Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

Yarın aracı almaya gidiyorum tanıyan dusuncesi olan varsa paylassın istanbulda basaksehir tarafına gidiyorum ankaralıyım aracı kime gösterebilirim vs
yardımcı olan olursa cok sevinirim

Volkan bey, basaksehir tarafinda alfa servisi yok ve araci bir alfa servisine gostermeden almamanizi oneririm.
En yakin servisler maslak ta ( ki orasida trafige bagli olarak en az 1 saat uzaklikta )
Bence saticiyla maslak tarafinda bulusmak uzere bir organizasyon yapin.
Orada maslak alfa, milano, ve bir kac alfa servisi daha var.
Herhangi bir markaya benzemez alfa almak.Mutlaka alfa servisine baktirin.Satici kabul etmezse de uzak durun aractan.Nacizane tavsiyemdir, isinize karismak gibi olmasin
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

Anatolica

Volkan bey, basaksehir tarafinda alfa servisi yok ve araci bir alfa servisine gostermeden almamanizi oneririm.
En yakin servisler maslak ta ( ki orasida trafige bagli olarak en az 1 saat uzaklikta )
Bence saticiyla maslak tarafinda bulusmak uzere bir organizasyon yapin.
Orada maslak alfa, milano, ve bir kac alfa servisi daha var.
Herhangi bir markaya benzemez alfa almak.Mutlaka alfa servisine baktirin.Satici kabul etmezse de uzak durun aractan.Nacizane tavsiyemdir, isinize karismak gibi olmasin

teşekkür ederim görüşleriniz için çok sagolun biraz tedirginim ztn satıcının telefondaki tavrı site üyeliginin temmuz 2016 olması ve son sahiplik süresinin 1 ay olması beni
biraz tedirgin ediyor ama biletimi aldım,birde aşagıdaki linkdeki aracı buldum

tek sorununun sunroof oldugunu söyledi su almıs götürdügü ustada 50 tl yede olabilir 1000tl yede gibi bir cevap vermis cok sunroof kullanmadıgım icin
yaptırmadım seklinde bir cevap verdi zamanım dar ne yapacagım konusundada kararsızım.

E.Ç.M. (MiTongin)

teşekkür ederim görüşleriniz için çok sagolun biraz tedirginim ztn satıcının telefondaki tavrı site üyeliginin temmuz 2016 olması ve son sahiplik süresinin 1 ay olması beni

tek sorununun sunroof oldugunu söyledi su almıs götürdügü ustada 50 tl yede olabilir 1000tl yede gibi bir cevap vermis cok sunroof kullanmadıgım icin
yaptırmadım seklinde bir cevap verdi zamanım dar ne yapacagım konusundada kararsızım.
bir arkadasimiz 147 rosso sunu  bugun yarin ilana koyacakti. İstanbulda. Alfalari bilindik kisilerden almanizi tavsiye ederim.

Konusu

You are not allowed to view links. Register or Login)/
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Anatolica

bir arkadasimiz 147 rosso sunu  bugun yarin ilana koyacakti. İstanbulda. Alfalari bilindik kisilerden almanizi tavsiye ederim

MK2 yse hemen değerlendirmeye alabilirim forumda araç fotografı vs varmıdır

Utku

Acik olmak gerekirse mevcut 147 ilanlarinda kendime alirdim diyebilecegim bi arac You are not allowed to view links. Register or Login olmus bu 147 lere yahu

Biletinizi aldiysaniz gelin arabaya bakin baktirin ama kendinizi almak zorunda hissetmeyin.ben beklemeniz taraftariyim.ankaradasiniz, alfin oguzcan size yardimci olur belki.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

E.Ç.M. (MiTongin)

MK2 yse hemen değerlendirmeye alabilirim forumda araç fotografı vs varmıdır
12. Sayfada. Tiklayinca direk konusuna çıkmıyor
*Smiles per gallon*

Anatolica

12. Sayfada. Tiklayinca direk konusuna çıkmıyor

bu konu baslıgının 12.sayfasında 147 resmi bulamadım 35 plaka siyah olan bir araç görebildim 11. sayfada

octinum

bir arkadasimiz 147 rosso sunu  bugun yarin ilana koyacakti. İstanbulda. Alfalari bilindik kisilerden almanizi tavsiye ederim.

Aynen, özellikle forumda konusu bir şekilde geçmişse araç hakkında fikir sahibi olunabiliyor. Ayrıca forumun hem insan "ayarı" ortalaması daha yüksek, hem de eskaza olumsuz bir karakter bile olsa forumda birimizin foyayı ortaya çıkaracak bilgi sahibi olmamız ihtimali var. Satacak arkadaşımız kim bilmiyorum ama henüz gitmemişsiniz, bugün bağlantı kurulabilirse hazır İstanbula gitmişken onunla da tanışma şansı olabilir.

İstanbuldaki araç(lar) için söylendiği üzere mutlaka bir Alfa servisine götürün. Başkası anlamayabilir, yalan-yanlış iş yapabilir. Satıcı bunu herhangi bir sebeple kabul etmezse İstanbulda bir gezin dönün. Hiç olmazsa bir sonraki bakacağınız araba için karşılaştıracak tecrübe kazanmış olursunuz.

E.Ç.M. (MiTongin)

bu konu baslıgının 12.sayfasında 147 resmi bulamadım 35 plaka siyah olan bir araç görebildim 11. sayfada
attigim linki tiklayin oranin 12. Sayfasi. Mk1 veda mk2 merhaba basligi altinda.
*Smiles per gallon*

octinum

attigim linki tiklayin oranin 12. Sayfasi. Mk1 veda mk2 merhaba basligi altinda.

kuti147'nin makina mı?

