Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_hulusi

Arkadaşlar bu araçları bilenler var mı? Alfa 159 alasım var :)

Teşekkürler.

You are not allowed to view links. Register or Login

2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Kurzuk

Çok teşekkür ederim, galerici ile konuştum en son 45 olur diyor. Çok temiz olduğunu söylüyor. Resimlerden de öyle görünüyor ama işte insan gidip görmeden bilemez. Adana sıcağında o arabanın öyle simsiyah kalması da beni düşündürmüyor değil... Aslında aracı çok beğendim ama araca 45 istanbuldan gitmesi gelmesi plaka değişimi derken baya masraflı olucak.. Tabi bakım durumuda muamma... Biraz beklemek gerek belkide
Plakasını öğrenebildiniz mi?
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Bachelor

Plakasını öğrenebildiniz mi?

Yok üstadım sormadım plakasını 2 parça boya olduğu söylendi. Şuan galeriye bırakılmış, galerici arkadaş bakımlarının mersin bilende yapıldığını söyledi.. çok temiz görünüyor araç lakin adanaya gidip bakması alıp gelmesi beni düşündürüyor.. o sıcakta o rengin 10 senede öyle kalması vs.. rüzgar arkadaşın yazdıkları yolların bozukluğu vs.. 45 binden de aşşağı inilmiyor...  bekleme aşamasındayım şuan...
2008 GT SS

Sitsabaiesan

aracın sahibini  yada aracı tanıyan var mı ?
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

octinum

Yok üstadım sormadım plakasını 2 parça boya olduğu söylendi. Şuan galeriye bırakılmış, galerici arkadaş bakımlarının mersin bilende yapıldığını söyledi.. çok temiz görünüyor araç lakin adanaya gidip bakması alıp gelmesi beni düşündürüyor.. o sıcakta o rengin 10 senede öyle kalması vs.. rüzgar arkadaşın yazdıkları yolların bozukluğu vs.. 45 binden de aşşağı inilmiyor...  bekleme aşamasındayım şuan...

Boya çok önemli bir kriter değil. Kuşku illa ki olacak ama Adanaya 12 yaşında getirdiğim lacivert Vectra B'de 4.5 yılın sonunda hala sıfır güneş yanığı var. :) Diğer çekincelerinizde ise haklısınız tabii, ben de aynısını düşünürdüm tahminen.

balesanist

Ah üstad kaçırdın benim GT'yi memleketin dört köşesinde araç arıyorsun  :p Geçtiğimiz haftasonu ilk defa Adana'ya gittim, boyaya etkisini bilmem ama ciddi manada sıcak bir memleket.Allah yardım etsin yaşayanlara.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

S.Asil

Ah üstad kaçırdın benim GT'yi memleketin dört köşesinde araç arıyorsun  :p Geçtiğimiz haftasonu ilk defa Adana'ya gittim, boyaya etkisini bilmem ama ciddi manada sıcak bir memleket.Allah yardım etsin yaşayanlara.

Çok Teşekkürler Araç Gölgede Daha Fazla Dursun Diye Hangi Saat Nereye Gölge Düşüyor Analizi Yapıp O Şekilde Park Ediyorum Gerisini Siz Düşünün Şu An Araçta 225 45 R17 Var 205 55 R16'ya geçmek için sabırsızlanıyorum...
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

E.Ç.M. (MiTongin)

aracın sahibini  yada aracı tanıyan var mı ?
gecen arkadaşım alacakti araştırdi. Cok keyifli bir arac degilmis sanırım. Uzun zamandir da ellerindeymis
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Bachelor

