Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Ayrıca aracın kmsi 45 bin kmde değildi , kmyide düşürmüşler You are not allowed to view links. Register or Login  :) adamlar tam çılgın

57.800 kmde pert oldu. Zaten kmsi yoktu. Neden böyle yapmışlar anlamadım :)
Öncelikle geçmiş olsun. Büyük talihsizlik ama bunda da vardır bir hayır. Siz mağduriyetinizi çözebildiniz mi?

Çok teşekkürler. Mağduriyet yok artık çok şükür :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Atilla

Merhaba,Ramazan Bayramı'nızı kutlar, sağlık ve Mutlu'lar dilerim.
Forumunuzu takip ediyorum fakat bu benim ilk mesajım,genel olarak araçlar hakkında pek bilgi sahibi değilim,ancak Alfa Romeo nun herhangi bir modelini gördüğümde uzun bir süre gözlerimi ayıramıyorum,başka hiçbir araçta bu durum olmuyor,muhtemelen bende sizler gibi hastalandım,kararımı verdim başlangıç için 156,bir ilan gördüm bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,Teşekkürler.

ibrahim_77

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.Forumu ilgiyle takip ediyorum.Ben Manisa'dayım.Hayatım genellikle dört duvar arasında ve bilgisayar başında geçiyor.Bu durumdan çok da hoşnut değilim.Bu yaşıma kadar sadece 1 yıl kadar süren araba maceram oldu.Mezara arabalar hakkında sıfır tecrübe ve şoförlük deneyimiyle girmek istemiyorum.Bir alfist olma eğilimi baş gösterdi bu aralar.İyi olsun diye umut ediyorum.Siz değerli ve tecrübeli dostlarımdan şu ilanları incelemenizi ve yorumlarınızı rica ediyorum.

Hepiniz mutlu ve sağlıklı kalın...

coyote

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.Forumu ilgiyle takip ediyorum.Ben Manisa'dayım.Hayatım genellikle dört duvar arasında ve bilgisayar başında geçiyor.Bu durumdan çok da hoşnut değilim.Bu yaşıma kadar sadece 1 yıl kadar süren araba maceram oldu.Mezara arabalar hakkında sıfır tecrübe ve şoförlük deneyimiyle girmek istemiyorum.Bir alfist olma eğilimi baş gösterdi bu aralar.İyi olsun diye umut ediyorum.Siz değerli ve tecrübeli dostlarımdan şu ilanları incelemenizi ve yorumlarınızı rica ediyorum.

Hepiniz mutlu ve sağlıklı kalın...

Bence, daha sıradan araçlarla sürüş deneyiminizi arttırdıktan sonra Alfa Romeo'ya geçmeniz daha uygun olur. Deneyim eksikliğinizi göz ardı ederek, sorduğunuz araçları değerlendirirsem; Bence mk2 1.6 156'yı düşünmeyin. Şahsi görüşüm, 156 alınacaksa 2.0 olmalı. Kaldı ki, ilandaki 1.6 bir de gereksiz pahalı. Linkini verdiğiniz 2.0, 1.6'ya göre daha mantıklı duruyor. Üzerindeki body kit benim hoşuma gitmese de, tercih meselesi.

Gurkandmrc

Niyeyse özellikle 1.6TS için "hız makinası, yer uçağı" filan yazıldığında huylanıyorum ben. Belli ki altındaki aracın olayına hakim değil. Aklıma sürekli zorlanmış motor ve yürüyen aksam geliyor. Pek fazla fotoğrafı da yok.

Bunun dışında tramer kayıt rakamları önemsiz görünüyor. Kriteriniz aracın gerçek hali olsun.

teşekkürler ertesi gün araç yayından kalktı. hala arayışım devam ediyor.

ibrahim_77

Bence, daha sıradan araçlarla sürüş deneyiminizi arttırdıktan sonra Alfa Romeo'ya geçmeniz daha uygun olur. Deneyim eksikliğinizi göz ardı ederek, sorduğunuz araçları değerlendirirsem; Bence mk2 1.6 156'yı düşünmeyin. Şahsi görüşüm, 156 alınacaksa 2.0 olmalı. Kaldı ki, ilandaki 1.6 bir de gereksiz pahalı. Linkini verdiğiniz 2.0, 1.6'ya göre daha mantıklı duruyor. Üzerindeki body kit benim hoşuma gitmese de, tercih meselesi.

Cevap için teşekkürler.İkimizin de mantığı aynı çalışıyor olmalı. Body kit konusunda da hemfikiriz.

Anatolica

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim alfa romeo 147 lere merak sardım 1 aydır ilanları takip ediyorum

bu aracı buldum tanınan bir araç mıdır? düşünceleriniz nelerdir?

teşekkür ederim.

ArtemiS

Malum sitede olup 319498192 numaralı ilanda yer alan bu aracı bilen, tanıyan var mıdır? Nedir-ne değildir? Acil yardımlarınızı umuyorum.

ar.159

Beyler 16gt156 plakalı gt yi bileniniz var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

mertalikaymak

Ben gecen izmitte gordum hos duruyordu

ar.159

Ben gecen izmitte gordum hos duruyordu
Ciddi niyetliyim ama galeri olunca insan ürküyor gecmişini bilen duyan varsa çok sevinirim

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

DarknessHero

Ciddi niyetliyim ama galeri olunca insan ürküyor gecmişini bilen duyan varsa çok sevinirim

Sürekli ilanda görüyorum o aracı aylardır. Kendisi nasıldır bilmiyorum fakat uzun süredir ilanda. Belki cok uzun süredir

ar.159

Sürekli ilanda görüyorum o aracı aylardır. Kendisi nasıldır bilmiyorum fakat uzun süredir ilanda. Belki cok uzun süredir
Banada plaka cok tanıdık gelmişti demekki gecmiş ilanlardan tanıyorum herhalde satamadı galeriye düştü sıkıntı ne acaba? Bursa tayfasından bilen eden yok mu iyi heyecan yapmıştım denk geldi diye

34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

kazasının onarımı yetkili serviste yapılmış. Muhtemelen bakımları da yetkili servis kayıtlı olabilir. Çok mantıklı fiyat ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Ah Bi tanıyan çıksa atlayıp gideceğiö

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

16 BJR verelim üstad
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

E.Ç.M. (MiTongin)

16 BJR verelim üstad
oooo bjr inceden satışta  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

defrost

Ah Bi tanıyan çıksa atlayıp gideceğiö

Birkaç ay önce Bursa Serdar Otomotiv tarafından satılıktı ozaman km.63.000 fiyat ise 39.750 idi
en azından km hakkında emin olunabilir birde belki Serdar Oto dan bilgi alınabilir

ar.159

Birkaç ay önce Bursa Serdar Otomotiv tarafından satılıktı ozaman km.63.000 fiyat ise 39.750 idi
en azından km hakkında emin olunabilir birde belki Serdar Oto dan bilgi alınabilir

Bilgi için tesekkurler km yi muayene kayıtları da doğruluyor
Benim tek sıkıntım motor şanzıman ve yürüyen 3 lüsü ne alemde galerinin hiç bilgisi yok sadece sorun yok boyalar diyor
Bir yönüm kaçırmak istemiyor öbür yanım tırsıyor
Aslında modenadaki kırmızı koltuklu tam istediğim kombin ama onda da km çok

34 AV 0020 COMING SOON!!

defrost

Aslında demek istediğim Bursa da bahsettiğim galeriyi tanıyan biri bulunursa belki bilgi alınabilir.

balesanist

oooo bjr inceden satışta  :lol:

Gulia gelsin birmota takasa vercem
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ahmetali

Arkadaşlar selam,

Kuzenim için linkteki Clio'yu almaya niyetlenmiştik. Trameri temiz görünüyordu, yarın ekspertize götürecektim. Tesadüf bir daha ilana bakarken açıklama değişmiş. Araç ağır hasar kayıtlıymış. Gerçi nerede ağır hasar kayıtlı anlamadım ya cepten yaptırmışlar yada resimdeki plaka başka araca falan ait. 

Herneyse, şimdi Mito'yu aklına soktum. Bildiğiniz satılık düzgün 1.3 JTD Mito var mıdır? Forumda satılıklarda göremedim.

Konuyu dağıttıysam özür dilerim.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

h.t

Arkadaşlar selam,

Kuzenim için linkteki Clio'yu almaya niyetlenmiştik. Trameri temiz görünüyordu, yarın ekspertize götürecektim. Tesadüf bir daha ilana bakarken açıklama değişmiş. Araç ağır hasar kayıtlıymış. Gerçi nerede ağır hasar kayıtlı anlamadım ya cepten yaptırmışlar yada resimdeki plaka başka araca falan ait. 

Herneyse, şimdi Mito'yu aklına soktum. Bildiğiniz satılık düzgün 1.3 JTD Mito var mıdır? Forumda satılıklarda göremedim.

Merhabalar ,
O paraya dizel , icon , 28 bindeki clio perttir. Şaseden mutlaka çıkar hasar kaydı , plakasan çıkmadıysada. İyi olmuş vazgeçtiğiniz.

Forumda pek 1.3 Jtdm Mito yok ne yazıkki , genel olarak benzinli mitolar ağırlıkta.. Umarım gönlünüze göre bir mito bulursunuz.

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar selam,

doruk kardesimizin araci cok iyi durumda. Su anda aile galerisine verdi.

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Anatolica

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim alfa romeo 147 lere merak sardım 1 aydır ilanları takip ediyorum

bu aracı buldum tanınan bir araç mıdır? düşünceleriniz nelerdir?

teşekkür ederim.

Yarın aracı almaya gidiyorum tanıyan dusuncesi olan varsa paylassın istanbulda basaksehir tarafına gidiyorum ankaralıyım aracı kime gösterebilirim vs
yardımcı olan olursa cok sevinirim