E.Ç.M. (MiTongin)

kuti147'nin makina mı?
:yukari-ok: ates makina. Tik olsa servise gider. 7500 de bir bakim yaptirir. Lpg takilmamis. Triger v kayisi devirdaim debriyaj radyatör diskler balatalar sifir. 126 binde he bide rosso  :lol:
*Smiles per gallon*

Anatolica

kuti147'nin makina mı?

buldum gördüm arkadaş bayağı bakmış arabasına yarın gidiyorum istanbula bileti aldım aracı almazsam
arkadaşla irtibat kuralım

E.Ç.M. (MiTongin)

buldum gördüm arkadaş bayağı bakmış arabasına yarın gidiyorum istanbula bileti aldım aracı almazsam
arkadaşla irtibat kuralım
oda sürekli ankaraya gidip geliyor. Inanmazsiniz bugün ankaradaymis :) alcagi bir arac var su anda onunda. Onun netleştirmeden vermek istemiyor. En kötü anlasirsaniz bir dahaki gelisinde sana birakir arabayı ucakla doner  :lol:
*Smiles per gallon*

kuti147

Yok efendim alfa satilmazmismis. daha ilana koymadim araci :) kısmet artık bakalım 156 için konuşuyoruz Hamza bey ile. Antalyaya gitmek ve orada araci gosterecek usta bulmak var. Ama ciddi niyetliyim bende 2.0 ss için. Herkes için hayırlısı diyelim.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

defrost

Aslında böyle Alfalar satılmaz satılmamalı  :) ama mecburiyetler olunca yapacak birşey yok
Hakkımızda hayırlısı olsun.

forestarium

Arkadaşlar bu araçları bilen varmı?

Alfa modeno satıyor ama uzun zamandır satışta. Haliyle neden satılmıyor diye düşündürüyor. Benim görebildiğim yolcu hava yastığı sanırım sıcaktan deforme olmuş.

2, olarak

Arkadaşın arabası güzele benziyor ama sizin bildiklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

vieri

Arkadaşlar bu araçları bilen varmı?

Alfa modeno satıyor ama uzun zamandır satışta. Haliyle neden satılmıyor diye düşündürüyor. Benim görebildiğim yolcu hava yastığı sanırım sıcaktan deforme olmuş.

2, olarak

Arkadaşın arabası güzele benziyor ama sizin bildiklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Alfa modenadaki araç fiyatından dolayı satılmıyordur muhtemelen.
Diğer aracın konusu da burada

forestarium

Yanıtınız için teşekkürler öncelikle. Peki arkadaşlar sizce bu arabalardan hangisi daha alınası ve fiyat olarak ederleri sizce ne kadardır?

Ayrıca bu alfa modenoda satılan aracın yolcu airbagindeki deformasyon bana  sıkıntı çıkartırmı?  Allah korusun kaza bela olursa açılmama gibi bir durum olur mu?

Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

OğuzCanAlantor

Yanıtınız için teşekkürler öncelikle. Peki arkadaşlar sizce bu arabalardan hangisi daha alınası ve fiyat olarak ederleri sizce ne kadardır?

Ayrıca bu alfa modenoda satılan aracın yolcu airbagindeki deformasyon bana  sıkıntı çıkartırmı?  Allah korusun kaza bela olursa açılmama gibi bir durum olur mu?

Airbag kapağı klipsleri kronik sıkıntısı kapağın altındaki klipsler değişince sıkıntı olmaz .

Onun dışında Modenadaki araç daha güzel duruyor .

Kibitzer

Diğer ilanları da incelerseniz o yolcu airbag deformasyonunun kronik değil standart problem olduğunu görürsünüz. Neredeyse tüm 156'larda o problem var. Airbag ondan dolayı açılmama gibi bir problem olmayacaktır.

Hangisi seçilmeli derseniz ben kullanıcısından almaya daha sempati ile bakarım. Forumdaki konusunda da yapılan bakımlar, işlemler ile ilgili detaylı bilgi var. Jantları harika, diğeri standart 16" jant. Diğerinde de sunroof ve deri koltuk var sanırım ekstra olarak. Her iki aracı da gidip görebilirsiniz, arada büyük mesafe yok. Bazı arkadaşların 1000km mesafedeki araçlara bakmaya gidip alıp geldikleri olmuştu(bkz: You are not allowed to view links. Register or Login )
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

E.Ç.M. (MiTongin)

Airbag kapağı klipsleri kronik sıkıntısı kapağın altındaki klipsler değişince sıkıntı olmaz .

Onun dışında Modenadaki araç daha güzel duruyor .
oguzum. MiTo ve gulilerde göbek de oynuyor. Normal mi yoksa reçetesi var mi :)
*Smiles per gallon*

forestarium

Yapmış olduğunuz yorumlar için çok teşekkürler. Bursadaki arkadaşın satışını etkilemek istemiyorum. O yüzden şöyle sorayım sizlere siz olsaydınız alfa modenadaki araca ne kadara kadar verirdiniz. Hiçbir masrafı olmadığını varsayarsak tabiki. Şimdiden teşekkürler

Theillest

Modenadakı araç benımde tercihim olurdu bir jant ister, güzel araba gibi duruyo ilandan:)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

nazamarya

İlanlardaki araçların %75i 150.000km üzerinde. 180.000km'de italyadan motor getirme durumu sizce normal mi?
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

coyote

İlanlardaki araçların %75i 150.000km üzerinde. 180.000km'de italyadan motor getirme durumu sizce normal mi?

İlan açıklamasının yetersizliği bir yana, benim ilanda dikkatimi çeken, vites kolunun etrafındaki karbon kaplamanın korkunç durumu ve arka sol koltuktaki aşınma oldu.