Ah üstad sorma, manuel e cesaret edemedim, yoksa senin araç mükemmel durumdaydı... sakınan göze çöp batar hesabı gt arıya arıya bir hal oldum.. şimdi de zeki ustanın eski aracı sarışa düştü.. 2 ay önce satılmıştı niyetlenmiştim ona, alan arkadaş neden satıyor bilemiyorum.. normalde hiç pimpirikli değilim ama alfa beni paranoyak etti..  bu arada evet adana harbiden sıcak😊  Kartalda alfa 47 binde bir gt var oda bayadır ilanda gidip görmüştüm temizdi.. 2 haftaya bir gt alıcam illaki ama bakalım hangi bomba elimizde patlicak😊😊😊
2008 GT SS

Bachelor

Çok Teşekkürler Araç Gölgede Daha Fazla Dursun Diye Hangi Saat Nereye Gölge Düşüyor Analizi Yapıp O Şekilde Park Ediyorum Gerisini Siz Düşünün Şu An Araçta 225 45 R17 Var 205 55 R16'ya geçmek için sabırsızlanıyorum...

Üstad senin sw ye niyetlenmiştim, şimdi almadışıma pişmanım.. kazasız belasız güzel günlerde kullan....
2008 GT SS

S.Asil

Üstad senin sw ye niyetlenmiştim, şimdi almadışıma pişmanım.. kazasız belasız güzel günlerde kullan....

Ah Birde Kullanabilsem Çukurlardan Kaçayım Derken Sürmekten Sıkılıyorum Araç Gitmek İstiyor Adanamın Canım Yolları Aracı Durdurmak İstiyorlar Umuyorum Yeni Lastik Ve Janta Geçebilirim 55 Yanak İyi Gelecektir Sanıyorum  :( :'(
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

a-y-k-u-t

artık yeter diyerek tekrar ruhumu bulmaya geldim arkadaşlar  >:D
You are not allowed to view links. Register or Login     bu aracı bilen yada fikir verecek siz değerli alfistilerin bilgilerini istiyorum
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

stan

Aracı bilen var mıdır arkadaşlar?

E.Ç.M. (MiTongin)

Aracı bilen var mıdır arkadaşlar?
bir MiTo gurusu olarak benim bilgim yok  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

EHY

Herkese merhaba :) Alfadan sonra birtürlü aldığım araçlarla mutlu olmadığımdan sürüşü çok eğlenceli bir araç olmasa da günlük kullanımda beni üzmeyecek severek binebileceğim bir dizel giulietta arayışındayım aşağıdaki araç hakkında ne düşünürsünüz sevgili alfistiler.
ön tampon ve çamurluk boyalı km,yıl vs. kriterlerime uygun bir araç olarak bunu buldum.

nazamarya

Herkese merhaba :) Alfadan sonra birtürlü aldığım araçlarla mutlu olmadığımdan sürüşü çok eğlenceli bir araç olmasa da günlük kullanımda beni üzmeyecek severek binebileceğim bir dizel giulietta arayışındayım aşağıdaki araç hakkında ne düşünürsünüz sevgili alfistiler.
ön tampon ve çamurluk boyalı km,yıl vs. kriterlerime uygun bir araç olarak bunu buldum.

Aynı galerinin bir ilanı daha var. Bence 9.000km için 4bin TL ucuza almak daha mantıklı. Senelik 13bin km civarı yapan biri olarak 6 aylık kullanım değerine denk gelir. Tabi araçlar hakkında hiç bilgi verilmemiş, fiyat ve km üzerinden değerlendiriyoruz.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

OğuzCanAlantor

Aynı galerinin bir ilanı daha var. Bence 9.000km için 4bin TL ucuza almak daha mantıklı. Senelik 13bin km civarı yapan biri olarak 6 aylık kullanım değerine denk gelir. Tabi araçlar hakkında hiç bilgi verilmemiş, fiyat ve km üzerinden değerlendiriyoruz.

Değişen bulunuyor o araçta

EHY

merhaba bu aracın değişeni vs. var kendi sitelerinde belirtmişler açıkçası çok mantıklı değil aradaki fiyat farkı için bunu tercih etmek diğer ilanıda yazan fiyatın altında alabilirim muhtemelen 61 gibi biter.

Hüseyin Engin

Aracı bilen var mıdır? Tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum,bu araç alınır mı?

nazamarya

Blu me var direksiyonda. Cam tavan ve spor paket, elektrikli koltuk. 32bin km. Açıklamalar doğru ise donanım ve fiyat olarak bence iyi.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

Ogzhan

Şu 145 hakkında bilginiz var mı? Görüşleriniz nelerdir?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DcD-Semih

Şu 145 hakkında bilginiz var mı? Görüşleriniz nelerdir?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013-2014 yıllarında 1 yıldan biraz daha uzun süre aktif kullandım Alfa Bayrak'ta Savaş Bey'in kendi kullandığı 145 idi zaten, daha sonrasında 6-7 ay civarı da 2.araba olarak kapımda kaldı kardeşim kullandı bir süre.

Bende iken parmakla gösterilecek kadar temiz bir Alfa idi fakat benden sonra talihsizlikler yaşadı oldukça. Sizi yanıltmış olmayayım satıcı da bayadır satmaya çalışıyor diye biliyorum. Benden hemen sonra ciddi bir kaza yaşadı Kavacık tarafında, sağ önden hasarı tamir edildi fakat daha sonra gördüğümde işçiliği hiç beğenmedim, şase ayaklarına kadar oldukça kötü boyanmıştı. Muhtemelen bu kazada triger sente atlamıştı çünkü 1 hafta kalmadan komple motor indirdiler. Ümraniye sanayide Alfa ile alakası olmayan bir usta baktı bir türlü senteyi tutturamadılar hali ile. Daha sonradan bir şekilde hallettiler ama nasıl oldu kim yaptı fikrim yok. Elektrik problemleri, Ecu sorunu da yaşadılar bir ara. Kısacası sattığıma çok pişman oldum yanlış ellerde kötü muamele gördü ancak şimdiki durumu nedir ne değildir bilemiyorum.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Ogzhan

2013-2014 yıllarında 1 yıldan biraz daha uzun süre aktif kullandım Alfa Bayrak'ta Savaş Bey'in kendi kullandığı 145 idi zaten, daha sonrasında 6-7 ay civarı da 2.araba olarak kapımda kaldı kardeşim kullandı bir süre.

Bende iken parmakla gösterilecek kadar temiz bir Alfa idi fakat benden sonra talihsizlikler yaşadı oldukça. Sizi yanıltmış olmayayım satıcı da bayadır satmaya çalışıyor diye biliyorum. Benden hemen sonra ciddi bir kaza yaşadı Kavacık tarafında, sağ önden hasarı tamir edildi fakat daha sonra gördüğümde işçiliği hiç beğenmedim, şase ayaklarına kadar oldukça kötü boyanmıştı. Muhtemelen bu kazada triger sente atlamıştı çünkü 1 hafta kalmadan komple motor indirdiler. Ümraniye sanayide Alfa ile alakası olmayan bir usta baktı bir türlü senteyi tutturamadılar hali ile. Daha sonradan bir şekilde hallettiler ama nasıl oldu kim yaptı fikrim yok. Elektrik problemleri, Ecu sorunu da yaşadılar bir ara. Kısacası sattığıma çok pişman oldum yanlış ellerde kötü muamele gördü ancak şimdiki durumu nedir ne değildir bilemiyorum.

Eğer bir mesaj gelmese haftaya almaya gidiyordum. :) Cevabınız için çok teşekkürler.

Bir de şu araç var ilan tarihi biraz eski ama:

ihsany

Eğer bir mesaj gelmese haftaya almaya gidiyordum. :) Cevabınız için çok teşekkürler.

Bunu görünce hatırladım, Bostancı Sportivo serviste Engin ustanın aynı renk bir 145 i vardı, bir ara satıcam diyordu.
Sportivo yu arayıp Engin usta ile konuşabilirsiniz.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

DcD-Semih

Bakmaya değer bence fiyatta da iyi pazarlık yapılırsa güzel bir 145.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello