no ile ruhsattaki şase noyu karşılaştırınca tek bir harfin farklı olduğunu gördük. Galeri ile görüştük komik bir yanıt aldık  :D Bu aracın sahibi yurt dışındaydı, demek ki 2010 yılından beri muayene yaptırmadı hep dışardaydı dedi  :D Sonra da 2014 yılında muayene sırasında yanlış yazılmış düzelttirdik diye geri döndü :)
Denemek için ilandaki diğer araçlarını da sorguladık tüm araçları bu şekilde olan bir galeri  :) Kmsi düşürülmüş, şasesi değiştilmiş kusurlu mal satmaya çalıştığı için kaporamızı geri istedik. 100TL kaporayı vermemek için günlerce yalan söyledi. 1 ay boyunca hergün aradık bir saate göndereceğim dedi ama göndermedi. Yanlış görmediysem BMW 5.20 ye biniyordu. Heralde biriktirdiği 100TL kaporalarla aldı 5.20'yi.  >:(

ahmetali

Muayene bilgisi ile ilgili başımıza gelen bir olayı anlatayım. Şase değişimi yapılmış olabilir dikkatli olun. İş arkadaşım için Maltepe Merdivenköy'de Clio 2007 model sözde 60.000kmde bir aracın pazarlığını yaptık.
Aracı plakadan sorgulayınca sadece 2014 yılının 45.000km muayene bilgisi çıkmış o an uyanamadık. Aslında 2010 ve 2012 yılında da muayene bilgilerinin olması gerekiyor. Neyse aracın başına gidince ben şasenin fotosunu çektim. Pazarlıklar yapıldı kapora verildi satış için gün aldık ve galeriden ayrıldık.
Şaseden de sorgulama yapalım dedik ve o görünmeyen 2010 100.000km - 2012 150.000km muayene bilgileri görüldü :) Bu kez 2014 görülmedi.
Meğer araç 2014 yılında farklı bir şase numarası ile ruhsata işlenmiş. Motordaki şase no ile ruhsattaki şase noyu karşılaştırınca tek bir harfin farklı olduğunu gördük. Galeri ile görüştük komik bir yanıt aldık  :D Bu aracın sahibi yurt dışındaydı, demek ki 2010 yılından beri muayene yaptırmadı hep dışardaydı dedi  :D Sonra da 2014 yılında muayene sırasında yanlış yazılmış düzelttirdik diye geri döndü :)
Denemek için ilandaki diğer araçlarını da sorguladık tüm araçları bu şekilde olan bir galeri  :) Kmsi düşürülmüş, şasesi değiştilmiş kusurlu mal satmaya çalıştığı için kaporamızı geri istedik. 100TL kaporayı vermemek için günlerce yalan söyledi. 1 ay boyunca hergün aradık bir saate göndereceğim dedi ama göndermedi. Yanlış görmediysem BMW 5.20 ye biniyordu. Heralde biriktirdiği 100TL kaporalarla aldı 5.20'yi.  >:(

bilgi için teşekkürler... hiç riske girmeye gerek yok o zaman.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

LUCI0

Sanıyorum galerilerle herkesin en az bir kere bu tarz bir olay yaşamışlığı var :) Her galeri kötüdür demek yanlış ama dürüstü ile karşılaşan çok çok az sanırım...geçmiş olsun...

furkan_topay

Kendi sitelerinde 57000 km diye tekrar düzeltilmiş.

ArtemiS

Ayıplı-Kusurlu mal satmanın caydırıcı bir cezası olmalı diye düşünüyorum TCK da yanılıyor muyum acaba ? Ya da var ama ben mi bilgi sahibi değilim bilemiyorum. İşe bak şaseyi değiştir, motor noyu değiştir, evrakta sahtecilik yap, ne güzel memleket arkadaş.

e.ateskaya

Geçenlerde başıma gelen bir durumu anlatayım, bir yakınıma M6 bakıyorduk. Neyse epey bir süre takip ettiğimiz bir araç vardı Kadıköy'de bir galeride idi araba. Gel zaman git zaman araç 189 Bin TL fiyattan 248 bin TL'ye yükseldi 2-3 galeri arasında gitti geldi derken biz talip olduk. Arabada her şey sıfır gibi döşemelerden tutunda paspaslarına kadar. Bir bit yeniği olduğu düşüncesi ile sordum dedim ki değişen var mı? - Galerideki vatandaş abi bel altı temizlik boyası var başka bir şeyi yok dedi ve bizi test için filan sürüşe ikna etmeye çalıştı. Nedendir bilmiyorum Alfa camiasında da güvenmediğim galeriler olduğu gibi Türker motor denilen bu galeriye güvenmeyeceğim tuttu. Aracın plakasını istedim aldım şaseyi istedim vermediler. Aracın plaka sorgusunu yaptım temiz çıktı. Neyse plakayı google'a yazayım bakalım video filan var mı eski sahibi yanlamış mı, forumlara üye mi derken bir de ne göreyim. Eski Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Emreciksin'e ait araba ve işin komik tarafı o araba ile benzinliğe kamikaze yapmış araç pertten toplanmış bunu neyse öğrenince aradık durumu izah ettik bir de tehdit aldık gelsenize siz buraya ne kurcalıyorsunuz filan diye biz de işin geyiğine kaçtık tabi dedik ki siz isim verin bize biz öyle gelelim geçen adamlarımız yanlış adamı vurmuşlar filan diye arkadaşlar galeri deyince tüylerim diken diken oluyor.

Buyrun arabanın görselleri haber içeriğinde mevcut bu arabada sadece bel altı boya varmış  :lol:

Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

erdem1904

Şase numarasını bilinçli olarak nasıl yanlış yazdırdıklarını merak ettim !! Trafik şubede ki polislerle ortak mı çalışıyorlar...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Aşmış

Ülkede hukuk, kanun kalmadığı için artık böyle arkadaşlarla daha sık karşılaşacağımızı unutmamalıyız. Tam bir mafyacılık ülkesine doğru evriliyoruz, bu yüzden esnafla, özellikle galericilere son derece temkinli yaklaşmak ve en ufak bir açık kapı bırakmayacak şekilde araştırma yapmak şart. Bunun içine tabi ki servisler ve detailing-cila gibi işleri yapan dükkanlar da giriyor. Aslında kazıklanmadan doğru hizmet almak artık imkansıza yakın, en bilindik olanlarda bile bu böyle.
Biliyorlar dava açsan 2 yıl sürecek, açmak için bir dünya para yatıracaksın, kanunlar zaten adalet için değil büyükleri korumak için varlar, oldu da kazandın bu süreçte yıprandığına değecek bir kazancın da olmayacak.
Normal şartlarda şu anda dava açılsa hayatlarının geri kalanını içeride geçirmesi gereken insanlar kendilerini yakalaması gerekenlerle kol kola rakı sofralarında takılıyorlar falan. :)
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

ArtemiS

307505606  Bu aracı bilen eden var mı arkadaşlar? Tam dolu mükemmel görünüyor, forumun eline geçti mi evvelden acaba ?

OğuzCanAlantor

307505606  Bu aracı bilen eden var mı arkadaşlar? Tam dolu mükemmel görünüyor, forumun eline geçti mi evvelden acaba ?

Hasan

Merhabalar, bu Giuletta hakkında bilgisi olan var mı? Hasar kayıtları var ama fiyatı iyi gibime geliyor?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilen var mı acaba, hala kaşınıyorum.  :)

Utku

Truphase nickli Uğur beyin yaklaşık 8 sene kullandığı, sonrasında benim aldığım, türkiye deki en temiz selespeed 156 lardan biriydi.Emanete hıyanet etmiş hissediyorum kendimi ama 159 sevdası yüzünden satmıştım.

İlanda bazı yanlış bilgilerde var.
Sıfırdan itibaren yetkili servise gitmedi, kayıtları da 80-90 bin den sonra olması lazım.Döseme ler taba değil bej, lastik basınç sensörlü 156 yoktur heralde, fuar paket diye bişey olduğunu da sanmıyorum ama varsa da recaro koltuk olmalıydı.

Fiyat abartı olmuş tabi, ben 29 a vermiştim, benden alan You are not allowed to view links. Register or Login lpg taktırıp bir miktar bakım harcaması yapıp 32 civarı bir rakama satmıştı sanırım.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ArtemiS

Yani şu an ki sahibi forumdan değil, anladığım kadarı ile lakin tavsiye edilen bir araç. Kilometre bilgileri orjinal olsa gerek ?

Utku

Km orjinal tabi..Şu anki sahibi forumdan değil ama tabiki tavsiye edilecek bir araç.Sanmıyorum benzerinin tr de olduğunu, You are not allowed to view links. Register or Login da incelemişti aracı serviste
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed